Osobne si myslim, ze to skus poziadat na fore, kde si nasiel pomoc, ako to nastavit
Amiko Alien2 Triplex+ Pkt Hyperion v3
Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Re: Amiko Alien2 Triplex+ Pkt Hyperion v3
Pochybujem ze tu niekoho najdes, kto to bude vediet opravit.
Osobne si myslim, ze to skus poziadat na fore, kde si nasiel pomoc, ako to nastavit
Vu+ Uno 4k, Skylink 23.5, Motor Stab HH90, Parabola 90cm
...ahoj potřeboval bych pordit,po zel .smrti,jsem nainstaloval znovu hyperion 4 všechno chodí jak má ,jen mi to zobrazuje furt na displeji , hodiny a boot. (v STAND-BY režimu)Původně bylo nastaveno ,hodiny + datum. I při bootování to psalo PKT- SVN 2860 - TRIPLEX -Load 00-99 ,tak jak má. Ted jen pouze boot a najede to normálně...při provozu svítí na displeji hodiny + boot. Předtím tam bylo hodiny+ název stanice....21.9. už to dávno jede,jepotřeba stáhnout plugin VFD....
Naposledy upravil(a) cucerak dne 21.září 2014 - 18:18, celkem upraveno 1 x.
- Radovan111
- Znalec fóra

- satelitni prijimac: Dreambox DM920UHD, TBS5925
Příspěvek od Radovan111 »
Tak tady čtu že Vám ty pikony taktéž nejdou v dremboxeditu stáhnout nebo jak to mám napsat.vbor píše:Já si v H3 i v H4 udělal to samé a tam to funguje. Pak jsem si ale udělal ještě další, abych rychleji dohledal pořady, o které mám zájem t.j. udělal jsem si tam složku Filmové, Sportovní, Erotické, Hudební apod. a zde pikony nejdou a nepodařilo se mi to ani v DreamboxEditoru. Potřeboval bych zjistit, jak zrealizovat odkazy, díky kterým by se pikony přiřadili i k takto roztříděným pořadům.
Chtěl bych se jenom z dovolením promiňte ujistit zda to mám dobře nastavené
Možnosti dremboxEDIT Profily
Local file path:
Local data directory:
C:/Program Files/dreamboxEDIT/settings
Local Path for picons:
C:/Program Files/VideoLAN/VLC
Název nastavení IP (volitelné)
usb/share/enigma2/picons
Možnosti dremboxEDIT Všeobecné
Global data directory:
C:/program Files/dreamboxEDIT/settings
Možnosti dreamboxEDIT Barevné schéma
Local png directory
C:/program Files/dreamboxEDIT/settings
VLC installation directory
C:/program Files/VideoLAN/VLC
jedná se mě prosím o to že já mám vytvořenou vlastní složku C:/program Files/dreamboxEDIT/settings
a další složku z programem VLC player
C:/program Files/VideoLAN/VLC
a zda ty vytvořené složky mám dobře přiřazené do patřičných kolonek, v tom programu dreambox edit, protože myslím si postupoval jsem podle toho návodu a už to že mě to asi neuložilo a nejde mě otevřít ta vlevo nahoře druhá modrá jakobi disketa- je pořád bílá, a mělaq by se zaktivovat do modra.
A že mě pořád nejdou zobrazit ty pikony.
Nevím jak to mám napsat snad mě budete rozumět, kdyžtak se moc omlouvám

Boxy - DREAMBOX DM920 UHD, Amiko Alien2 Triple+-úplně k ničemu , DR HD F16 , Motor Strong, satelitní parabola Fuba 100cm, satelitní karta TBS 5925, Humax DV 1100S- úplně ale úplně k ničemu

Nevím Radovane co tu pořád řešíš? Chceš aby se ti ukazovaly u programů pikony? Je to velice snadné.Nakopíruj pikony do usr/local/share/enigma2/picon a máš to.
Jestli chceš tak ti je pošlu.Možná některé budeš muset přejmenovat.
Amiko Alien2 Triple Plus S2/S2/DVB-T2< > Spark 1.2.74< >PKT Hyperion v.4 SVN-2874 < > Oscam v.9991< >skylink ICE
- Radovan111
- Znalec fóra

Promiň , děkuji jsem asi blbý, víš ja jsem ty picony chtěl nainstalovat přes ten program dreamboxedit, a nejde mě to- to by přece mělo jít?Inuita píše:Nevím Radovane co tu pořád řešíš? Chceš aby se ti ukazovaly u programů pikony? Je to velice snadné.Nakopíruj pikony do usr/local/share/enigma2/picon a máš to.Jestli chceš tak ti je pošlu.Možná některé budeš muset přejmenovat.
Tak budu muset přes total commander, ale tam jsem to taky zkoušel je nakopírovat do složky usr/local/share/enigma2/picon a nezobrazili se mě v boxu a přitom když rozbalím tu složku tak tam jsou.
A to samé mám i ze satelitníma družicema- vygeneruji je přes sattelites.xml- teď nevím zda to píši dobře, ale to je teď jedno- no a nakopíroval jsem je přes etc/tuxbox/sattelites- no a mám je tam , ale v příjmači nejsou. zobrazeny
Ano tak dělám někde chybu- ale já nevím kde, tak jsem si myslel když to nejde přes total commander tak že to půjde přes dreamboxedit a ani tam mě to nejde
Boxy - DREAMBOX DM920 UHD, Amiko Alien2 Triple+-úplně k ničemu , DR HD F16 , Motor Strong, satelitní parabola Fuba 100cm, satelitní karta TBS 5925, Humax DV 1100S- úplně ale úplně k ničemu

- efendy55
- Legenda Fóra

- satelitni prijimac: Všetko-4K
ak nepoužívaš usb flesh tak daj piconi do : usr/share/enigma2 a tam si vytvor adresár picon a tam ich aj cez ftp nahraj a samozrejme v menu nastaviť aj príslušný adresár aby sa ti zobrazovali . pre istotu daj reštart gui ,alebo aj tvrdý reštart . neublíži mu to . v hyperione sa dávajú piconi do :usr/ locale / share /enigma2 ??? nie náhodou do usr/share/ enigma2/picon ???
Všetko 4K
- Radovan111
- Znalec fóra

Takže promiň já jsem blb- já je mám teď jsem to ověřil ve složce usr/local/share/enigma2/picon**efendy55 píše:ak nepoužívaš usb flesh tak daj piconi do : usr/share/enigma2 a tam si vytvor adresár picon a tam ich aj cez ftp nahraj a samozrejme v menu nastaviť aj príslušný adresár aby sa ti zobrazovali . pre istotu daj reštart gui ,alebo aj tvrdý reštart . neublíži mu to . v hyperione sa dávajú piconi do :usr/ locale / share /enigma2 ??? nie náhodou do usr/share/ enigma2/picon ???
takže jich mám z té složky vymazat?

Radovane,bordel v pikonách se ti udělal po aktualizaci H3.Ta jak jsem tě už dvakrát psal je pro Poláky a taky se tam natáhly pikony různých polských kanálů.Ja jsem to řešil tak,že jsem všechny pikony v usr/local/share/enigma2/picon vymazal a dal jsem si tam jen pikony kanálů co sleduji,to znamená Skylink tv ,skylink radio ,DVB-T tv a DVB-T radio a šlape to jak fík.
Amiko Alien2 Triple Plus S2/S2/DVB-T2< > Spark 1.2.74< >PKT Hyperion v.4 SVN-2874 < > Oscam v.9991< >skylink ICE
Prosím tě kolik chytáš těch družic,že jsi musel dělat to co píšeš nahoře? Já jsem nic takového nedělal a měl jsem tam satelitů až mě mrzely a vymazal jsem je.Nechal jsem tam jen astru 23.5.A mimochodem podle mojich zkušeností dreamboxedit je nejblbější program na editaci.O mnoho lepší je Dreamset nebo DogSettings.Radovan111 píše:Promiň , děkuji jsem asi blbý, víš ja jsem ty picony chtěl nainstalovat přes ten program dreamboxedit, a nejde mě to- to by přece mělo jít?Inuita píše:Nevím Radovane co tu pořád řešíš? Chceš aby se ti ukazovaly u programů pikony? Je to velice snadné.Nakopíruj pikony do usr/local/share/enigma2/picon a máš to.Jestli chceš tak ti je pošlu.Možná některé budeš muset přejmenovat.
Tak budu muset přes total commander, ale tam jsem to taky zkoušel je nakopírovat do složky usr/local/share/enigma2/picon a nezobrazili se mě v boxu a přitom když rozbalím tu složku tak tam jsou.
A to samé mám i ze satelitníma družicema- vygeneruji je přes sattelites.xml- teď nevím zda to píši dobře, ale to je teď jedno- no a nakopíroval jsem je přes etc/tuxbox/sattelites- no a mám je tam , ale v příjmači nejsou. zobrazeny![]()
![]()
Ano tak dělám někde chybu- ale já nevím kde, tak jsem si myslel když to nejde přes total commander tak že to půjde přes dreamboxedit a ani tam mě to nejde
- Radovan111
- Znalec fóra

Já tam mám zatím Astru Eurobird 28,2 E
Astru 23,5 E
Astru 19,2E
Hotbird 13,0E
Intelsat 707 0,9 W
Já vím to stačí- jen jsem chtěl zkusit si nějaké družice nahrát do příjmače no a asi nebo určitě to neumím - chtěl jsem to jenom zkusit
Astru 23,5 E
Astru 19,2E
Hotbird 13,0E
Intelsat 707 0,9 W
Já vím to stačí- jen jsem chtěl zkusit si nějaké družice nahrát do příjmače no a asi nebo určitě to neumím - chtěl jsem to jenom zkusit

Už si zkoušel něco nahrávat? Tím zjistíš jak ti funguje oscam. Měl by ti s přehledem dekódovat alespoň 4 kanály současně.obraz by se neměl trhat.
- Radovan111
- Znalec fóra

No tak daleko ještě promiň bohužel nejsem právě že nezkoušel, mě totiž i když připojím HDD externí do USB portu tak box ho ani nedetekuje- nemám to prostě asi ještě nastavené asi ani možnosti toho HDD aby ho box detekoval- no nemám to prostě ještěInuita píše:Už si zkoušel něco nahrávat? Tím zjistíš jak ti funguje oscam. Měl by ti s přehledem dekódovat alespoň 4 kanály současně.obraz by se neměl trhat.

Velice jednoduché.Je to linux,tak HDD,nebo flešku musíš v PC naformátovat na formát EXT3 a pak zastrčit do usb a v modrém panelu mountnout.Pak nastavit kam se nahrávky mají ukládat a je to.
- Radovan111
- Znalec fóra

No tak zase jsem vůl přiznávám HDD nemám bohužel naformátovaný na EXT3 ale na FAT32 takže jsem blbInuita píše:Velice jednoduché.Je to linux,tak HDD,nebo flešku musíš v PC naformátovat na formát EXT3 a pak zastrčit do usb a v modrém panelu mountnout.Pak nastavit kam se nahrávky mají ukládat a je to.

- Radovan111
- Znalec fóra

Tož jsem opravdu takový blb nebo nevím užRadovan111 píše:No tak zase jsem vůl přiznávám HDD nemám bohužel naformátovaný na EXT3 ale na FAT32 takže jsem blbInuita píše:Velice jednoduché.Je to linux,tak HDD,nebo flešku musíš v PC naformátovat na formát EXT3 a pak zastrčit do usb a v modrém panelu mountnout.Pak nastavit kam se nahrávky mají ukládat a je to.- první chyba

Tady je na to program. http://www.partition-tool.com/easeus-pa ... anager.htm a nebo to jde také formátovat na EXT3 ve Sparku.
- Radovan111
- Znalec fóra

Děkuji Ti, to je pro mě ten partition manager hrozně složité, a nebo aspoň mě se to zdá, a nevím nechcu ten box přepnout do Sparku, aby mě to nezdechlo ta EnigmaInuita píše:Tady je na to program. http://www.partition-tool.com/easeus-pa ... anager.htm a nebo to jde také formátovat na EXT3 ve Sparku.

V principe k tomu netreba nic, na urovni command line ma enigma vsetky potrebne
programy. Netreba vychadzat z enigmy, treba sa len pripojit cez telnet a pripojit disk.
Potom vyrobit na disku jednu linuxovu particiu
fdisk /dev/sda
potom sa zadavaju jednopismenove prikazy
d vymaze jednu existujucu particiu, ak ich tam bolo viac, zadat d opakovane
n vytvori jednu novu particiu
p ju definuje ako primarnu
1 jej priradi cislo 1
potom, ked sa pyta na prvy a posledny cylinder, davat default (stlacit ENTER)
nakoniec zadat w cim sa particia zapise na disk a fdisk sa ukonci
potom skontrolovat
fdisk -l /dev/sda
malo by vypisat cca nasledovne (zalezi od velkosti disku samozrejme)
Disk /dev/sda: 1000.2 GB, 1000204886016 bytes
255 heads, 63 sectors/track, 121601 cylinders
Units = cylinders of 16065 * 512 = 8225280 bytes
Device Boot Start End Blocks Id System
/dev/sda1 1 121601 976760001 83 Linux
Ked je vytvorena jedna linuxova particia, treba ju sformatovat na ext3 prikazom
mkfs.ext3 -L RECORD /dev/sda1
To je vsetko, len dodavam, ze samozrejme sa pri tejto procedure stratia vsetky data, ktore boli predtym na disku.
Pouzivanie fdisk je podrobne popisane napr. na
http://tldp.org/HOWTO/Partition/fdisk_partitioning.html
programy. Netreba vychadzat z enigmy, treba sa len pripojit cez telnet a pripojit disk.
fdisk /dev/sda
1 jej priradi cislo 1
potom skontrolovat
fdisk -l /dev/sda
To je vsetko, len dodavam, ze samozrejme sa pri tejto procedure stratia vsetky data, ktore boli predtym na disku.
- Radovan111
- Znalec fóra

Ano, to je jasné že se ztratí na HDD všechny data, já tam nic nemám, a toto prosím promiňte musím udělat abych sformátoval HDD na EXT3 a mohl nahrávat-? to vypadá strašně, to nemám šanci zvládnout, už jsem si i ten návod vytisknultrgtrhty2 píše:V principe k tomu netreba nic, na urovni command line ma enigma vsetky potrebne
fdisk /dev/sda
1 jej priradi cislo 1
potom skontrolovat
fdisk -l /dev/sda

Radovane proč se tak bojiš přepnout do Sparku? Ty si myslis že by ses potom už nevrátil do E2? S tím programem co jsem ti dal link není až tak těžké pracovat.Nastavis si velikost oddílu a vyberes formát ext3 a ok
Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“
Přejít na
- Informace AB-Fóra
- ↳ Informace ABF
- VOLNÁ DISKUSE
- ↳ Volná diskuse
- ↳ Poradna pri nákupe
- ↳ Satelitné / terestriálne / IPTV / a iné ... platformy
- ↳ Skylink, Antena+
- ↳ FreeSat
- ↳ Digi TV
- ↳ Telly
- ↳ Magio Sat, Magio IPTV, Magio Go
- ↳ Antik Sat, Antik IPTV
- ↳ Orange TV
- ↳ Pantelio (Obecné siete)
- ↳ Plustelka
- ↳ Magenta TV, Magenta TV SAT
- ↳ DVB-T, DVB-T2, DVB-C, DVB-C2
- ↳ DVB-T prijímače
- ↳ DVB-C prijímače
- ↳ DVB-T regióny
- ↳ DVB-C regióny
- ↳ DVB-T/C antény a meracia technika
- ↳ DVB-T2, HEVC 265, 4K
- ↳ Všeobecný F.A.Q.
- ↳ Návody na inštaláciu sat reciverov a príslušenstva
- ↳ Zoznam a poloha satelitov na orbite
- ↳ Satelitná encyklopédia
- ↳ Užitečné odkazy
- Satelitné příjímače so systémom Linux
- ↳ Octagon
- ↳ Octagon HD SF 918, SF 1008, ...
- ↳ DOWNLOAD - Octagon HD SF- 918
- ↳ OCTAGON SF3038
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF3038
- ↳ Octagon SF4008 4K UHD Triple
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF4008 4K
- ↳ Návody, postupy - Octagon SF4008 4K
- ↳ Octagon SFX6008/6018
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SFX6008/6018
- ↳ Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ OCTAGON SF108
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF108
- ↳ OCTAGON SF208
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF208
- ↳ OCTAGONS SX Family
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGONS SX Family
- ↳ Dreambox
- ↳ Diskuse - Dreambox
- ↳ Dreambox Seven Ultra HD
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-500S
- ↳ DOWNLOAD - Dreambox
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-TWO UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-500S
- ↳ Plugins
- ↳ Tools
- ↳ VU+ DUO, SOLO, UNO, ULTIMO, ZERO, SOLO 4K, Uno 4K, Duo 4K, Ultimo 4K
- ↳ VU+ SOLO 4K
- ↳ Diskusia VU+ SOLO 4K
- ↳ Download image VU+ SOLO 4K
- ↳ Download plugins VU+ SOLO 4K
- ↳ VU+ Uno 4K
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K
- ↳ Download image VU+ Uno 4K
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K
- ↳ VU+ Uno 4K SE
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download image VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K SE
- ↳ VU+ Duo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Duo 4K
- ↳ Download VU+ Duo 4K
- ↳ VU+ Ultimo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download image VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download plugins VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download VU+ DUO2
- ↳ Download VU+ DUO
- ↳ Download VU+ SOLO
- ↳ Download VU+ SOLO 2
- ↳ Download VU SOLO SE
- ↳ Download VU+ UNO
- ↳ Download VU+ ULTIMO
- ↳ Download VU+ ZERO
- ↳ Download VU+ ZERO 4K
- ↳ Download plugins
- ↳ Download tools
- ↳ Formuler
- ↳ Zgemma
- ↳ PULSe 4K
- ↳ uClan
- ↳ Gigablue
- ↳ GigaBlue UHD Quad 4k Pro
- ↳ DOWNLOAD - GigaBlue UHD Quad 4k Pro
- ↳ Gigablue Trio 4K Pro
- ↳ DOWNLOAD - Gigablue Trio 4K Pro
- Satelitní příjímače Globo / Opticum / Optibox / Amiko
- ↳ Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- ↳ DOWNLOAD - Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- Satelitné prijímače so systémom ANDROID
- ↳ AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
- ↳ GTMEDIA
- Satelitní příjímače
- ↳ AB Cryptobox 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 800UHD, ...
- ↳ AB Cryptobox 700HD, 750HD, 752HD Combo DVB-T2/S2/C
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD
- ↳ Download ABCRBOX 750 HD
- ↳ Download ABCRBOX 752 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD mini
- ↳ Návody , postupy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ AB Cryptobox 600HD , 600HD mini, 650 HD, 650 HDC, 652 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 652 (Combo)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HDC (Cabel)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD mini
- ↳ Návody , postupy 600 HD, 650 HD , 650 HDC, 600HDmini, 652 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 600 HD , 650 HD ,650 HDC, 600HD mini, 652 HD Combo
- ↳ Diskusia - AB Cryptobox
- ↳ Ferguson Ariva 102,202,100,200,4K
- ↳ Diskuse- Ariva 102, 202
- ↳ Diskuse - Ferguson Ariva 200
- ↳ Diskuse - Ariva @Link 200
- ↳ Diskuse - Ariva 4K
- ↳ Download - Ariva 100,200
- ↳ Download -Ariva combo 120,200,210,220,250
- ↳ Download -Ariva 102E,202E,102mini,52E
- ↳ Download - Ariva @Link 200
- ↳ Download - Ariva 4K
- ↳ Dreamsky
- ↳ DOWNLOAD - Dreamsky
- Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Nelinuxove prijimače
- ↳ Linuxové prijímače
- ↳ GoSAT
- Hardware ostatný /LNB, CI moduly, Motory, Switch-e .../
- ↳ LNB konvertory
- ↳ CI moduly
- ↳ T-REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ DOWNLOAD - T- REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ Motory
- ↳ Switch-e / prepínače
- ↳ Meracie zariadenia
- Softcams / Camds / Emulators / Keys
- ↳ Oscam - multiprotokolárny kartový server
- ↳ oscam - vseobecne
- ↳ i386-pc-linux - diskusia
- ↳ mips-wrt54g - diskusia
- ↳ Oscam - TV API
- ↳ Oscam - konfigurácie
- ↳ CCCam
- ↳ Softcams / Camds - ostatné
- ↳ DOWNLOAD - Keys, Emulators
- Doplnky/nastavenia/pomôcky univerzálne
- ↳ Picons
- ↳ Enigma
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Oscam
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Neutrino
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Spark
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Ostatné
- ↳ Enigma2 Settings
- ↳ Plugins
- ↳ Skins
- ↳ Editors / tools
- Alternativní příjem
- ↳ Alternativní příjem
- ↳ Diskuse
- International Board
- ↳ International Board
- ↳ AB DSR xxx / DMSIS
- ↳ AB IP BOX / DREAMBOX
- ↳ Globo
- ↳ Openbox
- ↳ AB Cryptobox
- Fotovoltaika
- ↳ Fotovoltaika (pro domácnosti, firmy a svépomocí)
- Smart home - chytré ovládání domácnosti
- ↳ Home Assistant
- ↳ Tuya Smart - Smart Life
- Kamerové systémy a zabezpečení domu
- ↳ Vše kolem kamerových systemů
- ↳ Vše kolem zabezpečovacích systémů
- Ostatní - provoz fóra
- ↳ Názory, informace a připomínky k tomuto fóru
- ↳ Mimo mísu
- ↳ Inzerce
- ↳ Darujem - vymením
- Archív
- ↳ SATELITNÉ PŘÍJÍMAČE SO SYSTÉMOM LINUX
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY - download
- ↳ Firmware download
- ↳ Plugins download
- ↳ Návody , postupy .....
- ↳ Tools download
- ↳ ABcom HD prijimace - IPBox9900, IPBox99, IPBox55
- ↳ Návody a rýchla pomoc
- ↳ Download 9900 HD
- ↳ Download 99 HD
- ↳ Download 55 HD
- ↳ Download -pluginy, návody ....
- ↳ DGS HD prijimace - IPBox9000, IPBox900, IPBox910, IPBox91
- ↳ Download 9000HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 900HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 910HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download IPbox 91HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download HD spolecne
- ↳ Download - Plugins
- ↳ Ipbox - uzavrene forum /rady, vyvoj, zkousky/
- ↳ X-Trend ET 10000, 9xxx,8000,8500,6500,4000
- ↳ X-Trend ET4000
- ↳ ET4000 - postupy, návody
- ↳ ET4000 - download plugins
- ↳ ET4000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 6500
- ↳ ET6500 - postupy, navody
- ↳ ET6500- download plugins
- ↳ ET6500 - images E2
- ↳ X.Trend ET 7x00
- ↳ X-trend ET8000 , ET10000
- ↳ ET8000 - postupy, návody
- ↳ ET8000 - download plugins
- ↳ ET8000 - images E2
- ↳ ET10000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 8500
- ↳ ET8500 - postupy, navody
- ↳ ET8500- download plugins
- ↳ ET8500 - images E2
- ↳ X-Trend ET 9x00
- ↳ ET9x00 - postupy, návody
- ↳ ET9x00 - download plugins
- ↳ ET9x00 - images E2
- ↳ X-Trend : download spoločné
- ↳ HD-BOX Enibox
- ↳ Download HD-BOX Enibox
- ↳ Download image -Enibox
- ↳ Download - Navody , postupy
- ↳ Download emu, plugins
- ↳ Download - PC nástroje na správu prijimača
- ↳ Download settimgs
- ↳ F O R T I S prijímače: HDbox 7119,9105+,Dreamsky HD6
- ↳ Dreamsky HD6
- ↳ Diskusia Dreamsky HD6
- ↳ Download Dreamsky HD6
- ↳ HD-BOX Enigma2 v internal flash
- ↳ Download
- ↳ enigma2 7819 -HDBOX9105 plus
- ↳ enigma2 7919 HDBOX 7119
- ↳ enigma2 7119
- ↳ enigma2 8200
- ↳ HD-BOX Neutrino - internal flash
- ↳ Download - HDBOX Neutrino
- ↳ Download - HD-BOX
- ↳ Návody - HD-BOX pre IRD sw
- ↳ Návody - HD-BOX pre enigma2 USB verzia
- ↳ Zmena bootloadera a jtag pre Fortis prijímače.
- ↳ SHOWBOX -Vitamin - enigma2
- ↳ Download - enigma2 image
- ↳ Download -plugins
- ↳ Návody , postupy
- ↳ Downloads - utils
- ↳ Downloads -settings
- ↳ IQON Force
- ↳ Download IQON Force -1
- ↳ Download IQON Force 2+ combo
- ↳ Edision
- ↳ Download Edision
- ↳ QVIART
- ↳ Download Qviart LUNIX
- ↳ Download Qviart LUNIX CO
- ↳ Download Qviart LUNIX 4K
- ↳ Download Qviart LUNIX3 4K
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE GLOBO / OPTICUM / OPTIBOX / AMIKO
- ↳ SATELITNÉ PRIJÍMAČE SO SYSTÉMOM ANDROID
- ↳ HDBOX -XBMC
- ↳ Download HDBOX -XBMC
- ↳ WeTek Play
- ↳ WeTek - enigma2
- ↳ WeTek - Android
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE
- ↳ AB CRYPTOBOX 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 450,400,400 mini,200
- ↳ Diskuse -AB Cryptobox 450HD, 400HD, 400HD mini
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 200 SD
- ↳ Download - spoločné - návody, postupy, pomocný sw ...
- ↳ Download - AB Cryptobox 450HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 400HD , 400HD mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 200SD
- ↳ AB Cryptobox 500, 550, 500 Mini ,550C
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 500HD , 550HD , 500HD Mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 550HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 500HD
- ↳ Download -AB Cryptobox 500HD Mini
- ↳ Download AB Cryptobox 550 HD C
- ↳ Download - spoločné , návody, nástroje
- ↳ AZBOX
- ↳ DOWNLOAD - AZBOX
- ↳ Golden Interstar
- ↳ DOWNLOAD - Golden Interstar
- ↳ Satelitní přijímače - Neutrino HD
- ↳ Coolstream Link , Trinity DUO
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Link
- ↳ Diskusia Link
- ↳ Download image Link
- ↳ Coolstream Tank
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Tank
- ↳ Diskusia Tank
- ↳ Download image Tank
- ↳ Coolstream Trinity
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Trinity
- ↳ Diskusia Trinity
- ↳ Download image Trinity
- ↳ Coolstream ZEE 2 , Trinity V2 (nie DUO !!!)
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream ZEE 2
- ↳ Diskusia ZEE 2
- ↳ Download ZEE 2
- ↳ Diskusia Neutrino HD1 , HD2
- ↳ Download - spoločné Tank, Trinity ZEE 2, Link
- ↳ Rady a návody
- ↳ Emulátory a Softcamy -Tank, Trinity , ZEE 2
- ↳ Download subory - ostatné
- ↳ Download - pluginy
- ↳ Mutant HD51
- ↳ Diskusia Mutant HD51
- ↳ Download Mutant HD51