e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 21.Červenec 2019 - 23:41

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 23 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 07.Srpen 2010 - 11:26 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 12.Únor 2010 - 11:34
Příspěvky: 9
porat nenacita mi sky link kartu primac mam dsr-322 skci su tam dva sloty do ktoreho ju mam dat a este pri vyhladavani programou my vypisuje chyba a nenajde mi ani jeden program signal ma 90% co stym moze byt uz som prehral aj fw, ch. list


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 07.Srpen 2010 - 20:13 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 27.Květen 2006 - 8:51
Příspěvky: 78
Místo/Bydliště: LEVICE-SLOVAKIA
ja mam sice 310nu,ale myslim si ze je jedno do ktoreho slotu ju das.Mas crypt....?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 07.Srpen 2010 - 20:15 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 27.Květen 2006 - 8:51
Příspěvky: 78
Místo/Bydliště: LEVICE-SLOVAKIA
myslim ze tam je skycrypt


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 07.Srpen 2010 - 20:29 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 12.Únor 2010 - 11:34
Příspěvky: 9
ano je ale co stym chybnym naladenim programou


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 07.Srpen 2010 - 20:37 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 27.Květen 2006 - 8:51
Příspěvky: 78
Místo/Bydliště: LEVICE-SLOVAKIA
skus si nahadzat rucne TP.nacitalo ti vlastne sk a cz programy?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 07.Srpen 2010 - 20:48 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 12.Únor 2010 - 11:34
Příspěvky: 9
nenacitalo mi prave ze nic vyhladava programi a na konci citania vyhodi nadpis fail (chyba)


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 08.Srpen 2010 - 10:13 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 96 krát
vyrobne nastavenia a naskenovat odznovu .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 08.Srpen 2010 - 10:28 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 12.Únor 2010 - 11:34
Příspěvky: 9
mas namisli novy fw,ch.list


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 08.Srpen 2010 - 13:51 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 09.Květen 2006 - 23:47
Příspěvky: 377
satelitni prijimac: AB Prismcube Ruby
Místo/Bydliště: Spišská Nová Ves
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 5 krát
Ešte raz prečítaj, čo píše Revis: VYROBNE NASTAVENIA (Factory setting) a potom ....

_________________
AB Prismcube Ruby
motor DG 240 / parab 105 /42E - 30W


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 08.Srpen 2010 - 15:17 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 12.Únor 2010 - 11:34
Příspěvky: 9
vsak som uz vsetko spravyl a stale nic aj vyrobne nast. aj fw a stale pri hladani prog. na konci vypise chybu(fail) cital som tu ze by to mohol byt zrojom


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 08.Srpen 2010 - 23:07 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 96 krát
hladas skylink programy na nespravnej druzici. Bud si s parabolou ani nepiohol - takze ju mas na thore , alebo si s parabolou pristal kdesi uplne inde - Hotbird, Astra 19,2 , alebo az ASTRA 28,2 .
ty potrebujes najskor nastavit parabolu a az potom lamentovat.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Srpen 2010 - 9:24 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 12.Únor 2010 - 11:34
Příspěvky: 9
ide o to ze parabola je nastavena spravne lebo na nej su nastavene uz dva sat.primace asi si zaobstaram druhy primac dik za rady


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Srpen 2010 - 11:55 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 09.Květen 2006 - 23:47
Příspěvky: 377
satelitni prijimac: AB Prismcube Ruby
Místo/Bydliště: Spišská Nová Ves
Poděkoval: 6 krát
Poděkováno: 5 krát
A tie dva prijímače čo prijímajú? Majú len 1 LNB, alebo viac? Alebo chces nastaviť len 1 LNB na multifeede?
Daj jasne vedieť a až potom bude jasnejšie, či Ti treba ozaj nový prijímač, alebo lepšie nastavenia paraboly/LNB.

_________________
AB Prismcube Ruby
motor DG 240 / parab 105 /42E - 30W


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Srpen 2010 - 12:42 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 12.Únor 2010 - 11:34
Příspěvky: 9
ide o jeden lnb primac ktory ma 4 vyvody qaud konvektor doteraz sme mali digi a teraz sky link na tych dvoch primacoch astra ide a mne pri ladeni vypisuje chybu tie dva primace su orton4060 aj ked som dal orton na moj kabel ide astra ale ten moj primac (sigmal kvalita90%) a na konci ladenia vypise chybu(fail)


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Srpen 2010 - 13:35 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 96 krát
ak si nahral nespravnu verziu fw je to mozne. Potom je mozny nekompatibliny LNB(alebo zle nastavenie deliace frekvencie), zavada zdroja. atd atd . Na dialku ani boh nevie.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Srpen 2010 - 23:18 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 12.Únor 2010 - 11:34
Příspěvky: 9
dakujem za rady asi kupin novy ktory je celkom dobry poradite?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 14.Srpen 2010 - 13:28 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 08.Únor 2008 - 21:22
Příspěvky: 6
Zdravím
Ja mam podobný problém. Stanice mám naladené, po vložení karty mi napise sky initializing, potom aj CAM initializing (to len niekedy) ale nič sa nestane programi nejdú. Karta je funkčná odskúšaná. Používam len jednu kartu.
Skúšal som aj prijímač zapnutý celu noc ale nepomohlo.
Softver: ABf 322SZ 3.136d
Ďakujem za radu.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 14.Srpen 2010 - 13:57 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 96 krát
Ak nepomozu vyrobne nastavenia - tak len snad vlozit original CI modul (poial ma zariadenie CI rozhranie) ,alebo novy prijimac .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 15.Srpen 2010 - 19:25 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 07.Listopad 2008 - 23:02
Příspěvky: 10
Měl jsem podobné problémy.Byl jsem z toho málem na palici pomohlo podlepit kartu ,rada tady někde na fóru, od té doby jede vše bez problému.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 01.Únor 2012 - 21:24 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 12.Březen 2011 - 6:55
Příspěvky: 7
Prosim Vás ja som dnes dal servisne nastavenie a pristroj mi prestal citat kartu skylink modru ked pozrem skykrypt je V40a3 vymazal som nieco co spusta citacku poradite mi dakujem.Pred servisnym nast to islo ok


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 23 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk