e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 21.Srpen 2018 - 18:27

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 15 příspěvků ] 
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 31.Srpen 2014 - 19:51 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 06.Únor 2014 - 8:02
Příspěvky: 68
satelitni prijimac: HDBOX 9105+
Místo/Bydliště: Ruzomberok
Poděkoval: 1 krát
Ahojte

Pre tych co radi experimentuju, alebo niesu spokojny s original hdbox 9105+ firmwarom som nahral upraveny firmware meniaci zakladny FW na Octagon 1008Gplus 2.11.87. POuzil som posledny Octagon firmware a cez reseller changer som zmenil ID na 270220a0. Kedze som prechadzal z orig. FW 2.11.77 nebolo potrebne ani menit zoznam kanalov, pluginy mi tiez idu vsetky, reakcie su podla mna rychlejsie - u mna teda spokojnost. Testujem zatial len jeden den ,teda neviem posudit dlhodobu stabilitu.

Stahujte na vlastne riziko tu :poklona: : http://uloz.to/xy6w97P6/hdbox9105plus-octagon2-11-87-zip

_________________
2 x Hdbox 9105+ , Monoblok Quad DiWay Astra 1A 19,2 + Astra 23,5 , tbs6928 DVB-S2 PC tunner, GIBERTINI 80E AL parabola, Hydra 35 DVB-T2


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 04.Září 2014 - 14:41 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 24.Prosinec 2009 - 9:01
Příspěvky: 191
satelitni prijimac: VU+UNO 4K
Místo/Bydliště: Cadca
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 2 krát
to je skoro rovnake ako na 9105+

_________________
VU+UNO 4K - VTI 13.0.4 net optik 60/6, Offset parabola 80cm 19,2 - 23,5
i5 4460 8GB RAM HYPER X ASUS STRIX GTX 950 1TB WD Asus VS248H SSD 256Gb
Najlepsi na svete a druhy v okrese


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 16.Září 2014 - 23:59 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 19.Září 2013 - 1:39
Příspěvky: 173
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 56 krát
Ked chces skusat dalsie fw, pridavam dalsie ID aj s OEM nazvami prijimacov (flashky ti najde GOOGLE):

(CZE) HDBOX 9105+ : 27 02 20 A0
(GER) Octagon 1008G SE+ : 27 01 20 A0
(UKR) Openbox S6+ : 27 07 20 A0
(MAR) Visionnet Noolix : 27 08 20 A0
(FRA) Xeobox 7200 : 27 09 20 A0
(GBR) ICECRYPT S3600HDCCI: 27 10 20 A0
(NED) Rebox RE-4210 : 27 14 20 A0
(ALG) Forever Nano Pro : 27 15 20 A0
(KAZ) Dreamsky HD 6+ : 27 16 20 A0
(UAE) SuperMax 3150 : 27 23 20 A0
(SVK) Skytec KLEIO : 27 24 20 A0
(GER) Arcon Titan 1012 : 27 27 20 A0
(UAE) Star Track SRT 2014 HD PRO : 27 28 20 A0
(UZB) HDBOX HB 6000 Plus : 27 29 20 A0 (nazov boxu ako CZ predajca, zaujimave)
(GER) Opticum Actus Solo : 27 31 20 A0
(UAE) Dynavision DV-7900 : 27 37 20 A0
(PAK) Golden Lazer 2020 Gold: 27 40 20 A0

(posledne FW sa daju stiahnut priamo z Fortisu - use Google)

Vyskusane vsetky posledne fw od jednotlivych OEM predajcov.
Rozdiely:
-FW blizkovychodnych predajcov maju naviac v Media KoranAudio
-niektore FW nemaju uvitaciu/startovaciu obrazovku
-male zmeny v menu (vacsinou pridana ikona DOWNLOADS na stiahnutie FW a pluginov, ktore ma normalny FW dostupne cez menu)
-niektore FW blizkovychodnych predajcov maju menu ladene do cierna s upravou pozadia
-niekde chyba RSS citacka a este taketo nejake drobnosti

P.S:
- Najviac sa mi pozdava FW Octagon (aj ked je ladene do cervena)
- FW (aj blizkovychodne) maju vsetky jazyky, takze veselo do skusania :D


Naposledy upravil(a) ctiforum dne 22.Květen 2015 - 18:43, celkem upraveno 7 x.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 17.Září 2014 - 9:25 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 15.Červen 2008 - 21:07
Příspěvky: 14
Super. ja som spokojny ide omnoho lepsie ako orginal soft. vaskos diik


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 17.Září 2014 - 10:58 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17066
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 94 krát
Ak davate original sw, je jedno ake ID ma - vzdy skoncite rovnako. Prve dni ide super , neskor uz zacne robit problemy .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 21.Leden 2015 - 16:56 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 22.Červen 2007 - 15:30
Příspěvky: 21
Poděkoval: 6 krát
Jedu na octagon 1008g+se+ flashnutý z hdboxu 9105+, loader 7.27 přes 3 měsíce - je to vcelku o.k., hbbTV o.k. Problém byl při úpravě settingu v dr. edit. Jelikož současně zkouším i různé usb verze HDMU a PKT, není to vůbec špatná varianta pro studenty zahraničních for.... Jen to DO je pomsta soudruhů z DDR. Díky všem za alternativní návrhy fw.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 05.Únor 2016 - 21:31 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 22.Červen 2007 - 15:30
Příspěvky: 21
Poděkoval: 6 krát
octagonovská verze se držela dobře skoro rok, po výměně jednoho z LNB se menu rozhasilo - změna na actus solo 2.12.15 - krom youtube pluginy o.k.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 05.Únor 2016 - 23:32 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 19.Září 2013 - 1:39
Příspěvky: 173
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 56 krát
2satymulty: Daj si tam OPTICUM.ACTUS_SOLO.v2.12.20.2015.06.04 a budes mat aj youtube :-)


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 21.Únor 2016 - 11:53 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 22.Červen 2007 - 15:30
Příspěvky: 21
Poděkoval: 6 krát
ctiforum napsal:
2satymulty: Daj si tam OPTICUM.ACTUS_SOLO.v2.12.20.2015.06.04 a budes mat aj youtube :-)

Je to o.k., akorát byl třeba postupný upgrade z actus solo 2.12.15 na 2.12.18 a pak na poslední 2.12.20. zatím sviští, doporučuji vyzkoušet.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 28.Duben 2016 - 17:35 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 22.Červen 2007 - 15:30
Příspěvky: 21
Poděkoval: 6 krát
satymulty napsal:
ctiforum napsal:
2satymulty: Daj si tam OPTICUM.ACTUS_SOLO.v2.12.20.2015.06.04 a budes mat aj youtube :-)

Je to o.k., akorát byl třeba postupný upgrade z actus solo 2.12.15 na 2.12.18 a pak na poslední 2.12.20. zatím sviští, doporučuji vyzkoušet.
Tak jen malé doplnění: po 3 měsících bylo třeba verzi 2.12.20. vrátit do továr.nastavení a naladit pozice opětovně. zatím nenalezena vhodná usb verze hdmu - :


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 08.Červenec 2016 - 17:12 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 06.Únor 2014 - 8:02
Příspěvky: 68
satelitni prijimac: HDBOX 9105+
Místo/Bydliště: Ruzomberok
Poděkoval: 1 krát
skusil som pouzit na svoj HDBOX 9150+ odporucany OPTICUM.ACTUS_SOLO.v2.12.20.2015.06.04 , no youtube mi nejde ani tam. Vyhladavanie funguje, no na kazdy klip vyhlasuje ze ho "nemozno prehrat"... Vie niekto poradit FW (okrem enigmy) kde to funguje ?

_________________
2 x Hdbox 9105+ , Monoblok Quad DiWay Astra 1A 19,2 + Astra 23,5 , tbs6928 DVB-S2 PC tunner, GIBERTINI 80E AL parabola, Hydra 35 DVB-T2


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Červenec 2016 - 17:24 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 22.Červen 2007 - 15:30
Příspěvky: 21
Poděkoval: 6 krát
potvrzuji: stejný problém s pluginem youtube ve verzi pro solo 2.12.20 - najde, ale nepřehraje. začal se kousat asi před měsícem: někdy přehrál, jindy ne. adresář /tmp čistím pravidelně, po bouřce odešel switch, tak zatíím jsem víc neřešil.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 24.Březen 2018 - 18:07 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 22.Červen 2007 - 15:30
Příspěvky: 21
Poděkoval: 6 krát
satymulty napsal:
Jedu na octagon 1008g+se+ flashnutý z hdboxu 9105+, loader 7.27 přes 3 měsíce - je to vcelku o.k., hbbTV o.k. Problém byl při úpravě settingu v dr. edit. Jelikož současně zkouším i různé usb verze HDMU a PKT, není to vůbec špatná varianta pro studenty zahraničních for.... Jen to DO je pomsta soudruhů z DDR. Díky všem za alternativní návrhy fw.


Malé doplnění o poslední zkušenosti s fw. actus solo a octagon - loader 7.27, třeba se to někomu bude hodit. Bylo mi líto poslat přijímač do věčných lovišt a zkusil jsem opět po delší době nahrát nejnovější octagonovský fw. - místo verze s označením g jsem ale omylem nahrál c - verzi - box fw. schroustl, pak ovšem err.71, toto se naštěstí podařilo napravit porterem a posledním použitým fw. actus solo v.20. Předtím vznikl problémek s přeplněním paměti , poté, co jsem zapomněl po naladění několika stovek kanálů přijímač vypnout: pomohla opravná utilita, před kterou varují někteří ofic.prodejci hd boxu /'nic ve zlém, každý se musí nějak živit../. Na foru je dost názorů na hd boxy, které i když ne uhd, si pořad zasluhují péči a slouží nejen jako hračka...Zatím 1008 g se+ 2.12.18, api 10 - 2014 i spluginy ahbbtv/krom primy/ o.k.


Naposledy upravil(a) satymulty dne 02.Duben 2018 - 18:20, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 25.Březen 2018 - 10:04 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 16.Říjen 2007 - 10:21
Příspěvky: 27
Poděkoval: 15 krát
Prosím ta kde si ho stiahol.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 02.Duben 2018 - 19:12 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 22.Červen 2007 - 15:30
Příspěvky: 21
Poděkoval: 6 krát
opravné utility včetně návodů pro daný typ hd boxu 9105+ jsou mj. na s?pro.cz a konkurenčních forech. Opakuji, že hdbclean a RS 232 kabel jsem použil na přeplněnou paměť. Pozdější problém s hláškou fortissovského Error kodu 71 - tzn. vzniklý nahrátím chybné verze firmware - souboru *ird - byl odstraněn přenesením poslední funkční verze actus solo v20 opět pomocí porteru, RS 232 kabelu - trvalo to docela dlouho, hodinka se ztratí...


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 15 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk