Optibox Aligator/Panthera FW

Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Odpovědět
Zapa
Odborník
Odborník

Re: Optibox Aligator/Panthera FW

Příspěvek od Zapa »

Píšu,že pokud by to dělal i originální soft 20.72 http://www.optibox.cc/?a=product&q=41
tak by se to určitě vyreklamovat dalo.
Stále se přece jedná o stejný typ boxu a mě jako spotřebitele přece vůbec nemusí
zajímat jaký je tam zdroj nebo procesos.Prostě stejný typ boxu musí mít stejné
parametry na stejném softu.
dydaj1
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: Optibox aligator, anakonda

Příspěvek od dydaj1 »

Vyreklamovať prijímač nebol by problém stačilo len uviesť zavadu: nenahráva na externe HDD npr.
http://pevne-disky.heureka.sk/western-d ... e/#section
Vyskúšaj to u tých starších to na 100% nepôjde, od začiatku mi to nešlo, formátoval som ho do všetkých možných systémových súborov až nakoniec sa mi dostal do rúk ten novy a tam HDD ide.
Veď Zapa o tom môže rozprávať ako som ho otravoval až nakoniec som to vzdal. Príčina zdroj slabý.
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

Dydaj nemeral si nahodou na tom novom zdroji funguje standby alebo stale rovnake.
VU UNO openATV, plna skrina kramov ;)
Tento cely prispevok bol napisany bez financnej pomoci EU a tapatalku!
Niektore mimovladky a OZ by mali byt zakazane zo zakona, lebo sluzia len na rozvracanie statov.
Zapa
Odborník
Odborník

Příspěvek od Zapa »

Jinak 20.04 jsem tam dal zpět a jede jak hodinky. proč každý další nový dělal problémy? Zdroj, nebo soft?
Boot neboli loader můžeš nechat 04.34. E-sata disky s tímto loaderem spolupracují mnohem lépe než s loaderem 4.30.
dydaj1
Odborník
Odborník

Příspěvek od dydaj1 »

liquere píše:Dydaj nemeral si nahodou na tom novom zdroji funguje standby alebo stale rovnake.
Vypínanie je softvérová záležitosť v standby sa HDD vypína aj pri nečinnosti, tak asi ano. Ak pomeriam dám vedieť. OK
Pascal32
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Pascal32 »

Verzia 2.72 aspon tu co mam stoji za prd.. Mal som nahodeny posl. firmw.. a rozchodene EMU.. , vsetko chodilo a nemrzlo ako teraz, zasekava sa zvuk,, co ma dost sere, v 2.72, dokonca stroj sem tam zblbne a prestane na okamih ragovat a prepinanie je pomale... Kua to nik nevie spravit konecne poriadny FW. Prosim, kto ma rozbehany newcs na Aligatorovi ? Kde najdem trebars autoupgrade udaje ..? Je s tym strojom viac problemov ako som cakal. A pritom ho na nete vychvaluju.. No asi nemali ine pod rukami a asi ho ani nemaju. Takze dakujem za vecne rady... ale nie typu vsak si to niekde precitaj.. lebo takto radit moze iba ... . Ozaj v posledom FW ide aj rychlejsie motor a ko v 2.27. Nahravnie mam na USB samsunga. zatial som toho moc nenahral, ale dam vediet ako to dopadlo.. Caute
Pascal32
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Pascal32 »

Vraciam sa na najn.fw.. a 3.40 tku.. tak mi to chodilo..
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

Uz nehul! Ty aj citas niekedy co pises,lebo kto to precita tak vlastne nevie co sa pytas a co konstatujes ako fakt.Co myslis pod autoupgrade udajmi?Mozno vies na co myslis ale ked to napises je to gulas.Ano su veci ktore nefunguju dobre a mohli by byt lepsie.Ale naprv si urci co budes pouzivat a potom kupuj box.Asi si najpr kupil a teraz sa rozculujes co sa da robit......
Niektore mimovladky a OZ by mali byt zakazane zo zakona, lebo sluzia len na rozvracanie statov.
PC1
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Octagon SF4008 UHD 4K

Příspěvek od PC1 »

Pascal32 píše:Verzia 2.72 aspon tu co mam stoji za prd.. Mal som nahodeny posl. firmw.. a rozchodene EMU.. , vsetko chodilo a nemrzlo ako teraz, zasekava sa zvuk,, co ma dost sere, v 2.72, dokonca stroj sem tam zblbne a prestane na okamih ragovat a prepinanie je pomale... Kua to nik nevie spravit konecne poriadny FW. Prosim, kto ma rozbehany newcs na Aligatorovi ? Kde najdem trebars autoupgrade udaje ..? Je s tym strojom viac problemov ako som cakal. A pritom ho na nete vychvaluju.. No asi nemali ine pod rukami a asi ho ani nemaju. Takze dakujem za vecne rady... ale nie typu vsak si to niekde precitaj.. lebo takto radit moze iba ... . Ozaj v posledom FW ide aj rychlejsie motor a ko v 2.27. Nahravnie mam na USB samsunga. zatial som toho moc nenahral, ale dam vediet ako to dopadlo.. Caute

Nahodil jsem 20.04 a nemám problém. Fakt ty poslední softy i dle ohlasu montera satelitů , který to testuje nestojí za nic.
28, 2°E/23, 5°E/19, 2°E/13, 0°E
Pascal32
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Pascal32 »

Verziu 20.04 nemam stiahnutu,, ale pohladam dik
Pascal32
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Pascal32 »

Special pre Liquere --- HLAVNE ZE TY VTOM MAS JASNO,, !! Aspon podla toho co som od teba cital,, tak si klesol u kazdeho, lebo drbkat a dojebavat vie kazdy..
dydaj1
Odborník
Odborník

Příspěvek od dydaj1 »

Naposledy upravil(a) dydaj1 dne 10.březen 2011 - 18:15, celkem upraveno 1 x.
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

Pascal32 píše:Special pre Liquere --- HLAVNE ZE TY VTOM MAS JASNO,, !! Aspon podla toho co som od teba cital,, tak si klesol u kazdeho, lebo drbkat a dojebavat vie kazdy..
Uz som napisal "nehul".Ked viem pomozem ,alebo dam odkaz.Co si ty komu pomohol?Kde?Zatial evidujem len tvoje otazky,dotazy a nadavky.Vsetci vieme ze masina ma svoje slabe stranky.Ale aj dobre vlastnosti.Tak ked ti nevyhovuje kup si inu.Ale neprezentuj tu nieco ako novinka ked sa to tu rozoberalo pred pol rokom a vsetci vieme ze co je to co nie je dotiahnute.Ano bolo tu par expertov co sa urazili ale su aj taky s ktorymi sa da bez problemov komunikovat.Tebe co vadi nicim som ta neurazil ani nenadaval na rozdiel od teba.........
dydaj1
Odborník
Odborník

Příspěvek od dydaj1 »

Pascal32 píše:Special pre Liquere --- HLAVNE ZE TY VTOM MAS JASNO,, !! Aspon podla toho co som od teba cital,, tak si klesol u kazdeho, lebo drbkat a dojebavat vie kazdy..
Liquere ma v tom jasno na rozdiel od teba a keď sa mi niečo nepáči tak to nečítam predsa. Ty Pascal32 ale ani ja som tomu guľášu nepochopil, máš problém. Nenahrávaj žiadne FW ale nahraj si sám seba a potom si to vypočuj...
kanagon
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kanagon »

ahojte chcem sa spýtať či vám ide U.. na SoftCam z 9.3.2011
prípadne vie niekto upraviť SoftCam Key aby išiel aj U.. aj Bulsat.
Ďakujem kanagon
dydaj1
Odborník
Odborník

Příspěvek od dydaj1 »

Bulsat maš tu ale U.. je v pr.... :cry:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
kanagon
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kanagon »

dydaj1 píše:Bulsat maš tu ale U.. je v pr.... :cry:
Dík kanagon
J736

Příspěvek od J736 »

Proč mi přestal jít Multi a jdou po nich jen titulky a CS film? Znate někdo podstatu tohoto problemu. Karta 028.... Je to v Pantheře nebo v kartě?
dydaj1
Odborník
Odborník

Příspěvek od dydaj1 »

J736 píše:Proč mi přestal jít Multi a jdou po nich jen titulky a CS film? Znate někdo podstatu tohoto problemu. Karta 028.... Je to v Pantheře nebo v kartě?
v karte je problém vypršal ti čas pre multi balík...
PC1
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Octagon SF4008 UHD 4K

Příspěvek od PC1 »

dydaj1 píše:
Pascal32 píše:Co sa tyka mna a Optiboxu,, tie skusama testujem prvý krat..Koala a Aligatora,, Co sa tyka pomoci,, ta som bol pod pre AB IPbox.. a ak pomaham, tak posielam do sukromnych .. co isto mnohy pochopia preco..
Ty nie len že sa nepočúvaš ale ani nevieš čo píšeš, jednu vetu nedokážeš vyštylizovať. Prosím Ťa už nič nepíš tu, :!: :!: :!: taká to negramotnosť a hlúposť to tu ešte nebolo.

Já teda nevim ,ale napsal to normálně. Pokud tomu nerozumíš najdi si překladatele. Jestli proti němu něco máš, řekni to a nedělej peklo. Takový hádky je zbytečné řešit zde na foru. Počítám, že nyní vynadáš i mě.
28, 2°E/23, 5°E/19, 2°E/13, 0°E
Odpovědět

Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“