e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 10.Prosinec 2018 - 13:45

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 13 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Prismcube ruby HBBTV najednou nejde
PříspěvekOdeslal: 05.Duben 2017 - 20:50 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 18.Listopad 2007 - 14:44
Příspěvky: 2
Poděkoval: 1 krát
Zdravím všechny, je to asi týden, kdy mi přestalo fungovat HBBTV na stanici Prima. Na ostatních jede.
Projevuje se to tak, želze pustit HBBTV, vybrat např. kategorii "Pořady a seriály", bvyberu konkrétní díl seriálu a potvrdím tlačítkem OK. Pak už jen čučím na kolečko z červených kuliček, jak se točí a točí a točí a točí, třeba do rána.
Předtím to fachčilo bez problémů. Mám nainstalovaný SW Black Hole.
Poradí někdo, nebo má tento problém i někdo jiný?
Předem díky za případnou pomoc, či radu.
Jura


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Prismcube ruby HBBTV najednou nejde
PříspěvekOdeslal: 03.Prosinec 2018 - 23:45 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 03.Září 2015 - 7:51
Příspěvky: 24
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 1 krát
Jura0001 napsal:
Zdravím všechny, je to asi týden, kdy mi přestalo fungovat HBBTV na stanici Prima. Na ostatních jede.
Projevuje se to tak, želze pustit HBBTV, vybrat např. kategorii "Pořady a seriály", bvyberu konkrétní díl seriálu a potvrdím tlačítkem OK. Pak už jen čučím na kolečko z červených kuliček, jak se točí a točí a točí a točí, třeba do rána.
Předtím to fachčilo bez problémů. Mám nainstalovaný SW Black Hole.
Poradí někdo, nebo má tento problém i někdo jiný?
Předem díky za případnou pomoc, či radu.
Jura

Ahoj, mám stejný problém na originálním software 2.0.6 už to někdo vyřešil? Díky za rady.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Prismcube ruby HBBTV najednou nejde
PříspěvekOdeslal: 04.Prosinec 2018 - 7:36 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 06.Květen 2009 - 11:56
Příspěvky: 1
Je to už dlouho a nepamatuji si to pořádně. Mezitím jsem se stěhoval dvakrát - rekonstrukce baráku, tak ven a zase zpátky :-D
používám ho bez karty a pokud byly nějaké problémy, tak většinou to bylo nějakou kolizí SW, když byl přijímač připojen přes WIFI. Problémy se většinou ztratily, když byl přijímač připojen kabelem. Pokud máš připojení k netu pomocí wifi, tak zkus kabel a třeba to pomůže. Já to mám nyní kabelem a jede to bez problémů. Ať se daří :-)

_________________
PRISMCUBE RUBY - staré železo, ale stále jede :Yahoo!:
OCTAGON SF8008 - nové železo a je to švihák \:D/ :thankyou:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Prismcube ruby HBBTV najednou nejde
PříspěvekOdeslal: 04.Prosinec 2018 - 15:18 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 03.Září 2015 - 7:51
Příspěvky: 24
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 1 krát
Jura001 napsal:
Je to už dlouho a nepamatuji si to pořádně. Mezitím jsem se stěhoval dvakrát - rekonstrukce baráku, tak ven a zase zpátky :-D
používám ho bez karty a pokud byly nějaké problémy, tak většinou to bylo nějakou kolizí SW, když byl přijímač připojen přes WIFI. Problémy se většinou ztratily, když byl přijímač připojen kabelem. Pokud máš připojení k netu pomocí wifi, tak zkus kabel a třeba to pomůže. Já to mám nyní kabelem a jede to bez problémů. Ať se daří :-)

Mám to přes WiFi zkusím kabel, díky za pomoc.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Prismcube ruby HBBTV najednou nejde
PříspěvekOdeslal: 08.Prosinec 2018 - 7:36 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 03.Září 2015 - 7:51
Příspěvky: 24
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 1 krát
Tak ani přes kabel nejde. Není nějaký plugin pro hbbtv do tohoto přijímače?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Prismcube ruby HBBTV najednou nejde
PříspěvekOdeslal: 08.Prosinec 2018 - 8:07 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 21.Březen 2006 - 18:57
Příspěvky: 1295
Místo/Bydliště: Strážovské vrchy a okolie
Poděkoval: 31 krát
Poděkováno: 127 krát
Podpora pre tento prijímač už skončila a to aj pre pluginy, nemá to kto robiť a zadarmo ani .....

_________________
Lovu a lesu zdar!


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Prismcube ruby HBBTV najednou nejde
PříspěvekOdeslal: 08.Prosinec 2018 - 8:47 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 03.Září 2015 - 7:51
Příspěvky: 24
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 1 krát
Dobře, díky.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Prismcube ruby HBBTV najednou nejde
PříspěvekOdeslal: 08.Prosinec 2018 - 20:10 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 13.Únor 2012 - 23:35
Příspěvky: 16
Plugin na to není potřeba žádný, stačí to aktivovat v nastavení (z hlavy teď nevím kde přesně, ale mohu později doplnit) - mě to někdy před asi 3 měsíci vypadlo, znovu jsem to nastavil a aktivoval (následně se musí provést restart) a od té doby jede HBTV bez problémů a používám ho celkem hodně (hlavně na zmeškané pořady na ČT nebo na Primě)

______________________
Odesláno z "founa"


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Prismcube ruby HBBTV najednou nejde
PříspěvekOdeslal: 08.Prosinec 2018 - 21:55 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 03.Září 2015 - 7:51
Příspěvky: 24
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 1 krát
FullSoft napsal:
Plugin na to není potřeba žádný, stačí to aktivovat v nastavení (z hlavy teď nevím kde přesně, ale mohu později doplnit) - mě to někdy před asi 3 měsíci vypadlo, znovu jsem to nastavil a aktivoval (následně se musí provést restart) a od té doby jede HBTV bez problémů a používám ho celkem hodně (hlavně na zmeškané pořady na ČT nebo na Primě)
já to aktivoval v nastavení, ale prima mi nejde :(
______________________
Odesláno z "founa"


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Prismcube ruby HBBTV najednou nejde
PříspěvekOdeslal: 08.Prosinec 2018 - 23:10 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 13.Únor 2012 - 23:35
Příspěvky: 16
2 mobiX:

Mě jede, ale někdy mám problémy s přehráváním pořadů, což bude způsobeno nejspíš internetovým připojením - jedu přes LTE, protože pevná linka tady má jen 2 mb/s a WiFi by mě vyšla na stejnou cenu, ale s omezením dat a nižší rychlostí...

______________________
Odesláno z "founa"


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Prismcube ruby HBBTV najednou nejde
PříspěvekOdeslal: 09.Prosinec 2018 - 10:48 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 03.Září 2015 - 7:51
Příspěvky: 24
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 1 krát
Tak ja mam kabel a pripojeni optikou tak v tom snad problem nebude.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Prismcube ruby HBBTV najednou nejde
PříspěvekOdeslal: 09.Prosinec 2018 - 14:06 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 13.Únor 2012 - 23:35
Příspěvky: 16
2 mobiX:

A zobrazí se ti alespoň základní nabídka HBBTV na Primě, nebo nejde vůbec?

______________________
Odesláno z "founa"


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Prismcube ruby HBBTV najednou nejde
PříspěvekOdeslal: 09.Prosinec 2018 - 16:43 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 03.Září 2015 - 7:51
Příspěvky: 24
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 1 krát
Zobrazi a i si muzu vybrat co chci, ale pak se obevi cervene kolecko a toci se a toci se a nic.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 13 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk