Telekom VDSL a router ADB VV3212 = katastrofa :(
Pokud má někdo touhu napsat něco na toto fórum a přitom to svým obsahem sem napatří, tak tady je to vhodné místo.
-
ferdomravec
Re: Telekom VDSL a router ADB VV3212 = katastrofa :(
Příspěvek od ferdomravec »
tak som zistil, ze po kabli to ide plnou rychlostou, na vine bola wifi
dal som tam 2. wifi router, ktory ma uz aj n-kovu siet, zapol ju a download stupol zo 16 na 22
uvidime, ako to pojde dalej, ale ked ta n-kova siet alebo wifi router alebo adb budu nestabilne, dam tam spat g-ckovu wifinu, radsej nech to ide 16, ale stabilne...
dal som tam 2. wifi router, ktory ma uz aj n-kovu siet, zapol ju a download stupol zo 16 na 22
uvidime, ako to pojde dalej, ale ked ta n-kova siet alebo wifi router alebo adb budu nestabilne, dam tam spat g-ckovu wifinu, radsej nech to ide 16, ale stabilne...
Cryptobox 400 HD Mini, Anysee E30 S2 Plus, Optibox Koala HD
To je pravda, a ono to v podstate v týchto prípadoch aj koncovému užívateľovi pomáha - teda tomu nevedomému ktorých je v dnešnej dobe väčšina a geometrickým radom ich pribúda.
Ale užívateľ vedomý ak sa ešte nájde tak určite nechce aby sa mu jeho zariadenie updatovalo a menilo firmware bez jeho vedomia.
Mňa osobne v živote ani len nenapadlo nastaviť vo Windowsoch automatický update. Co to je velebnosti, vždyť vono se to hejbe. potvora jedna.
Dúfam že na Win7 vydržím už až do dúchodu. Win 8 až X už nemusím.
Pozn.: X je ix (premenná) , nie rímska 10 - slovom desať.
Ale užívateľ vedomý ak sa ešte nájde tak určite nechce aby sa mu jeho zariadenie updatovalo a menilo firmware bez jeho vedomia.
Mňa osobne v živote ani len nenapadlo nastaviť vo Windowsoch automatický update. Co to je velebnosti, vždyť vono se to hejbe. potvora jedna.
Dúfam že na Win7 vydržím už až do dúchodu. Win 8 až X už nemusím.
Pozn.: X je ix (premenná) , nie rímska 10 - slovom desať.
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )
-
ferdomravec
Takže po 2 týždňoch testovania zatiaľ spokojnosť. Spojenie je stabilné, bez výpadkov a spomaľovania. (Wifi klientov mám v 20Mhz pásme + Short GI a pohoda).
ahojte
ja by som mal na vas otazocku.
doma mam tykto setup: adb LAN 192.168.1.1 za nim wifi intellinet wan 192.168.1.111 a LAN 192.168.2.1
na ADB mam vypnutu wifi, idem len cez intellinet. V intellinete mam zapojeny QNAP NAS a ten ma IP 192.168.2.112. Na ADB sa nedá vypnúť DHCP ale dal som ho od 192.168.1.120 do 126 a na intellinete mam povolenu DHCP.
a teraz to co potrebujem pomoct: potrebujem spristupniť QNAP do internetu a zároveň nastaviť korektne ADB a Intellinet aby to fungovalo, ake som to mal predtým bez ADB so starym providerom tak som v intellinete nastavil len povolenie NAT a UPnP.
skusal som aj rozne nastavenia portforward na ADB a aj na intellinete ale stale ked to dam skontrolvat na QNAPe tak napise ze to nefuguje.
ako to teda spravne nastavit???
dik
ja by som mal na vas otazocku.
doma mam tykto setup: adb LAN 192.168.1.1 za nim wifi intellinet wan 192.168.1.111 a LAN 192.168.2.1
na ADB mam vypnutu wifi, idem len cez intellinet. V intellinete mam zapojeny QNAP NAS a ten ma IP 192.168.2.112. Na ADB sa nedá vypnúť DHCP ale dal som ho od 192.168.1.120 do 126 a na intellinete mam povolenu DHCP.
a teraz to co potrebujem pomoct: potrebujem spristupniť QNAP do internetu a zároveň nastaviť korektne ADB a Intellinet aby to fungovalo, ake som to mal predtým bez ADB so starym providerom tak som v intellinete nastavil len povolenie NAT a UPnP.
skusal som aj rozne nastavenia portforward na ADB a aj na intellinete ale stale ked to dam skontrolvat na QNAPe tak napise ze to nefuguje.
ako to teda spravne nastavit???
dik
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
prihlás sa do ADB a potom skús odpáliť túto linku:
http://192.168.1.1/ui/dboard/settings/dhcpsrv?if=1
alebo
http://192.168.1.1/ui/dboard/settings/dhcpsrv?pool=1
http://192.168.1.1/ui/dboard/settings/dhcpsrv?if=1
alebo
http://192.168.1.1/ui/dboard/settings/dhcpsrv?pool=1
„Cross of Iron“
So záujmom som si prečítal túto diskusiu, keďže aj u mňa by možno prichádzalo do úvahy VDSL. Uvažoval som však tiež o vlastnom zariadení, nie prenajatom. A tiež využívam VoIP, ale nie od Telekomu.
Prekvapil ma problém s telefónnou prípojkou. Telekom by predsa mal zákazníkovi poskytnúť údaje pre nastavenie SIP a umožniť mu používať vlastné zariadenie. Napr. VoIP (digitálny) telefón, ktorý sa pripojí do LAN. Predsa nikoho nemôžu nútiť, aby používal analógový telefón pripojený do ADB. V dnešnej dobe je to už nezmyselné a archaické riešenie.
Po získaní správnych údajov pre nastavenie SIP účtu a sprístupnení služby by už nemal byť problém s používaním vlastného VDSL routera a k nemu pripojiť cez LAN VoIP telefón, či analógový telefón cez VoIP bránu. Sú to predsa univerzálne protokoly, ktoré by aj Telekom mal rešpektovať.
Ďalším riešením je zmeniť operátora pre VoIP. Telefónne číslo sa dá preniesť od Telekomu k novému operátorovi (ako pri zmene mobilného operátora). U iných operátorov je poskytnutie korektných údajov pre nastavenie SIP samozrejmosťou.
Neviem, aké "výhody" ponúka Telekom, ak sa telefónna prípojka zriadi k iným službám (internet, TV...), ale ich základný cenník je katastrofa. Paušály ako z minulého storočia pri analógovej linke.
Ja využívam služby VipTEL-u. Žiaden mesačný paušál, žiadne predražené "predplatené" minúty, zaplatím len to, čo si prevolám. Sekundová tarifikácia od prvej sekundy je samozrejmosťou.
https://www.viptel.sk/cennik/
Prenos telefónneho čísla:
https://www.viptel.sk/prenos-telefonneho-cisla/
Konfigurácia zariadení:
https://www.viptel.sk/ako-nastavit-vipt ... iadeniach/
Prekvapil ma problém s telefónnou prípojkou. Telekom by predsa mal zákazníkovi poskytnúť údaje pre nastavenie SIP a umožniť mu používať vlastné zariadenie. Napr. VoIP (digitálny) telefón, ktorý sa pripojí do LAN. Predsa nikoho nemôžu nútiť, aby používal analógový telefón pripojený do ADB. V dnešnej dobe je to už nezmyselné a archaické riešenie.
Po získaní správnych údajov pre nastavenie SIP účtu a sprístupnení služby by už nemal byť problém s používaním vlastného VDSL routera a k nemu pripojiť cez LAN VoIP telefón, či analógový telefón cez VoIP bránu. Sú to predsa univerzálne protokoly, ktoré by aj Telekom mal rešpektovať.
Ďalším riešením je zmeniť operátora pre VoIP. Telefónne číslo sa dá preniesť od Telekomu k novému operátorovi (ako pri zmene mobilného operátora). U iných operátorov je poskytnutie korektných údajov pre nastavenie SIP samozrejmosťou.
Neviem, aké "výhody" ponúka Telekom, ak sa telefónna prípojka zriadi k iným službám (internet, TV...), ale ich základný cenník je katastrofa. Paušály ako z minulého storočia pri analógovej linke.
Ja využívam služby VipTEL-u. Žiaden mesačný paušál, žiadne predražené "predplatené" minúty, zaplatím len to, čo si prevolám. Sekundová tarifikácia od prvej sekundy je samozrejmosťou.
https://www.viptel.sk/cennik/
Prenos telefónneho čísla:
https://www.viptel.sk/prenos-telefonneho-cisla/
Konfigurácia zariadení:
https://www.viptel.sk/ako-nastavit-vipt ... iadeniach/
uClan Ustym 4K COMBO OTT, HD-Box 9105+, iNEOS ZX4, motor DG-380
Jo, jo, preto aj to slovko "katastrofa" s náväznosťou na predchodzích pár slovíčok v názve témy je na svojom mieste.
Ja osobne toto fórum považujem za "odborné fórum" a preto som rád že aj táto téma /nie až tak celkom satelitná - ale človek by sa až čudoval akú to má všetko spojitosť/ sa aj v tomto duchu odbornosti vyvíjala a veľa zainteresovaným zrejme aj pomohla.
Ale jedno je jasné, "z hovna bič neupletieš". A ak si v týchto prípadoch môžeme navzájom pomôcť aspoň v rámci možností, tak si pomôžme, a o tom to je.
Ja osobne toto fórum považujem za "odborné fórum" a preto som rád že aj táto téma /nie až tak celkom satelitná - ale človek by sa až čudoval akú to má všetko spojitosť/ sa aj v tomto duchu odbornosti vyvíjala a veľa zainteresovaným zrejme aj pomohla.
Ale jedno je jasné, "z hovna bič neupletieš". A ak si v týchto prípadoch môžeme navzájom pomôcť aspoň v rámci možností, tak si pomôžme, a o tom to je.
„Cross of Iron“
-
ferdomravec
Tak vcera som po vyse 40 dnoch prvy krat restartoval ADB kvoli problemom s portforwardingom niektorych zariadeni
- pistok153
- Pokročilý

- satelitni prijimac: 3x Opticum 9500HD Plus
Niečo pre teba, k témeferdomravec píše:Tak vcera som po vyse 40 dnoch prvy krat restartoval ADB kvoli problemom s portforwardingom niektorych zariadeni
Pišťok
Čaute, tiež som majiteľ toho šuntu. Nerozchodil som na ňom NASko ani USB tlačiareň. Mám od telekomu len VDSLpripojenie. Ak si kúpim, napr. tento router https://www.alza.sk/zyxel-vmg1312-b-d21 ... d=18848451, bude mi to fungovať? Ďakujem
Ak mas typ pripojenia VDSL2 aj s pevnou linkou (analogovy telefon pripojeny na ADB cez FXS port), tak vymena ADB za nieco ine nie je dobre riesenie (pozri prispevky vyssie).NIktosko píše:Čaute, tiež som majiteľ toho šuntu. Nerozchodil som na ňom NASko ani USB tlačiareň. Mám od telekomu len VDSLpripojenie. Ak si kúpim, napr. tento router https://www.alza.sk/zyxel-vmg1312-b-d21 ... d=18848451, bude mi to fungovať? Ďakujem
Vyhni sa "problemom" tak, ze spoj ADB (s vypnutym WiFi) cez LAN s nejakym vyhovujucim WiFi routrom.
Toto riesenie ma iba jediny nedostatok, namiesto jedneho su zariadenia dve.
Osobne pouzivam WiFi router o.i. aj kvoli externym antenam (lepsie pokrytie signalom).
Mam tento modem a funguje bez problemovo. Mam ho sice v bridge mode a za nim je normalny router, ktory vytaca pppoe.NIktosko píše:Čaute, tiež som majiteľ toho šuntu. Nerozchodil som na ňom NASko ani USB tlačiareň. Mám od telekomu len VDSLpripojenie. Ak si kúpim, napr. tento router https://www.alza.sk/zyxel-vmg1312-b-d21 ... d=18848451, bude mi to fungovať? Ďakujem
Operatora pouzivam orange (VDSL), cize technologia a linky patria telekomu a od orangeu mam IP.
-
Duce
- Pokročilý

- satelitni prijimac: zopár ich mám
ak nemáš na VDSL hlasovú službu tak Ti je to v podstate jedno, ale ak máš hlasovú službu a Magio TV tak tvoje možnosti sú veľmi oklieštené, myslím že T-com by ešte akceptoval Fritzbox alebo DrayTek Vigor ale myslím že maximálne na internet + hlasovú službu, údajne magio Tv je podmienené tímy ich šuntami od ADB, ako už dávno Steiner napísal "Z hovna bič neupleteš"NIktosko píše:Čaute, tiež som majiteľ toho šuntu. Nerozchodil som na ňom NASko ani USB tlačiareň. Mám od telekomu len VDSLpripojenie. Ak si kúpim, napr. tento router https://www.alza.sk/zyxel-vmg1312-b-d21 ... d=18848451, bude mi to fungovať? Ďakujem
A funguje potom priraďovanie pevných adries aj sieťové zariadenia ako tlačiareň resp. NAS?helour píše: Vyhni sa "problemom" tak, ze spoj ADB (s vypnutym WiFi) cez LAN s nejakym vyhovujucim WiFi routrom.
Hlasovú službu ani Magio nemám, ani nechcem.
-
Duce
- Pokročilý

- satelitni prijimac: zopár ich mám
samozrejme že fungujeNIktosko píše:A funguje potom priraďovanie pevných adries aj sieťové zariadenia ako tlačiareň resp. NAS?helour píše: Vyhni sa "problemom" tak, ze spoj ADB (s vypnutym WiFi) cez LAN s nejakym vyhovujucim WiFi routrom.
Hlasovú službu ani Magio nemám, ani nechcem.
viete poradiť nejaký jednoduchý switch (ideálne 8portový) s takýmto WAN portom ?Steiner píše:Potrebuješ router s WAN portom, druhý router len ako switch /LAN-LAN pripojenie/ by tvoj problém s odpájaním zariadení v sieti atď. nevyriešil - to by DHCP muselo ostať v ADB a ty potrebuješ druhý router nastaviť ako DHCP server.
Aby som ho vedel pripojiť za ADB a pripojiť naň všetky zariadenia ?
Ďakujem
Zle si pochopil, potrebuješ nie switch ale druhý router s WAN portom. Ak aj s WiFi tak ju tiež môžeš použiť a na ADB WiFi vypnúť. Je takých routrov mraky.
„Cross of Iron“
Mam otazocku na 3 stranke 005jon popisuje ako sa dostat do rozireneho nastavenia. Nejde mi ale vobec uz ako 1 nastavit FTP, vsetko je nastavene ale FTP server ako keby sa vobec ani nespustil, viete mi poradit v com moze byt problem? Mam druhy router s openwrt a chem ADB vymenit, len sa mi nedari nastavit IPTV magio na openwrt, tak som chcel popozerat nastavenie ADB. Malo by sa zrejme jednat o vlan na IPTV len 2510 pre internet (s povolenym 802.1q) a 2513 pre IPTV magio
Odpoviem si sam
ftp nejde spustit, kvoli verzii FW 3.0.1.0030 telekom zablokoval ftp
otazka znie, ako mozem nastavit moj netgear dgn 3500b s openwrt aby mi fungovalo IPTV magio. Myslim ze treba nastavit vlan na dls tagovanu vlanu iptv wan a potom netagovanu vlanu iptv na porte kde mam iptv. Otazka teda je ake vlan id ma iptv? alebo sa mylim? neposkytne mi niekto z vas config adb?
Přejít na
- Informace AB-Fóra
- ↳ Informace ABF
- VOLNÁ DISKUSE
- ↳ Volná diskuse
- ↳ Poradna pri nákupe
- ↳ Satelitné / terestriálne / IPTV / a iné ... platformy
- ↳ Skylink, Antena+
- ↳ FreeSat
- ↳ Digi TV
- ↳ Telly
- ↳ Magio Sat, Magio IPTV, Magio Go
- ↳ Antik Sat, Antik IPTV
- ↳ Orange TV
- ↳ Pantelio (Obecné siete)
- ↳ Plustelka
- ↳ Magenta TV, Magenta TV SAT
- ↳ DVB-T, DVB-T2, DVB-C, DVB-C2
- ↳ DVB-T prijímače
- ↳ DVB-C prijímače
- ↳ DVB-T regióny
- ↳ DVB-C regióny
- ↳ DVB-T/C antény a meracia technika
- ↳ DVB-T2, HEVC 265, 4K
- ↳ Všeobecný F.A.Q.
- ↳ Návody na inštaláciu sat reciverov a príslušenstva
- ↳ Zoznam a poloha satelitov na orbite
- ↳ Satelitná encyklopédia
- ↳ Užitečné odkazy
- Satelitné příjímače so systémom Linux
- ↳ Octagon
- ↳ Octagon HD SF 918, SF 1008, ...
- ↳ DOWNLOAD - Octagon HD SF- 918
- ↳ OCTAGON SF3038
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF3038
- ↳ Octagon SF4008 4K UHD Triple
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF4008 4K
- ↳ Návody, postupy - Octagon SF4008 4K
- ↳ Octagon SFX6008/6018
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SFX6008/6018
- ↳ Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ OCTAGON SF108
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF108
- ↳ OCTAGON SF208
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF208
- ↳ OCTAGONS SX Family
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGONS SX Family
- ↳ Dreambox
- ↳ Diskuse - Dreambox
- ↳ Dreambox Seven Ultra HD
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-500S
- ↳ DOWNLOAD - Dreambox
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-TWO UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-500S
- ↳ Plugins
- ↳ Tools
- ↳ VU+ DUO, SOLO, UNO, ULTIMO, ZERO, SOLO 4K, Uno 4K, Duo 4K, Ultimo 4K
- ↳ VU+ SOLO 4K
- ↳ Diskusia VU+ SOLO 4K
- ↳ Download image VU+ SOLO 4K
- ↳ Download plugins VU+ SOLO 4K
- ↳ VU+ Uno 4K
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K
- ↳ Download image VU+ Uno 4K
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K
- ↳ VU+ Uno 4K SE
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download image VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K SE
- ↳ VU+ Duo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Duo 4K
- ↳ Download VU+ Duo 4K
- ↳ VU+ Ultimo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download image VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download plugins VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download VU+ DUO2
- ↳ Download VU+ DUO
- ↳ Download VU+ SOLO
- ↳ Download VU+ SOLO 2
- ↳ Download VU SOLO SE
- ↳ Download VU+ UNO
- ↳ Download VU+ ULTIMO
- ↳ Download VU+ ZERO
- ↳ Download VU+ ZERO 4K
- ↳ Download plugins
- ↳ Download tools
- ↳ Formuler
- ↳ Zgemma
- ↳ PULSe 4K
- ↳ uClan
- ↳ Gigablue
- ↳ GigaBlue UHD Quad 4k Pro
- ↳ DOWNLOAD - GigaBlue UHD Quad 4k Pro
- ↳ Gigablue Trio 4K Pro
- ↳ DOWNLOAD - Gigablue Trio 4K Pro
- Satelitní příjímače Globo / Opticum / Optibox / Amiko
- ↳ Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- ↳ DOWNLOAD - Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- Satelitné prijímače so systémom ANDROID
- ↳ AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
- ↳ GTMEDIA
- Satelitní příjímače
- ↳ AB Cryptobox 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 800UHD, ...
- ↳ AB Cryptobox 700HD, 750HD, 752HD Combo DVB-T2/S2/C
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD
- ↳ Download ABCRBOX 750 HD
- ↳ Download ABCRBOX 752 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD mini
- ↳ Návody , postupy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ AB Cryptobox 600HD , 600HD mini, 650 HD, 650 HDC, 652 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 652 (Combo)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HDC (Cabel)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD mini
- ↳ Návody , postupy 600 HD, 650 HD , 650 HDC, 600HDmini, 652 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 600 HD , 650 HD ,650 HDC, 600HD mini, 652 HD Combo
- ↳ Diskusia - AB Cryptobox
- ↳ Ferguson Ariva 102,202,100,200,4K
- ↳ Diskuse- Ariva 102, 202
- ↳ Diskuse - Ferguson Ariva 200
- ↳ Diskuse - Ariva @Link 200
- ↳ Diskuse - Ariva 4K
- ↳ Download - Ariva 100,200
- ↳ Download -Ariva combo 120,200,210,220,250
- ↳ Download -Ariva 102E,202E,102mini,52E
- ↳ Download - Ariva @Link 200
- ↳ Download - Ariva 4K
- ↳ Dreamsky
- ↳ DOWNLOAD - Dreamsky
- Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Nelinuxove prijimače
- ↳ Linuxové prijímače
- ↳ GoSAT
- Hardware ostatný /LNB, CI moduly, Motory, Switch-e .../
- ↳ LNB konvertory
- ↳ CI moduly
- ↳ T-REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ DOWNLOAD - T- REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ Motory
- ↳ Switch-e / prepínače
- ↳ Meracie zariadenia
- Softcams / Camds / Emulators / Keys
- ↳ Oscam - multiprotokolárny kartový server
- ↳ oscam - vseobecne
- ↳ i386-pc-linux - diskusia
- ↳ mips-wrt54g - diskusia
- ↳ Oscam - TV API
- ↳ Oscam - konfigurácie
- ↳ CCCam
- ↳ Softcams / Camds - ostatné
- ↳ DOWNLOAD - Keys, Emulators
- Doplnky/nastavenia/pomôcky univerzálne
- ↳ Picons
- ↳ Enigma
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Oscam
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Neutrino
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Spark
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Ostatné
- ↳ Enigma2 Settings
- ↳ Plugins
- ↳ Skins
- ↳ Editors / tools
- Alternativní příjem
- ↳ Alternativní příjem
- ↳ Diskuse
- International Board
- ↳ International Board
- ↳ AB DSR xxx / DMSIS
- ↳ AB IP BOX / DREAMBOX
- ↳ Globo
- ↳ Openbox
- ↳ AB Cryptobox
- Fotovoltaika
- ↳ Fotovoltaika (pro domácnosti, firmy a svépomocí)
- Smart home - chytré ovládání domácnosti
- ↳ Home Assistant
- ↳ Tuya Smart - Smart Life
- Kamerové systémy a zabezpečení domu
- ↳ Vše kolem kamerových systemů
- ↳ Vše kolem zabezpečovacích systémů
- Ostatní - provoz fóra
- ↳ Názory, informace a připomínky k tomuto fóru
- ↳ Mimo mísu
- ↳ Inzerce
- ↳ Darujem - vymením
- Archív
- ↳ SATELITNÉ PŘÍJÍMAČE SO SYSTÉMOM LINUX
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY - download
- ↳ Firmware download
- ↳ Plugins download
- ↳ Návody , postupy .....
- ↳ Tools download
- ↳ ABcom HD prijimace - IPBox9900, IPBox99, IPBox55
- ↳ Návody a rýchla pomoc
- ↳ Download 9900 HD
- ↳ Download 99 HD
- ↳ Download 55 HD
- ↳ Download -pluginy, návody ....
- ↳ DGS HD prijimace - IPBox9000, IPBox900, IPBox910, IPBox91
- ↳ Download 9000HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 900HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 910HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download IPbox 91HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download HD spolecne
- ↳ Download - Plugins
- ↳ Ipbox - uzavrene forum /rady, vyvoj, zkousky/
- ↳ X-Trend ET 10000, 9xxx,8000,8500,6500,4000
- ↳ X-Trend ET4000
- ↳ ET4000 - postupy, návody
- ↳ ET4000 - download plugins
- ↳ ET4000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 6500
- ↳ ET6500 - postupy, navody
- ↳ ET6500- download plugins
- ↳ ET6500 - images E2
- ↳ X.Trend ET 7x00
- ↳ X-trend ET8000 , ET10000
- ↳ ET8000 - postupy, návody
- ↳ ET8000 - download plugins
- ↳ ET8000 - images E2
- ↳ ET10000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 8500
- ↳ ET8500 - postupy, navody
- ↳ ET8500- download plugins
- ↳ ET8500 - images E2
- ↳ X-Trend ET 9x00
- ↳ ET9x00 - postupy, návody
- ↳ ET9x00 - download plugins
- ↳ ET9x00 - images E2
- ↳ X-Trend : download spoločné
- ↳ HD-BOX Enibox
- ↳ Download HD-BOX Enibox
- ↳ Download image -Enibox
- ↳ Download - Navody , postupy
- ↳ Download emu, plugins
- ↳ Download - PC nástroje na správu prijimača
- ↳ Download settimgs
- ↳ F O R T I S prijímače: HDbox 7119,9105+,Dreamsky HD6
- ↳ Dreamsky HD6
- ↳ Diskusia Dreamsky HD6
- ↳ Download Dreamsky HD6
- ↳ HD-BOX Enigma2 v internal flash
- ↳ Download
- ↳ enigma2 7819 -HDBOX9105 plus
- ↳ enigma2 7919 HDBOX 7119
- ↳ enigma2 7119
- ↳ enigma2 8200
- ↳ HD-BOX Neutrino - internal flash
- ↳ Download - HDBOX Neutrino
- ↳ Download - HD-BOX
- ↳ Návody - HD-BOX pre IRD sw
- ↳ Návody - HD-BOX pre enigma2 USB verzia
- ↳ Zmena bootloadera a jtag pre Fortis prijímače.
- ↳ SHOWBOX -Vitamin - enigma2
- ↳ Download - enigma2 image
- ↳ Download -plugins
- ↳ Návody , postupy
- ↳ Downloads - utils
- ↳ Downloads -settings
- ↳ IQON Force
- ↳ Download IQON Force -1
- ↳ Download IQON Force 2+ combo
- ↳ Edision
- ↳ Download Edision
- ↳ QVIART
- ↳ Download Qviart LUNIX
- ↳ Download Qviart LUNIX CO
- ↳ Download Qviart LUNIX 4K
- ↳ Download Qviart LUNIX3 4K
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE GLOBO / OPTICUM / OPTIBOX / AMIKO
- ↳ SATELITNÉ PRIJÍMAČE SO SYSTÉMOM ANDROID
- ↳ HDBOX -XBMC
- ↳ Download HDBOX -XBMC
- ↳ WeTek Play
- ↳ WeTek - enigma2
- ↳ WeTek - Android
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE
- ↳ AB CRYPTOBOX 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 450,400,400 mini,200
- ↳ Diskuse -AB Cryptobox 450HD, 400HD, 400HD mini
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 200 SD
- ↳ Download - spoločné - návody, postupy, pomocný sw ...
- ↳ Download - AB Cryptobox 450HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 400HD , 400HD mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 200SD
- ↳ AB Cryptobox 500, 550, 500 Mini ,550C
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 500HD , 550HD , 500HD Mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 550HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 500HD
- ↳ Download -AB Cryptobox 500HD Mini
- ↳ Download AB Cryptobox 550 HD C
- ↳ Download - spoločné , návody, nástroje
- ↳ AZBOX
- ↳ DOWNLOAD - AZBOX
- ↳ Golden Interstar
- ↳ DOWNLOAD - Golden Interstar
- ↳ Satelitní přijímače - Neutrino HD
- ↳ Coolstream Link , Trinity DUO
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Link
- ↳ Diskusia Link
- ↳ Download image Link
- ↳ Coolstream Tank
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Tank
- ↳ Diskusia Tank
- ↳ Download image Tank
- ↳ Coolstream Trinity
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Trinity
- ↳ Diskusia Trinity
- ↳ Download image Trinity
- ↳ Coolstream ZEE 2 , Trinity V2 (nie DUO !!!)
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream ZEE 2
- ↳ Diskusia ZEE 2
- ↳ Download ZEE 2
- ↳ Diskusia Neutrino HD1 , HD2
- ↳ Download - spoločné Tank, Trinity ZEE 2, Link
- ↳ Rady a návody
- ↳ Emulátory a Softcamy -Tank, Trinity , ZEE 2
- ↳ Download subory - ostatné
- ↳ Download - pluginy
- ↳ Mutant HD51
- ↳ Diskusia Mutant HD51
- ↳ Download Mutant HD51