Polsat Sport 1, 2 a 3

Diskusia o payTV provideroch . Nie o zdielani a zdielacoch !!!

Moderátoři: EnoSat, Steiner, cityglam1

Odpovědět
Uživatelský avatar
Warder
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 653
Registrován: 05.duben 2007 - 9:32

Polsat Sport 1, 2 a 3

Příspěvek od Warder »

Polsat SportKanály When Polsat Sport, Polsat Sport Extra a Polsat Sport News by sa už čoskoro mali divákom predstaviť pod novými názvami Polsat Sport 1, Polsat Sport 2 a Polsat Sport 3.

Ako sme informovali 21. marca tohto roku. , Národná rada pre vysielanie a retransmisiu prijala uznesenia o zmene názvov programov: Polsat Sport na Polsat Sport 1 , Polsat Sport Extra na Polsat Sport 2 a Polsat Sport News na Polsat Sport 3 . Kedy dôjde k rebrandingu troch športových kanálov Telewizja Polsat?

- Podali sme žiadosti do Národnej rady pre vysielanie a retransmisiu. Včera večer som hovoril so zástupcami Národnej rady pre vysielanie a retransmisiu a do dvoch týždňov by mali mať odpovede na tieto žiadosti. Potom sú tu technické problémy, formality na našej strane a malo by sa to stať, takže toto je časový rámec, o ktorom hovoríme – povedal Piotr Żak, úradujúci prezident správnej rady Telewizja Polsat , počas štvrtkovej výsledkovej konferencie skupiny Polsat Plus Group .

Polsat Sport vysiela od 11. augusta 2000, Polsat Sport Extra od 15. októbra 2005 a Polsat Sport News od 30. mája 2011.
A čo kanály Polsat Sport Premium?
Dodajme, že Polsat Sport, Polsat Sport Extra a Polsat Sport News nie sú jediné športové kanály skupiny Polsat Plus. Ďalej sú to: Polsat Sport Fight (určený hlavne na bojové športy) a Polsat Sport Premium 1 a Polsat Sport Premium 2 a príležitostne Polsat Sport Premium 3 PPV, Polsat Sport Premium 4 PPV, Polsat Sport Premium 5 PPV a Polsat Sport Premium 6 PPV ( m vrátane prenosov Ligy majstrov UEFA). Okrem toho sú to aj kanály Eleven Sports 1, Eleven Sports 2, Eleven Sports 3 a Eleven Sports 4 a Eleven Sports 1 4K .

Vzhľadom na to, že Telewizja Polsat stráca práva na vysielanie zápasov Ligy majstrov UEFA od sezóny 2024/25 na CANAL+ , budú kanály Polsat Sport Premium zatvorené? Bude Polsat Box ponúkať stanice CANAL+ s Ligou majstrov UEFA?

- Do konca sezóny vám odporúčame sledovať Ligu majstrov na kanáloch Polsat Sport Premium. Ďalšia súťaž začína v septembri, tak si počkajme. O vývoji vás budeme priebežne informovať, povedal Maciej Stec, podpredseda predstavenstva pre stratégiu Polsat Plus Group .

Zdroj Satkurier
------------------
Nosce te ipsum.
Odpovědět

Zpět na „Satelitné / terestriálne / IPTV / a iné ... platformy“