Novinky v Telly

Moderátoři: EnoSat, Steiner, cityglam1

Odpovědět
Uživatelský avatar
Warder
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 658
Registrován: 05.duben 2007 - 9:32

Novinky v Telly

Příspěvek od Warder »

Satelitná služba Telly vyradila stanice AXN a pridala kanál z dielne TV Nova

Česká satelitná služba Telly, ktorú prevádzkuje Lama Energy Group, vyradila dnes zo svojej ponuky tri stanice z dielne AXN – AXN, AXN Black a AXN White. Podľa vyjadrenia operátora je dôvodom koniec platnosti zmlúv ohľadom distribúcie. V ponuke internetovej služby Telly programy naďalej zostávajú.

Po dnešnej aktualizácii kanálovej mapy satelitnej služby došlo zároveň k veľkému presunu staníc. Operátor výrazne zmenil poradie takmer väčšiny programov z ponuky. Klienti, ktorí využívajú dodávané boxy, prípadne CA moduly s funkciou automatického prelaďovania, nájdu viac ako 70 staníc na nových programových pozíciách. Kompletný prehľad je v tabuľke na konci správy.

Klienti sa dočkali aj jednej novinky. Do programovej ponuky satelitnej služby dnes pribudol kanál Nova Lady. Program, ktorý odštartoval vysielanie 18. októbra 2021 prináša vo vysielaní mix českých a zahraničných romantických seriálov, filmov a reality šou.

Aktualnu tabulku stanic si mozete pozriet na Satelitnatv.sk.
------------------
Nosce te ipsum.
Uživatelský avatar
Warder
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 658
Registrován: 05.duben 2007 - 9:32

Re: Novinky v Telly

Příspěvek od Warder »

Telly přidává čtyři nové stanice, Warner TV i Sporty TV

Televizní operátor Telly přidává do své nabídky hned čtyři nové kanály. Celkový počet televizních stanic u základního balíčku Malý stoupl na 71, balíček Velký jich obsahuje dokonce 127. Po celý duben bude navíc kanál AMC zpřístupněný všem zákazníkům Telly.

Telly od konce března přidává pro své zákazníky čtyři televizní kanály. Do internetové televize nově přibydou kanály Nova Lady, Markíza International, Warner TV a Sporty TV, všechny v HD kvalitě. Kanál Nova Lady bude k dispozici rovněž na satelitní televizi v SD kvalitě. Všechny nové televizní kanály míří do všech základních televizních balíčků: Malý, Střední a Velký. Kanál Sporty TV bude navíc i v samostatném sportovním balíčku.

Zároveň bude po celý duben jako jarní dárek všem zákazníkům Telly zpřístupněn filmový kanál AMC s novou sérií The Walking
Dead: Daryl Dixon, která startuje od 8. dubna každé pondělí ve 22:00.

Zdroj Parabola.
------------------
Nosce te ipsum.
Uživatelský avatar
Warder
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 658
Registrován: 05.duben 2007 - 9:32

Re: Novinky v Telly

Příspěvek od Warder »

Telly spouští jarní kampaň, nabízí kombinované slevy s Nordic Telecom

Televizní operátor Telly ve své nové jarní kampani nabízí výraznou slevu pro balíčky Střední a Velký. Dodatečnou slevu lze navíc získat v kombinaci s internetovým připojením od firmy Nordic Telecom.
Telly nabízí pro balíčky Střední a Velký slevu 20 procent při objednání služby na nejméně dva roky. Dlouhodobě nejoblíbenější balíček Střední (111 kanálů, z toho 80 v HD rozlišení), jehož součástí jsou i přenosy závodů Formule 1 a zápasů Ligy mistrů UEFA, stojí standardně 450 Kč. Po aktuální slevě zákazníci zaplatí pouze 360 Kč měsíčně. Celková úspora tak činí 2 160 Kč za 2 roky.

V případě balíčku Velký (127 kanálů, z toho 91 v HD), který obsahuje i kompletní sportovní nabídku operátora vč. UFC a MotoGP, je standardní cena 650 Kč. S 20% slevou vyjde jen na 520 Kč měsíčně. Za 2 roky tak zákazníci uspoří 3 120 Kč.

Součástí jarní kampaně je i společná nabídka Telly s poskytovatelem rychlého a stabilního internetového připojení Nordic Telecom, se kterým vloni uzavřel operátor strategické partnerství.

Jarní kampaň se sloganem Telly zabaví, Nordic připojí tak nabízí i kombinaci televizních balíčků s internetovými tarify Nordic Telecom, díky které zákazníci obou společností ušetří tisíce korun ročně. Při nejvýhodnější kombinaci Telly balíčku Velký a tarifu optického internetu Nordic Plus 1000 s rychlostí 1000 Mbit/s činí úspora za dva roky dokonce 15 120 korun.

Zdroj Parabola.
------------------
Nosce te ipsum.
Odpovědět

Zpět na „Telly“