xladox píše:Zdravim pani chcem sa opytat idem ladit eutelsat 36e lenze moj sat finder WS 6908 nema moznost L/R polarizacie viere mi poradit aky transporder H/V vyhladat na najlepsi signal NTV+?
Skús 12520 H FEC 1/2 SR 4340 /LiderTv/

xladox píše:Zdravim pani chcem sa opytat idem ladit eutelsat 36e lenze moj sat finder WS 6908 nema moznost L/R polarizacie viere mi poradit aky transporder H/V vyhladat na najlepsi signal NTV+?
Skusim dik za radu!sateliťák píše:xladox píše:Zdravim pani chcem sa opytat idem ladit eutelsat 36e lenze moj sat finder WS 6908 nema moznost L/R polarizacie viere mi poradit aky transporder H/V vyhladat na najlepsi signal NTV+?
Skús 12520 H FEC 1/2 SR 4340 /LiderTv/

Mozes rozpisat blizsie?.Skusal som Wicardd 1.18 ,Oscam-emu VUDUO2 stale tma.jano73 píše:Trikolor DVB-S ide v emu
Idú tam ida SD programi, škoda to riešiť.. Jednoduchšie je najsť kamaráta v zahraničí, ktorý Ti poskytne šarika na NTV+. Máš tam komplet celú ponuku aj z HD..iko píše:Funguje tento paket klasicky v emu pod Oscamom ale je treba nieco specialne. Vdaka.

No kamaratov s NTV+ ,Tricolor pre vymenu je malo .Aj to co je nestoji za vela.Pre skor narodenych skusit oprasit azbuku a pohladat priamo u zdroja alebo skusit nieco po 4USD.RAMSES píše:Idú tam ida SD programi, škoda to riešiť.. Jednoduchšie je najsť kamaráta v zahraničí, ktorý Ti poskytne šarika na NTV+. Máš tam komplet celú ponuku aj z HD..iko píše:Funguje tento paket klasicky v emu pod Oscamom ale je treba nieco specialne. Vdaka.
Zpět na „Satelitné / terestriálne / IPTV / a iné ... platformy“
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Prosilver Dark Edition by Premium phpBB Styles
Český překlad – phpBB.cz