BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 17.Leden 2021 - 7:23

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 90 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Fastscan pre UPC
PříspěvekOdeslal: 16.Květen 2019 - 15:34 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 19.Září 2013 - 1:39
Příspěvky: 461
Poděkoval: 12 krát
Poděkováno: 106 krát
rios66 napsal:
Je možné do online verzie pridávať ďalších providerov ?


Mozes si sam pridat dalsich providerov (aj do ONLINE, aj do OFFLINE verzie). Netreba ziadny zasah do skriptu. Pri UPDATE sa ti nezmazu (aj ked aj to mozem nastavit :D - plati iba pre ONLINE verziu).
Staci ti pridat subor TXT a XML. Nazov musi zacinat na "(p)". Ved rozbal si IPK a uvidis...

Ked ale myslis to, ze aby boli dostupne aj pre inych pouzivatelov preudofastscanu, tak to by som musel ja hodit na DROPBOX, odkial sa tahaju updaty...

Chocholousek pouziva googledrive, ja pouzivam dropbox :D :D :D


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Fastscan pre UPC
PříspěvekOdeslal: 17.Květen 2019 - 7:53 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 10.Květen 2009 - 19:41
Příspěvky: 32
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 1 krát
Pridal som aj txt aj xml ale nefungovalo mi to zistil som , že to nešlo koli tomu , že som použil v názve súboru veľké písmeno . Keď som to zmenil na malé tak už to išlo .


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Fastscan pre UPC
PříspěvekOdeslal: 30.Červen 2019 - 18:46 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 25.Listopad 2011 - 19:12
Příspěvky: 96
satelitni prijimac: G.M.Xpeed LX3,Skytec HD NERINE
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 2 krát
Ahoj....bude už aj tá spomínaná verzia na VTI ?

_________________
VU+ UNO 4K SE, VTi 14.0.3 / Skylink SK,UPC,Digi TV / Inverto LNB Twin Monoblock Black PRO ,LNB Inverto Twin/ 2xParabola 80 , Astra 19,2E + 23,5E ,Intelsat 10-02, Thor 5, Thor 6
Golden Media UNI-BOX 9080 CRCI HD *
Skytec HD NERINE Avengers enigma2


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Fastscan pre UPC
PříspěvekOdeslal: 30.Červen 2019 - 21:33 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 19.Září 2013 - 1:39
Příspěvky: 461
Poděkoval: 12 krát
Poděkováno: 106 krát
Nebude. Nemám toľko času sa tomu venovať.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Fastscan pre UPC
PříspěvekOdeslal: 05.Červenec 2019 - 21:01 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 16.Prosinec 2007 - 13:29
Příspěvky: 418
satelitni prijimac: Optibox aligator, anakonda
Poděkoval: 3 krát
Fastscam pre Polsat od Polskych opreratorov (hotbird 13) a aj ukrajinske, ruske sirius predpokladam.
Pokial by sa dalo zlučenie alebo pridanie do jedneho suboru. vopred dik


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Fastscan pre UPC
PříspěvekOdeslal: 17.Srpen 2019 - 17:27 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 06.Leden 2010 - 12:01
Příspěvky: 307
Poděkováno: 17 krát
Neplánujete urobiť pseudofastscan pre Black Hole ?

_________________
Zero 4K


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Fastscan pre UPC
PříspěvekOdeslal: 18.Srpen 2019 - 13:17 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 19.Září 2013 - 1:39
Příspěvky: 461
Poděkoval: 12 krát
Poděkováno: 106 krát
Nemám čas. Mám toho veľa v práci a ešte aj doma sa v tom hrabať sa mi veľmi nechce. Veď si dekompiluj tie pytonacke skripty a možno bude stačiť iba zopár zmien/úprav. BH nie je tak rozdrbaný ako VTI.
Keď opravia kernel v OpenATV, tak prestane byť zaujímavý pseudofastscan pre FreeSat/UPC a bude fungovať originál od providera. Na OpenPLI už funguje normálny fastscan. Potom tam ostane "zaujímavý" iba OrangeSat, DIGI SK/CZ a Antiksat. DIGI SK budem robiť, lebo mám zaplatený CI modul, tak nech mám aspoň nejakú zábavku. CZ je skoro ten istý čert a tak sa zvezie s DIGI SK. AntikSat je nezaujímavý, to robím len z podkladov z netu a OrangeSat tiež. Keď však SL "pritvrdí" svoje nastavenie IRDETO, tak možno POMARANČ chytí druhý dych... :D


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Fastscan pre UPC
PříspěvekOdeslal: 05.Září 2019 - 19:52 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 24.Červen 2009 - 15:02
Příspěvky: 170
satelitni prijimac: VU+ Solo2
Místo/Bydliště: Bratislava
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 2 krát
ahoj ctiforum,
nahodil som fastscan na BlackHole 3.0.4.0, ale vypisuje to chybu ze plugin nie je dostupny ( cannot import name eFastscan ) zrejme tomu nieco chyba alebo treba len nieco niekde prepisat, vies ma posunut dalej ? dopredu diky

_________________
USB Programmer Phoenix na predaj http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=7&t=76407
LCD LG 37LD450
VU+ Solo2
Maximum E-85 multifocus(1°;13°;16;19,2°;23,5°;28,2°)
LNB AB LNB01 MTwin
OPENBOX SF-30, SF-55


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Fastscan pre UPC
PříspěvekOdeslal: 05.Září 2019 - 20:08 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 19.Září 2013 - 1:39
Příspěvky: 461
Poděkoval: 12 krát
Poděkováno: 106 krát
bzuk napsal:
ahoj ctiforum,
nahodil som fastscan na BlackHole 3.0.4.0, ale vypisuje to chybu ze plugin nie je dostupny ( cannot import name eFastscan ) zrejme tomu nieco chyba alebo treba len nieco niekde prepisat, vies ma posunut dalej ? dopredu diky

V prispevku s downloadmi je napisane:

Nefunguje na:
- VTI
- BlackHole

Ktoremu slovu zo 4 vyssie uvedenych nerozumies? :D :D :D


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Fastscan pre UPC
PříspěvekOdeslal: 05.Září 2019 - 20:50 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 24.Červen 2009 - 15:02
Příspěvky: 170
satelitni prijimac: VU+ Solo2
Místo/Bydliště: Bratislava
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 2 krát
ctiforum napsal:
bzuk napsal:
ahoj ctiforum,
nahodil som fastscan na BlackHole 3.0.4.0, ale vypisuje to chybu ze plugin nie je dostupny ( cannot import name eFastscan ) zrejme tomu nieco chyba alebo treba len nieco niekde prepisat, vies ma posunut dalej ? dopredu diky

V prispevku s downloadmi je napisane:

Nefunguje na:
- VTI
- BlackHole

Ktoremu slovu zo 4 vyssie uvedenych nerozumies? :D :D :D



keby si nenapisal toto tak by som sa na to nepytal:

ctiforum napsal:
jope napsal:
Neplánujete urobiť pseudofastscan pre Black Hole ?

Nemám čas. Mám toho veľa v práci a ešte aj doma sa v tom hrabať sa mi veľmi nechce. Veď si dekompiluj tie pytonacke skripty a možno bude stačiť iba zopár zmien/úprav. BH nie je tak rozdrbaný ako VTI.
Keď opravia kernel v OpenATV, tak prestane byť zaujímavý pseudofastscan pre FreeSat/UPC a bude fungovať originál od providera. Na OpenPLI už funguje normálny fastscan. Potom tam ostane "zaujímavý" iba OrangeSat, DIGI SK/CZ a Antiksat. DIGI SK budem robiť, lebo mám zaplatený CI modul, tak nech mám aspoň nejakú zábavku. CZ je skoro ten istý čert a tak sa zvezie s DIGI SK. AntikSat je nezaujímavý, to robím len z podkladov z netu a OrangeSat tiež. Keď však SL "pritvrdí" svoje nastavenie IRDETO, tak možno POMARANČ chytí druhý dych... :D

_________________
USB Programmer Phoenix na predaj http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=7&t=76407
LCD LG 37LD450
VU+ Solo2
Maximum E-85 multifocus(1°;13°;16;19,2°;23,5°;28,2°)
LNB AB LNB01 MTwin
OPENBOX SF-30, SF-55


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Fastscan pre UPC
PříspěvekOdeslal: 20.Říjen 2019 - 9:16 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 10.Listopad 2007 - 10:52
Příspěvky: 517
Poděkoval: 11 krát
Poděkováno: 27 krát
necital som celu diskusiu
neni aj plugin na enigmu 2.5
deb pripona
DM900 atd
dik

_________________
DM900 Firmware experimental+GP4 Samsung 850 EVO 250GB, DVB-S2 FBC Twin BCM45208
DM525 OpenATV 6.4
DM800se v2 OpenATV 6.4
DM500 OpenATV 6.2
motor Stab HH 100, 100cm parabola s Inverto Unicable IDLB-QUDL42-UNI2L-1PP a druhá parabola Visiosat / Cahors G3B s Inverto Unicable II IDLU-32UL40-UNBOO-OPP


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Fastscan pre UPC
PříspěvekOdeslal: 25.Listopad 2019 - 15:53 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 25.Duben 2010 - 11:16
Příspěvky: 8
Poděkoval: 3 krát
Preco mi nechce nacitat Orange ani Antik (Skylink ide), vedel by niekto poradit, kde mam hladat chybu? Rucne skenovanie vyhlada stanice, skusal som instalovat vsetky verzie Pseudo Fast Scan, mam Octagon SF8008 a 4 LNB, OpenAtv 6.3.. Dakujem

_________________
125cm /28.2E-23.5E-16E-13E/
OCTAGON SF8008, iNEOS ZX4, Amiko Mini HD265, Amiko Mira Wifi


Naposledy upravil(a) ci007 dne 06.Prosinec 2019 - 18:16, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Fastscan pre UPC
PříspěvekOdeslal: 11.Březen 2020 - 9:48 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 09.Listopad 2008 - 16:07
Příspěvky: 99
Poděkováno: 8 krát
Ahoj,
na OpenPLI 4 to asi nepujde ze,skace to do zelene.
Diky.

_________________

Dream800 HDse_OpenPLI 4
Vu+UNO 4K SE_OpenPLI 7.2
Dreambox 7020
motor SG2100(SKYLink-ICE)
TV Samsung UE46ES8000


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Fastscan pre UPC
PříspěvekOdeslal: 21.Březen 2020 - 16:58 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 03.Leden 2010 - 12:34
Příspěvky: 14
satelitni prijimac: HD-Box 9200
Poděkoval: 1 krát
cest praci, na VU to funguje, ale na amiko viper4k na openatv ne. trva strasne dlouho, a nakonec vyplivne nesmyslny seznam


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Fastscan pre UPC
PříspěvekOdeslal: 21.Březen 2020 - 18:24 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 19.Září 2013 - 1:39
Příspěvky: 461
Poděkoval: 12 krát
Poděkováno: 106 krát
To by sa chcelo pozrieť podrobnejšie a zanalyzovať. 8)

Ja som to skúšal na VUčkach a tam nebol žiadny problém (OpenATV 6 a vyššie, OpenPLI 6 a vyššie) plus cez multiboot aj na niektorých iných images (viď môj popis pri downloade). Takisto mi to išlo aj na Formuler F4 (OpenATV 6.3), tuším ešte aj Amiko Viper slim (OpenATV 6.3) a Dreambox 8000HD (Openatv 6.3).... mix toho,čo sa mi náhodou dostane do rúk. Ja som Vučkovy a všetkým známym odporúčam VUčka, takže väčšinou VU, ale s tými nie je problém.

Poprosím používateľov, ktorí používajú môj plugin, nech tu napíšu prijímač a verziu image... Aspoň si urobím nejaký prehľad. :thankyou:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Fastscan pre UPC
PříspěvekOdeslal: 22.Březen 2020 - 13:27 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 09.Březen 2010 - 15:29
Příspěvky: 55
satelitni prijimac: VU+ solo 4k
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 1 krát
Na SatdreamGR funguje


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Fastscan pre UPC
PříspěvekOdeslal: 20.Duben 2020 - 10:48 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 29.Říjen 2016 - 16:17
Příspěvky: 133
satelitni prijimac: Mut@nt HD 1500
Místo/Bydliště: NBK
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 1 krát
měl bych na tebe takový dotaz - šlo by to udělat na 2 tunery?
např. jeden - Telly a druhý Skylink

vím že si asi vymýšlím, ale dotaz je zdarma

_________________
Opticum AX 4K-BOX HD61 Twin

multiboot -
OpenATV 6.4
OpenATV 6.5
openHDF 6.5
Pure2


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Fastscan pre UPC
PříspěvekOdeslal: 10.Květen 2020 - 12:42 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 07.Listopad 2009 - 22:58
Příspěvky: 154
Tak jsem na přání známeho dal do boxu Octagon 4008 4k Kodi 18.6 a to by mělo fungovat v programu Openeight - verze 6.7 z května 2020. Kodi funguje a dal jsem tam i ten pseudofastcan z 8.5. z této stránky. Vše je o.k


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Fastscan pre UPC
PříspěvekOdeslal: 17.Červen 2020 - 7:36 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 10.Květen 2009 - 19:41
Příspěvky: 32
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 1 krát
Bolo by možné spraviť pseudofastscan na enigmu 2.5 na dreambox 920 uhd ?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Fastscan pre UPC
PříspěvekOdeslal: 17.Červen 2020 - 19:52 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 19.Září 2013 - 1:39
Příspěvky: 461
Poděkoval: 12 krát
Poděkováno: 106 krát
Bolo, ale nemám žiadny box s enigmou 2.5 :(


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 90 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk