e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 14.Listopad 2018 - 14:59

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 6 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: OpenboxS3HDMini-preladenie
PříspěvekOdeslal: 03.Červenec 2016 - 19:55 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 20.Leden 2016 - 18:30
Příspěvky: 5
Nedávno Skylink preladil niekolko kanálov.Na prjímači sa sa mi nepodarilo preladit Smíchov,Telka, ktoré majú
prametre 11973 MHz,vertical,FEC 2/3,symb.r. 29 900kSps,norma DVB-S2/8psk,pilot off.Manualne to nejde.
Dá sa to vobec naladit?Ak mi niekto viete poradit budem vďačný.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenboxS3HDMini-preladenie
PříspěvekOdeslal: 04.Červenec 2016 - 8:41 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 22.Prosinec 2007 - 18:47
Příspěvky: 462
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 21 krát
a preco by to neslo? napis tie parametre rucne preskenuj a mozes pozerat


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenboxS3HDMini-preladenie
PříspěvekOdeslal: 04.Červenec 2016 - 9:59 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 30.Srpen 2009 - 21:02
Příspěvky: 4691
Místo/Bydliště: okr. Nitra
Poděkoval: 17 krát
Poděkováno: 91 krát
Vymaž všetky programy daj opätovne vyhľadať, ale pred vyhľadávaním nezabudni zapnúť aj sieťové vyhľadávanie - NIT!!! Prípadne najprv skús iba to vyhľadávanie bez výmazu programov, ale zo zapnutým sieťovým - NIT vyhľadávaním!
Tento stb nemá fastscan, keby mal, tak ty by si to mal oveľa jednoduchšie! :)

_________________
X-Trend ET10000+2TB HDD
Formuler F4 Turbo Combo+1TB HDD
2ks IPBox 9900HD (záloha)
Golden Media UNI-BOX 9080 combo
AB Cryptobox 652HD+ext.320GB
AMIKO Mini Combo Extra
28,2°+23,5°+19,2°+13°+10/9°+4,8°E+1°W
Paraboly: 85E+120 + motor DG380S
SmartQuad LNBTitanium 0,1dB & LNB GI208+ octo &
MegasatQuad LNB 0,1dB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenboxS3HDMini-preladenie
PříspěvekOdeslal: 04.Červenec 2016 - 20:22 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 20.Leden 2016 - 18:30
Příspěvky: 5
Kde manualne vložit parametre?V menu takáto možnost nie je. Vďaka.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenboxS3HDMini-preladenie
PříspěvekOdeslal: 04.Červenec 2016 - 21:00 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 30.Srpen 2009 - 21:02
Příspěvky: 4691
Místo/Bydliště: okr. Nitra
Poděkoval: 17 krát
Poděkováno: 91 krát
YosRUR napsal:
Kde manualne vložit parametre?V menu takáto možnost nie je. Vďaka.

Použi sieťové - NIT vyhľadávanie!!! Box si všetky zmeny parametrov upraví sám!

_________________
X-Trend ET10000+2TB HDD
Formuler F4 Turbo Combo+1TB HDD
2ks IPBox 9900HD (záloha)
Golden Media UNI-BOX 9080 combo
AB Cryptobox 652HD+ext.320GB
AMIKO Mini Combo Extra
28,2°+23,5°+19,2°+13°+10/9°+4,8°E+1°W
Paraboly: 85E+120 + motor DG380S
SmartQuad LNBTitanium 0,1dB & LNB GI208+ octo &
MegasatQuad LNB 0,1dB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: OpenboxS3HDMini-preladenie
PříspěvekOdeslal: 05.Červenec 2016 - 19:11 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 24.Únor 2013 - 22:00
Příspěvky: 121
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 1 krát
Najeď na satelit,tlačítkem zvol Transpondér a pak na Přidat nebo Upravit..zcela prosté.. :smoke:


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 6 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk