e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 21.Listopad 2018 - 15:43

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 225 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 18 9 10 11 12
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Amiko A4 -4K
PříspěvekOdeslal: 11.Září 2018 - 8:52 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 29.Listopad 2008 - 21:35
Příspěvky: 11
satelitni prijimac: Opticum 7500CWCI
Zdravím,
přemýšlím nad koupí tohohle satelitu, a zajímá mě jestli se dá na to KODI spolehnout jako na plnohodnotný multimedialní přehrávač, mám UHD projektor a starý počítač který schroupe občas i s potížema FHD, atak se poohlížím po něčem co by si trouflo přehrát i UHD, a zrovna satelit by se mi hodil abych měl doma druhé amiko a nasdílel si kartu. Atak mě tedy zajímá jestli to KODI zvládá UHD filmy v mkv/BDMV, jestli nejsou problémy s výstupem zvuku po optice/coaxu a jaké sou všeobecně zkušenosti s přehráváním v tomto přijimači.
Děkuju

_________________
http://csc-studentweb.lrc.edu/swp/Erica_Call/pictures/help.jpg
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko A4 -4K
PříspěvekOdeslal: 11.Září 2018 - 12:35 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 20.Duben 2017 - 16:00
Příspěvky: 41
Poděkováno: 1 krát
Stepus: Máme v domě tři A4 combo, jeden jako server s kartou (Skylink), dva jako klienty. Sdílení karty bez problémů, jde jen o to mít správně nakonfigurovaný Oscam. Na všech boxech je Kodi s doplňkem Stream cinema (přehrávání filmů, seriálů atd.). Stahuje z Webshare, kde je třeba mít účet. Ještě se mi nestalo, aby Kodi něco nepřehrálo. Tak snad ti to takhle stačí. Dnes bych ale koupil A5 combo, má rychlejší procesor a větší paměť. A rozdíl v ceně není velký.

_________________
Amiko A4 combo


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko A4 -4K
PříspěvekOdeslal: 11.Září 2018 - 13:46 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 29.Listopad 2008 - 21:35
Příspěvky: 11
satelitni prijimac: Opticum 7500CWCI
kasy napsal:
Stepus: Máme v domě tři A4 combo, jeden jako server s kartou (Skylink), dva jako klienty. Sdílení karty bez problémů, jde jen o to mít správně nakonfigurovaný Oscam. Na všech boxech je Kodi s doplňkem Stream cinema (přehrávání filmů, seriálů atd.). Stahuje z Webshare, kde je třeba mít účet. Ještě se mi nestalo, aby Kodi něco nepřehrálo. Tak snad ti to takhle stačí. Dnes bych ale koupil A5 combo, má rychlejší procesor a větší paměť. A rozdíl v ceně není velký.

no spíš mě zajímalo jak se kodi tváří na MKV, atd. co sem googlil tak sem zabloudil až na tohle video https://www.youtube.com/watch?v=YTtq_p7GP3U a4 má stejnej chipset jako tohle, no a právě v videu říká že kodi neni moc dobrý tak to pouští v něčem jinym, a jako obrazově to zvládá obyč 4K při tuším 24FPS ? a ještě tam říká něco o zvuku že u nějakých klipů to dekoduje a někde zase ne... moje představa je aby to umělo 4k při 60fps, a zvládalo to zvuk DD5.1,DTS apod poslat po optice do AV recievru. Tak by mě zajímali spíše zkušenosti typu že si stáhnu 2160p film v MKV s DTS zvukem a přehrává bez problému atd... díky

_________________
http://csc-studentweb.lrc.edu/swp/Erica_Call/pictures/help.jpg
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko A4 -4K
PříspěvekOdeslal: 04.Listopad 2018 - 14:42 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 15.Březen 2013 - 16:32
Příspěvky: 24
ahoj potřebuji poradit

Mam novou LG 70UK6950 a přehrávám filmy přes amiko A4 a kodi stream. Filmy se trhají pokud nenastavím v amiku 1080P 60hz. Pokud dám v amiku 2160P 60hz jde obraz trhaně, nevíte kde je problém zda se to dá nastavit nebo jestli pomůže xbox one s a nebo koupit nvidia shield díky moc za rady. V android a kodi nelze nastavit výstup více jak 1980x1080 60hz. Jinak 4k a full hd pokud přehraji přes HDD přímo v tv a vše ok.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Amiko A4 -4K
PříspěvekOdeslal: 12.Listopad 2018 - 14:42 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 19.Prosinec 2013 - 20:40
Příspěvky: 2
Zdravím.
Od kopě Amika (A4K T2) se mi nepodařilo rozběhnout nahrávání na disk. Ať zkusím nahrávat na interní, nebo síťový, tak se pouze ukáže hláška "Disk not found or disk full" a stejná hláška i při stisku tlačítka play, nebo record. Oba disky vidím a ostatní soft z nich v klidu přehrává (VLC, Kodi a.t.d.) Na internetu jsem nic nenašel, tak asi dělám něco špatně. #-o (Samozřejmě místa je na obou dost.)
Můžete prosíím poradit?
Ď.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 225 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 18 9 10 11 12

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk