Golden Interstar Xpeed LX3

Odpovědět
w.o.l.f.
Expert fóra
Expert fóra

Re: Golden Interstar Xpeed LX3

Příspěvek od w.o.l.f. »

georg11 píše:Ahoj, "odešel" mi motor, chtěl bych zkusit něco bez něj. Potřebuji 1W, 4,8E, 13,19,23 event 28 není podmínkou. V LX3 mám 2 tunery, na jeden připojena z jiné paraboly Astra 3. Lokalita Praha-východ. Co by jste mi doporučili vzhledem k vašim zkušenostem. Nerad bych namontoval, nebo spíš nechal namontovat něco aby mi to při přepínání psalo ladění selhalo, jak tady čtu. Díky za vaše typy
-Pokud oželíš tu pozici 28°E kup e-85
-Pokud ji nechceš oželet, musíš si pohrát s nastavením a pozici 1°W "přizvednout" viz vlákno o této parabole co sem vložil kolega.
-Pokud chceš mít luxusní řešení a vydáš 2x tolik peněz běž bez diskuse do t-90 rozsah dáš třeba 39°E-4°W nebo jak budeš chtít. Je ale třeba na obě paraboly, zejména na t-90 mít festovní uchycení
-Pořiď si i t-tuner u Prahy budeš mít mraky programů, takové co na satu nejsou.
zgemma h7s, Vu+solo2, t-90 4°W-39°E
dufoq3
Expert fóra
Expert fóra

Příspěvek od dufoq3 »

preco by mal s E-85 ozeliet poziciu 28.2E?

btw - ja som 1W LNB nedvihal a je sice o nieco slabsi, ale stale dostacujuci
Vu+ Uno 4K SE [E2 - ATV], lcd4linux - SAMSUNG SPF-107H
auto update picons, ASUS router OSCam, enigma2 OSCam
vasekberan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: Xtrend 9200,Xpeed LX3,VU+4K

Příspěvek od vasekberan »

w.o.l.f. píše:vasekberan,
ano to se u EMP občas stane, konkrétně se mi to stalo na portu 5 uvedeného přepinače úplně umřel. Port 6 a 7 byly zase výrazně slabší než ostatní porty (velký průchozí útlum). Problém je, že pokud někdo nemá měřák, nezjistí to. Nastaví parabolu-ikdyž třeba obstojně, ale na výstupu mu ta družice napojená pod slabší port ukazuje velmi slabý signál, což třeba už na pozici 28°E na parabolách o rozměru 85-90cm může znamenat ztrátu signálu na oblíbených hudebních stanicích. Pak chudák hledá chybu všude možně ale na toto nepřijde. Pokud se do takového portu zapojí astra 19°E, nic hrozného se neděje. Já jsem to naštěstí tenkrát vyreklamoval ale tím jsem s EMP skončil.
Jak říkám beru 1/10 optiboxy a no problem.

PŘESNĚ TAK ,VE VŠEM MÁŠ PRAVDU.
w.o.l.f.
Expert fóra
Expert fóra

Příspěvek od w.o.l.f. »

dufoq3 píše:preco by mal s E-85 ozeliet poziciu 28.2E?

btw - ja som 1W LNB nedvihal a je sice o nieco slabsi, ale stale dostacujuci
http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=27&t=54228
nemá žádnou příjmovou rezervu, nějaké testíky viz odkaz:
georg11
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od georg11 »

Pozemní tuner tam mám taky, ale bohužel NHL nebo Anglickou ligu tam nedávají :)
Octagon 8008, různé image v multibootu
Zgemma H7.S image openATV
w.o.l.f.
Expert fóra
Expert fóra

Příspěvek od w.o.l.f. »

To ne bohužel, ale nebuď zmlsaný :) na Slovaksport 1 chytneš v dvb-t zadara sic jen Championship, ale občas tam nejsou špatné zápasy a liga mistrů v hokeji není špatná-akorát na ni lidi nechodí.
pilgrim76
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: GI LX2

Příspěvek od pilgrim76 »

Chcel by som sa spytat ci niekto nema nejaky plugin na zalohu image ten co som pouzival na LX 1 a LX 2 mi tu nepracuje.

Dik
dufoq3
Expert fóra
Expert fóra

Příspěvek od dufoq3 »

neviem aky image pouzivas, ale vacsina (ak nie vsetky) maju v nastavenia/sprava software/ nieco ako fullbackupimage a to je to co hladas (nemusis nahravat ziadny externy plugin)

EDIT: samozrejme musis mat vlozeny nejaky USB kluc v prijimaci mountnuty ako /media/hdd (alebo ak mas takto mountnuty interny disk - tak ti tu zalohu spravim tam)
Naposledy upravil(a) dufoq3 dne 01.říjen 2014 - 9:48, celkem upraveno 1 x.
dufoq3
Expert fóra
Expert fóra

Příspěvek od dufoq3 »

mal som davnejsie problem s tym, ze sa mi pravidelne zobudzal interny HDD - nevedel som prist dlhsiu dobu na problem, pretoze sa to dialo vacsinou ked som po cca 5 minutach prepol kanal alebo stlacil 2x ok - cize som to dlho pripisoval skinu hdglass16. Neskor som presiel na MyMetrix ale po uprave nastaveni podla mojich predstav mi to zacalo robit aj v tomto skine. Zacal som preto viac patrat kde moze byt chyba a na moje pocudovanie je v pluginoch (clearmem aj cacheflush).

interny disk mi to zacne zobudzat pri prepnuti kanalov vtedy, ked mam aspon jeden z tychto pluginov nastaveny na automaticke cistenie pamate (a je jedno ci nastavim 5 alebo 150 minut interval). Ked tento interval vypnem, tak problem so zobudzanim interneho HDD nemam - ALE FAKT NECHAPEM CO TO MA S TYM SPOLOCNE....

...kazdopadne som to sem napisal - mozno to niekomu pomoze...
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

Kolega pisal, ze ked mas dirty cache vypnute netoci z diskom............cacheflush myslim.
VU UNO openATV, plna skrina kramov ;)
Tento cely prispevok bol napisany bez financnej pomoci EU a tapatalku!
Niektore mimovladky a OZ by mali byt zakazane zo zakona, lebo sluzia len na rozvracanie statov.
dufoq3
Expert fóra
Expert fóra

Příspěvek od dufoq3 »

robi to to iste ci uz mam dirtycache cistenie zapnute alebo vypnute. Rozdiel je v tom, ze ked mam dirtycache zapnute tak sa disk zobudi aj pri cisteni pamate
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

Zaujimave, nesledoval som, ale je pravda, ze nepouzivam interny disk len ext. cez usb a nemam LX3, mozno sa este niekto ozve ako je to na inom stroji.
Niektore mimovladky a OZ by mali byt zakazane zo zakona, lebo sluzia len na rozvracanie statov.
pilgrim76
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od pilgrim76 »

dufoq3 píše:neviem aky image pouzivas, ale vacsina (ak nie vsetky) maju v nastavenia/sprava software/ nieco ako fullbackupimage a to je to co hladas (nemusis nahravat ziadny externy plugin)

EDIT: samozrejme musis mat vlozeny nejaky USB kluc v prijimaci mountnuty ako /media/hdd (alebo ak mas takto mountnuty interny disk - tak ti tu zalohu spravim tam)
Mam tam teraz HDF vytvoril som aj backupstick aj backupstick.txt aj som skusil vo vsetkych USB portoch a furt mi pise ze NO USB device found.

Tak ako dalej ?
georg11
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od georg11 »

dufoq3 píše:robi to to iste ci uz mam dirtycache cistenie zapnute alebo vypnute. Rozdiel je v tom, ze ked mam dirtycache zapnute tak sa disk zobudi aj pri cisteni pamate
Pokud mám dirtycache vypnutý tak se mi nepodařio disk probudit, ani při přepínání kanálů, ani při 2xOK jak píšeš. Jedině se probouzí automaticky při povolení dirticache nebo při povolení pluginu clearmemory. Ještě to večer vyzkouším znovu.
Octagon 8008, různé image v multibootu
Zgemma H7.S image openATV
dufoq3
Expert fóra
Expert fóra

Příspěvek od dufoq3 »

ja som z toho teda fakt jelen... - ked budem mat cas, tak este nahodim do multibootu cisty ATV image bez skinov a bez pluginov na cistenie pamate a budem postupne skusat - kedy mi to zacne samovolne zobudzat disk - ale skus to teda pls ked budes mat cas a daj vediet ci sa nieco u teba nezmenilo... vdaka
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

pilgrim76 píše:
dufoq3 píše:neviem aky image pouzivas, ale vacsina (ak nie vsetky) maju v nastavenia/sprava software/ nieco ako fullbackupimage a to je to co hladas (nemusis nahravat ziadny externy plugin)

Mam tam teraz HDF vytvoril som aj backupstick aj backupstick.txt aj som skusil vo vsetkych USB portoch a furt mi pise ze NO USB device found.

Tak ako dalej ?
A co HDF forum?
Pkial nemas ine usb zariadenie namontovane, skusil by som zalohu na HDD,mozno ho eviduje ako disk.
pilgrim76
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od pilgrim76 »

Tak to spravilo zalohu na HDD a tu som si potom stiahol cez ftp na USB takze to mam aj ked s oklukou.
dufoq3
Expert fóra
Expert fóra

Příspěvek od dufoq3 »

btw. to USB naformatuj na FAT32 s allocation size DEFAULT a tak nan nahraj tu zalohu (ale pozor - nie vsetky USB kluce Ti budu fungovat na obnovu - ja osobne mam doma 5klucov a len na 2 mi to funguje)
dufoq3
Expert fóra
Expert fóra

Příspěvek od dufoq3 »

liquere píše:
pilgrim76 píše:

Tak ako dalej ?
A co HDF forum?
Pkial nemas ine usb zariadenie namontovane, skusil by som zalohu na HDD,mozno ho eviduje ako disk.
@pilgrim76 - v HDF to vidis pekne - kde je co mountnute - chod do NASTAVENIA / SYSTEM / DEVICE MANAGER / a tam tusim stlac RED alebo GREEN button (malo by sa to volat MOUNTS) - a tam Ti to vypise
jdobry
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od jdobry »

Nadarek, momentalne mam XTREND ET8000 a vazne premyslim o tom vratit ho ve 14denni lhute a koupit XPEED LX3. Napisu proc a po vas chci vedet, jesli si polepsim.
* Ted mam diky ventilatoru nestasne umistnenemu vespod teplotu disku bezne 60stupnu. Rekl bych ze je to na bezny pvovoz disku trochu moc a neverim, ze to prospeje jeho spolehlivosti.
* na ET8000 nefunguje a pry nemuze fungovat WOL (buzeni po siti)
* ET8000 ma baterii napajeny "security board". Vyrobce nerika nic, na forech se pise o 10 letech bez napajeni ze site. Ale u starsich boxu s tim obcas nekdo ma problem a principielne me je proti srsti takoveto casovane, neopravitelne "kurvitko". Vedet o tom predem, nekoupil bych ho.
* Nevite jako ma LX3 spootrebu? V provozu a deep sleep? Myslim realnou, ne tu udavanou jako maximalni.

Diky za radu.
Golden Interstar XPEED LX3; EGAMI
Odpovědět

Zpět na „Golden Interstar“