e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 26.Březen 2019 - 9:35

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 11 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: amiko 8240 neí signal na hd kanalech
PříspěvekOdeslal: 12.Říjen 2015 - 14:44 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 26.Prosinec 2007 - 12:08
Příspěvky: 34
Poděkováno: 1 krát
Zdravím přestali fungovat některé programy jde čt,nova ,prima ap. ale ne v HD co je hD tak mi přistroj ukazuje žádný signal kvalita 0 a síla 5 ,mlůžete poradit ,zkoušel jsem i přehrát soft přes RS 232 i přes USB ale stále stejné soft:
1.6.70 emu


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Říjen 2015 - 14:53 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 30.Srpen 2009 - 21:02
Příspěvky: 4739
Místo/Bydliště: okr. Nitra
Poděkoval: 18 krát
Poděkováno: 93 krát
Skontrolovať nastavenie paraboly, kabeláž a F-konektory! :)

_________________
X-Trend ET10000+2TB HDD
Formuler F4 Turbo Combo+2TB HDD
2ks IPBox 9900HD (záloha)
Golden Media UNI-BOX 9080 combo
AB Cryptobox 652HD+ext.320GB
AMIKO Mini Combo Extra
28,2°+23,5°+19,2°+13°+10/9°+4,8°E+1°W
Paraboly: 85E+120 + motor DG380S
SmartQuad LNBTitanium 0,1dB & LNB GI208+ octo &
MegasatQuad LNB 0,1dB


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Říjen 2015 - 15:04 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 22.Březen 2007 - 7:48
Příspěvky: 179
Místo/Bydliště: Kutná Hora
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 3 krát
a SR jsi kontroloval?

_________________
+KAON MEDIA HD+ariva220combo+Motor+ amiko neo combo se


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Říjen 2015 - 17:30 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 03.Květen 2009 - 17:26
Příspěvky: 1323
Místo/Bydliště: Portlaoise
Poděkováno: 61 krát
Jizva napsal:
Zdravím přestali fungovat některé programy jde čt,nova ,prima ap. ale ne v HD co je hD tak mi přistroj ukazuje žádný signal kvalita 0 a síla 5 ,mlůžete poradit ,zkoušel jsem i přehrát soft přes RS 232 i přes USB ale stále stejné soft:
1.6.70 emu


Kromě základních věcí co Ti radili kolegové níže, je dost možné, že jedná o HW závadu a musíš reklamovat. Za poslední měsíc jsem měl v ruce už dvě Amika (8140) kde se jednalo o HW chybu.

_________________
----------------------------------------
Raspberry Pi 3 Model B 64-bit
HD-BOX Enibox, openATV
VU+ ZERO, openATV
Prismcube Ruby, Black Hole
Showbox 5000HD, openATV
AB IPBox 91/55/99/9900HD

----------------------------------------


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Říjen 2015 - 19:04 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 26.Prosinec 2007 - 12:08
Příspěvky: 34
Poděkováno: 1 krát
na tu samou parabolu mám připojen ještě jeden, ten jede bez problémů ,zkoušel jsem ho i najé parabole u kamoše a je to to samé


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 14.Říjen 2015 - 5:43 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 30.Srpen 2009 - 21:02
Příspěvky: 4739
Místo/Bydliště: okr. Nitra
Poděkoval: 18 krát
Poděkováno: 93 krát
Ak je to tak, ako vravíš, tak reklamácia, zrejme hw chyba!

_________________
X-Trend ET10000+2TB HDD
Formuler F4 Turbo Combo+2TB HDD
2ks IPBox 9900HD (záloha)
Golden Media UNI-BOX 9080 combo
AB Cryptobox 652HD+ext.320GB
AMIKO Mini Combo Extra
28,2°+23,5°+19,2°+13°+10/9°+4,8°E+1°W
Paraboly: 85E+120 + motor DG380S
SmartQuad LNBTitanium 0,1dB & LNB GI208+ octo &
MegasatQuad LNB 0,1dB


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 08.Leden 2019 - 3:41 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 29.Leden 2009 - 1:27
Příspěvky: 95
Zdravim,
Mám jeden Amiko 8140 ide asi 2minuty a zrazu spadne signál, vpnem z elekt. Zasa beží asi 2 min v pohode aj signál je naplno a znovu spadne na 5%..
Či nevie niekto poradiť či sa dá opraviť

Vďaka


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 08.Leden 2019 - 12:12 
Offline
Expert fóra
Expert fóra

Registrován: 30.Prosinec 2008 - 1:07
Příspěvky: 873
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 13 krát
v prvom rade by som skontroloval zdroj


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Leden 2019 - 0:41 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 29.Leden 2009 - 1:27
Příspěvky: 95
Ak by bol zly zdroj, tak by ani nenabehol...on chvilu ide, ked je dlhsie bez elekt..potom klesne signal, na nulu


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 10.Leden 2019 - 5:26 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 30.Srpen 2009 - 21:02
Příspěvky: 4739
Místo/Bydliště: okr. Nitra
Poděkoval: 18 krát
Poděkováno: 93 krát
sicko napsal:
Ak by bol zly zdroj, tak by ani nenabehol...on chvilu ide, ked je dlhsie bez elekt..potom klesne signal, na nulu

Poznám prípady, keď tiež časom klesla úroveň/kvalita signálu na nulu a bola závada v zdroji - vadné kondenzátory. Sice nebolo to Amiko, ale to nieje podstatné!
:)

_________________
X-Trend ET10000+2TB HDD
Formuler F4 Turbo Combo+2TB HDD
2ks IPBox 9900HD (záloha)
Golden Media UNI-BOX 9080 combo
AB Cryptobox 652HD+ext.320GB
AMIKO Mini Combo Extra
28,2°+23,5°+19,2°+13°+10/9°+4,8°E+1°W
Paraboly: 85E+120 + motor DG380S
SmartQuad LNBTitanium 0,1dB & LNB GI208+ octo &
MegasatQuad LNB 0,1dB


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 10.Leden 2019 - 8:35 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 21.Srpen 2012 - 20:12
Příspěvky: 1690
Poděkoval: 113 krát
Poděkováno: 288 krát
sicko napsal:
Ak by bol zly zdroj, tak by ani nenabehol...on chvilu ide, ked je dlhsie bez elekt..potom klesne signal, na nulu
Nemáš pravdu. Naběhne, zdroj je studený, po krátké době provozu se zahřeje, rušení v napájení se zvýší (stárnoucí filtrační kondenzátory) a je vymalováno. Samozřejmě je potřeba se mrknout i na kondenzátory mimo zdroj na hlavní desce, které slouží k témuž účelu, což je filtrace napájení. U impulsních zdrojů je pronikání impulsního rušení při stárnutí kondíků celkem obvyklá závada.

_________________
Vu+ Duo2, 2x single DVB-S2, Western Digital 1TB, MAX T90, Skylink


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 11 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: jimmy.a a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk