e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 23.Září 2017 - 23:58

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 5 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: problem z EPG
PříspěvekOdeslal: 13.Únor 2017 - 11:39 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 11.Červenec 2014 - 18:36
Příspěvky: 14
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
Zdravim, napisal som temu ako problem z EPG ,ale v podstate ide oto že vyslovene technicky problem to neni,len som si všimol u inych prijimačoch ako AB cryptobox alebo inych začiek napr. Ferguson,že ked zapnem prijimač tak nabehne EPG hned na všetky programi a u SX6 sa hned nenačita EPG ,ale až po kliknuti na kanal,a aj tak to EPG sa načita len na určitych kanaloch jedneho providera, čiže kym nepreklikam všetky kanaly ,tak mi to epg nenaskoči naraz cele,je to normalne u tohto prijimača? či treba niečo nastavit inak? verziu softu mam V3.02.53.Asi som moc pohodlny ,ale programi som sa naučil prehladavat pomocou prog.ponuky EPG a trochu mna to obmedzuje, ked musim zakaždým prepnuť na program, kde ešte neni EPG zapnute :) Toto sa deje za každym,ked zapnem prijimač z vypnuteho stavu alebo stand-by ovladačom


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: problem z EPG
PříspěvekOdeslal: 13.Únor 2017 - 17:16 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 21.Květen 2010 - 19:32
Příspěvky: 227
Místo/Bydliště: doma a okolie
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 19 krát
treba mať vložený USB klúč a nastavené v prijímači do ktorého USB sa má ukladať EPG(su tam tuším 4).

Potom po zapnutí bude zobrazené komplet EPG. Pod názvom programu je pásik ktorý označuje velkosť načitaneho programu(len pre ten TP).Sem tam treba poprepínať na tie TP čo sa veľmi nepozerajú,aby sa doplnil program.

_________________
IBUprofen- vyrieši všetky vaše problémy(stačí uveriť).


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: problem z EPG
PříspěvekOdeslal: 18.Únor 2017 - 15:46 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 11.Červenec 2014 - 18:36
Příspěvky: 14
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
Mam tam vložene USB piše mi "vzadu dole" a stale to nefunguje, ako mam nastavit aby to načitavalo na usb? nikde nevidim nastavenia epg, jedine nastavenia uložiska ale to mam zrejme spravne.. viete mi to objasnit konkretnešie ako to nastavit? dakujem.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: problem z EPG
PříspěvekOdeslal: 18.Únor 2017 - 16:31 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 21.Květen 2010 - 19:32
Příspěvky: 227
Místo/Bydliště: doma a okolie
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 19 krát
Stlačím EPG ,potom malé tlačitko nad ,alebo pod tým,neviem- vyskoči okno kde su nastavenia pre EPG. Tam je aj nastavenie uložiska pre EPG.

To sťahovanie XML , tam sa stiahne len program na ruské kanály, naše tam nie su, treba to vypnúť.

_________________
IBUprofen- vyrieši všetky vaše problémy(stačí uveriť).


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: problem z EPG
PříspěvekOdeslal: 20.Únor 2017 - 10:14 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 11.Červenec 2014 - 18:36
Příspěvky: 14
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát
Konečne sa mi to podarilo nastaviť.. super a veľká vďaka :Yahoo!:


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 5 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk