AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo

Odpovědět
Jaresss
Registrovaný
Registrovaný
Příspěvky: 1
Registrován: 15.červen 2011 - 12:11

Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo

Příspěvek od Jaresss »

kratke_pole píše:Nic netreba, staci ist na web stroja:9981
pýta to odo mna login, nemám potuchy aký
Naposledy upravil(a) EnoSat dne 23.březen 2023 - 15:36, celkem upraveno 1 x.
Důvod: fix QUOTE
major742
Registrovaný
Registrovaný
Příspěvky: 9
Registrován: 01.listopad 2022 - 12:15

Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo

Příspěvek od major742 »

Ahojte chalani, trochu som sa pobavil s touto krabicou. Problém so zoznamom od Duo4k vyriešil apk TiviMate. EPG funguje, je tam pikonka programov, žiaľ, je spoplatnené, ale môžete ho používať na 5 zariadeniach súčasne. Netflix je spustený vo verzii 8.70.0. Diaľkové ovládanie sa bohužiaľ musí prepnúť do režimu myši, ale ide to. S pozdravom
fatter
Pokročilý
Pokročilý
Příspěvky: 204
Registrován: 10.únor 2009 - 22:16
satelitni prijimac: Coolstream Tank,S3mini,Dreambo

Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo

Příspěvek od fatter »

Ahojte, vyriesil uz niekto to mrznutie boxu? (IPBox ONE) Premyslam nad nim, ale mat box ktory mrzne..
Uživatelský avatar
siletblok
Odborník
Odborník
Příspěvky: 468
Registrován: 12.leden 2022 - 11:03

Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo

Příspěvek od siletblok »

Mam tu uz nejaky den ten "AB sčot" v podobe konkretne Two Combo. Po vsetkych aktualizaciach to da sa povedat "normal" bezi, Kodi aktualizovane na 20.1 tiez..... Na zamrznutie som zatial nenarazil. Nie je to Enigma ale uz sa to da pouzit.
Na Bazosi som uz videl inzeraty s ponukami na ONE tusim za 50€ a aj na TWO za 80€ takze myslim, ze to su uz dost "priaznive" ceny na ich kupu a otestovanie/pohranie sa. :wink:
Obrázek
fatter
Pokročilý
Pokročilý
Příspěvky: 204
Registrován: 10.únor 2009 - 22:16
satelitni prijimac: Coolstream Tank,S3mini,Dreambo

Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo

Příspěvek od fatter »

No ked ide obraz, zvuk a oscam, tak to mi staci..nepotrebujem nic ine od androidu
Uživatelský avatar
Spacer
Odborník
Odborník
Příspěvky: 410
Registrován: 14.březen 2012 - 18:44

Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo

Příspěvek od Spacer »

No keď len to ti stačí, tak nebudeš mať problém. Ešte budeš mať aj plus android appky, keď vypadne satelit.
Keby to malo ešte nejaký lepší management časovačov a nastavenie vypnutia po zvolenom čase, keď ja už dávno spím, tak by som bol aj spokojný. :-)
VU+Duo², Black Hole 3.0.9, skin Red Sea
Formuler Z7+, Android 7.0
AB IPBox TWO, Android TV 8.0
Devastator
Registrovaný
Registrovaný
Příspěvky: 11
Registrován: 18.duben 2009 - 12:17

Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo

Příspěvek od Devastator »

Ale vždyť nastavení časovače vypnutí to má na tlačítku ovladače, druhé tlačítko z leva ve druhé řadě odspodu, nastavuješ po deseti minutách až snad do 180 min
Naposledy upravil(a) EnoSat dne 22.květen 2023 - 21:08, celkem upraveno 1 x.
Důvod: fix QUOTE
fatter
Pokročilý
Pokročilý
Příspěvky: 204
Registrován: 10.únor 2009 - 22:16
satelitni prijimac: Coolstream Tank,S3mini,Dreambo

Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo

Příspěvek od fatter »

Ok dik idem do toho..ved za 50E clovek nedostane ani poriadne tri obedy
Uživatelský avatar
Spacer
Odborník
Odborník
Příspěvky: 410
Registrován: 14.březen 2012 - 18:44

Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo

Příspěvek od Spacer »

Ja mám TWO a ten vizuálne krajší ovládač, a ten to tlačítko sleep nemá.
Takisto sa mi ani za nič nepodarilo naprogramovať tlačítko TV na zapnutie TV Philips.
VU+Duo², Black Hole 3.0.9, skin Red Sea
Formuler Z7+, Android 7.0
AB IPBox TWO, Android TV 8.0
Devastator
Registrovaný
Registrovaný
Příspěvky: 11
Registrován: 18.duben 2009 - 12:17

Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo

Příspěvek od Devastator »

Místo programování tlačítka použij funkci HDMI-CEC, zapneš satelit zapne se TV, vypneš satelit vypne se TV
Devastator
Registrovaný
Registrovaný
Příspěvky: 11
Registrován: 18.duben 2009 - 12:17

Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo

Příspěvek od Devastator »

Ahoj, už někdo otestoval ten květnový update?
Uživatelský avatar
Spacer
Odborník
Odborník
Příspěvky: 410
Registrován: 14.březen 2012 - 18:44

Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo

Příspěvek od Spacer »

Aký update? Posledný je ABIPBOX-TWO-patch_full-SK_CZ_03082022
VU+Duo², Black Hole 3.0.9, skin Red Sea
Formuler Z7+, Android 7.0
AB IPBox TWO, Android TV 8.0
ctiforum
Odborník
Odborník
Příspěvky: 332
Registrován: 19.září 2013 - 1:39

Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo

Příspěvek od ctiforum »

Spacer píše:Aký update? Posledný je ABIPBOX-TWO-patch_full-SK_CZ_03082022
Načo hľadať na stránke distribútora? Všakže? :o
https://download.abcom.sk/AB%20IPBox%20 ... o%20Combo/
########################
########################

########################
########################

########################
########################

Ukroruina = state "404"
Из России-матушки
Вдаль глядят Сарматушки
На Соединённые Штатушки!
Uživatelský avatar
Spacer
Odborník
Odborník
Příspěvky: 410
Registrován: 14.březen 2012 - 18:44

Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo

Příspěvek od Spacer »

A ja som myslel, že ofiko je satupdate.net ;-)
VU+Duo², Black Hole 3.0.9, skin Red Sea
Formuler Z7+, Android 7.0
AB IPBox TWO, Android TV 8.0
Uživatelský avatar
mirotaso
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Příspěvky: 88
Registrován: 09.listopad 2012 - 23:09

Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo

Příspěvek od mirotaso »

Devastator píše:Ahoj, už někdo otestoval ten květnový update?
... a aby sme sa vratili k povodnej otazke :) ma vyznam to instalovat??? alebo zbytocne zabijem pol dna? daju sa napr. pohodlne usporiadavat programy???
Devastator
Registrovaný
Registrovaný
Příspěvky: 11
Registrován: 18.duben 2009 - 12:17

Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo

Příspěvek od Devastator »

mirotaso píše:
Devastator píše:Ahoj, už někdo otestoval ten květnový update?
... a aby sme sa vratili k povodnej otazke :) ma vyznam to instalovat??? alebo zbytocne zabijem pol dna? daju sa napr. pohodlne usporiadavat programy???
Abych pravdu řekl, tak jsem to nainstaloval, ale mám pocit, že je to krok zpět, jediné zlepšení které pozoruji je to, že se nekousne obraz na hrající stanici, zatím. V modulu CAM chybí veškeré možnosti Oscamu, je tam jen záložka CAS, vše ostatní chybí a Oscam jsem tam musel nakopírovat natvrdo. Dál jsem nezkoumal co se změnilo. Stanice jsem netřídil, nahrál jsem je zpět ze zálohy
Megadeth
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Příspěvky: 28
Registrován: 19.únor 2021 - 22:06

Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo

Příspěvek od Megadeth »

Zdravim odbornikov ,vie niekto poradit kde v tomto prijmaci AB IPbox Two sa v menu nachadza usals ? Nahral som tam komplet zalohu z fora ale veru som preklikal v nastaveni co sa dalo ale som to nenasiel. :(
Uživatelský avatar
kratke_pole
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 364
Registrován: 03.prosinec 2015 - 16:34

Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo

Příspěvek od kratke_pole »

Zrejme si nedobre pozeral..
Ved to mas tu na fore aj s obrazkami..
PS: je to o DiSEqC, ale najdes tam aj co hladas.
Do r. 2015 ako alfsvk
Megadeth
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Příspěvky: 28
Registrován: 19.únor 2021 - 22:06

Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo

Příspěvek od Megadeth »

Dakujem pekne za info .
zyrix
Registrovaný
Registrovaný
Příspěvky: 3
Registrován: 28.listopad 2009 - 18:12

Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo

Příspěvek od zyrix »

Obraz na LiveTV zamrzne, zvuk ide dalej, už som vyskúšal všetky dostupné firmware....
Odpovědět

Zpět na „AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo“