e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 20.Březen 2019 - 14:50

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 24 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: V1.14.20092
PříspěvekOdeslal: 29.Listopad 2018 - 22:55 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 11.Září 2010 - 20:27
Příspěvky: 23
No neviem kto ma s uvedeným softom aké skúsenosti, no moja 750-ka začala reagovať nasledovne :shock: :
- po továrenskom nastavení príjmač úplne zamrzne a nedá sa ovládať - iba hlavným vypínačom vzadu
- opakovaný boot - iba hlavným vypínačom vzadu
- mrznutie príjmača
- nulové reakcie na DO
- vypnutie / zapnutie - jednorázovo
- pri vypnutí DO ostane na panely názov programu, nemožné zapnúť ani vypnúť DO - iba hlavným vypínačom vzadu
Samozrejme celé preinštalovanie s továrnym nastavením - ako má byť.

Tak som sa vrátil späť na V1.11.19423_09-05-2018, verziu Patch 1.14.20062 som neskúšal


Naposledy upravil(a) icoq dne 01.Prosinec 2018 - 12:12, celkem upraveno 2 x.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: V1.14.20092
PříspěvekOdeslal: 30.Listopad 2018 - 5:11 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 09.Říjen 2011 - 15:01
Příspěvky: 282
satelitni prijimac: Xtrend,Gigablue,Dm900
Místo/Bydliště: SK
Poděkoval: 32 krát
Poděkováno: 36 krát
Moja skúsenosť ,750= nový soft OK
Ale 700, tu mi nezobrazilo hdmi CEC, tak nevím . inak všetko v poho.

_________________
Xtrend,Gigablue,Dm900


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: V1.14.20092
PříspěvekOdeslal: 30.Listopad 2018 - 12:57 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 13.Únor 2011 - 18:48
Příspěvky: 522
satelitni prijimac: GM 9080,GI Voyager II
Poděkováno: 2 krát
Pánové, nemá někdo ponětí který fw pro 750HD je i pro M7 karty?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: V1.14.20092
PříspěvekOdeslal: 30.Listopad 2018 - 16:46 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 11.Září 2010 - 20:27
Příspěvky: 23
Vyskúšal som verziu aktualizácie zo servera, no nerobilo to dobrotu, tak som to skúsil ešte cez USB z fóra, no problém sa opakoval. Asi nebude mať zmysel dať ho do pôvodného stavu - originál soft a skúsiť ešte raz update. Či ? :?:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: V1.14.20092
PříspěvekOdeslal: 30.Listopad 2018 - 17:22 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 30.Říjen 2007 - 8:54
Příspěvky: 296
satelitni prijimac: odoslane z PC
Poděkoval: 14 krát
Poděkováno: 9 krát
ak je m7 kArta s uniblokom tak to nerozchodis


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: V1.14.20092
PříspěvekOdeslal: 30.Listopad 2018 - 17:36 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 13.Únor 2011 - 18:48
Příspěvky: 522
satelitni prijimac: GM 9080,GI Voyager II
Poděkováno: 2 krát
tomko napsal:
ak je m7 kArta s uniblokom tak to nerozchodis


O.k. netušíš alespoň jaký je rozdíl mezi FW verzemi s označením Patch a Mcas? V Cryptoboxech se fakt absolutně neorientuji.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: V1.14.20092
PříspěvekOdeslal: 30.Listopad 2018 - 19:03 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 08.Květen 2010 - 13:02
Příspěvky: 6059
Poděkoval: 37 krát
Poděkováno: 50 krát
Mcas je originál sw, Patch je alternativní sw doplněný o další fce.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: V1.14.20092
PříspěvekOdeslal: 01.Prosinec 2018 - 6:11 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 13.Únor 2011 - 18:48
Příspěvky: 522
satelitni prijimac: GM 9080,GI Voyager II
Poděkováno: 2 krát
decik napsal:
Mcas je originál sw, Patch je alternativní sw doplněný o další fce.


Díky.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: V1.14.20092
PříspěvekOdeslal: 01.Prosinec 2018 - 13:45 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 11.Září 2010 - 20:27
Příspěvky: 23
Tak som sa povenoval dnes mojim problémom a zhrniem to. Nakoľko je to sat multimediálny používam u neho aj pripojenie na internet - you tube, .... Pri mnou používanou verziou V1.11.19423_09-05-2018 nebol ABSOLÚTNE žiadny problém, po nahodení posledného tohoto sa spustila reakcia 750-ky ktorú popisujem. ALE iba vtedy keď je pripojený na internet - samozrejme káblom. Bez pripojenia ide bez týchto problémov. Opomínam, so starou verziou a pripojením 100% funkcionalita. S touto katastrofa. Viete poradiť alebo rovno kontaktovať s týmto problémom AB COM ? Dík za Vaše reakcie.

Dnes som vymenil router, nepomohlo. Spáva sa rovnako. Nechápem.


Naposledy upravil(a) icoq dne 02.Prosinec 2018 - 13:57, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: V1.14.20092
PříspěvekOdeslal: 02.Prosinec 2018 - 12:09 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 16.Říjen 2008 - 0:04
Příspěvky: 66
rudich napsal:
Moja skúsenosť ,750= nový soft OK
Ale 700, tu mi nezobrazilo hdmi CEC, tak nevím . inak všetko v poho.

Mně teda chybí HDMI CEC na ve všech softech pro 700... Ty jsi někdy někdy viděl HDMI CEC na 700? Jaká verze SW?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: V1.14.20092
PříspěvekOdeslal: 03.Prosinec 2018 - 10:45 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 20.Březen 2009 - 15:27
Příspěvky: 2
tomko napsal:
ak je m7 kArta s uniblokom tak to nerozchodis

Tak vraj to už ide s najnovším firmware aj na uni čítačke...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: V1.14.20092
PříspěvekOdeslal: 03.Prosinec 2018 - 10:59 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 21.Březen 2006 - 18:57
Příspěvky: 1339
Místo/Bydliště: Strážovské vrchy a okolie
Poděkoval: 33 krát
Poděkováno: 149 krát
rbarat napsal:
tomko napsal:
ak je m7 kArta s uniblokom tak to nerozchodis

Tak vraj to už ide s najnovším firmware aj na uni čítačke...

Keby ste lepšie čítali tak by ste vedeli že to funguje od 5 mesiaca tohto roku.

_________________
Lovu a lesu zdar!


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: V1.14.20092
PříspěvekOdeslal: 03.Prosinec 2018 - 13:48 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 19.Listopad 2010 - 12:48
Příspěvky: 343
Poděkováno: 14 krát
AB 750: Tak ani v tomto poslednom firmware nie je opravený problém s DHCP po dvoch dňoch v stand-by režime, znova sa v nastaveniach LAN zmení všetko na nuly.. Ďalšia vec je že ak odpojím internetový kábel, počkám kým vypíše kódovaný kanál, pripojím kábel späť tak sa už zdielanie cez net nerozbehne, jedine vypať zapať. To robí na každom firmware.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: V1.14.20092
PříspěvekOdeslal: 03.Prosinec 2018 - 15:06 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 09.Říjen 2011 - 15:01
Příspěvky: 282
satelitni prijimac: Xtrend,Gigablue,Dm900
Místo/Bydliště: SK
Poděkoval: 32 krát
Poděkováno: 36 krát
Nemas aj ty nahodou tento problem?
vypni DHCP na boxe a prepis DNS1...
viewtopic.php?f=254&t=70446

_________________
Xtrend,Gigablue,Dm900


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: V1.14.20092
PříspěvekOdeslal: 03.Prosinec 2018 - 21:16 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 02.Červenec 2010 - 22:03
Příspěvky: 287
satelitni prijimac: SOLO2, VTi, FHD Glass, Skylink
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 8 krát
rudich napsal:
Moja skúsenosť ,750= nový soft OK
Ale 700, tu mi nezobrazilo hdmi CEC, tak nevím . inak všetko v poho.


Ani mne 700mini nezobrazilo.
tovarko atd, vsetko vyskusane a nic. posledne 2 verzie fw nezobrazuju HDMI-CEC

_________________
VU + SOLO2, VTi, FHD Glass
VU+ SOLO SE v2, open ATV


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: V1.14.20092
PříspěvekOdeslal: 21.Prosinec 2018 - 10:51 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 15.Prosinec 2008 - 10:58
Příspěvky: 114
Poděkoval: 5 krát
Tak zatim tento fw v pohode. Jak na 750 tak na 752. Jen jsem se dival,ze tento fw pouziva cccam verzi 2.3.0. Predesle pouzivaly 2.1.4

_________________
|X-Trend ET 6500|E2 Openpli|23.5E,19,2E,1W|Seagate Free Agent GO 320GB|Samsung UE48H6400|


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: V1.14.20092
PříspěvekOdeslal: 21.Prosinec 2018 - 21:58 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 16.Červenec 2015 - 19:23
Příspěvky: 272
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 5 krát
Na 752 combo šlape jak víno! :good:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: V1.14.20092
PříspěvekOdeslal: 27.Prosinec 2018 - 21:48 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 07.Říjen 2009 - 20:59
Příspěvky: 37
Na 750ke nemam radia a v tomto softe mi nejde emu power VU.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: V1.14.20092
PříspěvekOdeslal: 28.Prosinec 2018 - 21:27 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 16.Červenec 2015 - 19:23
Příspěvky: 272
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 5 krát
Na 752 combo ako som spomínal idú tie tvoje 2 prípady výborne + 9e powervu na 100%! :poklona:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: V1.14.20092
PříspěvekOdeslal: 30.Prosinec 2018 - 15:44 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 03.Leden 2008 - 10:26
Příspěvky: 112
Na 750-ke funguje bez problémov, DHCP vypnuté, DNS servery zadané ručne, CCCAM klient funguje, HDMI CEC funguje bez problémov.

Neviete či niečo beží aj na kľúče v EMU?? a kde to nájdem?

_________________
Stb AB Cryptobox 650HD, Motec SG2100, AL 85 cm, Golden Interstar 0,2 dB, Skylink


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 24 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk