e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 11.Červenec 2020 - 13:21

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 429 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 111 12 13 14 1522 Další
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 08.Říjen 2018 - 19:36 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 12.Leden 2015 - 13:14
Příspěvky: 5
Poděkoval: 1 krát
Zdravim, koupil jem Formuler F4 TURBO COMBO ale nejde ni rozchodit, nic, co jsem mu podstrčil(openatv,openpli), mu mešmakuje. Postrčí mně někdo kupředu ? Dík


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Říjen 2018 - 15:14 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Září 2011 - 16:03
Příspěvky: 5611
satelitni prijimac: Všetko-4K
Místo/Bydliště: chlpatá dedinka okres pupok .
Poděkoval: 65 krát
Poděkováno: 133 krát
ale no netrep .... [-X všetko tam ide .. :Yahoo!: openpli, openatv, hdfreaks, openaspa, atd... atd... dokonca aj multiboot na hranie .. :D :good:

_________________
Všetko 4K


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Říjen 2018 - 15:22 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 12.Leden 2015 - 13:14
Příspěvky: 5
Poděkoval: 1 krát
Věřím tomu, že tam bude fungovat vše, co do něj všichni strkáte, jenže mně to po zapojení do elektriky nedělá vůbec nic, vlastně jo, píše to "E 91".


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Říjen 2018 - 15:25 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 12.Leden 2015 - 13:14
Příspěvky: 5
Poděkoval: 1 krát
Pomohl by nějaký vhodný BootLoader pro F4 TurboCombo


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Říjen 2018 - 16:50 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Listopad 2008 - 21:11
Příspěvky: 5035
satelitni prijimac: Formuler F4 Turbo
Místo/Bydliště: Košice
Poděkoval: 243 krát
Poděkováno: 363 krát
To e91 ti posal od prveho zapnutia, alebo az ked si tam skusal nieco flashnut?
Tak este raz skus usb naformatovat na fat32, na pc rozbal image do root adresara aby si mal adresar formuler4turbo.
V adresari formuler4turbo najdes subor noforce, tak ho premenuj na force.
Příloha:
Clipboard02.gif

Usb strc do formulera a formuler zapni. Daj si 15 minut pauzu a ked to este nebude fungovat, reklamuj u predajcu.
Ak funguje, vyber usb a premenuj force na noforce.
Doporucujem flashovat s openpli - je rychly a jednoduchy.
Openhdf je este jednoduchsi, ale pri instalacii vyrazne pomalsi.
Openatv nema vo flashi softcam feed - musi sa instalovat zvlast - nestoji za namahu.
Ostatne nemam osobne odskusane, ale fungovat by mali velmi podobne vsetky.


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
formuler f4 turbo combo, openpli, openhdf, orange pi, TBS3102, gemalto pc twin, tanix tx6, x403p, skylink, antiksat
nechajmetootvorene


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Říjen 2018 - 17:27 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 12.Srpen 2009 - 8:27
Příspěvky: 225
satelitni prijimac: ab IPbox prismcube ruby
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 11 krát
No nevim co je tezkeho najit plugin softcam feed a vrazit to na usb a nainstalovat?

_________________
VU+ UNO 4K SE,Vu Duo 2 ,Vu solo 2,Vu zero,parabola-Toroidal 90


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Říjen 2018 - 17:33 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 21.Červen 2011 - 17:21
Příspěvky: 171
satelitni prijimac: Vu+Uno 4k/Formuler F4 Turbo
Poděkoval: 8 krát
Poděkováno: 12 krát
liborek3
Se mi zdá, že se vůbec na softcam feed neptá..

bivoj.veliky
Jinak tady máš nejnovější bootloader tak zkus.


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Říjen 2018 - 18:12 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 08.Květen 2010 - 13:02
Příspěvky: 7116
Poděkoval: 38 krát
Poděkováno: 110 krát
Ještě taková poznámka... Kromě USB s instalovaným sw je třeba z boxu všechna ostatní USB před instalací vysunout.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 10.Říjen 2018 - 13:48 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Listopad 2008 - 21:11
Příspěvky: 5035
satelitni prijimac: Formuler F4 Turbo
Místo/Bydliště: Košice
Poděkoval: 243 krát
Poděkováno: 363 krát
liborek3 napsal:
No nevim co je tezkeho najit plugin softcam feed a vrazit to na usb a nainstalovat?

Preco robit veci jednoducho, ked sa daju aj zlozito, vsak?

Tazke na tom nieje nic, ale ked som prvykrat instaloval f3 a openpli sa ma spytal
Vyberte si jazyk .. sk
prajete si oscam .. ano
nastavil som tuner, zda sa mi, ze nasiel aj sam, ktore lnb sa kam pozera a aky diseqc prepinac mam
stiahol z feedu fastscan skunkstink

a mal som funkcny prijimac a nemusel som o softcamoch ani linuxe vediet nic viac, nez, ze oscam a fastscan je uzitocna vec. Proste nastavit openpli na zakladne pozeranie tv nieje o nic zlozitejsie nez rozbehat nejake amiko.
V openhdf mas o krocik viac - nestaci len oscam, musis stiahnut z feedu aj configy, ale dostanes ich predpripravene pre rozne karty a domace zdielanie.

Naopak, nainstalujes openatv a podme ho zhanat preco mi neide karta a preco vo feede nieje ziaden softcam a potom spekulovat, ako to tam dostat - pre cloveka, co prvy krat vidi linux prijimac ciste potesenie.

Otazka je potom, co take ma openatv navyse, aby ho clovek preferoval.

_________________
formuler f4 turbo combo, openpli, openhdf, orange pi, TBS3102, gemalto pc twin, tanix tx6, x403p, skylink, antiksat
nechajmetootvorene


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 10.Říjen 2018 - 13:52 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 12.Leden 2015 - 13:14
Příspěvky: 5
Poděkoval: 1 krát
Vše selhalo, stroj putuje k prodejci a uvidíme co mi na to řekne. Zatím děkuji za pomoc :-)


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 10.Říjen 2018 - 13:57 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 12.Leden 2015 - 13:14
Příspěvky: 5
Poděkoval: 1 krát
Milý Liborek3, tys to nepochopil, mi ten přístroj nedělá vůbec nic, kdybys sledoval vlákno, asi bys to zjistil. Stosun ti to tam hezky česky píše.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 10.Říjen 2018 - 20:12 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 12.Srpen 2009 - 8:27
Příspěvky: 225
satelitni prijimac: ab IPbox prismcube ruby
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 11 krát
Usb strc do formulera a formuler zapni. Daj si 15 minut pauzu a ked to este nebude fungovat, reklamuj u predajcu.
Ak funguje, vyber usb a premenuj force na noforce.
Doporucujem flashovat s openpli - je rychly a jednoduchy.
Openhdf je este jednoduchsi, ale pri instalacii vyrazne pomalsi.
Openatv nema vo flashi softcam feed - musi sa instalovat zvlast - nestoji za namahu.
Ostatne nemam osobne odskusane, ale fungovat by mali velmi podobne vsetky.


si přečti tu pasáž o open atv,nato sem reagoval!!!!!

_________________
VU+ UNO 4K SE,Vu Duo 2 ,Vu solo 2,Vu zero,parabola-Toroidal 90


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Instalacia noveho formuler F4 turbo
PříspěvekOdeslal: 12.Říjen 2018 - 15:59 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 02.Únor 2016 - 18:38
Příspěvky: 13
Poděkoval: 7 krát
Takže dnes kúpený a fungujúci na jednotku mínus. To mínus preto lebo na diaľkovom je tlačítko aj na vypnutie TV a nikde neviem nájsť ako ho nakonfigurovať aby spolupracoval z mojím TV. Vie tu niekto poradiť ako na to? Vopred ďakujem.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Instalacia noveho formuler F4 turbo
PříspěvekOdeslal: 12.Říjen 2018 - 17:10 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 21.Červen 2011 - 17:21
Příspěvky: 171
satelitni prijimac: Vu+Uno 4k/Formuler F4 Turbo
Poděkoval: 8 krát
Poděkováno: 12 krát
Je to napsano na stitku zezadu ovladace


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Instalacia noveho formuler F4 turbo
PříspěvekOdeslal: 12.Říjen 2018 - 17:12 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Listopad 2008 - 21:11
Příspěvky: 5035
satelitni prijimac: Formuler F4 Turbo
Místo/Bydliště: Košice
Poděkoval: 243 krát
Poděkováno: 363 krát
kavis napsal:
Takže dnes kúpený a fungujúci na jednotku mínus. To mínus preto lebo na diaľkovom je tlačítko aj na vypnutie TV a nikde neviem nájsť ako ho nakonfigurovať aby spolupracoval z mojím TV. Vie tu niekto poradiť ako na to? Vopred ďakujem.

Na ovladaci mas vzadu navod v anglictine.
Scan:

How to set tv on/off
Press and hold TV button for 5 seconds.
The LED begins flashing and
RCU enters Learning Mode.
Aim the TV RCU towards the
front of this RCU (distance less than 2cm).
Press and hold the power button on the
‘TV RCU for 3 seconds.
If the tv RCU is programmed correctly.
the LED will flash 3 times.
Exit Learning Mode by pressing any other
button on this RCU.
RCU Will automatically exit Learning Mode
after a certain time.

Translator:
Jak nastavit tlacitko zapnout / vypnout televizi

Stiskněte a podržte tlačítko TV na 5 sekund.
LED začne svítit a
RCU vstupuje do režimu učení.
Zaměřte TV RCU směrem k
přední část této RCU (vzdálenost menší než 2 cm).
Stiskněte a podržte tlačítko napájení na kartě
'TV RCU na 3 sekundy.
Pokud je TV RCU naprogramováno správně.
LED dioda třikrát zhasne.
Ukončete režim učení stisknutím libovolného jiného tlačítka
na tomto RCU.
RCU automaticky ukončí učení Mode
po určité době.


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
formuler f4 turbo combo, openpli, openhdf, orange pi, TBS3102, gemalto pc twin, tanix tx6, x403p, skylink, antiksat
nechajmetootvorene


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Instalacia noveho formuler F4 turbo
PříspěvekOdeslal: 13.Říjen 2018 - 11:57 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 01.Únor 2008 - 19:15
Příspěvky: 45
satelitni prijimac: Formuler F4 Turbo
Místo/Bydliště: Košice II
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 3 krát
Ja som to konfiguroval cez HDMI CEC, skus toto aktivovat.

_________________
OpenATV 6.4, PurE2 6.5 @ Zgemma H9 twin, OpenATV 6.4 @ Formuler F4 Turbo :smoke: :good:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Instalacia noveho formuler F4 turbo
PříspěvekOdeslal: 16.Říjen 2018 - 13:16 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 02.Únor 2016 - 18:38
Příspěvky: 13
Poděkoval: 7 krát
Ďakujem vám. To ma nenapadlo že na zadnej stráne je návod a nie tie ich keci o výrobcovi - malé písmo a oči už v keli. A podarila sa mi ďalšia hlúposť. Pri priraďovaní tlačítok som priradil k jednomu tlačítku "hlúposť" a neviem sa toho zbaviť. Nevie niekto poradiť v akom súbore a adresári sa nachádzajú tieto priradenia že by som to skúsil cez počítač vymazať? A ešte jedna otázka. Na formuleri F1 mi prestalo fungovať ovládanie hlasitosti tlačítkom Vol. +/-. Prezrel som celé menu a nikde som nenašiel kde sa to dá nastaviť. Dostal som od kamoša radu "preflesovat box nanovo"


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Instalacia noveho formuler F4 turbo
PříspěvekOdeslal: 16.Říjen 2018 - 13:30 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 02.Únor 2016 - 18:38
Příspěvky: 13
Poděkoval: 7 krát
dfencik napsal:
Ja som to konfiguroval cez HDMI CEC, skus toto aktivovat.


No u mňa je jeden malý problém. Ja ho mám pripojený na monitor a ako sa vraví ten už je fúzatý ( BENQ M2700HD) a všetko už nespolupracuje. Zo všetkých možností čo sú tam dané spolupracuje iba že ak zapnem monitor zapne sa aj prístroj. Vypnutie monitoru už nevypne prístroj a príkazy na prístroji nemajú žiadnu odozvu na monitor.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Instalacia noveho formuler F4 turbo
PříspěvekOdeslal: 16.Říjen 2018 - 17:00 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 04.Listopad 2008 - 21:11
Příspěvky: 5035
satelitni prijimac: Formuler F4 Turbo
Místo/Bydliště: Košice
Poděkoval: 243 krát
Poděkováno: 363 krát
Kavis, na openpli viem poradit.
Otvor si v menu nastavenie hotkey a on ti ukaze, co je na ktorom tlacitku. Tam to aj lahko zrusis alebo zmenis.


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
formuler f4 turbo combo, openpli, openhdf, orange pi, TBS3102, gemalto pc twin, tanix tx6, x403p, skylink, antiksat
nechajmetootvorene


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Instalacia noveho formuler F4 turbo
PříspěvekOdeslal: 16.Říjen 2018 - 19:27 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 02.Únor 2016 - 18:38
Příspěvky: 13
Poděkoval: 7 krát
peter54 napsal:
Kavis, na openpli viem poradit.
Otvor si v menu nastavenie hotkey a on ti ukaze, co je na ktorom tlacitku. Tam to aj lahko zrusis alebo zmenis.


No však práve tam sa mi podarilo priradiť tlačítku príkaz ktorý som nechcel. Ale vďaka tejto tvojej rade som to skúsil znovu a čakal som že to červené tlačítko zrušiť vymaže a to som sa vrátil iba späť. Tak som skúsil aj iné a ostal som prekvapený že vysvietený príkaz vymažem tlačítkom " OK " Ešte raz vďaka. :good:

PS- V F4 mám openpli 6.2 tak tam je možnosť "Upraviť výber" ale v F1 mám 4-ku a tam táto možnosť nie je


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 429 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 111 12 13 14 1522 Další

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk