Skúsil som zameniť aj binarky a stále do kola to iste sú tam občas výpadky a je jedno či tam je oscam , doscam alebo Cccam ,dufoq3 píše:no tak to by sa chcelo podla mna pohrat s nastavenim oscamu resp. skusit inu binarku oscamu, ale na to je tu ina sekciaJohnk píše:Zdravím, mám menší problém s LX3, vo flesh mám predposledné Egami ktoré šlape na jednotku až na emulátor pokiaľ sú katy v čítačkách 096,097 tak obraz nesekne ani raz a jedno či tam je oscam alebo cccam akonáhle vyberiem karty a spustím cccam cline z vedlajšieho boxu tak obraz cca každých 10 -15 minút šklbne , na žiadnom inom prijímači v sieti to nerobí len na LX3 s mipsel. Mal niekto podobný problém? prípadne ak je niekto ochotný sem hodiť zálohu funkčného image najlepšie Egami už s funkčným cccamom alebo oscamom na vyskúšanie budem vďačný.
http://www.ab-forum.info/viewforum.php?f=165
teraz tam mam čistú zálohu od Elláno pridal som len cline do ccamu aj doscamu a robí to aj tak , skúšal som link aj z iných serverov a je to to iste mám podozrenie na sieťovku iné ma už nenapadá.
kde je funkčný ccam, doscam alebo oscam sem hodiť na odskúšanie .