e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 14.Prosinec 2018 - 19:53

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 465 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 118 19 20 21 2224 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Dreambox 900
PříspěvekOdeslal: 01.Srpen 2017 - 10:43 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 11.Leden 2011 - 16:57
Příspěvky: 1355
satelitni prijimac: Dreambox 7080,TBS 5925
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 93 krát
kura1 napsal:
Teraz som doladoval parabolu a markiza vu 99 dm900 84 a doteraz nerieseny problem slavneho DM.

:D tak na tomto sa nedá len zasmiať

_________________
Dreambox 920 / 7080
Oscam EMU r11420
TBS 5925
Parabola:150cm 76,5E-34,5W,90cm Fe 28,2E+23,5E+19,2E+13,0E
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Dreambox 900
PříspěvekOdeslal: 01.Srpen 2017 - 14:28 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 12.Duben 2012 - 18:02
Příspěvky: 196
satelitni prijimac: Vu+ Solo 4K
pele1 napsal:
kura1 napsal:
Teraz som doladoval parabolu a markiza vu 99 dm900 84 a doteraz nerieseny problem slavneho DM.

:D tak na tomto sa nedá len zasmiať


Ano je smiesny taky velky pokles signalu kde ja som este v pohode ale ked ma niekto zhorseny signal tam mu to pri malej burke ani nepojde.A to pri boxe za 350 eur.Co robi ta softwarova podpora?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Dreambox 900
PříspěvekOdeslal: 01.Srpen 2017 - 14:45 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 10.Leden 2008 - 15:34
Příspěvky: 3818
Poděkoval: 179 krát
Poděkováno: 412 krát
Možná že by jsi si mohl přečít toto
http://www.parabola.cz/clanky/6163/trip ... -ultra-hd/

_________________
Dreambox 920 UHD, OE2.5 + GP4, dual FBC DVB-S2X-MS + dual DVB-T2/C - E85 multi-feed ( 1W, 4,8E, 13E, 19E, 23,5E, 28E )


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Dreambox 900
PříspěvekOdeslal: 01.Srpen 2017 - 14:58 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 25.Duben 2009 - 12:05
Příspěvky: 241
Poděkoval: 49 krát
Poděkováno: 13 krát
kura1 napsal:
pele1 napsal:
kura1 napsal:
Teraz som doladoval parabolu a markiza vu 99 dm900 84 a doteraz nerieseny problem slavneho DM.

:D tak na tomto sa nedá len zasmiať


Ano je smiesny taky velky pokles signalu kde ja som este v pohode ale ked ma niekto zhorseny signal tam mu to pri malej burke ani nepojde.A to pri boxe za 350 eur.Co robi ta softwarova podpora?

Ja som spokojny a žadne stažovanie. A Ti možeš DM vratit a kupit VU+


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
Obrázek Obrázek Obrázek
T90 - 10x LNB Quad 39E-5W


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Dreambox 900
PříspěvekOdeslal: 01.Srpen 2017 - 15:19 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 18.Září 2007 - 23:44
Příspěvky: 16
Poděkoval: 2 krát
kura1 napsal:
Pouziva prehravac enigmy ktory je onicom oproti tomu co sa pouziva v plnohodnotnom kodi.


To potom ale nie je Kodi ale nejaka hm, ina vec.

Chcem to hlavne na prehravanie filmov z NAS a zdielanej knizice. Sat by som normalne pouzival na e2 ako doteraz. Myslel som, ze Kodi je implementovany ako plugin. Teraz som kus mimo.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Dreambox 900
PříspěvekOdeslal: 01.Srpen 2017 - 15:22 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra

Registrován: 25.Červen 2011 - 19:44
Příspěvky: 1050
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 45 krát
Na prehrávanie filmov z NAS a zdielanej knižnice načo chceš Kodi používať. V E2 sa to dá pekne nastaviť.

_________________
VU+ Zero 4K,Formuler F1,Xminisolo3,EVO Nova IP


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Dreambox 900
PříspěvekOdeslal: 01.Srpen 2017 - 15:50 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 12.Duben 2012 - 18:02
Příspěvky: 196
satelitni prijimac: Vu+ Solo 4K
Sugyi napsal:
kura1 napsal:
Pouziva prehravac enigmy ktory je onicom oproti tomu co sa pouziva v plnohodnotnom kodi.


To potom ale nie je Kodi ale nejaka hm, ina vec.

Chcem to hlavne na prehravanie filmov z NAS a zdielanej knizice. Sat by som normalne pouzival na e2 ako doteraz. Myslel som, ze Kodi je implementovany ako plugin. Teraz som kus mimo.


Ja som bol tiez dost sklamany ale neskusal som uz dlhsiu dobu.Podla mna to ani teraz nie je.Pokial chces kvalitny prehravac na kodi tak len Shield TV.Skvela podpora a prehra ti vsetko okrem VP9 na ktory sa trosku zabudlo ale uz sa pracuje aby to slapalo.Dream ti prehra starsie vsetko ale HEVC uz nie vsetko.Na prehravanie v enigme je perfektne EMC to som pouzival ked som pozeraval cez box.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Dreambox 900
PříspěvekOdeslal: 01.Srpen 2017 - 15:57 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 11.Leden 2011 - 16:57
Příspěvky: 1355
satelitni prijimac: Dreambox 7080,TBS 5925
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 93 krát
kura1 napsal:
pele1 napsal:
kura1 napsal:
Teraz som doladoval parabolu a markiza vu 99 dm900 84 a doteraz nerieseny problem slavneho DM.

:D tak na tomto sa nedá len zasmiať


Ano je smiesny taky velky pokles signalu kde ja som este v pohode ale ked ma niekto zhorseny signal tam mu to pri malej burke ani nepojde.A to pri boxe za 350 eur.Co robi ta softwarova podpora?

tak teraz si to ešte dorazil :D ako ti môže ten info teplomer znížiť signál máš tam rovnaký ako na VU+ a tie percentá sú nič hovoriaci údaj

_________________
Dreambox 920 / 7080
Oscam EMU r11420
TBS 5925
Parabola:150cm 76,5E-34,5W,90cm Fe 28,2E+23,5E+19,2E+13,0E
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Dreambox 900
PříspěvekOdeslal: 06.Listopad 2017 - 11:24 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 10.Listopad 2007 - 10:52
Příspěvky: 439
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 17 krát
Nema niekdo funkcnu binarku mgcamd arm do exp. img s GP3 panelom
na openatv 6.1 mi ide ale chcel by som spojaznit aj na 2.5 jadre
Dik

_________________
Dreambox DM900 Firmware experimental+GP3 Samsung 850 EVO 250GB
Dreambox DM525 OpenATV 6.1
Dreambox DM800se v2 OpenATV 6.1
motor Stab HH 100, 100cm parabola, LNB PHILIPS 0,3 dB a druhá parabola Visiosat / Cahors G3B s LNB Inverto Unicable IDLB-QUDL42-UNI2L-1PP


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Dreambox 900
PříspěvekOdeslal: 06.Listopad 2017 - 12:21 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 25.Duben 2009 - 12:05
Příspěvky: 241
Poděkoval: 49 krát
Poděkováno: 13 krát
Skus:http://dreamworld.bz/wbb3/index.php?page=Thread&threadID=284936

_________________
Obrázek Obrázek Obrázek
T90 - 10x LNB Quad 39E-5W


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Dreambox 900
PříspěvekOdeslal: 06.Listopad 2017 - 14:39 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 10.Listopad 2007 - 10:52
Příspěvky: 439
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 17 krát
purko napsal:
Skus:http://dreamworld.bz/wbb3/index.php?page=Thread&threadID=284936

tam neni
ale dik

_________________
Dreambox DM900 Firmware experimental+GP3 Samsung 850 EVO 250GB
Dreambox DM525 OpenATV 6.1
Dreambox DM800se v2 OpenATV 6.1
motor Stab HH 100, 100cm parabola, LNB PHILIPS 0,3 dB a druhá parabola Visiosat / Cahors G3B s LNB Inverto Unicable IDLB-QUDL42-UNI2L-1PP


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Dreambox 900
PříspěvekOdeslal: 06.Listopad 2017 - 15:01 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 09.Červen 2008 - 18:39
Příspěvky: 129
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 24 krát
mjozef napsal:
Nema niekdo funkcnu binarku mgcamd arm do exp. img s GP3 panelom
na openatv 6.1 mi ide ale chcel by som spojaznit aj na 2.5 jadre
Dik

Stiahni si image SatLodge pre dm900 a v ňom máš MGcamd pre arm (v downloade) a odtial si to vyberieš aj so spúšťacím scryptom. Je to nové image (prvé)od SatLodge...


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Dreambox 900
PříspěvekOdeslal: 06.Listopad 2017 - 16:36 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 10.Listopad 2007 - 10:52
Příspěvky: 439
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 17 krát
honolulu napsal:
mjozef napsal:
Nema niekdo funkcnu binarku mgcamd arm do exp. img s GP3 panelom
na openatv 6.1 mi ide ale chcel by som spojaznit aj na 2.5 jadre
Dik

Stiahni si image SatLodge pre dm900 a v ňom máš MGcamd pre arm (v downloade) a odtial si to vyberieš aj so spúšťacím scryptom. Je to nové image (prvé)od SatLodge...

a skusal si to?
to iste som skusal aj s ineho img a neslo mi
dik

_________________
Dreambox DM900 Firmware experimental+GP3 Samsung 850 EVO 250GB
Dreambox DM525 OpenATV 6.1
Dreambox DM800se v2 OpenATV 6.1
motor Stab HH 100, 100cm parabola, LNB PHILIPS 0,3 dB a druhá parabola Visiosat / Cahors G3B s LNB Inverto Unicable IDLB-QUDL42-UNI2L-1PP


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Dreambox 900
PříspěvekOdeslal: 18.Leden 2018 - 9:02 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 23.Listopad 2008 - 19:36
Příspěvky: 163
satelitni prijimac: Dreambox Dm900 - merlin OE2.5
Poděkoval: 1 krát
Zdravím, stal jsem se novím majitelem dm900.
To jen na začátek trochu z enigma zkušenost je z Xtrend a trochu vu+.
Zatím jen testují první den co a jak.
A teď k dotazu mám 2 lbn, 23.5 a 28.2 do discq a/b
Předtím recievery vždy našli oba satelity a automaticky scan byl v poho. Zde mám problém s 23. 5 nic nenajde. Na 28.2 v pohodě vše najde.
Zatím je originál image včera zapojil takže první backup a pak se bude zkoušet dal.
Mel někdo stejný problém?
Popripade jaký image doporučujete.
Na backup budu používat dbackup co jsem se docetl je dobry nebo je neco jak to udělat jednodušeji a líp?
Děkuji za rady.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

_________________
1,2M talíř
Dreambox Dm900 - Merlin OE 2.5

Old reciever:
X-trend ET-6500 - Openvix - Hdfreak


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Dreambox 900
PříspěvekOdeslal: 20.Leden 2018 - 17:53 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 12.Květen 2012 - 9:37
Příspěvky: 134
satelitni prijimac: dream920triple
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 10 krát
Jo, to je normální, když nahraješ svůj setting tak 23 bude fungovat.

_________________
Dreambox 920triple, Fuba 85 s multifocusem, 105 Gibertini na rotoru


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Dreambox 900
PříspěvekOdeslal: 20.Leden 2018 - 18:17 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 23.Listopad 2008 - 19:36
Příspěvky: 163
satelitni prijimac: Dreambox Dm900 - merlin OE2.5
Poděkoval: 1 krát
Jj uz jsem na to přišel. Děkuji moc. Ps; jak řešíte epg nemohu nějak najít žádný funkční

_________________
1,2M talíř
Dreambox Dm900 - Merlin OE 2.5

Old reciever:
X-trend ET-6500 - Openvix - Hdfreak


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Dreambox 900
PříspěvekOdeslal: 16.Únor 2018 - 12:48 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 26.Únor 2008 - 22:38
Příspěvky: 107
satelitni prijimac: Dm 900/Xtrend ET9500/et 10000
Poděkoval: 18 krát
Poděkováno: 5 krát
Tak jsem dnes vyměnil originál tuner za DVB-S2 FBC Twin Tuner .Musím říct,že Citlivost/selektivita tuneru oproti originálu je fakt výborná.Už žádná hláška při přepínání kanálu /tuner nebyl nalezen/. :Yahoo!:

_________________
XTREND 10000 /XTREND ET9500/DM900UHD DVB-S2 FBC Twin Tuner / Panasonic TX-P65VT65B / UK


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Dreambox 900
PříspěvekOdeslal: 27.Únor 2018 - 9:25 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 11.Říjen 2007 - 21:10
Příspěvky: 27
Mam doma DB900hd Merlin4 img. (skusal som aj org. img) vcere som kupil DIGI TV kartu aj modulom kvoli Digi sportu. Problem je v tom , ked dam modul do citacky, nic sa nedeje . Podla mojich vedomosti DB900 mal by vedet spracovat CI+. Vyskusal som cryptoworks modul a bez probl. rozpozna. (VU+ solo2 bezi.)

Vedeli by ste mi pomoct?
Dakujem


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Dreambox 900
PříspěvekOdeslal: 27.Únor 2018 - 10:16 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 05.Duben 2007 - 9:32
Příspěvky: 2072
satelitni prijimac: Samé VU+ a DM
Poděkoval: 24 krát
Poděkováno: 96 krát
Vojdi do Menu / Nastavenia / Zariadenia / Common Interface a tam si nastav v polozke Spracuje vysoky datovy tok na Ano
Příloha:
digi1.jpg


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
Nosce te ipsum.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Dreambox 900
PříspěvekOdeslal: 27.Únor 2018 - 18:09 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 11.Říjen 2007 - 21:10
Příspěvky: 27
Warder napsal:
Vojdi do Menu / Nastavenia / Zariadenia / Common Interface a tam si nastav v polozke Spracuje vysoky datovy tok na Ano
Příloha:
digi1.jpg


Dakujem za odpoved.
Pri nastaveni nevypisuje DIGI ako mas ty, mne vypise hlasku, ze nie je zlozena karta a ani neponukne moznost nastavenia "vysoky datovy tok" Aky img. mas naistalovany?


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 465 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 118 19 20 21 2224 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk