GOLDEN MEDIA UNI-BOX 9080 COMBO

Odpovědět
langdon2

Re: GOLDEN MEDIA UNI-BOX 9080 COMBO

Příspěvek od langdon2 »

Tak som skusil ten soft co tu je....MKV ide, len mi sem tam sekne, treba dat pause a play, a potom znova nabehne...cim to moze byt? Ci treba s tym proste ratat?
dulicek

Příspěvek od dulicek »

slapet píše: Tyhle jsem nikdy nezadával :D
Koukni na tohle:

Toto je od fanynsat:

v downloadu 17.prosinec 2011 - 20:45 je odkaz:
CS Link 23.50E CCwS.txt [1.27 KiB]

a v tom je problém kam ty kódy zadat?

:thankyou:
Golden Media UNI-BOX 9080 CRCI HD PVR COMBO PLUS FW sp.1.5.35
sono
satelitni prijimac: GM UNIBOX9080CRCI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sono »

dulicek píše:
slapet píše: Tyhle jsem nikdy nezadával :D
Koukni na tohle:

Toto je od fanynsat:

v downloadu 17.prosinec 2011 - 20:45 je odkaz:
CS Link 23.50E CCwS.txt [1.27 KiB]

a v tom je problém kam ty kódy zadat?

:thankyou:
tak to by mne taky zajímalo protože v GM Uni-BOX 9080 je to trochu jiné .
slapet
Odborník
Odborník

Příspěvek od slapet »

sono, dulicek CCW se do stroje zadávají na ovladači zmáčknout i potom znovu i potom červené tlač a ještě jednou červené zadáš buď prvních 16 nebo druhých 16 znaků. Pokud se to zadá a uloží tak to potom najdete v úpravě klíčů BISS uplně na konci. Ale je to krátkodobá záležitost takže nic moc. :good:
slapet
Odborník
Odborník

Příspěvek od slapet »

ptacko píše:
ptacko píše:Na sviatky som si zohnal kartu ICE, kvoli Film Europe kanalu, ktory uz mam aktivovany dva dni. Dovtedy som chodil bez karty, iba na zdielanie cez ccamd od kamosa. Teraz som zdielanie zrusil, strcil kartu, ale na karte nejde ani len STV1. Skusal som aj restartovat cez internet, ale furt nic. Neviete mi poradit ako rozbehat tu kartu? Mozno treba nejako zapnut zapisy, alebo vypnut, no co ja viem co vsetko, moc sa v tom nevyznam. Uz sa stym babrem dva dni, a fakt si neviem rady. Dakujem moc za pomoc. Firmware mam 1.4.34 sp
Uz som na to prisiel :) Karta sa dlho nepouzivala, tak tam boli stare zapisy a nefungovalo nic, stacilo povolit aby prisli. Teda aspon ja si to tak vysvetlujem.
Teraz ma trapi otazka, preco mi nejdu nastavit ceske titulky na Film Europe. Neviete?
Jdou nastavit přes žluté tlač. :good:
maximus73
satelitni prijimac: Golden Media 9080

Příspěvek od maximus73 »

Chcem sa spytať či ma niekto skusenosgti so zadavanim IP adresy do sietoveho klienta na Goldene Media 9080 combo?Aky mam problem ,chcem zdielať programy z jednej stranky ale potrebujem zadať v sieťovom klientovi IP adresu ale nejde to stale to svieti modrym a same 00 a aj ked DHCP sice gtamsa da prepísať IP adresa ale v sieťovom klientovi stale a stale nie :-)Vedel by mi niekto poradiť s týmto problemom ako tam tu potrebnu IP adresu zadať?
lubosbrod
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Golden M.Unibox 9080
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lubosbrod »

:D Další poznatek. -vyzkoušel jsem sw.z 11.12 . Lemontre verze 1a2 ovladač. Instalace proběhla dobře. Seting nahrán z předešlejch sw 1.3.42.Doplnil jsem pozicionér a překvapení nastává- :( Naskočí tabulka chanel list OK a tak pořád dokola. Hned jsem ho odinstaloval a vrátil 1.3.42. Hezké svátky všem.
Golden Media Unibox 9080 softwer 1.5.12. Lemontre originál- nebo 1.4.34 sp .Parabola 110cm .Motor Digipower.Konvertor Golden Interstár.Golden Media Unibox Triplex. Enigma Open Pli ARP.
Uskoo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Uskoo »

Zdar všem čo maji tento stroj, čo znamena NDS delay enable povolit vypnut ? Priority set povolit vypnut ? daka
romanovx

Příspěvek od romanovx »

maximus73 píše:Chcem sa spytať či ma niekto skusenosgti so zadavanim IP adresy do sietoveho klienta na Goldene Media 9080 combo?Aky mam problem ,chcem zdielať programy z jednej stranky ale potrebujem zadať v sieťovom klientovi IP adresu ale nejde to stale to svieti modrym a same 00 a aj ked DHCP sice gtamsa da prepísať IP adresa ale v sieťovom klientovi stale a stale nie :-)Vedel by mi niekto poradiť s týmto problemom ako tam tu potrebnu IP adresu zadať?
IP adresu servera musis zadat do ServerName, v polozke IP nechaj same 00. Ja to mam tak nastavene a funguje to.
Uskoo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Uskoo »

Zdar, našiel som v tomto primači v menu Upgrade ces družicu. OTA ideto takomu s jakej frekvencie? nejak to nejde. daka
kingz
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od kingz »

Aj ja som to kedysi hladal, ale nenasiel som nic, ale fw si mozes kedykolvek aktualizovat cez USB, a cez sat. bude urcite len origo fw. a my potrebujeme fw. na studijne ucely. :)
Zgemma H9S
Octagon sf 108
uClan Ustym 4K Pro
lubosbrod
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lubosbrod »

Golden softy najdeš i zde !origo i neoficielní. Originální maj čtečku KONAX neoficialní maj čtečku univerzální. Stačí tato vyčerpávající odpověd??
Golden Media Unibox 9080 softwer 1.5.12. Lemontre originál- nebo 1.4.34 sp .Parabola 110cm .Motor Digipower.Konvertor Golden Interstár.Golden Media Unibox Triplex. Enigma Open Pli ARP.
fanynsat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od fanynsat »

Kdo má možnost zachytit vysilání pozemního vysilání dvb-t na kanále 64 příp. 63 od O2 tak měl by tento kanál naladit znova .O2 u něho něco změnila takže šlo jen epg a nešel obraz i zvuk.Navíc mám ještě i pozemní box od goldena 8060 HD a u tohoto jsem to v práglu ladil také znova .Pokud 8060 někdo vlastní tak je vněm poslední sw ze srpna 2011. Můžu ho zde jako zálohu pro pragl dát..
juro1970
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od juro1970 »

Nedávno bolo možné naskenovať paket BBC na 27,5 W,kde išli dočasné volné.Mal som ho v settingu,no nechtiac som ho vymazal.Objavili sa BISS key,no chcelo by to setting z BBC na 27,5 W.Pokiaľ ho niekto má mohol by ho tu hodiť.GM9080.
jpb109

Příspěvek od jpb109 »

Dobrý den, mám pár postřehů ohledně SW GM_UNIBOX_300_sp_1.4.30.
Přes týden ho již testuji a vypadá na velmi stabilní. Zatím mě nerestartoval. Na EPG si pamatuje navolený způsob zobrazení. Umí přehrávat MKV, ale pouze se zvukem Dolby Digitál.Avi jsem nezkoušel.
Na přehrávání různých formátů mám BD přehrávač LG 550 s USB vstupem v ceně cca 1 700 Kč.
langdon2

Příspěvek od langdon2 »

Ahoj, zaujimave....mne to tiez teraz na tej 1.4.30 neseka, ani nic.....zatial.
Ale MKV ani AVI to neprehrava...co je skoda..
duro28

Příspěvek od duro28 »

Zdravim skusla niekto medzi dvomi boxami golden nasdielat cistu irdeto kartu? ICE mam vyskusanu len ci pojde aj ciste IRDETO.
lubosbrod
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lubosbrod »

=D> Mám dojem ,že udělali potichu úpravu kodování a ,že to neseká na žádnym sw. Mám zatim kartu Gital Cryptoworcs. V Únoru začne výměna karet Crypto za Skylink Ice.VÍCE na stránkách Parabola.
slapet
Odborník
Odborník

Příspěvek od slapet »

lubosbrod píše:=D> Mám dojem ,že udělali potichu úpravu kodování a ,že to neseká na žádnym sw. Mám zatim kartu Gital Cryptoworcs. V Únoru začne výměna karet Crypto za Skylink Ice.VÍCE na stránkách Parabola.
Podle tý jejich krátkodobý priority to bude šrumec máme se na co těšit. :D
jpb109

Příspěvek od jpb109 »

langdon2 píše:Ahoj, zaujimave....mne to tiez teraz na tej 1.4.30 neseka, ani nic.....zatial.
Ale MKV ani AVI to neprehrava...co je skoda..
Možná máš příliš velká MKV, víc jak 15GB. Ahlavně to musí být přesně ten daný SW. Ono existuje několik druhů. Opravuji, přehrával jsem dvě MKV 12GB a nebyl žádný problém. Podle mě záleží, jak kvalitně je to MKV převedno. Já třeba nepřehraji I´m Legend a je 9GB.
Odpovědět

Zpět na „Golden Interstar“