AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 26.Září 2022 - 1:35

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 149 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 14 5 6 7 8 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
PříspěvekOdeslal: 22.Červen 2022 - 16:08 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 09.Říjen 2011 - 15:01
Příspěvky: 271
satelitni prijimac: Xtrend,Gigablue,Dm900
Místo/Bydliště: SK
Poděkoval: 36 krát
Poděkováno: 24 krát
Ale prečo agent. Veď ak sa chceme niekam posunúť tak treba komunikovať aj s užívateľmi. Vôbec v tom problém nevidím, Inak to nefunguje.

_________________
Xtrend,Gigablue,Dm900


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
PříspěvekOdeslal: 22.Červen 2022 - 17:35 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 09.Listopad 2012 - 23:09
Příspěvky: 75
Poděkoval: 19 krát
Poděkováno: 1 krát
... ja som to nemyslel ako problem, naopak.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
PříspěvekOdeslal: 22.Červen 2022 - 19:00 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 12.Leden 2022 - 11:03
Příspěvky: 275
Poděkováno: 42 krát
To je nejaka divna forma komunikacie ked tato "Firma" opakovane vypusti nedorobok a ocakava, ze si ho zas jej zakaznici svojpomocne dorobia.

_________________
########################
########################
########################
########################

########################
########################


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
PříspěvekOdeslal: 06.Červenec 2022 - 10:00 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 14.Březen 2012 - 18:44
Příspěvky: 319
Poděkoval: 22 krát
Poděkováno: 16 krát
Už ste otestovali ABIPBOX-TWO-patch_full-SK_CZ_14062022 14-06-2022?

vylepšené - predinštalovaná aplikácia addon čítačky
vylepšené - časové nahrávanie pomocou EPG
vylepšené - nahrávky z HEVC kanálov
vylepšené - NTV+ share

_________________
VU+Duo², Black Hole 3.0.9, skin Red Sea
Formuler Z7+, Android 7.0
AB IPBox TWO, Android TV 8.0


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
PříspěvekOdeslal: 06.Červenec 2022 - 14:59 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 09.Listopad 2012 - 23:09
Příspěvky: 75
Poděkoval: 19 krát
Poděkováno: 1 krát
jasne, ta citacka je zda sa ok, nahravanie HEVC tiez ale...

nevylepšené - stream HEVC
nevylepšené - predinstalovany Bloatware, ktory sa neda dat prec
nevylepšené - triedenie kanalov, vkuse padajuca apka
nevylepšené - potesilo by ovladanie jasu dipleja


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
PříspěvekOdeslal: 06.Červenec 2022 - 19:41 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 14.Březen 2012 - 18:44
Příspěvky: 319
Poděkoval: 22 krát
Poděkováno: 16 krát
Ešte by ma zaujímalo, kde sa dá vyčítať verzia z dátumu, lebo keď urobím zálohu, tak box si stiahne update, či si ťahá aktuálny, alebo čo to je za update.zip. Jeho veľkosť je cca. 690MB.

_________________
VU+Duo², Black Hole 3.0.9, skin Red Sea
Formuler Z7+, Android 7.0
AB IPBox TWO, Android TV 8.0


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
PříspěvekOdeslal: 23.Červenec 2022 - 20:35 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 06.Červenec 2015 - 21:33
Příspěvky: 2
satelitni prijimac: Cryptobox 650HD
Ahojte, pls je to bluetooth dialkove aj s gyro? Je tam nejake tlacidlo ako mys ale ta sipka sa pohybuje primitivne zase klikanim...Otazka je ci to tam je a ze ci to vobec ten prijmac podporuje, dakujem za info.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
PříspěvekOdeslal: 24.Červenec 2022 - 8:12 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 18.Červenec 2022 - 19:43
Příspěvky: 1
Zdravim, chtel bych se zeptat jak se daji seradit naladene satelitni programy, bohuzel jsem na to zatim nedosel.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
PříspěvekOdeslal: 25.Červenec 2022 - 9:33 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 14.Březen 2012 - 18:44
Příspěvky: 319
Poděkoval: 22 krát
Poděkováno: 16 krát
Myš nemá gyro. Ovláda sa po vyvolaní myši klasicky smerovými šípkami.
Zoradiť kanály sa dajú tuším iba vo vlastnom zozname. Pokúsil som sa o to iba jeden krát, ale nepodarilo sa mi to. Celý proces je trochu padavý. Mne postačuje výber vlastných programov so Skylink fastscanu, nemám ich tam veľa.
Vo výbere programov stlač info a dole sa objaví menu.

_________________
VU+Duo², Black Hole 3.0.9, skin Red Sea
Formuler Z7+, Android 7.0
AB IPBox TWO, Android TV 8.0


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
PříspěvekOdeslal: 31.Červenec 2022 - 19:06 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 11.Duben 2007 - 13:21
Příspěvky: 29
Poděkoval: 1 krát
Ahojte. existuje nejaký setings editor v ktorom viem usporiadať kanály.
ďakujem


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
PříspěvekOdeslal: 16.Září 2022 - 15:20 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 08.Červenec 2010 - 8:16
Příspěvky: 58
Poděkováno: 1 krát
Nenájde sa niekto kto by tu zrozumiteľne napísal návod ako sa mu podarilo rozbehať zdielanie na AB IPboxe One ? Či už cez DO alebo PC, mne sa nedarí stále. A to som si poradil zatiaľ s každým STB.

Dík


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
PříspěvekOdeslal: 17.Září 2022 - 10:57 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 25.Únor 2007 - 16:58
Příspěvky: 285
Poděkoval: 13 krát
Poděkováno: 54 krát
1- aký protokol chcete zdieľať ?
2- AB IPboxe One bude server ? Aký box bude client?
3- cez akú sieť to bude fungovať na priamo alebo router.
4- akú kartu chcete zdieľať?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
PříspěvekOdeslal: 17.Září 2022 - 12:02 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 03.Prosinec 2015 - 16:34
Příspěvky: 295
Poděkoval: 20 krát
Poděkováno: 69 krát
Vsetko ide ako treba. Na ilustraciu:
TWO box cez wifi/5GHz - dhcp IP
V citacke je RTVS karta /0668
41 je HOME serverik na LAN/Orange-zero a USB citacky /0624
dvbapi je TWO / STV2 a berie data z lokalnej karty
test1 je Solo2 a berie data cez oscam z LAN
test2 je Lunix4k / STV2 a berie data z lokalnej karty cez LAN.
Funguje: local, share a aj reshare. Viacej sa mi uz nechcelo pripojovat.

Je to iba o nastaveni a je jedno ci je to ONE, TWO alebo TWO Combo. /Najlepsie cez WEB oscamu..
PS: test1 a 2 funguju aj ked je TWO v standby mode pripadne ina cinnost /IP streaming atd.
PS1: postup nastavenia je standartny a pritom vzdy mierne rozdielny podla situacie a potrieb.


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
Do r. 2015 ako alfsvk


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
PříspěvekOdeslal: 17.Září 2022 - 19:36 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 08.Červenec 2010 - 8:16
Příspěvky: 58
Poděkováno: 1 krát
No ja mám dva IPBoxi One cez Wifi router, protokol CCcam. Nastavím server presne ako na AB Cryptoboxe cez DO, tak isto aj klienta, robil som to x krat na Cryptoboxe ale tu to proste stale pise Failure. A ešte jedna vec, keď chcem nastaviť pevnú IP tak vojdem do nastavenia siete, dám Static IP, nastavím IP, DNS .... ale moja IP je stále rovnaká ako mi pridelil router po zapnutí, proste ani tú IP adresu neviem zmenit.

Zvládam aj cez PC rozhranie to nastaviť, mal som kedysi Enigmu, ale už som to dávno nerobil. Neviete mi poradiť kde je pes zakopaný ? Ja si myslím že len dáka blbosť to bude, ale už som skúsil ozaj všetko. Ak by sa niekomu chcelo sem dať návod ako to nastavil isto to pomôže aj ďalším ľudom.

D.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
PříspěvekOdeslal: 17.Září 2022 - 21:07 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 21.Březen 2006 - 18:57
Příspěvky: 688
Místo/Bydliště: Strážovské vrchy a okolie
Poděkoval: 22 krát
Poděkováno: 168 krát
Cryptobox a IP Box je riadny rozdiel v nastavení zdieľania.
Okrem toho nastaviť oscam a nastaviť cryptobox je ku..vský rozdiel!

_________________
Zabi bobra, zachrániš strom!


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
PříspěvekOdeslal: 18.Září 2022 - 8:29 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 08.Červenec 2010 - 8:16
Příspěvky: 58
Poděkováno: 1 krát
furko napsal:
Cryptobox a IP Box je riadny rozdiel v nastavení zdieľania.
Okrem toho nastaviť oscam a nastaviť cryptobox je ku..vský rozdiel!


Áno som si toho vedomí, ale dúfal som že napíšeš aj v čom


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
PříspěvekOdeslal: 18.Září 2022 - 8:38 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 03.Prosinec 2015 - 16:34
Příspěvky: 295
Poděkoval: 20 krát
Poděkováno: 69 krát
Radsej si pozri zmeny vo FW pre AB ONE atd. Nik netusi co mas v stroji.
Prve dve verzie robili sarapatu ked sa zadavali udaje cez dialkove,
boli prehodene protokoly pre CCC MGCAM. Je to tu popisane.
Preto som pisal ze najlepsie cez WEB oscamu!!
Posledna verzia uz funguje aj cez dialkove.

_________________
Do r. 2015 ako alfsvk


Naposledy upravil(a) kratke_pole dne 18.Září 2022 - 8:54, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
PříspěvekOdeslal: 18.Září 2022 - 8:54 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 08.Červenec 2010 - 8:16
Příspěvky: 58
Poděkováno: 1 krát
kratke_pole napsal:
Radsej si pozri zmeny vo FW pre AB ONE atd. Nik netusi co mas v stroji.
Prve dve verzie robili sarapatu ked sa zadavali udaje cez dialkove,
boli prehodene protokoly pre CCC MGCAM. Je to tu popisane.
Preto som pisal ze najlepsie cez WEB oscamu!!
Posledna verzia uz funguje aj cez dialkove.


Dakujem, toto je on ?
ABIPBOX-ONE-patch_full-SK_CZ_03082022 03-08-2022 ?

A este posledna otazka ( dufam ), nastavit staticku IP sa da len v nastaveniach androidu ? Lebo tam sa mi to nedarí. Aj zadaám static IP a stále je tam pridelená routerom.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
PříspěvekOdeslal: 18.Září 2022 - 8:56 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 03.Prosinec 2015 - 16:34
Příspěvky: 295
Poděkoval: 20 krát
Poděkováno: 69 krát
Ano je to ono, IP sa nastavuje v Androide. /zubate kolecko atd.
Daj posledny SW a potom poprobuj.

_________________
Do r. 2015 ako alfsvk


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
PříspěvekOdeslal: 18.Září 2022 - 8:58 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 08.Červenec 2010 - 8:16
Příspěvky: 58
Poděkováno: 1 krát
Idem na to. ešte raz dakujem


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 149 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 14 5 6 7 8 Další

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk