AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 01.Říjen 2023 - 3:10

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 223 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 18 9 10 11 12 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
PříspěvekOdeslal: 23.Březen 2023 - 14:33 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 15.Červen 2011 - 12:11
Příspěvky: 1
kratke_pole napsal:
Nic netreba, staci ist na web stroja:9981
pýta to odo mna login, nemám potuchy aký


Naposledy upravil(a) EnoSat dne 23.Březen 2023 - 15:36, celkem upraveno 1 x.
fix QUOTE


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
PříspěvekOdeslal: 21.Květen 2023 - 9:47 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 01.Listopad 2022 - 12:15
Příspěvky: 10
Ahojte chalani, trochu som sa pobavil s touto krabicou. Problém so zoznamom od Duo4k vyriešil apk TiviMate. EPG funguje, je tam pikonka programov, žiaľ, je spoplatnené, ale môžete ho používať na 5 zariadeniach súčasne. Netflix je spustený vo verzii 8.70.0. Diaľkové ovládanie sa bohužiaľ musí prepnúť do režimu myši, ale ide to. S pozdravom


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
PříspěvekOdeslal: 22.Květen 2023 - 11:50 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 10.Únor 2009 - 22:16
Příspěvky: 196
satelitni prijimac: Coolstream Tank,S3mini,Dreambo
Poděkováno: 1 krát
Ahojte, vyriesil uz niekto to mrznutie boxu? (IPBox ONE) Premyslam nad nim, ale mat box ktory mrzne..


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
PříspěvekOdeslal: 22.Květen 2023 - 12:02 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 12.Leden 2022 - 11:03
Příspěvky: 527
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 78 krát
Mam tu uz nejaky den ten "AB sčot" v podobe konkretne Two Combo. Po vsetkych aktualizaciach to da sa povedat "normal" bezi, Kodi aktualizovane na 20.1 tiez..... Na zamrznutie som zatial nenarazil. Nie je to Enigma ale uz sa to da pouzit.
Na Bazosi som uz videl inzeraty s ponukami na ONE tusim za 50€ a aj na TWO za 80€ takze myslim, ze to su uz dost "priaznive" ceny na ich kupu a otestovanie/pohranie sa. :wink:

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
PříspěvekOdeslal: 22.Květen 2023 - 13:16 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 10.Únor 2009 - 22:16
Příspěvky: 196
satelitni prijimac: Coolstream Tank,S3mini,Dreambo
Poděkováno: 1 krát
No ked ide obraz, zvuk a oscam, tak to mi staci..nepotrebujem nic ine od androidu


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
PříspěvekOdeslal: 22.Květen 2023 - 18:33 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 14.Březen 2012 - 18:44
Příspěvky: 431
Poděkoval: 25 krát
Poděkováno: 26 krát
No keď len to ti stačí, tak nebudeš mať problém. Ešte budeš mať aj plus android appky, keď vypadne satelit.
Keby to malo ešte nejaký lepší management časovačov a nastavenie vypnutia po zvolenom čase, keď ja už dávno spím, tak by som bol aj spokojný. :-)

_________________
VU+Duo², Black Hole 3.0.9, skin Red Sea
Formuler Z7+, Android 7.0
AB IPBox TWO, Android TV 8.0


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
PříspěvekOdeslal: 22.Květen 2023 - 20:37 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 18.Duben 2009 - 12:17
Příspěvky: 11
Poděkováno: 1 krát
Ale vždyť nastavení časovače vypnutí to má na tlačítku ovladače, druhé tlačítko z leva ve druhé řadě odspodu, nastavuješ po deseti minutách až snad do 180 min


Naposledy upravil(a) EnoSat dne 22.Květen 2023 - 21:08, celkem upraveno 1 x.
fix QUOTE


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
PříspěvekOdeslal: 22.Květen 2023 - 20:49 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 10.Únor 2009 - 22:16
Příspěvky: 196
satelitni prijimac: Coolstream Tank,S3mini,Dreambo
Poděkováno: 1 krát
Ok dik idem do toho..ved za 50E clovek nedostane ani poriadne tri obedy


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
PříspěvekOdeslal: 23.Květen 2023 - 14:08 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 14.Březen 2012 - 18:44
Příspěvky: 431
Poděkoval: 25 krát
Poděkováno: 26 krát
Ja mám TWO a ten vizuálne krajší ovládač, a ten to tlačítko sleep nemá.
Takisto sa mi ani za nič nepodarilo naprogramovať tlačítko TV na zapnutie TV Philips.

_________________
VU+Duo², Black Hole 3.0.9, skin Red Sea
Formuler Z7+, Android 7.0
AB IPBox TWO, Android TV 8.0


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
PříspěvekOdeslal: 24.Květen 2023 - 19:12 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 18.Duben 2009 - 12:17
Příspěvky: 11
Poděkováno: 1 krát
Místo programování tlačítka použij funkci HDMI-CEC, zapneš satelit zapne se TV, vypneš satelit vypne se TV


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
PříspěvekOdeslal: 14.Červen 2023 - 20:05 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 18.Duben 2009 - 12:17
Příspěvky: 11
Poděkováno: 1 krát
Ahoj, už někdo otestoval ten květnový update?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
PříspěvekOdeslal: 15.Červen 2023 - 14:21 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 14.Březen 2012 - 18:44
Příspěvky: 431
Poděkoval: 25 krát
Poděkováno: 26 krát
Aký update? Posledný je ABIPBOX-TWO-patch_full-SK_CZ_03082022

_________________
VU+Duo², Black Hole 3.0.9, skin Red Sea
Formuler Z7+, Android 7.0
AB IPBox TWO, Android TV 8.0


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
PříspěvekOdeslal: 15.Červen 2023 - 17:32 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 19.Září 2013 - 1:39
Příspěvky: 376
Poděkoval: 10 krát
Poděkováno: 110 krát
Spacer napsal:
Aký update? Posledný je ABIPBOX-TWO-patch_full-SK_CZ_03082022

Načo hľadať na stránke distribútora? Všakže? :o
https://download.abcom.sk/AB%20IPBox%20One%20+%20Two%20+%20Two%20Combo/

_________________
########################
########################

########################
########################

########################
########################

:D Slama v kravíne!!! V kravíne slama!!! :D
Так давай, Вагнер, играй
Оркестрантов своих поднимай ...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
PříspěvekOdeslal: 15.Červen 2023 - 21:47 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 14.Březen 2012 - 18:44
Příspěvky: 431
Poděkoval: 25 krát
Poděkováno: 26 krát
A ja som myslel, že ofiko je satupdate.net ;-)

_________________
VU+Duo², Black Hole 3.0.9, skin Red Sea
Formuler Z7+, Android 7.0
AB IPBox TWO, Android TV 8.0


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
PříspěvekOdeslal: 25.Červen 2023 - 17:55 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 09.Listopad 2012 - 23:09
Příspěvky: 94
Poděkoval: 24 krát
Poděkováno: 1 krát
Devastator napsal:
Ahoj, už někdo otestoval ten květnový update?
... a aby sme sa vratili k povodnej otazke :) ma vyznam to instalovat??? alebo zbytocne zabijem pol dna? daju sa napr. pohodlne usporiadavat programy???


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
PříspěvekOdeslal: 26.Červen 2023 - 18:39 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 18.Duben 2009 - 12:17
Příspěvky: 11
Poděkováno: 1 krát
mirotaso napsal:
Devastator napsal:
Ahoj, už někdo otestoval ten květnový update?
... a aby sme sa vratili k povodnej otazke :) ma vyznam to instalovat??? alebo zbytocne zabijem pol dna? daju sa napr. pohodlne usporiadavat programy???


Abych pravdu řekl, tak jsem to nainstaloval, ale mám pocit, že je to krok zpět, jediné zlepšení které pozoruji je to, že se nekousne obraz na hrající stanici, zatím. V modulu CAM chybí veškeré možnosti Oscamu, je tam jen záložka CAS, vše ostatní chybí a Oscam jsem tam musel nakopírovat natvrdo. Dál jsem nezkoumal co se změnilo. Stanice jsem netřídil, nahrál jsem je zpět ze zálohy


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
PříspěvekOdeslal: 28.Červen 2023 - 15:10 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 19.Únor 2021 - 22:06
Příspěvky: 29
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 5 krát
Zdravim odbornikov ,vie niekto poradit kde v tomto prijmaci AB IPbox Two sa v menu nachadza usals ? Nahral som tam komplet zalohu z fora ale veru som preklikal v nastaveni co sa dalo ale som to nenasiel. :(


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
PříspěvekOdeslal: 28.Červen 2023 - 16:21 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 03.Prosinec 2015 - 16:34
Příspěvky: 369
Poděkoval: 24 krát
Poděkováno: 89 krát
Zrejme si nedobre pozeral..
Ved to mas tu na fore aj s obrazkami..
PS: je to o DiSEqC, ale najdes tam aj co hladas.

_________________
Do r. 2015 ako alfsvk


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
PříspěvekOdeslal: 29.Červen 2023 - 12:25 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 19.Únor 2021 - 22:06
Příspěvky: 29
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 5 krát
Dakujem pekne za info .


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
PříspěvekOdeslal: 26.Červenec 2023 - 20:16 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 28.Listopad 2009 - 18:12
Příspěvky: 3
Obraz na LiveTV zamrzne, zvuk ide dalej, už som vyskúšal všetky dostupné firmware....


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 223 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 18 9 10 11 12 Další

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
cron