dipol100 píše:Tak jsem tam nahrál HYPERION V3 a oscam z tvého odkazu, nicméně jsem tam měl v podstatě stejný a stejně nastavený, pro jistotu jsem koupil i nový HDD. Pokud se to bude sekat i potom, pak už fakt nevím. Ještě bych prosil pokud možno polopatický postup, jak správně mountnou a naformátovat HDD na ext3, nebo 4. Myslím si, že to dělám správně, ale když mi blbne vlastně hlavně HDD, chtěl bych mít jistotu, že ve způsobu formátování, mountnutí a nastavení cest pro nahrávání nedělám chybu. Pak bych ještě od někoho uvítal info, v jakém pluginu dekódujete pod Sparkem, mcas mi občas najede, ale většinou spíš ne, jako by ani nepovolil zápis na kartu...
Předem moc dík
Tak jsem naprogramoval nahrávání asi 10 pořadů ze včerejška na dnešek, mezi pořady byl odstup cca 30 až 45 minut a vždycky jsem dal přechod do hlubokého spánku. Výsledek je, že s novým HDD se přístroj "nesekl", ale dva pořady nahrál s nulovou velikostí a jeden místo 70 minut asi 16, takže spolehnout se na nahrávání moc nedá. Netuším, jestli je to bohužel standardní, že to občas nenahraje to co má, nebo je to problém jen můj. Mohla by nějaká dobrá duše vyzkoušet naprogramovat také cca 10 pořadů přes noc převážně z ČT HD a nějaké z Nova HD, jestli mu to nahraje všechno bez problémů. Mě to takto funguje prakticky s jakoukoliv image PKT. Mám pár otázek a byl bych moc rád, kdyby mi na ně někdo dokáal odpovědět, nemusíte na všechny, stačí jen ty co kdo víte a snad to dám nějak dohromady.
1) je v přístroji někde crash log? Kde?
2) jaký plugin používáte pro katu Irdeto CAID 0624 ve Spark, případně jakou verzi?
3) jaký je rozdíl ve zformátování disku mezi ext3 a ext4
4) jaký je rozdíl mezi nahrávání normálním, nebo použít descramble a nahrávat ecm, nebo nepouží descramble a nahrávat ecm?
5) ve fstab mám řádek pro mount HDD (/dev/sda1 /media/hdd auto defaults 0 0) je to takto OK?
6) dá se někde stáhnout pro Amiko Alien 2 nějaká čistá verze Enigma bez úprav PKT, HDMU...
7) Jaké "nepřeplácaná" verze PKT je nejstabilnější a osvědčená
Bylo by úplně super, pokud by někdo, komu nahrávání funguje a stejně jako já používá kartu od T-Mobile, kdyby mi nahrál jeho Image na ulož.to, takového jedince bych nějak odměnil.