e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 14.Listopad 2018 - 19:20

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Pravidla fóra


Nediskutovať ! Sekcia určená výhradne pre download !



Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 13 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: zdielanie AB cryptobox 600HD
PříspěvekOdeslal: 07.Listopad 2018 - 6:29 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 13.Červen 2007 - 21:44
Příspěvky: 19
satelitni prijimac: skystar 2 + Openbox
Zdravim Vas pani. Mam taky mensi problem. Mam dva AB Cryptoboxy 600HD, zdielanie cez RS232. Niektore kanaly po zaplateni predplateneho balicku multi mi nechodia, naladene su spravne. Vyskusal som nahrat novy soft V1.11.19423_09-05-2018 patch a vsetko funguje okrem zdielania, konkretne pokial je prijimac kde sa nachadza karta zapnuty vsetko bezi. Akonahle prijimac v ktorom je karta uvediem do standby rezimu druhy prijimac vypise kodovany kanal. Zrejme v softe nie je osetrene zdielanie v standby. Alebo mi vie niekto poradit? Dakujem.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zdielanie AB cryptobox 600HD
PříspěvekOdeslal: 07.Listopad 2018 - 10:02 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 10.Prosinec 2011 - 15:05
Příspěvky: 3260
Poděkoval: 37 krát
Poděkováno: 125 krát
Ak máš náhodou zapnutý úsporný standby tak to ísť nemôže.

_________________
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )
Pre AB-CB XXX pripojené na internet FW s dátumom vyšším ako február 2016 neodporúčam !!! , 02/2016 OK.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zdielanie AB cryptobox 600HD
PříspěvekOdeslal: 07.Listopad 2018 - 12:03 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 13.Červen 2007 - 21:44
Příspěvky: 19
satelitni prijimac: skystar 2 + Openbox
Funkcia usporneho rezimu je vypnuta to som skusal. Ono to vyzera ze v standby rezime nenapaja citacku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zdielanie AB cryptobox 600HD
PříspěvekOdeslal: 07.Listopad 2018 - 19:09 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 22.Prosinec 2007 - 18:47
Příspěvky: 462
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 21 krát
aku tam mas kartu? caid 0d96 ide v stanby caid 0624 len pri zapnutom primaci-serveri skusenost s openboxom a myslim ze to plati aj tu


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zdielanie AB cryptobox 600HD
PříspěvekOdeslal: 07.Listopad 2018 - 22:20 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 13.Červen 2007 - 21:44
Příspěvky: 19
satelitni prijimac: skystar 2 + Openbox
Je tam karta IRDETO 0D96. Donedávna som mal na oboch ABCryptoboxoch soft 600HD_V1.09.14294_30-06-2015_A a vsetko fungovalo okrem niektorych programov v ponuke multi. Ked som nahral soft V1.11.19423_09-05-2018 tak programi ktore nesli sa rozbehli ale zdielanie po RS232 fungovalo iba v pripade ze oba prijimace boli zapnute. Nastavenie som nastavil presne ako v predchadzajucom softe. Ide o to ze ak to dokazalo so starym softom musi to chodit aj s novym. Len je otazka ci je to v softe zahrnute alebo treba nieco urobit co neviem.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zdielanie AB cryptobox 600HD
PříspěvekOdeslal: 08.Listopad 2018 - 4:37 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 03.Únor 2011 - 8:35
Příspěvky: 298
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 124 krát
ss2 napsal:
Je tam karta IRDETO 0D96. Donedávna som mal na oboch ABCryptoboxoch soft 600HD_V1.09.14294_30-06-2015_A a vsetko fungovalo okrem niektorych programov v ponuke multi. Ked som nahral soft V1.11.19423_09-05-2018 tak programi ktore nesli sa rozbehli ale zdielanie po RS232 fungovalo iba v pripade ze oba prijimace boli zapnute. Nastavenie som nastavil presne ako v predchadzajucom softe. Ide o to ze ak to dokazalo so starym softom musi to chodit aj s novym. Len je otazka ci je to v softe zahrnute alebo treba nieco urobit co neviem.

Zkus propojit příjimače napřímo, ale zjednodušeným /4 žíly/LAN káblem.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zdielanie AB cryptobox 600HD
PříspěvekOdeslal: 08.Listopad 2018 - 6:46 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 13.Červen 2007 - 21:44
Příspěvky: 19
satelitni prijimac: skystar 2 + Openbox
Zkus propojit příjimače napřímo, ale zjednodušeným /4 žíly/LAN káblem.

Vdaka za radu ale neviem ako to myslite. Mam tie prijimace prepojene krizenym kablom cez RS232. Mam to prepojit cez lan (zdielanie cez LAN) akurat pouzijem len zjednoduseny LAN kabel? Alebo pouzit zjednoduseny LAN kabel a pripojit ho cez RS232 na priamo bez krizenia?
Dakujem.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zdielanie AB cryptobox 600HD
PříspěvekOdeslal: 08.Listopad 2018 - 7:02 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 03.Únor 2011 - 8:35
Příspěvky: 298
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 124 krát
ss2 napsal:
Zkus propojit příjimače napřímo, ale zjednodušeným /4 žíly/LAN káblem.

Vdaka za radu ale neviem ako to myslite. Mam tie prijimace prepojene krizenym kablom cez RS232. Mam to prepojit cez lan (zdielanie cez LAN) akurat pouzijem len zjednoduseny LAN kabel? Alebo pouzit zjednoduseny LAN kabel a pripojit ho cez RS232 na priamo bez krizenia?
Dakujem.

Lan kabel ukončený konektory RJ 45.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zdielanie AB cryptobox 600HD
PříspěvekOdeslal: 08.Listopad 2018 - 7:10 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 13.Červen 2007 - 21:44
Příspěvky: 19
satelitni prijimac: skystar 2 + Openbox
A nastavenie nechat pre rs232? Mam skusenosti len s rs232 lan som pouzival na pripojenie netu k prijimacu.Teda ak som spravne pochopil staci vymenit kabel za lan,nastavenie nemenit a skusit.Rozumiem tomu spravne?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zdielanie AB cryptobox 600HD
PříspěvekOdeslal: 08.Listopad 2018 - 7:18 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 03.Únor 2011 - 8:35
Příspěvky: 298
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 124 krát
ss2 napsal:
A nastavenie nechat pre rs232? Mam skusenosti len s rs232 lan som pouzival na pripojenie netu k prijimacu.Teda ak som spravne pochopil staci vymenit kabel za lan,nastavenie nemenit a skusit.Rozumiem tomu spravne?

Ano, propojoval jsem několik sat. příj. přes LAN a ihned OK.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zdielanie AB cryptobox 600HD
PříspěvekOdeslal: 08.Listopad 2018 - 17:04 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 13.Červen 2007 - 21:44
Příspěvky: 19
satelitni prijimac: skystar 2 + Openbox
Nepomohlo. Napojil som to cez LAN a nefunguje idem skusit najst nastavenie cez LAN a snad to pojde.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zdielanie AB cryptobox 600HD
PříspěvekOdeslal: 08.Listopad 2018 - 17:57 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 13.Červen 2007 - 21:44
Příspěvky: 19
satelitni prijimac: skystar 2 + Openbox
Tak som to prepojil cez LAN nastavil server, klient a vsetky srandy a bezi to. Mam to ale iba medzi dvoma prijimacmi a tym padom som prisiel o pripojenie na net. Ale niecoho sa musim vzdat. Vdaka moc pani. Vazim si vase rady. Funguje to a som spokojny.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zdielanie AB cryptobox 600HD
PříspěvekOdeslal: 09.Listopad 2018 - 12:23 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 18.Září 2010 - 16:41
Příspěvky: 1532
Místo/Bydliště: Slovensko
Poděkoval: 9 krát
Poděkováno: 47 krát
ss2 napsal:
Tak som to prepojil cez LAN nastavil server, klient a vsetky srandy a bezi to. Mam to ale iba medzi dvoma prijimacmi a tym padom som prisiel o pripojenie na net. Ale niecoho sa musim vzdat. Vdaka moc pani. Vazim si vase rady. Funguje to a som spokojny.


LAN kábel s RJ45 ak je menej drôtikov ... máme napríklad - tienený telefónny kábel 2x2 ...

Příloha:
RJ45_LAN_ak_je_malo_drotov.jpg


Ak máš pár Euro na switch tak to vyskúšaj možno aj takto :)

O zdielaní viac Tu klik

Příloha:
Sat_DVB_S2_spolu_doma_plus_net.jpg


Ten internet doporučujem riešiť iným zariadením ako cryptoboxom.
Tak nech sa Ti darí :) :good:


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
OTF SR95 Analógový prijímač z Oravy stále funguje už len milá nostalgia
a z toho novšieho v každom rožku je toho trošku ...
Parabola ofsetka 120 s motorom, Maximum E85 Multifocus
Antik karta, karta a tiež CAM PlusTelka, Skylink ICE_irdeto-irdetoM7_Viaccess, Hello HD,


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 13 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk