e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 21.Květen 2019 - 9:12

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 26 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 13.Prosinec 2015 - 12:00 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 30.Duben 2009 - 21:39
Příspěvky: 181
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 1 krát
Prosim,môže mi niekto pomôcť?V domacej sieti mam zosieťovaný počitač/windows xp/_DM 500S_wifi router_3x ariva 102.Nemôžem sa spojiť cez DCC s Dreamboxom.Na obr. mi lajna medzi počitačom a dreamboxom zozelená.Avšak lajna medzi dreamboxom a routerom ostava červená.Ip adresy mam samozrejme spravne.Cez webif sa s oscamom spojim bezproblemov.Tak isto s notebokom sa spojim s dreamboxom dokonca aj cez DCC.Je nutne poznamenať že tato sustava je napojená na internet,ktorý bezchybne funguje.Mohol by mi niekto poradiť ako spojazdniť to DCC.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 13.Prosinec 2015 - 12:04 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 06.Prosinec 2009 - 20:41
Příspěvky: 1359
Místo/Bydliště: Doma
Poděkoval: 13 krát
Poděkováno: 26 krát
Presne takto isto sa DCC zacal chovat i mne. Zaujimave je vsak to ze v lokalnej sieti v XP pod Miesta v sieti sa uplne normalne pripojim a dokonca viem aj vojst do dremu a tak sa v pohode "prehrabavat" v priecinkoch.

_________________

Vlastním:
GigaBlue HD x1
Obrázek
Octagon SF918 HD, clon SAB
Mám v opatere:
VU+ Zero
AB Cryptobox 650 HD
AB Cryptobox 600 HD


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 13.Prosinec 2015 - 12:07 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 02.Listopad 2007 - 15:04
Příspěvky: 948
Místo/Bydliště: jižničechy
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 59 krát
Podívej se na obrázek .


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
ULTIMO-HD @ Vu+ ULTIMO 4K/DVB-S2X/DVB-S2_ZIDOO-X9S_ LCD SPF-107H
PARABOLY 2xT_90 / motor SuperTack-II-středoavá 180+140 + 16 LBN q
LG 75UH855v / yamaha rx‑a2060 / 7.1.2
skype:emilsat


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 13.Prosinec 2015 - 12:17 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 17.Září 2014 - 23:44
Příspěvky: 194
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 7 krát
Firewall,zkus reinstalaci z vypnutým firewallem.....pak si to při zapnutí pohlídej aby ti to nadal mezi nepovolenou komunikaci na nějakém portu 8)


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 13.Prosinec 2015 - 12:22 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 06.Prosinec 2009 - 20:41
Příspěvky: 1359
Místo/Bydliště: Doma
Poděkoval: 13 krát
Poděkováno: 26 krát
Vo Firewall to mam vo vynimkach... Cize povolene.
A donedavna mi to slo uplne normalne.
Ach ten virus windows

_________________

Vlastním:
GigaBlue HD x1
Obrázek
Octagon SF918 HD, clon SAB
Mám v opatere:
VU+ Zero
AB Cryptobox 650 HD
AB Cryptobox 600 HD


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 13.Prosinec 2015 - 14:17 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 11.Květen 2011 - 9:41
Příspěvky: 349
satelitni prijimac: Zero/ET7000/DM7080HD/DM900 4K
Poděkoval: 43 krát
Poděkováno: 55 krát
Ahoj, zadej v levém horním rohu Direct Crossover a zavři ten program. Znovu nahoď a mělo by to jet.
Jedu tak na několik strojů, i když jsou všechny za routerem. Napřímo není s PC spojen žádný.

Příloha:
DCC1.PNG


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
Zero, DM7080HD, DM920


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 13.Prosinec 2015 - 14:49 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 23.Květen 2010 - 13:21
Příspěvky: 2656
Poděkoval: 26 krát
Poděkováno: 33 krát
Ked je zle heslo pristupu tak nezobrazi spojenie dreambox router- treba zmenit v priecinku kde je dcc je dcc.ini- treba editovat a zmenit Password na spravny. Ked zmenim iba v spustenom programe, tak nereaguje na zmenu.

_________________
Ipbox 9900,vo flash Abenigma najnovsia,na usb tiez a hyperion v4.5 (ten pouzivam), hyperion v4, Nebula v1. A iné sd stb,parabola fe90,sg2100 a parabola fe80 multifeed 19,2 a 23,5e jeden lnb Sharp,noise 1 a 1,2db 20 ročný a no problém(je ako nový).


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 13.Prosinec 2015 - 19:32 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 30.Duben 2009 - 21:39
Příspěvky: 181
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 1 krát
Ja to DCC ini, nemôžem nikde najsť viď priloha:
Příloha:
dcc296.zip


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 13.Prosinec 2015 - 20:24 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 23.Květen 2010 - 13:21
Příspěvky: 2656
Poděkoval: 26 krát
Poděkováno: 33 krát
Je predsa v priecinku, kde je program po nainstalovani.

_________________
Ipbox 9900,vo flash Abenigma najnovsia,na usb tiez a hyperion v4.5 (ten pouzivam), hyperion v4, Nebula v1. A iné sd stb,parabola fe90,sg2100 a parabola fe80 multifeed 19,2 a 23,5e jeden lnb Sharp,noise 1 a 1,2db 20 ročný a no problém(je ako nový).


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 13.Prosinec 2015 - 20:29 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 11.Květen 2011 - 9:41
Příspěvky: 349
satelitni prijimac: Zero/ET7000/DM7080HD/DM900 4K
Poděkoval: 43 krát
Poděkováno: 55 krát
Rozbal to do složky, ze které to chceš spouštět, spusť a dej první připojení. Tím se ini vytvoří.
Zavři to a uvidíš ho.

_________________
Zero, DM7080HD, DM920


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 13.Prosinec 2015 - 23:13 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 30.Duben 2009 - 21:39
Příspěvky: 181
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 1 krát
Diki chlapci.Našiel som to.Hesla v subore "DCC ini" boli spravne "root,dreambox".
Problem bude v mojom počitači.Napojil som iny počitač s Windows 7 a čuduj sa svete DCC ide jak piga!Skusim dať preinštalovať windovs.možno to pomôže.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 14.Prosinec 2015 - 5:24 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 06.Prosinec 2009 - 20:41
Příspěvky: 1359
Místo/Bydliště: Doma
Poděkoval: 13 krát
Poděkováno: 26 krát
Dnes skusim i ja ci pomohlo preinstalovanie OS. No pripominam,ze stav ako som ho popisoval bol na XP a aj W7.... Ale za chodu som zmenil LAN na Wifi. Takze skor ako pc by som hladal chybu v boxe.

_________________

Vlastním:
GigaBlue HD x1
Obrázek
Octagon SF918 HD, clon SAB
Mám v opatere:
VU+ Zero
AB Cryptobox 650 HD
AB Cryptobox 600 HD


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 14.Prosinec 2015 - 6:34 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 30.Duben 2009 - 21:39
Příspěvky: 181
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 1 krát
Ja si myslim,že v mojom pripade to v boxe nebude.Ako som spominal s notebokom a s druhým počitačom sa s boxom spojim.Tak isto sa dostanem cez webif do oscamu aj s tým "vadným"počitačom.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 14.Prosinec 2015 - 19:18 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 06.Prosinec 2009 - 20:41
Příspěvky: 1359
Místo/Bydliště: Doma
Poděkoval: 13 krát
Poděkováno: 26 krát
Tak som skussil na preinstalovanom PC pripojenie a .... NIC ....
Ak bude cas tak skusim reinstall boxu a uvidim.
V mojom pripade silne podozrievam ,ze za kazimrda je dream.

_________________

Vlastním:
GigaBlue HD x1
Obrázek
Octagon SF918 HD, clon SAB
Mám v opatere:
VU+ Zero
AB Cryptobox 650 HD
AB Cryptobox 600 HD


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 14.Prosinec 2015 - 20:04 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 17.Březen 2009 - 14:31
Příspěvky: 2556
satelitni prijimac: rôzne šunty
Místo/Bydliště: Trnava-malý Rím
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 8 krát
Nechápem,čo to tu omielate?Nie je chyba ani v DCC,ani v PC,ani v OS a ani v dramboxe,ale medzi stoličkou a tým PC/notebook/om.Niekedy pomôže vypnúť bránu Firewall.Včera som riešil podobný problém DM sa pripájal,odpájal,akože všetko OK,ale figu,špatne odpísaná IP adresa dreamu a v tom bol pes zakopaný,žiadne meno a heslo dreamu,len IP a si v prdeli.Nech sa darí.

_________________
DM-800SE-Parabola Gibertini 100cm- motor Digi Power SG-2100A,a kopa iných šuntov.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 14.Prosinec 2015 - 20:34 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 06.Prosinec 2009 - 20:41
Příspěvky: 1359
Místo/Bydliště: Doma
Poděkoval: 13 krát
Poděkováno: 26 krát
Jasne a Ty si génius pretoze my vsetci sme debili... Radsej az daco nabudúce napises si poriadne kusni do jazyka alebo uz konecne mlc!
Fakt ma prechadza trpezlivost akokolvek nekomentovat tvoje uzasne bonmoty.
Fakt si myslis ,ze toto vsetko a aj daco naviac sme(som) neskusil(i)?
Ty spatne odpisana IP.
Pravdou je ,ze viem presne dokedy to fungovalo korektne a od kedy nie. Akurát mi uchadza zmysel toho preco sa tak deje.
Aj ked trochu odpoved tusim...
Jednoducho klon a tvoje uzasne rady pouzit img od arabaca.
A takto to potom konci.

EDIT:
Alebo mi vysvetli Ty génius preco potom FTP vo Windows mi ide normalne a preco nejde iba DCC ?
Takisto mi ozrejmi preco mi upgrade FW cez IE a IP ide normalne a opät DCC nie?
Preco Dreamboxedit ide normalne a opät DCC nie?

Cakam na tvoju dalsiu duchaplnost.

EDIT2:
Po upgrade img uz funguje DCC uplne korektne, nebolo nutne vypnut Firewall a rovnako tak je IP boxu ta ista ako s predchadzajucim nespolupracujicim img. Nakolko tuto IP prideluje router boxu automaticky.

V konecnom dosledku kazdemu pomohlo ine. Mne upgrade img a kolegovi vyssie zas preinstalovanie OS v PC.

_________________

Vlastním:
GigaBlue HD x1
Obrázek
Octagon SF918 HD, clon SAB
Mám v opatere:
VU+ Zero
AB Cryptobox 650 HD
AB Cryptobox 600 HD


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 14.Prosinec 2015 - 22:18 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 17.Březen 2009 - 14:31
Příspěvky: 2556
satelitni prijimac: rôzne šunty
Místo/Bydliště: Trnava-malý Rím
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 8 krát
Janko bez urážky,tieto vaše extempore z Image,OS,Win-XP a pod. mám za sebou a vždy som si poradil.Tiež som koľko rázy riešil s pripojením na DCC,FTP-var a bolo tam ho..no,prázdna stránka,všetko pripojené,sieť OK a nič,no teraz babo raď,čo stým.No len tak medzi nami,už som sa nieraz popálil na vami vychvaľovanými Image OpenPli.Používal so iné.No teraz mám DM-800 SE/Sunray4/Tiáltuner z WIFI.Skúšal som rôzne Image od 2 po 4,hovoríme o tom istom Image,buď sú od začiatku na hovno po naflashovaní,alebo sú vybrakované a všetko si musíš doinštalovať,iný CCcam,lebo daný nevyhovuje,jazyk a atď. a pod.To ma nebaví,hlavne ak je obrazovo na 4 písmená.Teraz mám náhodou po 15 pokusoch OpenPli 4 z roku 2014.3.12,ako tak môže biť,takže žiadne bommoty nehlásam,je to prax a skúsenosti z flashovania a nastavovania.Ja ti tvoje neberiem,rád si prečítam a poučím sa ak je to niečo nové,ale toľko sa o tom rozpisovať?Nevadí,nechám to už tak.

_________________
DM-800SE-Parabola Gibertini 100cm- motor Digi Power SG-2100A,a kopa iných šuntov.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 14.Prosinec 2015 - 22:25 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 06.Prosinec 2009 - 20:41
Příspěvky: 1359
Místo/Bydliště: Doma
Poděkoval: 13 krát
Poděkováno: 26 krát
Takisto mame svoje skusenosti....
A preto nechapem kde beries tu istotu,ze chyba je medzi stolickou a klavesnicou....
Zamysli sa potom trochu...

_________________

Vlastním:
GigaBlue HD x1
Obrázek
Octagon SF918 HD, clon SAB
Mám v opatere:
VU+ Zero
AB Cryptobox 650 HD
AB Cryptobox 600 HD


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 11.Srpen 2016 - 16:44 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 30.Duben 2009 - 21:39
Příspěvky: 181
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 1 krát
V mojom pripade problem vyriešený vypnutim Firewallu v počitači!!


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 08.Říjen 2017 - 16:34 
Online
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 25.Červen 2010 - 14:34
Příspěvky: 157
satelitni prijimac: Dreamsky NXP 256HD,Xpeed lx2,E
Poděkoval: 35 krát
Poděkováno: 1 krát
pořídil jsem novější PC s Windows 10,a nepracuje mi korektně s Rcc,přes FTP vůbec nevidí složky v PC.Tuším,že se to tu už řešilo,ale dřív jsem tomu nevěnoval pozornost.Poradí někdo?Díky

_________________
Xpeed LX2,Egami 7,2,16/ Xpeed LX3,Egami 8


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 26 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk