Edision Argus HD Mini PVR a Edision Argus VIP -PVR

Odpovědět
THXKO
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Edision Argus HD Mini PVR a Edision Argus VIP -PVR

Příspěvek od THXKO »

novitz píše:Ked to nastavis naspat,vyjdi z menu a na chvilu vypni prijimac,az tak sa ulozi ta zmena.
Tak mal si pravdu s ecm, čitačka ide.Ešte bych rad vyriešil ten PIN,je potrebny na pozeranie?Ako ho zmenim?A ktomu blokeru.Ako sa daju naspäť pustiť zapisy?
Pár krámov na pozeranie a pár na počúvanie hi-fi.K môjmu šťastiu postačuje aj to druhé!
deore

Příspěvek od deore »

mmiriboy píše: V skratke, dal som tam Amster...1.3.31DDC a môžem povedať, že to zatiaľ funguje!!!
Moje príspevky nájdeš v tejto sekcii:
http://ww.ab-forum.info/viewtopic.php?f ... &start=400
P.S. Ku koncu som update robil iba cez RS 232 - krížený kábel, pozri sekciu "download" o Argus mini...
Veľa zdaru !!!
Tvoje prispevky som uz samozrejme cital, Amster...1.3.31DDC som uz skusal, ale cez USB.
Chcem si zaobstarat kabel rs232 ale kedze zapojeni je niekolko chcem sa spytat ci nemate niekto schemu zapojenia resp. ci "krizeny kabel" = zapojenie "Null Modem" ?
Optibox Extra HDMI PVR Ready, VU+ Solo SE V2
commar
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: Edision Argus VIP + motor

Příspěvek od commar »

Edision Argus VIP + motor Digipower
SG2100, LNB no name, offset 90cm, He@d SD2500, Philips 6010...
jarod72pm
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarod72pm »

petrpetr10 píše:pro jarod72pm
nauč v přijímači přidávat a skenovat TP. Můžeš je libovolně opravovat, mazat, znovu vytvářet - proskenovávat.
Jak už Ti výše správně radili, pak musíš v posledním řádku přepnout na DVB-S2, jsou to HD stanice a když se Ti rozsvítí zelený-žlutý řádek, jsi na pozici a stačí proskenovat.
Sat.platformy stále mění, vytváří nové TP, hold se to musíš naučit nebo pak jedině platit technikům.
Hlavně nepiš, že to nejde. To co jsem Tu psal, platí pro Argus VIP a VIP2. U mini a picollo je to ještě snadnější.
Tak nakonec po zadání frekvence a některé jsem zadával znova protože první sken další programy nezobrazil ale napodruhé už to šlo ,no trochu hokej ale po 15 minutách už vše jede ,prostě jsem na špatné pozici měnil frekvenci a musel jsem zápis obnovit.
jinak na mini iP jsem nenašel info o DVBS2 8PSK kde to přepnout to tam není (možná skryté)leda frekvence V/H a 27500 toť vše.
AB Pulse 4K Rev.2 Open ATV 7.4 Skin Xdreamy 4.7
petrpetr10
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od petrpetr10 »

jarod72pm
No vždyť jsem psal, že na Argus mini a piccollo je to ještě snadnější, když měníš nebo přidáváš TP, tak S2 vůbec nezadáváš, jen frekvenci, polarizaci a SR, je to automat.
novitz
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od novitz »

Tak s novym Argusom mini som uz dokladne oboznameny a spokojny,mrznutie programov pri prepinani odstranene,aj pri pohybe v menu..Avsak ked si chcem pozriet zapisy na karte,vtedy zamrzne a po chvili sa sam zase rozbehne.Toto iste robi aj kamosovi Opticum 403.Softy som vyskusal 3 a vzdy ro urobi ked si chcem pozriet zapisy.Karta Skylink biela-3..Mate tiez taketo skusenosti?Kartu nezdielam.
pistok153
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: 3x Opticum 9500HD Plus

Příspěvek od pistok153 »

opticum 9500HD niekedy vyhodi z menu ,alebo STB spravy reštart ,pri zopakovaní na druhýkrát už nie ,ale iba pri kontrole zapisou na Skylink karte ,z CSLink to neroby.

Ale mne skorej zato ,ze kartu zdieľa ,no pravdupovediac z odpojeným RS som to ešte neskusal.
Pišťok
novitz
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od novitz »

pistok153: Mne to zasa naopak-na prvy krat zapisy ukaze,ale dost dlho to trva a na druhy krat uz vobec nie a kamoska ma cslink kartu a presne to iste jej to robi v Arguse Mini.
Ota

Příspěvek od Ota »

Neví někdo jak na Argus zadat CCWs keys ,na Digital+ co jsou na NajmSat.
pistok153
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od pistok153 »

novitz: ja som ale ešte zabudol napisat ,ze tie karty mam strcene obidve naraz v Server STB.

Inač je to zaujímave ze to takto roby ,ale zápisy zobrazuje všetke komplet ,niekde som tu cital na Fore ze nejaky Typ STB nezobrazí všetke zápisy ,iba tu FREE ponuku ,platene neukaze.
Pišťok
novitz
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od novitz »

pistok153: Teraz som to este testoval-na prvy krat mi ukaze normalne platenu ponuku,ale ak ju chcem zobrazit este raz,ukaze mi ju az po vypnuti primaca zo siete a naslednom zapnuti.Cize vzdy iba jeden pokus,jeden "patron"-) a musim urobit to odpojenie aby nacitalo datumy znova.Ale to neva,nepotrebujem to zas pozerat dva krat za den-)..Ozaj,obe citacky maju po jednom pokuse,cize spolu dva "patrony"..potom znova nabit.
pistok153
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od pistok153 »

novitz: však ani ja nie ,ja to kukám iba vtedy ak mi vyprsi balik ,alebo ak nepríde zápis ,alebo ešte zvyknem kamošom Reautorizovavat ICE kartu ,tak vtedy kukam ci prešli všetke zápisy.
Pišťok
novitz
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od novitz »

pistok:aaa ty mas aky aparat,tiez pouzivas Argus mini?
pistok153
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od pistok153 »

novitz ,však som hore písal ,ze nie argus ,tu sa jednalo o to ,ci sa takéto niečo deje aj niekomu inému a aj ci na inom STB ,nie ???
Pišťok
novitz
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od novitz »

pistok:v podstate ano,len najlepsie by som to mohol porovnat s rovnakym typom..ale ako som pisal,presne to iste robi aj kamosove opticum 403..to bude asi tym pribuzenstvom)
pistok153
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od pistok153 »

PRE: deore
A krizeny kábel je toto:
rs232_kábel_zapojenie.JPG
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Pišťok
b1gLoRD

Příspěvek od b1gLoRD »

Zdravim chcel by som sa opytat ci je bezne ze VIP pri prebudzani zo standby bootuje a trva to dokopy aspon 12 sekund.
A ci sa niekde nenajde alebo nejaka dobra dusa neposkytne setting s 19.2E+ 23E + 1W (sk+cz) + 13E+ 39E (setting na vsetko co ide v EMU + skylink+cslink+upc) (btw na sat ulc som nasiel len 19.2E+13E)
dakujem :)
petrpetr10
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od petrpetr10 »

b1gLoRD
ten setting mám pro jednoho známého na VIP, kopnu ho mezi SW nebo mi napiš mail.
ipbox81
satelitni prijimac: AB IPBox 250S PVR, Rotor

Příspěvek od ipbox81 »

Ahojte , stale mam problem s tym LAST_ACK - na nemeckych forumoch pisali, ze problem moze byt, ak mam server zlu verziu a zevraj 2.1.1 je v poriadku, tak som dal server na 2.1.1 + F riadok by mal byt vo forme F: user pass => bez ziadnych zatvoriek, tak aj to som spravil, aj som zmenil FW na VIP a stale nic, vie mi este niekto poradit co stym, lebo mne uz prestava trpezlivot - vela ludi tento satelit chvalilo, aky je spojahlivy a vynikajuci,ale okrem pekneho obrazu so teda snim moc spokojny neni:(
AB IPBox 250S PVR, Rotor, Mgcamd v.1.30, Newcs v.1.50 , Skylink
deore

Příspěvek od deore »

Kabel som vcera spravil tento, firmware Amstar 1.3.31 nahral, satelit naladil ... a teraz sa necham prekvapit co sa bude diat.

Dakujem vsetkym za rady a trpezlivost.
Optibox Extra HDMI PVR Ready, VU+ Solo SE V2
Odpovědět

Zpět na „Edision“