e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 25.Červen 2019 - 14:19

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Pravidla fóra


Sekcia určená na diskusiu k prijímačom VU+ . Nevkladať prílohy - maximálne obrázky !



Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 45 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 Další
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 30.Leden 2014 - 19:42 
Spatno citas... :D hned v prvom prispevku to mas..
Kód:
Programovanie v modelových Vuplus:

2 +7 << >> / <help> / <0001 (Solo, Duo), 0002 (Uno),

vysvetlenie:
>, <Krátko stlačte
>>, << Dlhé stlačenie až do zásvietenia TV Power LED
+ Súčasným stlačením
/ rozdelenie medzi následovnimy tlačidlamy
a urcite to mas aj v navode k stroju


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Leden 2015 - 22:48 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 31.Srpen 2012 - 23:26
Příspěvky: 7
Caute, chalani potrebujem help. tlacitko TV som rozbehal na samsung, pekne TV vypne aj zapne. Lenze problem mam v tom ze regulovanie hlasitosti ako aj MUTE funguje iba na TV a vobec sa neda pridat hlas na prijmaci. ja pocuvam zvuk cez zosik nie na TV. cize ma to dost otravuje. Ako keby mi vobec neslo prepnut DO naspat na VU+ cez OK a STOP. DO som nateraz resetol. Vie niekto poradit, aby hlasitost fungovala cez VU+.

Este som si vsimol ze ked DO programujem tak posledny krok ako ukoncenie sa ma stlacit TV alebo MUTE ale tovobec nefunguje stale mi TV svieti na cerveno. Vyskocit sa mi z toho da len cez OK a STOP.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 12.Leden 2015 - 23:22 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 02.Duben 2011 - 22:41
Příspěvky: 35
Ked preprogramujes DO VU+ tak ti bude ovladat ON/OFF, hlasitost a MUTE televizora. Hlasitost samotného VU+ uz nebudes ovladat /mozes ju upravit v Openwebif/. Ak pouzivas zosilovac tak potrebujes aby sa ti TV sparoval cez HDMI ARC so zosilovacom. Výsledok bude taky ze ovladanim zvuku na DO VU+ budes ovladat zosilovac. Este sa potom treba jamne pohrat s pluginom HDMI CEC a VUckom budes ovladat vsetky 3 zariadenia. Mam to tak aj ja, je to super.

_________________
VU+SOLO2 VTI 500GB HDD, VU+ ZERO VTI, Skylink ICE,
TV Samsung UE46ES6900, Samsung SPF-87H


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 13.Leden 2015 - 10:51 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 04.Březen 2011 - 0:02
Příspěvky: 392
Poděkoval: 16 krát
Poděkováno: 49 krát
možnost ovládání hlasitosti vu+ po naprogramování tlačítek na TV má např. image VTI, kde potom reguluješ sílu hlasitosti vu+ po zmačknutí žlutého tlačítka, kde máš v nabídce i hlasitost, kterou ovládáš po najetí na tuto položku šipkami na DO, vpravo vlevo, nebo nahoru dolů, podle toho jak máš DO nastaveno. Nevím však, zda ti to bude takto vyhovovat, mě to takto stačí?

_________________
Vu+ ULTIMO 4K/DVB-S2X/VTI 14.0.3,Neoboot + 8 image,DVB_T2/T_dual); VU+ solo4k (VTI 14.0.3,Noboot-PurE2,Open Pli,openEsi. VU+ solo2 (PuE2 6.3),Full HD Glass17, hdd 1750Gb,1x 1000Gb, 2x 650GB, 1.par.- LBN na 23,5E,19E,13E, 2.par.0.8E + 3.par. motor 53°E-30°W,


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 13.Leden 2015 - 10:57 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Červen 2010 - 20:36
Příspěvky: 9459
Poděkoval: 43 krát
Poděkováno: 137 krát
Tak sa rozhodni co chces, neda sa jazdit z nohou aj na plyne aj na brzde naraz. Obrazne povedane, bud to ovlada tv alebo box, navod je naco?

_________________
VU UNO openATV, plna skrina kramov ;)
Tento cely prispevok bol napisany bez financnej pomoci EU a tapatalku!


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 04.Březen 2015 - 7:40 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 31.Srpen 2007 - 12:37
Příspěvky: 49
Poděkováno: 4 krát
Som čerstvým majiteľom VU + Duo 2 diaľkové ovládanie som preprogramoval potom som len náhodou chytil do ruky diaľkové ovládanie od TV LG 670 a div sa svete toto diaľkové funguje tiež na prepínanie VU a to navigačné tlačítka farebné tlačítka Power vypína TV aj VU ovladanie timeshiftu taktiež k TV mám aj Magic remote control ineraktívne ovládanie s myšou a funguje obdobne samozrejme iba vtedy keď sa preprogramuje ovládanie na VU. Tento fakt ma veľmi prekvapil a potešil


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 04.Březen 2016 - 21:45 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 03.Březen 2016 - 21:15
Příspěvky: 1
Caute, mne sa pre istotu podarilo preprogramovať tlacidlo "Menu" na diaľkovom ovladaci Vu+ solo se, a teraz sa neviem
žiadnym spôsobom dostať do menu :(. Neviete poradiť niečo bez toho aby som musel preinstalovat system. Dakujem


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 14.Březen 2017 - 15:11 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 27.Prosinec 2008 - 18:34
Příspěvky: 771
Poděkoval: 20 krát
Poděkováno: 25 krát
akva napsal:
možnost ovládání hlasitosti vu+ po naprogramování tlačítek na TV má např. image VTI, kde potom reguluješ sílu hlasitosti vu+ po zmačknutí žlutého tlačítka, kde máš v nabídce i hlasitost, kterou ovládáš po najetí na tuto položku šipkami na DO, vpravo vlevo, nebo nahoru dolů, podle toho jak máš DO nastaveno. Nevím však, zda ti to bude takto vyhovovat, mě to takto stačí?

V OpenPLi je moznost ovladat hlasitost VU+ sipkami vpravo/vlavo, ak si nastavite v menu PLi ovladanie ako v systeme Neutrino. Takze tlacidlom hlasitosti je mozne ovladat TV, sipkami vlavo/vpravo zase box.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 14.Březen 2017 - 18:04 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 12.Únor 2011 - 13:27
Příspěvky: 103
satelitni prijimac: VUsolo2,box9105+,Vitamin
Poděkoval: 2 krát
Ide to aj vo VTI cez Multi Quick Button

_________________
VU+solo2/VTI11,HDbox9105+E2opendroid, ShowboxVitamin-E2 opendroid-USB,ASUS RT-N18U-tomato


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 31.Březen 2018 - 12:42 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 22.Říjen 2011 - 9:40
Příspěvky: 30
Poděkoval: 3 krát
Vie my niekto pichnut z naprogramovanim dialkoveho vu+aby bolo funkcne na receiver yamaha rx-v567?Uz dlchsie sa z tym trapim no ziadna slava. :book:

_________________
VU+SoloSEv2 VTI-Team 13.0.1 HDD 1T LAN Skylink ICE Receiver YAMAHA 5.1 Set JAMO LED Monitor BenQ XR3501 Curved 35''
Sekundary:Sat:Golden Media 9060Led TV Technika 50"Skylink Ice


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 31.Březen 2018 - 21:04 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 02.Březen 2011 - 12:46
Příspěvky: 140
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 8 krát
Přečti si nahoře příspěvek rasto8 tomu to funguje. Pokud ti DO jde s tím samsungem co máš v podpisu, tak to ponastavuj v modulu VTI HDMI-CEC - zvolit vstup A-V přijímače.Ta yamaha má taky hafo hdmi konektorů tak zapojit ten správnej (yamahu nemám) snad se zadaří. :)


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
VU+SOLO 4K, VU+UNO 4K , VTI a FHDG 17, SF8008 s ATV6.3, motor SG2100, 85cm AL, Lnb Tesla TL200.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 01.Duben 2018 - 1:11 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 22.Říjen 2011 - 9:40
Příspěvky: 30
Poděkoval: 3 krát
No ja som skor mal na mysli ze ho naprogramujem tak ze na dialkaci zapnem vypnem a po stlaceni av prepnem na receiver a ovladam hlasitost.
V moduloch som sa z tym hral ale nechcem to tak lebo po zapnuti z vu dialkovym my sice zapne aj receiver ale zvuk nejede.Musim ho vypnut a zapnut orig dialkovym.

_________________
VU+SoloSEv2 VTI-Team 13.0.1 HDD 1T LAN Skylink ICE Receiver YAMAHA 5.1 Set JAMO LED Monitor BenQ XR3501 Curved 35''
Sekundary:Sat:Golden Media 9060Led TV Technika 50"Skylink Ice


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 01.Duben 2018 - 6:56 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 20.Prosinec 2008 - 12:29
Příspěvky: 402
satelitni prijimac: HD-BOX AND-II XBMC , Vu+Solo2,
Místo/Bydliště: Praha
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 35 krát
Já mam taky domácí kino Yamaha RX-V583 a jede to vše (Vu+Solo2 + TV + Yamaha RX-V583) úplně v pohodě jen s připojeným pc přes hdmi musím HDMI-CEC vypnout .
Příloha:
1_0_19_3391_C89_3_EB0000_0_0_0.jpg


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
motor Stab HH120 ,Vu+Solo2 , HD-BOX AND-II XBMC , showbox vitamin 5000 HD a staroušek Humax CRCI 5500
Obrázek
Chyba není v PC ale někde mezi židlí a PC a přesně tam kolikrát sedím :D


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 01.Duben 2018 - 10:48 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 22.Říjen 2011 - 9:40
Příspěvky: 30
Poděkoval: 3 krát
Neviem co robim zle ale problem sa vyskytuje stale.Ak nadstavym podla vas teda podla obrazku hdmi cec tak to funguje tak ze vypne zapne OK ale zvuk pri zapnuti my nejde.Aj ked zapnem vypnem cez moduly hdmi cec tak sa sprava to iste.
Ale ak vypnem a zapnem origo ovladacom receiver tak zvuk naskoci.Som z tohoto riadny jelen..
Ako keby sat nieco blokovalo ak ho zapina cez hdmi.

Zapojene to mam klasika zo sat do receivera HDMI 1 a vystup do monitora(popis upraveny)
Pc zvuk otpika do receivera a obraz priam z grafiky do monitora (display port)

_________________
VU+SoloSEv2 VTI-Team 13.0.1 HDD 1T LAN Skylink ICE Receiver YAMAHA 5.1 Set JAMO LED Monitor BenQ XR3501 Curved 35''
Sekundary:Sat:Golden Media 9060Led TV Technika 50"Skylink Ice


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 01.Duben 2018 - 20:24 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 20.Prosinec 2008 - 12:29
Příspěvky: 402
satelitni prijimac: HD-BOX AND-II XBMC , Vu+Solo2,
Místo/Bydliště: Praha
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 35 krát
Nastav hdmi cec dle mého screenu pak dej v Yamaha tovární nastavení a pak vše znova zmapuj začni třeba od blu ray přehrávače pak stb atd nezapomen po zmapování to uložit předpokládám že máš chytrý Tv tak v něm v menu dej zvuk hdmi a pak přepni na domácí kino viz screen
Příloha:
20180401_201629.jpg

Příloha:
20180401_201651.jpg


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
motor Stab HH120 ,Vu+Solo2 , HD-BOX AND-II XBMC , showbox vitamin 5000 HD a staroušek Humax CRCI 5500
Obrázek
Chyba není v PC ale někde mezi židlí a PC a přesně tam kolikrát sedím :D


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 16.Září 2018 - 19:16 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 31.Srpen 2011 - 7:17
Příspěvky: 106
Poděkoval: 1 krát
Ahoj! Googlím dál, ale našel jsem tohle vlákno, tak to zkusím.
Neví někdo, jestli je možno starý ovladač od VU+ Duo (bez tlačítka TV s diodou) nějak použít na řadu 4K?
Díky!

EDIT:
Zjistil jsem, že tenhle ovladač je verze 1, tedy není programovatelný :-(
Na tomhle odkazu
https://wiki.vuplus-support.org/index.p ... lvarianten
jsou všechny typy popsány, včetně postupů na programování, kdyby někdo potřeboval.

_________________
VU+ UNO 4K, VU+ Zero 4K (OpenPLi 7.0, OScam 11505-791), NAS, parabola T90, 4 x Inverto BLACK Ultra Quad LNB 0,2 dB, DiSEqC 4/1 OptiSwitch, SONY KD-65XD7505


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 13.Leden 2019 - 13:16 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 20.Leden 2012 - 13:10
Příspěvky: 8
Ahoj, mám VU+ Sole SE v2 připojený k Hisense H55U7A. Takže kód výrobce 1249. Mute jde, ale tlačítka hlasitosti pak místo hlasitosti přepínají programy na VU. Je možné, že tam má VU chybu?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 13.Leden 2019 - 15:44 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 15.Červen 2015 - 10:08
Příspěvky: 525
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 79 krát
Daj si auto (0000) a stukaj mozno pomoze. Ked si kupis china sense tak je mozne vsetko.

_________________
[-X


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 13.Leden 2019 - 16:51 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 20.Leden 2012 - 13:10
Příspěvky: 8
S 0000 to dojede na stejný command. Zkusil jsem poslat dotaz na výrobce, ale moc si neslibuju, je to přeci jen starší model. A TV je naopak dost nová.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 14.Leden 2019 - 8:35 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 27.Prosinec 2008 - 18:34
Příspěvky: 771
Poděkoval: 20 krát
Poděkováno: 25 krát
xor napsal:
Ahoj, mám VU+ Sole SE v2 připojený k Hisense H55U7A. Takže kód výrobce 1249. Mute jde, ale tlačítka hlasitosti pak místo hlasitosti přepínají programy na VU. Je možné, že tam má VU chybu?

Teoreticky mas moznost najst iny kod, ak existuje. Niektore modely reaguju na viacej kodov a tam sa mozu lisit jednotlive povely.
Druha moznost je nepouzivat dialkove z VU na ovladanie TV a v nastaveni satelitu si zapni a nastav HDMI-CEC, ktory ti zabezpeci zapnutie/vypnutie TV pri zapinani sat.prijimaca. Hlasitost si nastav na TV o nieco vyssiu a potom reguluj uz len na VUcku.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 45 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 Další

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: bartnet70 a 0 hostů


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk