Amiko Alien2 Triplex+ Pkt Hyperion v3

Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Odpovědět
vbor
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: Amiko Alien 2 Triple Plus

Re: Amiko Alien2 Triplex+ Pkt Hyperion v3

Příspěvek od vbor »

Inuita píše:
vbor píše:Nahrál jsem si PKT Hyperion v3 a konečně jsem spokojen. Žádné problémy, dokonce komunikuje s externím HDD ve formátu NTFS. Jen jedna věc se mi nedaří - nekomunikuje mi s klávesnicí Amiko WLK-100. Zkoušel to někdo?
Já mám klávesnici TRUST a taky nekomunikuje. Jinak mi tato klávesnice komunikuje se Sparkem,s oběma PC win7/XP i s televizorem Samsung. Z Hyperionem mi nefunguje ani wifi dongle. :cry:
Tak to jsme na tom stejně, taky jsem tu klávesnici zkoušel na všem možném jako ty s kladným výsledkem, ale v Hyperionu bohužel bezvýsledně.

Jinak bych rád do Hyperionu doinstalovat Web Browser Opera. Zde je k tomu nějaké povídání:
a na stránkách Adobe lze plugin pro Linux stáhnout. Má ale 54 MB. Dělal jsi (nebo někdo jiný) pokusy s web browserem?
Amiko Alien Triple Plus 23,5@19,2 ENIGMA2 PKT HYPERION 4 SVN-2860 / Spark 1.2.72
logan
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Zgemma H7S

Příspěvek od logan »

Inuita píše:Záloha pluginem ze sparku je v úplně stejné podobě jako originál,tedy dva soubory e2jffs2.img a uImage.Soubor e2jffs2.img origo 53248 kB a ten samý soubor v záloze má 121472 kB. se mi nezdá,že bych toho tam tolik nasypal po instalaci,i když pikony ,skiny ,pluginy asi udělají dost.Dáš to zpět tím samým pluginem ze Sparku.Když udělám v Hyperionu zálohu čehokoli mimo full,tak je také ve formátu tar.gz a najde si ji!!!
Zo Sparku má záloha stále takúto veľkosť - môžeš i HDMU alebo iné image mať v STB a veľkosť bude stále táto. Ale ak to skomprimuješ je menšia. :unknown:
logan
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od logan »

logan píše:
Inuita píše:Záloha pluginem ze sparku je v úplně stejné podobě jako originál,tedy dva soubory e2jffs2.img a uImage.Soubor e2jffs2.img origo 53248 kB a ten samý soubor v záloze má 121472 kB. se mi nezdá,že bych toho tam tolik nasypal po instalaci,i když pikony ,skiny ,pluginy asi udělají dost.Dáš to zpět tím samým pluginem ze Sparku.Když udělám v Hyperionu zálohu čehokoli mimo full,tak je také ve formátu tar.gz a najde si ji!!!
Zo Sparku má záloha stále takúto veľkosť - môžeš i HDMU alebo iné image mať v STB a veľkosť bude stále táto. Ale ak to skomprimuješ je menšia. :unknown:
P.S. Takto aspoň vieš, že image, ktoré sťahuješ bolo robené zo sparku, ľahko a rýchlo sa tiež zo sparku nainštaluje.
vbor
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: Amiko Alien 2 Triple Plus

Příspěvek od vbor »

POZOR. Tak jsem si tam nakopíroval pikony pro SKYLINK a už jsem nenaladil. Po smazání je to opět funkční. Takže je asi lepší do toho moc nevrtat.
Tak beru zpět, když se to řeší přes doinstalovaný plugin, tak je to v pohodě.
Amiko Alien Triple Plus 23,5@19,2 ENIGMA2 PKT HYPERION 4 SVN-2860 / Spark 1.2.72
Inuita
Odborník
Odborník

Příspěvek od Inuita »

Rok se s rokem schází a já po dvou měsíčním tvrdém testování PKT Hyperion3 musím jako zastánce Sparku složit tvůrcům této E2 poklonu :poklona: Musím uznat,že jsem ve svém Alienu neměl spolehlivější FW.
1) Nahrávání perfekt,jak ruční,tak časovačem,až 3HD,nebo 4SD kanály současně.
2)Nahrávání na síťový disk, bez vady.
3)Streamování do PC a tabletu,bez vady.
4)Připojení CIFS disků a Samba server, bez vady.
5)Po odstranění pluginu CrossEpg a instalaci Epg Refresh,bezvadný přehled všech programů kromě Očka.
6)Media Player přehraje téměř vše,i MOV a MKV formáty.
7)Youtube funguje perfekt.
8)Archiv CS/SK bez vady.
Ještě jednou tvůrcům veliké díky. :thankyou: :poklona:
Amiko Alien2 Triple Plus S2/S2/DVB-T2< > Spark 1.2.74< >PKT Hyperion v.4 SVN-2874 < > Oscam v.9991< >skylink ICE
tras
Odborník
Odborník

Příspěvek od tras »

Testuje sa Hyperion 3,5, oznámil to zukon z PKT.
Prajem všetkým Alieňákom úspešný rok 2014.
Bežný užívateľ
~*uClan USTYM 4K PRO TWIN *Openbox AS4K CI*Amiko Alien A3 Combo*~
***Emme Esse 100cm - 85°E~30°W, Maximum e85***
tras
Odborník
Odborník

Příspěvek od tras »

Je nejaký plugin alebo iná možnosť nastaviť rovnakú hlasitosť staníc?
Bežný užívateľ
logan
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od logan »

Áno v mojej verzii už bol nainštalovaný a dá sa nastaviť hlasitosť pre každú stanicu v medziach -30,-20,-10, 0+10,+20,+30, ale aký má názov neviem.
Inuita
Odborník
Odborník

Příspěvek od Inuita »

logan píše:Áno v mojej verzii už bol nainštalovaný a dá sa nastaviť hlasitosť pre každú stanicu v medziach -30,-20,-10, 0+10,+20,+30, ale aký má názov neviem.
Modrý panel/Nastavení/Channel Control. Když plugin Channel Control není nainstalován,dá ti to volbu stáhnout. :good:
Amiko Alien2 Triple Plus S2/S2/DVB-T2< > Spark 1.2.74< >PKT Hyperion v.4 SVN-2874 < > Oscam v.9991< >skylink ICE
logan
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od logan »

Áno, to je on.
tras
Odborník
Odborník

Příspěvek od tras »

Vďaka,zosilil som o 30 HBO HD a D. Showcase, nie je to však dosť. Zjednotiť hlas sa dá asi už iba ubratím u ostatných, čo?
Bežný užívateľ
Inuita
Odborník
Odborník

Příspěvek od Inuita »

Nemáte někdo zkušenost s pluginem Cleanmem? Má to čistit paměť. Obávám se však,aby to nesmazalo něco důležitého. [-o<
tras
Odborník
Odborník

Příspěvek od tras »

Inuita píše:Nemáte někdo zkušenost s pluginem Cleanmem? Má to čistit paměť. Obávám se však,aby to nesmazalo něco důležitého. [-o<
Mam ho, nebadám nič podozrivé. Sprav si zálohu a nainštaluj, ak niečo pobadáš tak sa vrátiš k zálohe.http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?t=44329
Bežný užívateľ
alessandro.s

Příspěvek od alessandro.s »

Inuita píše: 3)Streamování do PC a tabletu,bez vady.
Ahoj můžeš mi prosím poradit čím streamuješ/přehráváš? Hlavně se mi jedná o tablet, já mám android tablet a zkoušel jsem několik věcí, ale bez většího úspěchu. Naposledy jsem zkoušel DreamDroid ale tam mi zamrzne obraz na TV takže je to nepoužitelné. Nepotřebuju nějaký podrobný návod stačí jen plugin a co je potřeba ideálně nastavit.
Inuita
Odborník
Odborník

Příspěvek od Inuita »

alessandro.s píše:
Inuita píše: 3)Streamování do PC a tabletu,bez vady.
Ahoj můžeš mi prosím poradit čím streamuješ/přehráváš? Hlavně se mi jedná o tablet, já mám android tablet a zkoušel jsem několik věcí, ale bez většího úspěchu. Naposledy jsem zkoušel DreamDroid ale tam mi zamrzne obraz na TV takže je to nepoužitelné. Nepotřebuju nějaký podrobný návod stačí jen plugin a co je potřeba ideálně nastavit.
Používám AndroidDreamer,přehrávám přes MX Player.Bez záseků i HD. Do PC klasicky přes Google Chrome+VLC player
Naposledy upravil(a) Inuita dne 03.leden 2014 - 20:00, celkem upraveno 1 x.
Inuita
Odborník
Odborník

Příspěvek od Inuita »

Tak jsem zjistil že úplnou zálohu,kterou dělá Hyperion3 -Full_image_backup.tar.gz lze také snadno vrátit,i když system hlásí,že ji na HDD nenašel. Stačí pluginem dreamexplorer zálohu najít,kliknout na ni a nabídne se hláška,,Nainstalovat image?" OK a nechat to alespoň 30 minut běžet. :smoke:
alessandro.s

Příspěvek od alessandro.s »

Inuita díky AndroidDreamer + MX funguje skvěle.
cuco11
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: VU+ SOLO2

Příspěvek od cuco11 »

To Inuita:
aky pouzivas video prehravac? Mne tiez vsetko v tejto E2 funguje spolahlivo som nadmieru spokojny ale mam problemy s prehravanim externych srt titulkov, prehrava to podla nejakeho kluca ako sa mu chce niekedy ich prehra niekedy nie a neviem prist na to preco. Aj po zapnuti cez titulkove menu to nie vzdy pomoze. Az vies riesenie bol by som rad diky.
VU+ SOLO2 .::. 2×DVB-S2, 1×DVB-T .::. OpenSPA_5.0.006 .::. Motor PowerSat DG-380S .::. Parabola 105cm

Amiko Alien 2 Twin + HD-BOX FS-9105+
-->Dreamsky NXP 256HD --> SKY STAR2 --> KAON 570CX
Inuita
Odborník
Odborník

Příspěvek od Inuita »

Ja titulky pri prehravani nepouzivam tak ti moc nepomohu.jinak mam free player myslim 1.62
cuco11
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: VU+ SOLO2

Příspěvek od cuco11 »

OK, diky
VU+ SOLO2 .::. 2×DVB-S2, 1×DVB-T .::. OpenSPA_5.0.006 .::. Motor PowerSat DG-380S .::. Parabola 105cm

Amiko Alien 2 Twin + HD-BOX FS-9105+
-->Dreamsky NXP 256HD --> SKY STAR2 --> KAON 570CX
Odpovědět

Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“