e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 21.Září 2018 - 9:34

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 5 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: STBEditor
PříspěvekOdeslal: 09.Leden 2017 - 20:41 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 21.Březen 2006 - 18:57
Příspěvky: 1246
Místo/Bydliště: Strážovské vrchy a okolie
Poděkoval: 21 krát
Poděkováno: 114 krát
STBEditor_V1.6_7x0HD


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
Lovu a lesu zdar!


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: STBEditor
PříspěvekOdeslal: 07.Únor 2018 - 10:39 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 06.Únor 2018 - 14:05
Příspěvky: 3
Pozor !!!
Editor pre Cryptobox 700HD nefunguje pre channel list 750HD. Na list 750HD je potrebne STBEditor 750HD.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: STBEditor
PříspěvekOdeslal: 30.Červen 2018 - 18:56 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 08.Duben 2012 - 18:43
Příspěvky: 1
Poděkoval: 1 krát
Zkoušel jsem STBEditor tento i ten pro 750HD a oba mě po pokusu o nahrání souboru s programy ze 752HD spadnou s chybou, takže se seznam uložených kanálů neotevře.
Ještě jsem zkoušel nějaké starší verze STBeditorů a některá mě seznam programů načte, akorát jsou tam jen jejich čísla a parametry ale chybí názvy.:-(
Nevíte zda to je nějaká chyba u mě nebo se musí počkat na STBEditor přímo pro 752HD?
Díky


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: STBEditor
PříspěvekOdeslal: 11.Červenec 2018 - 10:39 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 04.Říjen 2007 - 19:12
Příspěvky: 42
Poděkováno: 2 krát
Editor pre 752HD COMBO


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: STBEditor
PříspěvekOdeslal: 26.Srpen 2018 - 9:34 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 01.Leden 2010 - 19:31
Příspěvky: 38
satelitni prijimac: AB Cryptobox 752 HD Combo
Poděkoval: 1 krát
Chlapi funguje to tak.že si nějaký soubor stahnu do pc a upravím v editoru nebo se to musí propojit s com.

_________________
https://yesmobil.cz/
https://hmobil.cz/
AB Cryptobox 752HD Combo
Formuler S Turbo


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 5 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk