e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 20.Březen 2019 - 14:53

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 116 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 6
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: OpenBox S1 -postrehy, skusenosti
PříspěvekOdeslal: 05.Prosinec 2011 - 19:03 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 03.Listopad 2011 - 23:04
Příspěvky: 6
Hm tak potom uz fakt neviem. Moj je Toshiba 320 GB formatovany uz bol aj v PC aj v prijimaci na NTFS aj Fat ale furt raz nahra raz nenahra. V nastaveniach stale pise ze nahravanie je zapnute. Ak tam vojdem a ulozim nastavenie tak zacne nahravat dobre. Po vypnuti prijimaca a zapnuti zas tvari sa ze nahrava ale nenahra az kym nevojdem do nastaveni a nedam ulozit ze je nahravanie povolene. Potom zas zacne kym nevypnem prijimac. Ale robi to len s tymto diskom, s klucom nie.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenBox S1 -postrehy, skusenosti
PříspěvekOdeslal: 06.Prosinec 2011 - 19:06 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 25.Září 2010 - 0:23
Příspěvky: 47
a povolil jsi nahravani v S1ce? menu-nastaveni systemu-HDDinfo-vyber disk a klikni na zlute tlacitko DISK SETUP a povol nahravani


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenBox S1 -postrehy, skusenosti
PříspěvekOdeslal: 06.Prosinec 2011 - 19:30 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 03.Listopad 2011 - 23:04
Příspěvky: 6
kodlz napsal:
a povolil jsi nahravani v S1ce? menu-nastaveni systemu-HDDinfo-vyber disk a klikni na zlute tlacitko DISK SETUP a povol nahravani

Jasne. Ak to tu zakazem tak nahravanie ani nezacne. Ak povolim tak zacne, blikaju kontrolky na prijimaci aj na disku a nahravka sa podari kym nevypnem prijimac. Na druhy den znova vsetko vyzera ok kontrolky svietia ale nahravka nikde.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenBox S1 -postrehy, skusenosti
PříspěvekOdeslal: 22.Prosinec 2011 - 10:46 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 25.Září 2010 - 0:23
Příspěvky: 47
no, tak nevim co se stalo ale z nejakeho duvodu mi to prestalo nahravat.
dal jsem nahravat na 4GB USB disk a 2x mi to nenahralo....predtim to fungovalo bez problemu....muze byt problem v novejsi verzi firmware? asi ne co?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenBox S1 -postrehy, skusenosti
PříspěvekOdeslal: 22.Prosinec 2011 - 10:52 
kodlz napsal:
no, tak nevim co se stalo ale z nejakeho duvodu mi to prestalo nahravat.
dal jsem nahravat na 4GB USB disk a 2x mi to nenahralo....predtim to fungovalo bez problemu....muze byt problem v novejsi verzi firmware? asi ne co?

moze byt vo FW


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenBox S1 -postrehy, skusenosti
PříspěvekOdeslal: 23.Prosinec 2011 - 20:46 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 25.Září 2010 - 0:23
Příspěvky: 47
ted jsem zjistil jednu vec..kdyz pripojim disk k pc tak tam jsou soubory s ulozenou nahravkou.
nechapu proc S1ka to nedokaze zobrazit a prehrat.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenBox S1 -postrehy, skusenosti
PříspěvekOdeslal: 10.Leden 2012 - 17:47 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 25.Září 2010 - 0:23
Příspěvky: 47
asi jsem prisel na to proc "nejde" prehrat to co dam nahrat....
jsem to hledal spatne... kdyz se kouknete pres USB tak tam nic nenajdete...musite pres tlacitko play tam sa zobrazi seznam zaznamu vyber sipkou a stiskni ok.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenBox S1 -postrehy, skusenosti
PříspěvekOdeslal: 10.Leden 2012 - 18:27 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 04.Březen 2010 - 18:47
Příspěvky: 121
satelitni prijimac: 2x VU Solo
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 3 krát
To si nevedel? :D

_________________
2x VU+Solo, VTi 8


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenBox S1 -postrehy, skusenosti
PříspěvekOdeslal: 10.Leden 2012 - 20:22 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 25.Září 2010 - 0:23
Příspěvky: 47
ne ze nevedel...spis jsem zapomel jak jsem to predtim zpoustel...az ted jsem si na to znovu vzpomel... :oops:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenBox S1 -postrehy, skusenosti
PříspěvekOdeslal: 08.Únor 2012 - 7:47 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 21.Červen 2011 - 9:29
Příspěvky: 713
satelitni prijimac: linux, XBMC, Android
Poděkováno: 4 krát
prispevok venovany moznostiam prehravania avi (divx, xvid) na openbox s1
http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?p=392484#p392484

_________________
Obrázek
Programovanie v jazyku C, C++, C#, pocitacova grafika


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenBox S1 -postrehy, skusenosti
PříspěvekOdeslal: 11.Listopad 2012 - 9:53 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 01.Únor 2010 - 21:07
Příspěvky: 1
Zdravim Vas, chcem sa spytat ci ma niekto skusenost. Na transponderi 11836 mi ide len STV 1 a STV 2, markiza nechce ist ani joj....je len cierna obrazovka,. Do nedavno to islo bez problemov, vypalo to pred 3 dnami.....pomoze novy firmware???dakujem


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenBox S1 -postrehy, skusenosti
PříspěvekOdeslal: 11.Listopad 2012 - 10:29 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 15.Říjen 2008 - 18:06
Příspěvky: 9
Rudiak napsal:
Zdravim Vas, chcem sa spytat ci ma niekto skusenost. Na transponderi 11836 mi ide len STV 1 a STV 2, markiza nechce ist ani joj....je len cierna obrazovka,. Do nedavno to islo bez problemov, vypalo to pred 3 dnami.....pomoze novy firmware???dakujem


Predpokladám,že nemáš zaplatený SP..


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenBox S1 -postrehy, skusenosti
PříspěvekOdeslal: 22.Únor 2017 - 10:07 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 25.Září 2010 - 0:23
Příspěvky: 47
Ahojte.
Mam S1ku na chate se Sk*linkem a kvuli jejimu zvysovani cen a nutnosti prejit na pristroje podporujici HD chci zmenit poskytovatele na FreeS*t. nevite jestli je u nich vyzadovane mit HD pristroje? budu mit prijem jejich programu v zakladnim balicku s timto "SD" pristrojem?
Dekuji


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenBox S1 -postrehy, skusenosti
PříspěvekOdeslal: 22.Únor 2017 - 10:12 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 08.Květen 2010 - 13:02
Příspěvky: 6059
Poděkoval: 37 krát
Poděkováno: 50 krát
kodlz napsal:
Ahojte.
Mam S1ku na chate se Sk*linkem a kvuli jejimu zvysovani cen a nutnosti prejit na pristroje podporujici HD chci zmenit poskytovatele na FreeS*t. nevite jestli je u nich vyzadovane mit HD pristroje? budu mit prijem jejich programu v zakladnim balicku s timto "SD" pristrojem?
Dekuji


Dnes je SD už pomalu "mrtvé", bez HD se neobejdeš...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenBox S1 -postrehy, skusenosti
PříspěvekOdeslal: 22.Únor 2017 - 10:15 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 25.Září 2010 - 0:23
Příspěvky: 47
vim ze je mrtve.... a doma by jsem ani jine nez FHD nechtel :),
Ale toto je prijem televize pro chatu... tam nepotrebuji nic draheho, jen aby to fungovalo.
Proto se ptam zda mi pujde na S1ke jejich karta a prijem SD programu, nebo zda uz taky neumoznuji prijem SD programu jak Skylink.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenBox S1 -postrehy, skusenosti
PříspěvekOdeslal: 22.Únor 2017 - 10:45 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 08.Květen 2010 - 13:02
Příspěvky: 6059
Poděkoval: 37 krát
Poděkováno: 50 krát
kodlz napsal:
vim ze je mrtve.... a doma by jsem ani jine nez FHD nechtel :),
Ale toto je prijem televize pro chatu... tam nepotrebuji nic draheho, jen aby to fungovalo.
Proto se ptam zda mi pujde na S1ke jejich karta a prijem SD programu, nebo zda uz taky neumoznuji prijem SD programu jak Skylink.


Tak na chatu zatím ok (pro freesat) - ale nejspíš jen tak do konce roku... :-)
Pak už jenom pořízení HD boxu. :-)


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 116 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 6

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk