e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 21.Leden 2019 - 18:04

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 244 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 19 10 11 12 13 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Amiko A4 -4K
PříspěvekOdeslal: 11.Září 2018 - 8:52 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 29.Listopad 2008 - 21:35
Příspěvky: 11
satelitni prijimac: Opticum 7500CWCI
Zdravím,
přemýšlím nad koupí tohohle satelitu, a zajímá mě jestli se dá na to KODI spolehnout jako na plnohodnotný multimedialní přehrávač, mám UHD projektor a starý počítač který schroupe občas i s potížema FHD, atak se poohlížím po něčem co by si trouflo přehrát i UHD, a zrovna satelit by se mi hodil abych měl doma druhé amiko a nasdílel si kartu. Atak mě tedy zajímá jestli to KODI zvládá UHD filmy v mkv/BDMV, jestli nejsou problémy s výstupem zvuku po optice/coaxu a jaké sou všeobecně zkušenosti s přehráváním v tomto přijimači.
Děkuju

_________________
http://csc-studentweb.lrc.edu/swp/Erica_Call/pictures/help.jpg
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko A4 -4K
PříspěvekOdeslal: 11.Září 2018 - 12:35 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 20.Duben 2017 - 16:00
Příspěvky: 41
Poděkováno: 1 krát
Stepus: Máme v domě tři A4 combo, jeden jako server s kartou (Skylink), dva jako klienty. Sdílení karty bez problémů, jde jen o to mít správně nakonfigurovaný Oscam. Na všech boxech je Kodi s doplňkem Stream cinema (přehrávání filmů, seriálů atd.). Stahuje z Webshare, kde je třeba mít účet. Ještě se mi nestalo, aby Kodi něco nepřehrálo. Tak snad ti to takhle stačí. Dnes bych ale koupil A5 combo, má rychlejší procesor a větší paměť. A rozdíl v ceně není velký.

_________________
Amiko A4 combo


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko A4 -4K
PříspěvekOdeslal: 11.Září 2018 - 13:46 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 29.Listopad 2008 - 21:35
Příspěvky: 11
satelitni prijimac: Opticum 7500CWCI
kasy napsal:
Stepus: Máme v domě tři A4 combo, jeden jako server s kartou (Skylink), dva jako klienty. Sdílení karty bez problémů, jde jen o to mít správně nakonfigurovaný Oscam. Na všech boxech je Kodi s doplňkem Stream cinema (přehrávání filmů, seriálů atd.). Stahuje z Webshare, kde je třeba mít účet. Ještě se mi nestalo, aby Kodi něco nepřehrálo. Tak snad ti to takhle stačí. Dnes bych ale koupil A5 combo, má rychlejší procesor a větší paměť. A rozdíl v ceně není velký.

no spíš mě zajímalo jak se kodi tváří na MKV, atd. co sem googlil tak sem zabloudil až na tohle video https://www.youtube.com/watch?v=YTtq_p7GP3U a4 má stejnej chipset jako tohle, no a právě v videu říká že kodi neni moc dobrý tak to pouští v něčem jinym, a jako obrazově to zvládá obyč 4K při tuším 24FPS ? a ještě tam říká něco o zvuku že u nějakých klipů to dekoduje a někde zase ne... moje představa je aby to umělo 4k při 60fps, a zvládalo to zvuk DD5.1,DTS apod poslat po optice do AV recievru. Tak by mě zajímali spíše zkušenosti typu že si stáhnu 2160p film v MKV s DTS zvukem a přehrává bez problému atd... díky

_________________
http://csc-studentweb.lrc.edu/swp/Erica_Call/pictures/help.jpg
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko A4 -4K
PříspěvekOdeslal: 04.Listopad 2018 - 14:42 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 15.Březen 2013 - 16:32
Příspěvky: 24
ahoj potřebuji poradit

Mam novou LG 70UK6950 a přehrávám filmy přes amiko A4 a kodi stream. Filmy se trhají pokud nenastavím v amiku 1080P 60hz. Pokud dám v amiku 2160P 60hz jde obraz trhaně, nevíte kde je problém zda se to dá nastavit nebo jestli pomůže xbox one s a nebo koupit nvidia shield díky moc za rady. V android a kodi nelze nastavit výstup více jak 1980x1080 60hz. Jinak 4k a full hd pokud přehraji přes HDD přímo v tv a vše ok.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko A4 -4K
PříspěvekOdeslal: 12.Listopad 2018 - 14:42 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 19.Prosinec 2013 - 20:40
Příspěvky: 2
Zdravím.
Od kopě Amika (A4K T2) se mi nepodařilo rozběhnout nahrávání na disk. Ať zkusím nahrávat na interní, nebo síťový, tak se pouze ukáže hláška "Disk not found or disk full" a stejná hláška i při stisku tlačítka play, nebo record. Oba disky vidím a ostatní soft z nich v klidu přehrává (VLC, Kodi a.t.d.) Na internetu jsem nic nenašel, tak asi dělám něco špatně. #-o (Samozřejmě místa je na obou dost.)
Můžete prosíím poradit?
Ď.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko A4 -4K
PříspěvekOdeslal: 24.Listopad 2018 - 20:15 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 01.Březen 2010 - 12:41
Příspěvky: 3
Zdravim, v poslednom case sa mi stava, ze dost mrzne, vyhadzuje ma z Kodi, nereaguje ovladac, alebo namiesto prepinania alebo pridavania hlasitosti si mysli, ze som stlacil cislicu 8, alebo hocico spravi nahodne, hodi ma do menu, ako keby som to stlacil na ovladaci,vzdy nieco ine. Ma niekto takyto problem?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko A4 -4K
PříspěvekOdeslal: 24.Listopad 2018 - 23:33 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 15.Prosinec 2009 - 21:24
Příspěvky: 510
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 6 krát
Asi by som povyhadzoval nejaké aplikácie, dal výrobné nastavenie. Android na seba nabalí kopu balastu a zaťažuje procesor. Nie je vylúčené ani zasekavanie tlačidiel na DO. .Možno by si mohol skúsiť ovládanie cez telefón, diaľkové spratať z dosahu Amika. Láka to posťahovať kopu aplikacii a potom to mrzne.

_________________
Bežný užívateľ
~*Formuler F3 *Openbox AS4K CI*Amiko Alien A3 Combo*~
***Emme Esse 100cm - 85°E~30°W, Maximum e85***


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko A4 -4K
PříspěvekOdeslal: 28.Prosinec 2018 - 13:53 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 10.Listopad 2015 - 17:35
Příspěvky: 6
Poděkoval: 1 krát
Zdravim,
mam problem a prosim o radu. Mam naistalovany oscam, cardsharing jede ale pri každem vypnutí a zapnutí musim oscam spustit ručně. Lze tomuto problemu nějak předejít ? Mam ještě Formuler kde se tento problem neprojevuje a nabiha automaticky. Děkuji za radu a pomoc


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko A4 -4K
PříspěvekOdeslal: 30.Prosinec 2018 - 20:09 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 10.Leden 2011 - 20:26
Příspěvky: 6
mam amiko a5 combo a neviem ako tam nainštalovať mcas aby išla karta skylink


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko A4 -4K
PříspěvekOdeslal: 30.Prosinec 2018 - 20:12 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 10.Leden 2011 - 20:26
Příspěvky: 6
mcas mam na usb poradi niekto postup


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko A4 -4K
PříspěvekOdeslal: 30.Prosinec 2018 - 20:23 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 10.Leden 2011 - 20:26
Příspěvky: 6
chcem len rozchodiť skylink mcas mam na usb poradi niekto postup


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko A4 -4K
PříspěvekOdeslal: 30.Prosinec 2018 - 20:24 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 10.Leden 2011 - 20:26
Příspěvky: 6
mam amiko a5 combo kde to nakopirovať alebo ako na to


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko A4 -4K
PříspěvekOdeslal: 30.Prosinec 2018 - 20:35 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 08.Září 2011 - 21:09
Příspěvky: 4
Skús radšej inštalovať Oscam. Pridal som do download zóny posledný(aktuálny) Oscam .apk .


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko A4 -4K
PříspěvekOdeslal: 04.Leden 2019 - 20:35 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 17.Květen 2008 - 15:57
Příspěvky: 16
Zdravim. mam otazocku.mam tento satelit a sharing,da sa sharing zdielat na dalsi satelit bez toho aby to zistil poskytovatel?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Amiko A4 -4K 1.0.34 stable 24.4.2018
PříspěvekOdeslal: 08.Leden 2019 - 22:02 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 08.Leden 2019 - 21:20
Příspěvky: 6
Nainstaloval jsem tento fw 1.0.34 stable 24.4.2018 a fakt musim pochválit, jak je to stabilní, jak mi jede sat a Horizon Go, či Kodi. Nepadá nic, ani neškubne - tedy když správně zvolím správný parametr výstupu. Na TV 1080i 50Hz a na filmy Kodi 1080p 60Hz. Je fakt, že jsem u Horizon Go zkusil několik verzí, mnoho restartů a inst/uninst, ale teď tady spokojenost.
Ta kvalita obrazu na OLEDce, to je fakt nádhera. Koupil jsem si ještě jednu A4 do zálohy. S A3 jsem spokojen tedy nebyl a A5 dle uživatelů moc nechodí. Má někdo zkušenost ?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko A4 -4K
PříspěvekOdeslal: 09.Leden 2019 - 21:01 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 17.Květen 2008 - 15:57
Příspěvky: 16
ma niekto taky problem.na 1 stanici sa my posuva zvuk.spociatku ide ako ma po 1-2 min sa postupne posuva az zvuk predbieha niekedy aj 3-4s pred obrazom.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko A4 -4K
PříspěvekOdeslal: 14.Leden 2019 - 14:48 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 15.Červenec 2009 - 17:51
Příspěvky: 15
satelitni prijimac: octagon sf8008 combo
Místo/Bydliště: SR
no sklamaný som z toho A4...testujem ho uz 3 deň ...asi ho radsej vymením za Octagon SF8008


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko A4 -4K
PříspěvekOdeslal: 14.Leden 2019 - 19:33 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 15.Prosinec 2009 - 21:24
Příspěvky: 510
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 6 krát
ferri222 napsal:
ma niekto taky problem.na 1 stanici sa my posuva zvuk.spociatku ide ako ma po 1-2 min sa postupne posuva az zvuk predbieha niekedy aj 3-4s pred obrazom.

Skúsil by som vymeniť HDMI kábel.

_________________
Bežný užívateľ
~*Formuler F3 *Openbox AS4K CI*Amiko Alien A3 Combo*~
***Emme Esse 100cm - 85°E~30°W, Maximum e85***


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko A4 -4K
PříspěvekOdeslal: 14.Leden 2019 - 19:37 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 15.Prosinec 2009 - 21:24
Příspěvky: 510
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 6 krát
FraMar napsal:
no sklamaný som z toho A4...testujem ho uz 3 deň ...asi ho radsej vymením za Octagon SF8008

Čo ťa sklamalo?

_________________
Bežný užívateľ
~*Formuler F3 *Openbox AS4K CI*Amiko Alien A3 Combo*~
***Emme Esse 100cm - 85°E~30°W, Maximum e85***


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko A4 -4K
PříspěvekOdeslal: 15.Leden 2019 - 19:23 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 08.Leden 2019 - 21:20
Příspěvky: 6
ferri222 napsal:
ma niekto taky problem.na 1 stanici sa my posuva zvuk.spociatku ide ako ma po 1-2 min sa postupne posuva az zvuk predbieha niekedy aj 3-4s pred obrazom.

No zkusil jsi přepnout zvuk z Dolby Digital na jiný ? Mě to na DD taky nejede ideálně, rozdíl je tak 2ms, skoro nepoznatelné.
Jinak asi zkus nový FW a plný reset, vše znovu nastavit. Železo máš stejné, takže problém hledej v SW.
V TV/receiveru jsou někdy i možnosti nastavení latence zvuku ...


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 244 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 19 10 11 12 13 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk