Talianska futbalová Serie A končí na Nova Sport a Premier Sport

Jediné omezení: pouze vše kolem satelitní techniky, příjmu apod.
Pokud se chcete bavit o něčem jiném, tak to patří jinam!

Moderátoři: EnoSat, Steiner, cityglam1

Pravidla fóra
Upozornenie predajcom sat. techniky !
Toto fórum je založené pre užívateľov sat.techniky ! Akákoľvek, aj skrytá reklama ,smerujúca na stránky komerčných spoločností, bude po zásluhe odmenená .

A: V príspevkoch nieje možné žiadať o refresh kariet operátorov Skylink a CSlink.
1. Název příspěvku musí odpovídat obsahu otázky - (nepojmenovávat téma jako pomoc, žádost o radu apod.) To, že chce uživatel založením příspěvku požádat o pomoc, je všem jasné ...
Také pojmenování podle názvu přijímače moc nevypovídá o samotném dotazu.
2. Než položíte dotaz, zkuste využít funkci HLEDAT - hodně příspěvků je zde stále dokola a tak není potřeba vytvářet novou diskusi.
3. Pokud je pro konkrétní přijímač vytvořena na ABF samostatná kategorie, své dotazy pište přímo tam
4. Pre vkladanie logov a podobných súborov treba využiť možnosť vloženia ako prílohy a nie ich vkladať do príspevkov ako XX riadkové texty.
5. Nedodržování těchto základních pravidel může vést k tomu, že bude váš dotaz bez upozornění smazán!
6. Maximalna veľkosť prílohy - 1MB .
Odpovědět
Uživatelský avatar
Warder
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 653
Registrován: 05.duben 2007 - 9:32

Talianska futbalová Serie A končí na Nova Sport a Premier Sport

Příspěvek od Warder »

Talianska najvyššia futbalová súťaž Serie A končí na platených športových programoch Nova Sport a Premier Sport. Od novej sezóny 2024/2025 ju budú môcť sledovať slovenskí a českí diváci ďalej na športových programoch spoločnosti spoločnosti AMC Networks International – Central and Northern Europe (AMCNI CNE). Vysielateľ, ktorý prevádzkuje športové stanice Sport 1 a Sport 2 získal vysielacie práva nielen na Serie A, ale aj taliansky pohár Coppa Italia a Supercoppa Italiana.

Futbaloví fanúšikovia uvidia na Sport 1 a Sport 2 viac ako 400 zápasov vrcholného talianskeho futbalu počas každej sezóny. Od prvého kola Serie A až do rozhodujúcich fáz jarného boja o titul, cez všetky dôležité momenty slávneho talianskeho pohára Coppa Italia, až po súboj najlepších v talianskom superpohári.

Po Európskej konferenčnej lige, Lige národov UEFA či európskej kvalifikácii rozširujú športové programy Sport 1 a Sport 2 vysielanie o ďalšiu zaujímavú futbalovú súťaž.

Talianska liga sa dlhodobo drží na popredných pozíciách rebríčka UEFA a tímy ako sú AC Miláno, Inter Miláno, Juventus, AS Rím, Neapol, Lazio či Fiorentina pravidelne bojujú vo vrcholných fázach európskych pohárov. Milánske veľkokluby získali dohromady desať triumfov v slávnej Lige majstrov, AS Rím je víťazom Konferenčnej ligy z roku 2022, a Juventus je s 36 titulmi rekordérom Serie A. V lige hrajú aj slovenskí hráči. Stanislav Lobotka patrí medzi hviezdy Neapola, reprezentanti Duda a Suslov obliekajú dres Hellasu Verona, Norbert Gyömbér je oporou Salernitany a mladý obranca Adam Obert sa presadzuje v defenzíve Cagliari.
------------------
Nosce te ipsum.
Uživatelský avatar
Tami
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Příspěvky: 36
Registrován: 30.září 2009 - 22:33

Re: Talianska futbalová Serie A končí na Nova Sport a Premier Sport

Příspěvek od Tami »

No veľmi zaujímavá informácia. Som zvedavý, čo bude s Premier sportami. Inak sport 1 a sport 2, tie otrasné logá by mohli zmeniť. Vzhľad ako teleshopingový kanál.
Odpovědět

Zpět na „Volná diskuse“