CCcam free server downloader (ZOOM) by BextrH
- BextrH
- Znalec fóra

- satelitni prijimac: IP BOX 250S AZ BOX HDElite
- Kontaktovat uživatele:
Re: by BextrH
Vlado222 udělal super recenzi, která hodně lidem pomůže k používání tohoto stahovače a možná někoho inspiruje k podobnému vynálezu. Jen mě je trochu líto, protože by si za tak velký kus práce zasloužil alespoň nějaké to poděkování. Nutit nikoho nebudu. Za mě určitě ..... Vlado,........ perfektní práce a děkuji!!!
- BextrH
- Znalec fóra

- Kontaktovat uživatele:
tak to nabídlo pouze jeden formát a to bez čísla, předpokládám že asi ten maximální, bohužel mám starší stroj a pomalí internet 15Mb tak se mě to začlo kousat. Toto jen pro zajímavost. Takže, že tam něco není, neznamená vždy, že to tam nemůže mít někdo jiný. Pokud by někdo měl radu, kde se dá nastavit velikost vyrovnávací paměti, či podobné nastavení pro stream, rád si vyslechnu. Děkuji.
Jinak příkaz pro zjištění Vaší verze GStreameru je......
command gst-inspect-1.0 --version
cfg_Zoom_StandaFaltys_PLUGINSfix_all.ipk
BextrH.png
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- BextrH
- Znalec fóra

- Kontaktovat uživatele:
Čistě teoreticky, pokud bude jeden ze serverů nekvalitní, měl by se po výpadku zastavit na druhém, kde bude pracovat lépe.
Zase máte co zkoušet. Řekl bych, že jim je stejně jedno na AJKTV kolik řádků si lidi vygenerují, pro ně je důležité, kolik lidí se k nim takto zdarma připojí a budou se snažit, nějaký ten výpadek občas udělat, aby lidi donutily, zaplatit si neomezenou verzi tohoto serveru.
cfg_Zoom_StandaFaltys_3xAJKTV_all.ipk
BextrH.png
- BextrH
- Znalec fóra

- Kontaktovat uživatele:
neviditelné stažení .... tlačítka ...nula a žluté. Pak viditelné stažení...tlačítko červené. Pak proběhla oprava na stahovacím skriptu pro funkci .....stažení serverů při startu E2. Co se týká této funkce, Vlado222 tvrdí že mu stáhne i po obyčejném restartu E2. Je to možné, ale u mě pouze při tvrdém restartu, nebo vytažení z elektriky a následném zapojení. Byl zde nápad na stažení po startu pro Oscam atd. Také mě to napadlo, ale raději jsem se tomu vyhnul,....z důvodu, že těsně před naběhnutí začíná stahovat, hned první server uloží k použití a stahuje dál, mezi tím nabíhá přístroj, již s obrazem a.....přístroj stahuje dál. Po nějaké té minutě, možná dvou se ostatní servery také uloží. Stažení při startu pro Oscam nechci dělat, protože by to udělalo to samé, jen by to pak třeba ještě další dvě minuty převádělo pro Oscam. A většinou každý, jen to najede, už něco zapíná a tím by se to vyrušilo. Buďme rádi za to co je. I tak jak to je to funguje spolehlivě. Zapnu přístroj a krásně najede i s obrazem. Pak zde padl nápad na vložení do menu ke stažení CCcam 2.3.2 pro Sky DE. Já osobně jsem majitelem zastaralého přístroje, který toto nerozchodí ani kdybych se stavěl na hlavu a nerad tam dávám a slibuji něco, co nemohu otestovat a zaručit na všech možných různých strojích s různými CPU. I tak si vážím nápadů.
Abych to shrnul. Momentálně všechny zmíněné funkce stáhnou až 20 (jedinečných) serverů.... (řádků) z dvaceti sedmi možných. To není zase tak špatné číslo. Kolik by se dalo najít serverů za dvě minuty? Dvacet by byl problém najít za dva dny.
Může se stát, že tam bude nějaký zdvojený, ale s jiným heslem. Po rychlém testu bych řekl, že to celé pak chodí stabilněji. Nejsou v řádcích chyby. Schválně si otestujte červené tlačítko (viditelné stažení všech serverů) Rychlost stažení a generování se může lišit možnostmi daného přístroje a rychlostí Vašeho internetového připojení. Nemám změřeno, ale možná dvě minuty to tam může po jednom řádku naskakovat. Toť asi vše. Doufám že si toho zase nějaký čas nebudu muset všimnout.
Jinak zrušení nějaké služby s určitým serverem, by se teoreticky nemělo projevit, například jedním prázdným řádkem. Mělo by to tam naházet jen stažené servery, prázdné nikoli. Ať se daří.
Ještě si neodpustím, na satlinux, kde je konkurenční stahovač, koukal jsem, jak se tam do jeho tvůrce vždycky pustí. Že jim to generuje méně a méně řádků a že jich moc nefunguje,.....ať to kouká opravit
On za to nemůže, že z čtyřiceti serverů už jde stáhnout sotva půlka a z toho jich pak ještě třičtvrtě nefunguje.
cfg_Zoom_StandaFaltys_SERVERSfix_all.ipk
BextrH.png
BextrH, vďaka za túto verziu,
čo sa týka aktualizácie serverov po "mäkkom" reštarte prijímača, v mojej konfigurácii na UNO 4K SE to funguje,
overil som si to jednoducho tak, že som si uložil "cfg" s pôvodnými servermi a prístupovými kódmi,
potom som urobil mäkký reštart, počkal som na stiahnutie nových serverov a porovnal som obsah obidvoch "cfg" ...
servery sa líšili prístupovými kódmi (boli vygenerované nové kódy) a pochopiteľne aj časom uloženia súboru "cfg" do prijímača ....,
preto som mohol konštatovať aj v recenzii, že v mojej konfigurácii funguje aktualizácia serverov aj po mäkkom reštarte, čo je vcelku príjemné zistenie...
čo sa týka aktualizácie serverov po "mäkkom" reštarte prijímača, v mojej konfigurácii na UNO 4K SE to funguje,
overil som si to jednoducho tak, že som si uložil "cfg" s pôvodnými servermi a prístupovými kódmi,
potom som urobil mäkký reštart, počkal som na stiahnutie nových serverov a porovnal som obsah obidvoch "cfg" ...
servery sa líšili prístupovými kódmi (boli vygenerované nové kódy) a pochopiteľne aj časom uloženia súboru "cfg" do prijímača ....,
preto som mohol konštatovať aj v recenzii, že v mojej konfigurácii funguje aktualizácia serverov aj po mäkkom reštarte, čo je vcelku príjemné zistenie...
VU+ SOLO 4K, VTI 14.0.3, FHD Glass 17, OSCam r11570,
VU+ UNO 4K SE, VTI 14.0.5, FHD Glass 17, OSCam r11570,
Formuler 4 Turbo, 2x AB Cryptobox 650HD,
Maximum E85 multifocus, 28,2°E _ 23,5°E _ 19,2°E _ 13°E _ 4,9°E _ 0,8°W
- BextrH
- Znalec fóra

- Kontaktovat uživatele:
enigma2-plugin-extensions-cfg-Zoom_StandaFaltys-SERVERSfix_all.rar
- BextrH
- Znalec fóra

- Kontaktovat uživatele:
Je tam jen jedna volba přepnutí. Při tomto přepnutí dojde k malému restartu aby se mohla změna projevit. Tuto volbu najdete dole pod změnou jazyka. Před instalací nové verze, (starou)... v MENU dole odinstalujte. Včera mě napadl nápad, že vydám seznam často kladených otázek a hlavních chyb, kterých se můžete dopustit. Ale právě jsem zjistil, že jsem všechny zase zapomněl
cfg_Zoom_StandaFaltys_MENUsize_all.ipk
DSC07345.jpg
DSC07344.jpg
- BextrH
- Znalec fóra

- Kontaktovat uživatele:
I když jsem se tomu vyhýbal, nakonec jsem podlehl a přidal ke stažení serverů po startu E2 ještě konverzi na Oscam,Ncam,Gcam. Funkce zůstává stejná, jen by po startu teoreticky mohl naběhnout obraz i na tyto zmiňované. Osobně mám vyzkoušen Ncam. Na ten to najelo taky, jen byl obraz asi o dvě vteřiny později než u CCcam. Ostatním CAMům moc nevěřím. Oscam jak nemá restart, tak se mu moc nechce načítat nové servery. Já osobně zůstávám u CCcamu. Jen aby chlapy měli zase další hračku, když jim to takto nestačí. Oni kdybych tam dal třeba i prdelCAM tak by to na něj chtěli taky
Ještě připomínám. Funkce stažení po startu E2 se aktivuje jen jednou, potom tam je pojistka proti opětovné aktivaci, která se bohužel vynuluje, pokud downloader odinstalujete a dáte ho tam znovu, nebo jinou verzi. A není dobré si tam vytvořit dva starty stažení serverů po startu E2. Celá tato funkce funguje jen na přístrojích, které mají startovací skript ....bootmisc.sh Který naleznete v ..... /etc/init.d/
Skript který stáhne a převede servery po startu je.... start.sh v ...../usr/script/ Kdyby to chtěl někdo ladit.
cfg_Zoom_StandaFaltys_startALLcam_all.ipk
BextrH.png
- BextrH
- Znalec fóra

- Kontaktovat uživatele:
Zjistil jsem že i po upozornění, abyste znova po nainstalování jiné verze neaktivovali ...stažení serverů po startu E2
I tak se to někomu povedlo, nebudu ho jmenovat. A to až šestkrát za sebou.
Proto nyní přicházím s verzí, kde se po aktivaci odstraní všechny tyto řádky, ať jich je kolik chce a nahradí je pouze jeden a funkce se zase zablokuje. Po dalším stisknutí Vás to upozorní, že už to máte aktivované. No a hned pod to jsem přidal volbu, kterou můžete funkci stažení serverů po startu E2 Deaktivovat a zároveň se tím vyresetuje ta pojistka a je možné opět funkci aktivovat. Po aktivaci to zase zkontroluje jestli tam už řádek není, případně je vymaže a dá tam pouze jeden. A to celé se vlastně opakuje dokola. Takže zase budu moct chvilku klidně spát. Protože několik startovacích řádků místo jednoho opravdu nedělá dobrotu
Mějte se. Ať se daří.
cfg_Zoom_StandaFaltys_START_all.ipk
BextrH.png
- BextrH
- Znalec fóra

- Kontaktovat uživatele:
Tuším čím ho obejít, ale bohužel nevím jak. Takže se musíme spokojit stím co je. Oni to stejně nejsou nějaké extra servery.
Ty čtyři jsou přidáni do viditelných stažení i neviditelných + ještě extra sólo samostatně + do startu. Ale můžu Vám říct, že už to byl mazec. Už tam těch skriptů je mraky, navíc jsem musel zase předělat všechna menu pro ostatní jazyky. Ač jsem se snažil tu finální instalačku otestovat, mladej mě nedal moc možnost. Hold když je večerníček, tak musejí jít nějaké servery bokem.
cfg_Zoom_StandaFaltys_NEWservers_all.ipk
BextrH.png
- BextrH
- Znalec fóra

- Kontaktovat uživatele:
cfg_Zoom_StandaFaltys_test_all.ipk
BextrH.png
- BextrH
- Znalec fóra

- Kontaktovat uživatele:
Někomu to jde, někomu ne, někomu jde jen na určité CAMy, nebo mu ho restartuje částečně....nenahodí. Čili mám tady verzi, která krásně restartuje dědečky jako je můj AZBOX a je to extrémně jednoduchá metoda + jsem tam ponechal metodu ...005jon Mohu se zaručit pouze za metodu první, druhou můj přístroj nedokáže použít. Tak vyzkoušejte a uvidíte. Jak už jsem možná jednou psal,.....buď budete extrémně spokojený, nebo extrémně nas..ný
Máte puštěný nějaký CAM, běží vám obraz, zmáčknete v menu stahovače žluté tlačítko pro restart a měl by se na chvilku zastavit obraz a (opět naskočit). Vyzkoušejte tuto metodu na všech CAMech. Tento restart je vnořen do všech stažení serverů, úplně na každý + i na start. Takže by měl obraz najet i na Oscam atd. Pokud to prostě někomu nenajede po startu, tak buď.
1........nemá aktivované stažení serverů po startu E2 v MENU stahovače
2........nebo nemá jeho přístroj tyto adresáře ../etc/init.d/ + soubor ....bootmisc.sh (čili to nemůže jít)
3........jeho přístroj startuje déle jak 70 vteřin a musel by si čas navýšit v /usr/script/...start.sh (sleep 70)
4........jeho přístroj odpojila manželka od internetu při zalévání kytek, nebo si ho nedej bože spletla s květináčem
*****************************************************************************************************
Nedávno jsem přišel na problém, že se mi v kořenovém adresáři objevilo pár souborů, které se jinak stahují do /tmp/ Po dlouhém pátrání jsem došel k závěru, že k tomuto může dojít, pakliže po startu nenecháte přístroj dostahovat servery a hned jdete stahovat něco dalšího v stahovači, takže spuštěním dalšího skriptu přeskočí proces do kořene přístroje a může tam nakopírovat nějaké soubory. Pokud by je tam někdo našel....nic se neděje, jen smazat a jede se dál. Jinak, ničemu tam nevadí.
****************************************************************************************************
Toť asi vše. Vyzkoušejte a dejte vědět. Doufám že mě zase od někoho nedorazí email s textem....zkusil jsem,nejde!!!
cfg_Zoom_StandaFaltys_OK_all.ipk
BextrH.png
- BextrH
- Znalec fóra

- Kontaktovat uživatele:
Žluté tlačítko restartuje jakýkoliv CAM, který je aktuálně spuštěný. Stažení jakéhokoliv serveru doprovází také restart s jakýmkoliv CAMem. Stažení po startu krásně najede s jakýmkoliv CAMem. Ač teda asi 10 vteřin po naběhnutí přístroje, ale to je daň za to, že to půjde s každým CAMem. Přístroj po startu krásně převede stažených 20 serverů a uloží pro všechny CAMy. Každému CAMu 20 serverů. Závěrem bych řekl, že už asi není na co si stěžovat. Teď už jen musím počkat, jak zabere restart od... 005jon na ostatních přístrojích, které můj restart CAMů nepodporují. Musím jen doufat a věřit, že to udělal dobře. A to je asi tak všechno, co pro to můžu udělat. Klidně dejte vědět, zda to u Vás pracuje, abych měl představu. Pokud zde mám poděkování, usuzuji z toho, že je člověk, který mě poděkoval ..... s verzí spokojený. I když už nevím, jak hodně ....
- BextrH
- Znalec fóra

- Kontaktovat uživatele:
1. MOD pro restart od ....BextrH
2. MOD pro restart od ....005jon
3. MOD (bez restartu) vypnutý restart
Na třetí MOD mě inspiroval jeden nejmenovaný člověk, říkejme mu třeba Luďek. Pro stažení serverů po startu E2 na CCcamu je ideální provoz bez restartu. Přístroj krásně naběhne i s obrazem ihned. Ale zase by nenaběhl třeba na Oscam bez restartu. S restartem u CCcam je náběh obrazu posunut o cca 5-15 vteřin od náběhu E2.
......................................
Do jazyků přidána Ruština
cfg_Zoom_StandaFaltys_RESTARTsetup_all.ipk
BextrH.png
1.jpg
2.jpg
3.jpg
- BextrH
- Znalec fóra

- Kontaktovat uživatele:
Žluté tlačítko bylo správně jen v Češtině. Tady už ve všech jazycích.
cfg_Zoom_StandaFaltys_repair_all.ipk
BextrH.png
-
sarsan
- Mírně pokročilý

- satelitni prijimac: vu zero 4k
zdravim mam napad ktory by urcite odcenili viacery uzivatelia CZ/SK sat. komunity
pluginu doplnit moznostou stiahnut nastavenie pre kazdeho sat. operatora:
Orange;Nova Digi TV;Telecom; Freesat; Antik; Skylink; CT; RTVS
napr. vlastnik karty Skylink s modulom Irdeto - stiahnie z Vasho pluginu aktualny Ccam 2.1.3 a potom .conf pre daneho operatora t.j. skylink.
idealne(neviem ci aj funkcne) by bolo spojit vsetky nastavenia do jedneho .conf pre vsetkych cz/sk operatorov
potom odpadne mnozstvo poziadaviek tu na fore ako nastavit aby sla taka alebo onaka karta atd...
s pluginom mam len dobre skusenosti a prajem vela uspechov v dalsom vyvoji
pluginu doplnit moznostou stiahnut nastavenie pre kazdeho sat. operatora:
Orange;Nova Digi TV;Telecom; Freesat; Antik; Skylink; CT; RTVS
napr. vlastnik karty Skylink s modulom Irdeto - stiahnie z Vasho pluginu aktualny Ccam 2.1.3 a potom .conf pre daneho operatora t.j. skylink.
idealne(neviem ci aj funkcne) by bolo spojit vsetky nastavenia do jedneho .conf pre vsetkych cz/sk operatorov
potom odpadne mnozstvo poziadaviek tu na fore ako nastavit aby sla taka alebo onaka karta atd...
s pluginom mam len dobre skusenosti a prajem vela uspechov v dalsom vyvoji
vu zero 4k, ATV 7.4
-
sarsan
- Mírně pokročilý

- satelitni prijimac: vu zero 4k
plugin ma v nastaveni "acktivace ctecky" preco nerozsirit tuto moznost. BextrH sam usudigeorg11 píše:a ještě by z boxu mohlo vyjet chlazený lahvový....
vu zero 4k, ATV 7.4
aktivácia čítačky ?
rôzne *.CAMy, rôzne karty, rôzne spôsoby ošetrovania komunikácie karta - server,
a niekto chce od Standa, aby túto paletu rôznych variácií, kombinácií a verzií ošetril tak, aby to univerzálne šlapalo ??? vo svojom voľnom čase, na úkor seba, rodiny, ako koníčka a zadara ?
a ako hovoria naši priatelia: "nech si zajít chuť" ....
radšej mu poďakujme za obrovské penzum práce,
kto chce a vie ako na to, nech si to vyrieši u seba, jeho projekt je Open Source...
rôzne *.CAMy, rôzne karty, rôzne spôsoby ošetrovania komunikácie karta - server,
a niekto chce od Standa, aby túto paletu rôznych variácií, kombinácií a verzií ošetril tak, aby to univerzálne šlapalo ??? vo svojom voľnom čase, na úkor seba, rodiny, ako koníčka a zadara ?
a ako hovoria naši priatelia: "nech si zajít chuť" ....
radšej mu poďakujme za obrovské penzum práce,
kto chce a vie ako na to, nech si to vyrieši u seba, jeho projekt je Open Source...
VU+ SOLO 4K, VTI 14.0.3, FHD Glass 17, OSCam r11570,
- BextrH
- Znalec fóra

- Kontaktovat uživatele:
Ještě doplním. Samozřejmě že by se mi líbilo kdybych stvořil plugin, který by mě přivítal, řekl by mě kolik je hodin, kdo má dnes svátek a jaké je momentálně venku počasí, popřípadě co zrovna dobrého dávají v TV. Pak bych mu řekl že chci sledovat třeba tuto družici, nebo určitý kanál a on by mi řekl, jaký server na ní má momentálně dostupné karty a který co nejdéle vydrží. Pak bych mu do nějakého okénka napsal, jaký chci zrovna teď vidět film a on by mi ho vyhledal a pustil. A to jsem se ještě nerozepsal. Zní to celé jako sci-fi. Na druhou stranu to není úplně nereálné, ale určitě by to nesvedlo pár krátkých skript, napsaných základními příkazy, navíc limitované možnostmi daného přístroje. Každý tento nápad musí doprovázet myšlenka, jak to udělat a co by k tomu bylo asi potřeba. I když se to nezná, na některé nápady existuje i trapně jednoduché řešení, ale ne na všechny. Jinak děkuji, nikdy bych nevěřil tomu, že si mě za mou práci, někdy někdo bude vážit a ne jen kritizovat a shazovat. Ukázalo se že tu je i dost správných lidí, kteří když chtějí, ukážou dobré srdce a bez zbytečného machrování a kecání poradí. Hezký večer všem.
ps. je spousta stránek, kde se dá vložit řádek se serverem a ono to po chvilce vypíše všechny karty, jaké daný server má.
Já bych musel jedině všechny servery otestovat, nahromadit informace o kartách a ke každému stažení vytvořit tlačítko .....info kde by to vypsalo jaké karty má ten určitý server. Takže není to nereálné, ale je to šílené babrání s daty o kartách a musel by to sestavit někdo, kdo má extrémní přehled o všech poskytovatelích na všech družicích. Já už tento přehled nemám. Kdysi jsem částečně míval, dnes už je vše úplně jinak. Nebo udělat funkci odeslání řádku na danou stránku, která by otestovala a vyhodnotila server a poté poskytla informace, které by přístroj zobrazil. Ale to už je jiná liga příkazů. I když taky jsem nad tím už přemýšlel, jak to udělat. Nebojte, já stále myslím i když to někdy vypadá že už na to kašlu
Ale už mám občas chuť se na to vy.... Život mě utíká za zády a já čumím do monitoru.
Přejít na
- Informace AB-Fóra
- ↳ Informace ABF
- VOLNÁ DISKUSE
- ↳ Volná diskuse
- ↳ Poradna pri nákupe
- ↳ Satelitné / terestriálne / IPTV / a iné ... platformy
- ↳ Skylink, Antena+
- ↳ FreeSat
- ↳ Digi TV
- ↳ Telly
- ↳ Magio Sat, Magio IPTV, Magio Go
- ↳ Antik Sat, Antik IPTV
- ↳ Orange TV
- ↳ Pantelio (Obecné siete)
- ↳ Plustelka
- ↳ Magenta TV, Magenta TV SAT
- ↳ DVB-T, DVB-T2, DVB-C, DVB-C2
- ↳ DVB-T prijímače
- ↳ DVB-C prijímače
- ↳ DVB-T regióny
- ↳ DVB-C regióny
- ↳ DVB-T/C antény a meracia technika
- ↳ DVB-T2, HEVC 265, 4K
- ↳ Všeobecný F.A.Q.
- ↳ Návody na inštaláciu sat reciverov a príslušenstva
- ↳ Zoznam a poloha satelitov na orbite
- ↳ Satelitná encyklopédia
- ↳ Užitečné odkazy
- Satelitné příjímače so systémom Linux
- ↳ Octagon
- ↳ Octagon HD SF 918, SF 1008, ...
- ↳ DOWNLOAD - Octagon HD SF- 918
- ↳ OCTAGON SF3038
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF3038
- ↳ Octagon SF4008 4K UHD Triple
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF4008 4K
- ↳ Návody, postupy - Octagon SF4008 4K
- ↳ Octagon SFX6008/6018
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SFX6008/6018
- ↳ Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ OCTAGON SF108
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF108
- ↳ OCTAGON SF208
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF208
- ↳ OCTAGONS SX Family
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGONS SX Family
- ↳ Dreambox
- ↳ Diskuse - Dreambox
- ↳ Dreambox Seven Ultra HD
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-500S
- ↳ DOWNLOAD - Dreambox
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-TWO UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-500S
- ↳ Plugins
- ↳ Tools
- ↳ VU+ DUO, SOLO, UNO, ULTIMO, ZERO, SOLO 4K, Uno 4K, Duo 4K, Ultimo 4K
- ↳ VU+ SOLO 4K
- ↳ Diskusia VU+ SOLO 4K
- ↳ Download image VU+ SOLO 4K
- ↳ Download plugins VU+ SOLO 4K
- ↳ VU+ Uno 4K
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K
- ↳ Download image VU+ Uno 4K
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K
- ↳ VU+ Uno 4K SE
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download image VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K SE
- ↳ VU+ Duo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Duo 4K
- ↳ Download VU+ Duo 4K
- ↳ VU+ Ultimo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download image VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download plugins VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download VU+ DUO2
- ↳ Download VU+ DUO
- ↳ Download VU+ SOLO
- ↳ Download VU+ SOLO 2
- ↳ Download VU SOLO SE
- ↳ Download VU+ UNO
- ↳ Download VU+ ULTIMO
- ↳ Download VU+ ZERO
- ↳ Download VU+ ZERO 4K
- ↳ Download plugins
- ↳ Download tools
- ↳ Formuler
- ↳ Zgemma
- ↳ PULSe 4K
- ↳ uClan
- ↳ Gigablue
- ↳ GigaBlue UHD Quad 4k Pro
- ↳ DOWNLOAD - GigaBlue UHD Quad 4k Pro
- ↳ Gigablue Trio 4K Pro
- ↳ DOWNLOAD - Gigablue Trio 4K Pro
- Satelitní příjímače Globo / Opticum / Optibox / Amiko
- ↳ Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- ↳ DOWNLOAD - Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- Satelitné prijímače so systémom ANDROID
- ↳ AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
- ↳ GTMEDIA
- Satelitní příjímače
- ↳ AB Cryptobox 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 800UHD, ...
- ↳ AB Cryptobox 700HD, 750HD, 752HD Combo DVB-T2/S2/C
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD
- ↳ Download ABCRBOX 750 HD
- ↳ Download ABCRBOX 752 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD mini
- ↳ Návody , postupy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ AB Cryptobox 600HD , 600HD mini, 650 HD, 650 HDC, 652 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 652 (Combo)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HDC (Cabel)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD mini
- ↳ Návody , postupy 600 HD, 650 HD , 650 HDC, 600HDmini, 652 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 600 HD , 650 HD ,650 HDC, 600HD mini, 652 HD Combo
- ↳ Diskusia - AB Cryptobox
- ↳ Ferguson Ariva 102,202,100,200,4K
- ↳ Diskuse- Ariva 102, 202
- ↳ Diskuse - Ferguson Ariva 200
- ↳ Diskuse - Ariva @Link 200
- ↳ Diskuse - Ariva 4K
- ↳ Download - Ariva 100,200
- ↳ Download -Ariva combo 120,200,210,220,250
- ↳ Download -Ariva 102E,202E,102mini,52E
- ↳ Download - Ariva @Link 200
- ↳ Download - Ariva 4K
- ↳ Dreamsky
- ↳ DOWNLOAD - Dreamsky
- Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Nelinuxove prijimače
- ↳ Linuxové prijímače
- ↳ GoSAT
- Hardware ostatný /LNB, CI moduly, Motory, Switch-e .../
- ↳ LNB konvertory
- ↳ CI moduly
- ↳ T-REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ DOWNLOAD - T- REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ Motory
- ↳ Switch-e / prepínače
- ↳ Meracie zariadenia
- Softcams / Camds / Emulators / Keys
- ↳ Oscam - multiprotokolárny kartový server
- ↳ oscam - vseobecne
- ↳ i386-pc-linux - diskusia
- ↳ mips-wrt54g - diskusia
- ↳ Oscam - TV API
- ↳ Oscam - konfigurácie
- ↳ CCCam
- ↳ Softcams / Camds - ostatné
- ↳ DOWNLOAD - Keys, Emulators
- Doplnky/nastavenia/pomôcky univerzálne
- ↳ Picons
- ↳ Enigma
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Oscam
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Neutrino
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Spark
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Ostatné
- ↳ Enigma2 Settings
- ↳ Plugins
- ↳ Skins
- ↳ Editors / tools
- Alternativní příjem
- ↳ Alternativní příjem
- ↳ Diskuse
- International Board
- ↳ International Board
- ↳ AB DSR xxx / DMSIS
- ↳ AB IP BOX / DREAMBOX
- ↳ Globo
- ↳ Openbox
- ↳ AB Cryptobox
- Fotovoltaika
- ↳ Fotovoltaika (pro domácnosti, firmy a svépomocí)
- Smart home - chytré ovládání domácnosti
- ↳ Home Assistant
- ↳ Tuya Smart - Smart Life
- Kamerové systémy a zabezpečení domu
- ↳ Vše kolem kamerových systemů
- ↳ Vše kolem zabezpečovacích systémů
- Ostatní - provoz fóra
- ↳ Názory, informace a připomínky k tomuto fóru
- ↳ Mimo mísu
- ↳ Inzerce
- ↳ Darujem - vymením
- Archív
- ↳ SATELITNÉ PŘÍJÍMAČE SO SYSTÉMOM LINUX
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY - download
- ↳ Firmware download
- ↳ Plugins download
- ↳ Návody , postupy .....
- ↳ Tools download
- ↳ ABcom HD prijimace - IPBox9900, IPBox99, IPBox55
- ↳ Návody a rýchla pomoc
- ↳ Download 9900 HD
- ↳ Download 99 HD
- ↳ Download 55 HD
- ↳ Download -pluginy, návody ....
- ↳ DGS HD prijimace - IPBox9000, IPBox900, IPBox910, IPBox91
- ↳ Download 9000HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 900HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 910HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download IPbox 91HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download HD spolecne
- ↳ Download - Plugins
- ↳ Ipbox - uzavrene forum /rady, vyvoj, zkousky/
- ↳ X-Trend ET 10000, 9xxx,8000,8500,6500,4000
- ↳ X-Trend ET4000
- ↳ ET4000 - postupy, návody
- ↳ ET4000 - download plugins
- ↳ ET4000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 6500
- ↳ ET6500 - postupy, navody
- ↳ ET6500- download plugins
- ↳ ET6500 - images E2
- ↳ X.Trend ET 7x00
- ↳ X-trend ET8000 , ET10000
- ↳ ET8000 - postupy, návody
- ↳ ET8000 - download plugins
- ↳ ET8000 - images E2
- ↳ ET10000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 8500
- ↳ ET8500 - postupy, navody
- ↳ ET8500- download plugins
- ↳ ET8500 - images E2
- ↳ X-Trend ET 9x00
- ↳ ET9x00 - postupy, návody
- ↳ ET9x00 - download plugins
- ↳ ET9x00 - images E2
- ↳ X-Trend : download spoločné
- ↳ HD-BOX Enibox
- ↳ Download HD-BOX Enibox
- ↳ Download image -Enibox
- ↳ Download - Navody , postupy
- ↳ Download emu, plugins
- ↳ Download - PC nástroje na správu prijimača
- ↳ Download settimgs
- ↳ F O R T I S prijímače: HDbox 7119,9105+,Dreamsky HD6
- ↳ Dreamsky HD6
- ↳ Diskusia Dreamsky HD6
- ↳ Download Dreamsky HD6
- ↳ HD-BOX Enigma2 v internal flash
- ↳ Download
- ↳ enigma2 7819 -HDBOX9105 plus
- ↳ enigma2 7919 HDBOX 7119
- ↳ enigma2 7119
- ↳ enigma2 8200
- ↳ HD-BOX Neutrino - internal flash
- ↳ Download - HDBOX Neutrino
- ↳ Download - HD-BOX
- ↳ Návody - HD-BOX pre IRD sw
- ↳ Návody - HD-BOX pre enigma2 USB verzia
- ↳ Zmena bootloadera a jtag pre Fortis prijímače.
- ↳ SHOWBOX -Vitamin - enigma2
- ↳ Download - enigma2 image
- ↳ Download -plugins
- ↳ Návody , postupy
- ↳ Downloads - utils
- ↳ Downloads -settings
- ↳ IQON Force
- ↳ Download IQON Force -1
- ↳ Download IQON Force 2+ combo
- ↳ Edision
- ↳ Download Edision
- ↳ QVIART
- ↳ Download Qviart LUNIX
- ↳ Download Qviart LUNIX CO
- ↳ Download Qviart LUNIX 4K
- ↳ Download Qviart LUNIX3 4K
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE GLOBO / OPTICUM / OPTIBOX / AMIKO
- ↳ SATELITNÉ PRIJÍMAČE SO SYSTÉMOM ANDROID
- ↳ HDBOX -XBMC
- ↳ Download HDBOX -XBMC
- ↳ WeTek Play
- ↳ WeTek - enigma2
- ↳ WeTek - Android
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE
- ↳ AB CRYPTOBOX 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 450,400,400 mini,200
- ↳ Diskuse -AB Cryptobox 450HD, 400HD, 400HD mini
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 200 SD
- ↳ Download - spoločné - návody, postupy, pomocný sw ...
- ↳ Download - AB Cryptobox 450HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 400HD , 400HD mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 200SD
- ↳ AB Cryptobox 500, 550, 500 Mini ,550C
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 500HD , 550HD , 500HD Mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 550HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 500HD
- ↳ Download -AB Cryptobox 500HD Mini
- ↳ Download AB Cryptobox 550 HD C
- ↳ Download - spoločné , návody, nástroje
- ↳ AZBOX
- ↳ DOWNLOAD - AZBOX
- ↳ Golden Interstar
- ↳ DOWNLOAD - Golden Interstar
- ↳ Satelitní přijímače - Neutrino HD
- ↳ Coolstream Link , Trinity DUO
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Link
- ↳ Diskusia Link
- ↳ Download image Link
- ↳ Coolstream Tank
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Tank
- ↳ Diskusia Tank
- ↳ Download image Tank
- ↳ Coolstream Trinity
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Trinity
- ↳ Diskusia Trinity
- ↳ Download image Trinity
- ↳ Coolstream ZEE 2 , Trinity V2 (nie DUO !!!)
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream ZEE 2
- ↳ Diskusia ZEE 2
- ↳ Download ZEE 2
- ↳ Diskusia Neutrino HD1 , HD2
- ↳ Download - spoločné Tank, Trinity ZEE 2, Link
- ↳ Rady a návody
- ↳ Emulátory a Softcamy -Tank, Trinity , ZEE 2
- ↳ Download subory - ostatné
- ↳ Download - pluginy
- ↳ Mutant HD51
- ↳ Diskusia Mutant HD51
- ↳ Download Mutant HD51