e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 21.Září 2018 - 23:10

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 2 příspěvky ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: nefunguje oscam
PříspěvekOdeslal: 08.Březen 2018 - 16:55 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 25.Březen 2016 - 13:32
Příspěvky: 1
Zdravim Vás,chcem vas poprosit o radu a navod ,lebo ma tu asi z toho klepne.Dal som aktualizovat prismcube ruby a od tej doby je to kodovane.Najprv som sa dostal cez PC do oscamu,ale teraz uz nedokazem otvorit ani oscam.Skušal som to aj reštartovat,ale nic.Mam tam softcam 0.1.42(softcam:mgcamd a cardserver:oscam) skusal som nejaky softcam stahovat le nejako mi to neide ani nainstalovat tak neviem co s tym


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: nefunguje oscam
PříspěvekOdeslal: 03.Červenec 2018 - 11:28 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 09.Květen 2006 - 23:47
Příspěvky: 368
satelitni prijimac: AB Prismcube Ruby
Místo/Bydliště: Spišská Nová Ves
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 2 krát
Ako si s tým pokročil doteraz? Alebo čím si pokračoval, čo si urobil?
Lebo tu vidím paralelu môjho problému - viewtopic.php?f=244&t=72287
Vdaka za informáciu.

_________________
AB Prismcube Ruby
motor DG 240 / parab 105 /42E - 30W


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 2 příspěvky ] 

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk