e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 25.Červen 2019 - 13:51

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 12 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Diablo nebo jiný modul
PříspěvekOdeslal: 05.Leden 2019 - 11:56 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 17.Říjen 2008 - 20:59
Příspěvky: 121
satelitni prijimac: Formuler F4 Turbo
Poděkoval: 6 krát
Dobrý den.

Je nějaká možnost dostat do nové TV Sony s Androidem sharing? Nějaký Diablo modul, ideálně LAN nebo jiný modul? Případně jestli by nešel nějaký SW CAM přímo do TV?
Nemám s tím vůbec žádnou zkušenost, řešil jsem jen settopboxy.
Díky za odpověď.

_________________
Astra23.5E, Astra19.2E, Thor0.8W
Skylink, Freesat - Formuler F4 Turbo (OATV6.1) + 2TB USB Disk, Amiko Alien2
TV Panasonic Viera TX-P42GT60E


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Diablo nebo jiný modul
PříspěvekOdeslal: 09.Leden 2019 - 14:28 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 07.Leden 2009 - 5:26
Příspěvky: 9
Poděkováno: 1 krát
Diablo v Sony ani nezkoušej, ztráta času a nervů.

Sat tuner v Sony tv nepoužívám,ale zkusil jsem toto: https://play.google.com/store/apps/deta ... .tv.player
a ve spojení se stařičkým DM8000 to funguje i včetně UHD 4K.
Dreambox je pouze jako tuner a stream posílá do tv.
Premium verze stojí asi 190,-Kč a myslím že to nejsou vyhozený peníze.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Diablo nebo jiný modul
PříspěvekOdeslal: 09.Leden 2019 - 17:24 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 17.Říjen 2008 - 20:59
Příspěvky: 121
satelitni prijimac: Formuler F4 Turbo
Poděkoval: 6 krát
Dream player používám v mobilu. To bych potom asi raději využil Kodi, které v té televizi už je předinstalované a stream z E2 jde taky.
Každopádně díky za info.

_________________
Astra23.5E, Astra19.2E, Thor0.8W
Skylink, Freesat - Formuler F4 Turbo (OATV6.1) + 2TB USB Disk, Amiko Alien2
TV Panasonic Viera TX-P42GT60E


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Diablo nebo jiný modul
PříspěvekOdeslal: 09.Leden 2019 - 20:25 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 23.Listopad 2010 - 0:58
Příspěvky: 167
satelitni prijimac: Cryptobox 650,Samsung H-series
Místo/Bydliště: LBC
Poděkoval: 14 krát
Poděkováno: 2 krát
dreamsat1 napsal:
Diablo v Sony ani nezkoušej, ztráta času a nervů.

Muzu vedet duvod? Mas to vyzkouseny?!

Kdyz jsem u sharingu,tak...chtel jsem kupovat Diablo od pana,ktery rozchodil oscam na Androidu,ale ve Philipsu..Prej na nemeckych forach je hodne navodu..Mozna tam najdes neco i pro Sonaka..
Ja osobne pouzil Diabla pro hodne TV a vsechny jsem rozjel.. Ale uznavam,ze zatim zadny Sony..Ale kamos ma Sony,tak to tam zkusim u nej-schvalne... Akorat u Diabla mi nejdou a nevim proc,cca 4programy..(Prima ZOOM,Max,Prima COmedy a DOMA)
Diabla prodas furt,klidne bych to risknul,ale LAN verzi!!!

_________________
TV Samsung J6272+H6270 * Cryptobox 650 HD * 80cm klasika-plech * Inverto Monoblok Twin 0,2dB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Diablo nebo jiný modul
PříspěvekOdeslal: 10.Leden 2019 - 12:11 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 07.Leden 2009 - 5:26
Příspěvky: 9
Poděkováno: 1 krát
Měl jsem Diablo Wifi 2.6 posledni underworld i s programátorem. Tv je Sony KD-55XE9005.
Nastavit sdílení šlo,ale při přepínání programů to občas spadlo a bylo to dost nestabilní.
Některý programy nešly vůbec. Spousty času a nervů, k ničemu, takže jsem se nasral a prodal to.
Pak jsem koupil do tv cam modul Neotion a vložil kartu Freesat a problémy dost podobný jako s Diablem, přepnutí z programu na program 10s, pády, restarty.
V servisu mi řekli, že tyhle modely Sony TV jsou dost vybíravý na CAM, ne každý funguje dobře, doporučili mi SMIT a to je bez problému, ale stejně používám DreamPlayer Premium, integruje se přímo do systému(GUIDE) i s piconama.
Samozřejmě že jde nastavit streamování z enigma2 boxu přes klienta do KODI, taky to není špatný.
Oscam jde jen na některý rootnutý modely Philips, na Sony jsem dlouho hledal a nic.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Diablo nebo jiný modul
PříspěvekOdeslal: 10.Leden 2019 - 19:17 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 17.Říjen 2008 - 20:59
Příspěvky: 121
satelitni prijimac: Formuler F4 Turbo
Poděkoval: 6 krát
Díky za rady.
Řeším to pro známého a tu TV ještě nekoupil, takže by asi nebyl problém koupit jinou než Sony. Ten Dream player by mě docela zajímal, hlavně proto, že se zaintegruje do GUI.
Nicméně bych v tom raději rozjel stabilně sharing, protože tam je připravená přípojka na LAN i na LNB, kdežto u základního přijímače s Enigmou jsou sice dvě přípojky pro dvoutuner, ale síť pouze přes WiFi.
Takže pokud můžete doporučit nějaký nový model TV v úhlopříčce 42-50" se stabilním CAM modulem pro sharing, budu vděčný.
Díky.

_________________
Astra23.5E, Astra19.2E, Thor0.8W
Skylink, Freesat - Formuler F4 Turbo (OATV6.1) + 2TB USB Disk, Amiko Alien2
TV Panasonic Viera TX-P42GT60E


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Diablo nebo jiný modul
PříspěvekOdeslal: 10.Leden 2019 - 20:59 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 14.Duben 2011 - 20:09
Příspěvky: 477
satelitni prijimac: DM7080HD
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 28 krát
Skus Samsung tutok


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Diablo nebo jiný modul
PříspěvekOdeslal: 11.Leden 2019 - 20:26 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 23.Listopad 2010 - 0:58
Příspěvky: 167
satelitni prijimac: Cryptobox 650,Samsung H-series
Místo/Bydliště: LBC
Poděkoval: 14 krát
Poděkováno: 2 krát
Pocitej s tim,ze kdyz koupis fungl novy Samsung,tak oscam pro nej bude tak cca za 2-3roky.. Kdyz njdes treba na netu nejaky starsi model,co jde rootnout,tak pocitej s tim,ze oscam tam asi nedas!!!Kvuli FW ktery urcite bude nejnovsi a na ten root ani oscam nejde dat..

Osobne pouzival Diablo LAN a frci spolehlive. Abych netahal kabel pres pul bytu,tak jsem si pozidil reapeter s RJ45 zasuvkou a fakt frci spolehlive,bez vypadku!
Jak pise tady dreamsat1 WiFi verze je nespolehliva vypadava. Co jsem zjistil,musel bys nechat volnou WiFi sit,protoze Diablo WiFi ma problem s WPA a WPA2 sifrovanim..I WEP mu docela dela problem..

_________________
TV Samsung J6272+H6270 * Cryptobox 650 HD * 80cm klasika-plech * Inverto Monoblok Twin 0,2dB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Diablo nebo jiný modul
PříspěvekOdeslal: 11.Leden 2019 - 23:04 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 04.Červenec 2009 - 14:48
Příspěvky: 3185
Poděkoval: 7 krát
Poděkováno: 104 krát
bagr3210 napsal:
Co jsem zjistil,musel bys nechat volnou WiFi sit,protoze Diablo WiFi ma problem s WPA a WPA2 sifrovanim..I WEP mu docela dela problem..

Nastavit na routeru virtualni AP a povolit jen pro MAC diabla.

_________________
ObrázekObrázekObrázekObrázek




Na dotazy nepoužívejte SZ, ale fórum


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Diablo nebo jiný modul
PříspěvekOdeslal: 17.Leden 2019 - 9:30 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 17.Říjen 2008 - 20:59
Příspěvky: 121
satelitni prijimac: Formuler F4 Turbo
Poděkoval: 6 krát
Díky za informace a rady. Asi zkusím sehnat to LAN Diablo, lan kabel je až k TV privedeny.

_________________
Astra23.5E, Astra19.2E, Thor0.8W
Skylink, Freesat - Formuler F4 Turbo (OATV6.1) + 2TB USB Disk, Amiko Alien2
TV Panasonic Viera TX-P42GT60E


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Diablo nebo jiný modul
PříspěvekOdeslal: 26.Květen 2019 - 20:59 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 27.Květen 2011 - 20:32
Příspěvky: 8
Poděkoval: 1 krát
Birkof napsal:
Díky za informace a rady. Asi zkusím sehnat to LAN Diablo, lan kabel je až k TV privedeny.


Podarilo sa? Mám tiež Samsung TV a mám v pláne kúpiť Diablo Cam 2 LAN rev 2.8...
A ak sa podarilo tak si rozbehal Skylink alebo niečo íné?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Diablo nebo jiný modul
PříspěvekOdeslal: 26.Květen 2019 - 21:22 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 23.Listopad 2010 - 0:58
Příspěvky: 167
satelitni prijimac: Cryptobox 650,Samsung H-series
Místo/Bydliště: LBC
Poděkoval: 14 krát
Poděkováno: 2 krát
Rozbehas s tim cokoli,ne jen Sk@link..Akorat,mne treba nejdou cca 3programy..
Diablo mam vyzkousene i na LG,Sony a tam taky frci jak vitr!

_________________
TV Samsung J6272+H6270 * Cryptobox 650 HD * 80cm klasika-plech * Inverto Monoblok Twin 0,2dB


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 12 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk