e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 15.Prosinec 2018 - 22:33

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 6 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: První postřehy
PříspěvekOdeslal: 13.Září 2018 - 6:06 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 16.Duben 2010 - 7:05
Příspěvky: 29
Ahoj jsem 2dny majitelem 752hd combo. A zjistil jsem 2 zásadní problemy.
1. Po nahrání nejnovějšího patche již nelze vyvolat menu kombinaci kláves f1+111
2. Několikrát se stalo že stb se nepripojil k internetu v nastavení LAN nebyla pridelena IP adresa DHCP je na zap. Nyní testuji zda když je zapnuta funkce úsporný stand-by tudíž stb pokazdem zapnuti bootuje jako by po restartu zda se bude problém opakovat. Zatím vždy při tomto nastavení IP adresu ziskal. Bohužel start je tímto delší.
Pozoroval někdo podobné problémy??
Díky

_________________
Obrázek
Ariva 250Combo
AB Cryptobox 752HD Combo


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: První postřehy
PříspěvekOdeslal: 14.Září 2018 - 9:55 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 16.Březen 2012 - 14:34
Příspěvky: 40
Ahoj, já tedy menu vždy vyvolávám zmačknutím 0000 tedy jestli myslíš extras menu. Pokud tohle nezabere udělal si reset do továrního nastavení po aplikaci patche? To je totiž nutnost. S druhým problémem ti neporadím protože satelit v podstatě nevypínám takže je stále připopojen na síť.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: První postřehy
PříspěvekOdeslal: 14.Září 2018 - 11:19 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 18.Září 2010 - 16:41
Příspěvky: 1560
Místo/Bydliště: Slovensko
Poděkoval: 10 krát
Poděkováno: 50 krát
jps napsal:
Ahoj jsem 2dny majitelem 752hd combo. A zjistil jsem 2 zásadní problemy.
1. Po nahrání nejnovějšího patche již nelze vyvolat menu kombinaci kláves f1+111
2. Několikrát se stalo že stb se nepripojil k internetu v nastavení LAN nebyla pridelena IP adresa DHCP je na zap. Nyní testuji zda když je zapnuta funkce úsporný stand-by tudíž stb pokazdem zapnuti bootuje jako by po restartu zda se bude problém opakovat. Zatím vždy při tomto nastavení IP adresu ziskal. Bohužel start je tímto delší.
Pozoroval někdo podobné problémy??
Díky


Nie tento soft. tento problém nemá ...

Občas má ten kto toto menu skúša vyvolať, problém so správnym tempom stláčania jednotky na diaľkovom ovládači.

Stlač F1 a až potom tri krát jednotku ... (F1+111) je nesprávne ... :)

_________________
OTF SR95 Analógový prijímač z Oravy stále funguje už len milá nostalgia
a z toho novšieho v každom rožku je toho trošku ...
Parabola ofsetka 120 s motorom, Maximum E85 Multifocus
Antik karta, karta a tiež CAM PlusTelka, Skylink ICE_irdeto-irdetoM7_Viaccess, Hello HD,


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: První postřehy
PříspěvekOdeslal: 14.Září 2018 - 14:19 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 16.Duben 2010 - 7:05
Příspěvky: 29
Gembll napsal:
Ahoj, já tedy menu vždy vyvolávám zmačknutím 0000 tedy jestli myslíš extras menu. Pokud tohle nezabere udělal si reset do továrního nastavení po aplikaci patche? To je totiž nutnost. S druhým problémem ti neporadím protože satelit v podstatě nevypínám takže je stále připopojen na síť.

Reset samo udělal. A 0000 funguje a ani ho netřeba poněvadž polozky klient, server atd. vidím. Pouze pokud chci znovu vyvolat položku povolit internet f1+111 tak to mi nejde.

_________________
Obrázek
Ariva 250Combo
AB Cryptobox 752HD Combo


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: První postřehy
PříspěvekOdeslal: 14.Září 2018 - 14:22 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 16.Duben 2010 - 7:05
Příspěvky: 29
MarekMM napsal:
jps napsal:
Ahoj jsem 2dny majitelem 752hd combo. A zjistil jsem 2 zásadní problemy.
1. Po nahrání nejnovějšího patche již nelze vyvolat menu kombinaci kláves f1+111
2. Několikrát se stalo že stb se nepripojil k internetu v nastavení LAN nebyla pridelena IP adresa DHCP je na zap. Nyní testuji zda když je zapnuta funkce úsporný stand-by tudíž stb pokazdem zapnuti bootuje jako by po restartu zda se bude problém opakovat. Zatím vždy při tomto nastavení IP adresu ziskal. Bohužel start je tímto delší.
Pozoroval někdo podobné problémy??
Díky


Nie tento soft. tento problém nemá ...

Občas má ten kto toto menu skúša vyvolať, problém so správnym tempom stláčania jednotky na diaľkovom ovládači.

Stlač F1 a až potom tri krát jednotku ... (F1+111) je nesprávne ... :)

Aha díky tak to bude asi tím. Já zkoušel F1+111 společně.
Ještě jeden dotaz co znamená položka PLSN super scan??

_________________
Obrázek
Ariva 250Combo
AB Cryptobox 752HD Combo


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: První postřehy
PříspěvekOdeslal: 14.Září 2018 - 19:46 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 16.Červenec 2015 - 19:23
Příspěvky: 264
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 5 krát
Multistream 5w,39e preskenuj a uvidíš! :book:


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 6 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk