e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 21.Listopad 2018 - 14:39

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 7 příspěvků ] 
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 08.Září 2018 - 16:41 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 29.Listopad 2008 - 21:35
Příspěvky: 11
satelitni prijimac: Opticum 7500CWCI
Zdravím, chtěl bych rozchodit sdílení karty z satelitu ariva 100E s skylink kartou do mého satelitu Amiko 8300.
Zkoušel jsem nastavit arrivu na Newcamd server, a amiko na to nastavit, to se vše podařilo, amiko mi píše connect ok, working. ale když dám nějaký kanál tak to napíše požadavek :
server[7] new pmt [sat 0235 | tp 12344 | service id 1f41 | stream id 0ca1 | network id 0003 ]
a potom vypisuje chybu furt dokola:
server[7] get ecm [caid 0d96 pid 0475 table 81] cw failed
server[7] get ecm [caid 0d96 pid 0475 table 80] cw failed

co může být špatně ? díky

_________________
http://csc-studentweb.lrc.edu/swp/Erica_Call/pictures/help.jpg
Obrázek


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Září 2018 - 8:06 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 30.Duben 2009 - 21:39
Příspěvky: 167
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 1 krát
Amiko s Arivou nerozchodiš.Zbytočna Tvoja namaha.Nie su kompatibilné.Máš tri možnosti:

1. dve Arivy
2. dve Amika
3. kupiť nejaký linux,šupnuť doň OsCam,alebo CCCam,spraviť z neho server,a amiko a arivu použiť ako clientov.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Září 2018 - 9:07 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 03.Únor 2011 - 8:35
Příspěvky: 300
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 124 krát
gigi25 napsal:
Amiko s Arivou nerozchodiš.Zbytočna Tvoja namaha.Nie su kompatibilné.Máš tri možnosti:

1. dve Arivy
2. dve Amika
3. kupiť nejaký linux,šupnuť doň OsCam,alebo CCCam,spraviť z neho server,a amiko a arivu použiť ako clientov.

Amiko jako klient si rozumí s Cryptoboxem - server.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Září 2018 - 9:12 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 15.Březen 2008 - 7:27
Příspěvky: 319
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 12 krát
doma mam Cryptoboxa 650,ako server...a funguje mi na nom ako klient aj Amiko aj Ariva

_________________
90cm+DM3800:50W-95E
120cm-23,5E AB quad
200 cm Supral.:85E-47,5W.:QARL 3636+ G-BOX 2000 ,dekl.:HARL 3612+ Pace MSP995
KU+C-lnb-WSI ESX241,Zinwell 15K, Supermax California 13K
iNEOS ZX4 T2MI,ClarkeTech 4100 HDplus


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 11.Září 2018 - 9:04 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 29.Listopad 2008 - 21:35
Příspěvky: 11
satelitni prijimac: Opticum 7500CWCI
díky za odpovědi, čekal jsem že si dva různé satelity nebudou rozumět, ale spíš tajně doufal v to že to pujde, tak nejde no :D začal jsem přemýšlet že bych teda to moje amiko 8300 dal babičce kde má tu skylink kartu, a nastavil jej jako server, a já že bych si koupil amiko A4. S tím amikem a4 bych totiž zabil dvě mouchy jednou ranou, koupil jsem si UHD projektor a narazil na to že můj počítač má občas problém i s FHD filmem, o UHD si mužu nechat zdát, takže by se mi hodil i nějaký filmový přehrávač, a tahle A4 vypadá schopně. Ale dotaz jak to přehrává UHD sem napsal do vlákna k tomu určenýmu, nyní mi stačí jen jestli si ty dvě amika budou rozumět, ale předpokládám že by už neměl být problém. Sdílení skylink karty chci kvůli výpadkům sdílení, a taky často koukám na obyč české kanály na které stačí skylink karta, na ostatní programy přes sdílení koukám občas atak mám server kde platím za jednotlivý dekodovací klíč - tzn ušetřil bych na českých kanálech od skylinku tím že by amiko přepínalo na sdílenou kartu z amika od babči.
Díky

_________________
http://csc-studentweb.lrc.edu/swp/Erica_Call/pictures/help.jpg
Obrázek


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 11.Září 2018 - 9:39 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Listopad 2008 - 21:11
Příspěvky: 4039
satelitni prijimac: f4turbo, pi zero
Místo/Bydliště: EU
Poděkoval: 210 krát
Poděkováno: 260 krát
Takto to nepojde. Amiko 8300 dokaze zdielat iba protokolom homecamd. Tomu A4 nerozumie.
Este si nenapisal, kde babicka byva, ak mimo tvojho sidla, mas problem s verejnou ip.
Opacny smer zdielania moze fungovat - A4 ako server s oscamom a k nemu sa moze pripojit prakticky cokolvek a nemusi na tom byt napisane AMIKO.
Ak to mas v ramci domacnosti, babicka bude kukovat telku bez karty (ta bude v A4) a pojde to lepsie, nez ako keby mala kartu v svojom amiku. Dalsia vyhoda A4 ako servra - v 8300 karta nepojde v irdeto rezime, v A4 ano, takze babicke pojde aj slagr2.

_________________
formuler f4 turbo combo, opi zero, citacky TBS3102
Budúcnosť EU je federácia.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 11.Září 2018 - 13:52 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 29.Listopad 2008 - 21:35
Příspěvky: 11
satelitni prijimac: Opticum 7500CWCI
peter54 napsal:
Takto to nepojde. Amiko 8300 dokaze zdielat iba protokolom homecamd. Tomu A4 nerozumie.
Este si nenapisal, kde babicka byva, ak mimo tvojho sidla, mas problem s verejnou ip.
Opacny smer zdielania moze fungovat - A4 ako server s oscamom a k nemu sa moze pripojit prakticky cokolvek a nemusi na tom byt napisane AMIKO.
Ak to mas v ramci domacnosti, babicka bude kukovat telku bez karty (ta bude v A4) a pojde to lepsie, nez ako keby mala kartu v svojom amiku. Dalsia vyhoda A4 ako servra - v 8300 karta nepojde v irdeto rezime, v A4 ano, takze babicke pojde aj slagr2.

aha takže bych to musel udělat opačne, skylink kartu bych měl ja, a A4 by musela být furt v standby nebo zapnutá nonstop že by tam furt běžel nějaký kanál, aby to sdílelo kartu ? jinak babča bydlí o patro níž, a zatím tam mam schované malé AP-a kabelem do arivy, takže je v stejné domácí síti, později asi kvuli spolehlivosti bych tam natáhl ethernet.

_________________
http://csc-studentweb.lrc.edu/swp/Erica_Call/pictures/help.jpg
Obrázek


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 7 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk