e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 25.Listopad 2017 - 10:35

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 403 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 114 15 16 17 1821 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox PRISMCUBE RUBY
PříspěvekOdeslal: 21.Duben 2016 - 23:11 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 27.Prosinec 2006 - 20:55
Příspěvky: 728
satelitni prijimac: zopár ich mám
Místo/Bydliště: okr. Piešťany
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 22 krát
Matke som ho zapojil normálne cez AV, je pravda že na CRTV by mohli byť písmená v menu väčšie, na tej starej 55-ke sony sami to tak javí ale na 72cm to bude asi lepšie, ten prijímač je za dobrú cenu ale žiadna sláva to nie je.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox PRISMCUBE RUBY
PříspěvekOdeslal: 22.Duben 2016 - 16:30 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 08.Srpen 2011 - 19:11
Příspěvky: 95
Místo/Bydliště: Turčianske Teplice
Poděkováno: 3 krát
Skús si zmeniť vzhľad na Aegon Nox G tam sú tie písmena trochu väčšie.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox PRISMCUBE RUBY
PříspěvekOdeslal: 29.Duben 2016 - 9:03 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 28.Duben 2016 - 19:31
Příspěvky: 3
našiel by sa prosím niekto, kto by bol ochotný pomôct mi s nastavením ? mám nahodený Blac hole, nainštalovaný softcam a snažím sa rozchodiť oscam. idem podla návodov ktoré som našiel na nete,ale bohužial bez úspechu :-(
mám ešte cryprobod 650 a tam mi všetko šlape v poriadku. ideálne v okolí Senice,ale kludne aj v okolí BA.
Ďakujem :D


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox PRISMCUBE RUBY
PříspěvekOdeslal: 29.Duben 2016 - 12:43 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 22.Březen 2016 - 12:23
Příspěvky: 9
Já na tom strávil asi 5 večerů a nakonec jsem si za 8 stovek radši koupil CI modul. Návody jsou každý jiný (i když každý označený za zaručeně správný) a každý z nich vyžaduje X ručních úprav. Rozhodně je blbost pokud o sobě nějaký návod tvrdí že stačí nakopírovat a bude to hned chodit. To je kravina protože v konfigách figurují např. IP adresy které je nutné ručně upravovat dle reality v síti atd. Navíc většina diskusí vypadá tak že jeden napíše "mě to chodí bez úprav" a dalších 5 kterým to nechodí jsou označeni za blbce.

Moje rada - vybodni se na to a kup modul.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox PRISMCUBE RUBY
PříspěvekOdeslal: 30.Duben 2016 - 13:31 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 20.Prosinec 2007 - 16:24
Příspěvky: 306
Poděkováno: 8 krát
bigboban napsal:
Já na tom strávil asi 5 večerů a nakonec jsem si za 8 stovek radši koupil CI modul. Návody jsou každý jiný (i když každý označený za zaručeně správný) a každý z nich vyžaduje X ručních úprav. Rozhodně je blbost pokud o sobě nějaký návod tvrdí že stačí nakopírovat a bude to hned chodit. To je kravina protože v konfigách figurují např. IP adresy které je nutné ručně upravovat dle reality v síti atd. Navíc většina diskusí vypadá tak že jeden napíše "mě to chodí bez úprav" a dalších 5 kterým to nechodí jsou označeni za blbce.

Moje rada - vybodni se na to a kup modul.


Zaujímavý prístup, mal by si kúpiť NIE linuxový prijímač vhodný na tvoje požiadavky. Tam len vložíš kartu a nabehne, u Linuxových všetko treba nastavovať, a testovať nastavenia.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox PRISMCUBE RUBY
PříspěvekOdeslal: 30.Duben 2016 - 20:45 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 28.Duben 2016 - 19:31
Příspěvky: 3
milivanili78 napsal:
našiel by sa prosím niekto, kto by bol ochotný pomôct mi s nastavením ? mám nahodený Blac hole, nainštalovaný softcam a snažím sa rozchodiť oscam. idem podla návodov ktoré som našiel na nete,ale bohužial bez úspechu :-(
mám ešte cryprobod 650 a tam mi všetko šlape v poriadku. ideálne v okolí Senice,ale kludne aj v okolí BA.
Ďakujem :D

no tak dnes sa mi to podarilo rozbehať, ale bol to pôrod. Prešiel som asi všetky fóra čo existujú #-o

všetko funguje tak ako potrebujem \:D/


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox PRISMCUBE RUBY
PříspěvekOdeslal: 01.Květen 2016 - 7:52 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 13.Září 2007 - 0:24
Příspěvky: 469
Mne ho rozbehat trvalo asi cca 20 minut aj s vloženim hdd. A este som aj rozbehal pripojenie z tuner serveru z vu+, lebo ho mam v izbe kde mi nejde kabel z lnb. :D

_________________
VU+UNO 4K - VTI 11.0.1
VU SOLO SE, AB IPBox PRISMCUBE RUBY


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox PRISMCUBE RUBY
PříspěvekOdeslal: 01.Květen 2016 - 20:44 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 28.Duben 2016 - 19:31
Příspěvky: 3
qwer4 napsal:
Mne ho rozbehat trvalo asi cca 20 minut aj s vloženim hdd. A este som aj rozbehal pripojenie z tuner serveru z vu+, lebo ho mam v izbe kde mi nejde kabel z lnb. :D

no musím priznat, že toto je prvý linux prístroj ktorý mám, takže uplne všetko bolo pre mna nové a potreboval som si naštudovat problematiku. :D


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox PRISMCUBE RUBY
PříspěvekOdeslal: 04.Květen 2016 - 14:57 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 22.Listopad 2007 - 17:00
Příspěvky: 12
satelitni prijimac: ABcryptobox 400HD mini
Místo/Bydliště: MICHALOVCE
Poděkoval: 1 krát
Zdravim.
Mam tento prijmac a v nom verziu hardveru v1.0.1 verzia v2.0.5(2015.10.02)
Da sa dat do neho black hole bez vlozenia HDD disku?
Pokusam sa to podla navodu cez usb kluc rozzipovany subor (update_ruby) vlozenym usb do vypnuteho prijmaca a zapnutim a pri boot na displeji stlacenim pismena i no nejde to.
Potrebujem skrinku nastavit ako klienta na vzdial.server
a zaroven aby mi isla skylink karta.
Co je vsetko potrebne?Nejaky zrozumitelny navod da niekto?

_________________
stb-ABcryptobox 400HD mini,[size=150]TV-PHILIPS 55PUH6400 ultra HD 4K


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox PRISMCUBE RUBY
PříspěvekOdeslal: 04.Květen 2016 - 18:05 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 21.Březen 2006 - 18:57
Příspěvky: 1176
Poděkoval: 21 krát
Poděkováno: 99 krát
Neviem prečo tam chceš dať Black Hole keď je to v podstate len okrášlený image a iné funkcie oproti originálu nemá.
HDD tam nemusíš mať ale je odporúčaný aj dovozcom pre plné využitie všetkých funkcií.
Pre rozbehnutie čítačky a share si tam daj oscam. Ak si laik tak ti odporúčim Revisovú zálohu ktorú najdeš v downloade. Ak si aj tak nato netrúfaš treba zaisť za predajcom a nech nastaví, šak dostal zarobené.

_________________
Prajem Vám krásny a ničím nerušený deň!


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox PRISMCUBE RUBY
PříspěvekOdeslal: 05.Květen 2016 - 6:14 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 22.Listopad 2007 - 17:00
Příspěvky: 12
satelitni prijimac: ABcryptobox 400HD mini
Místo/Bydliště: MICHALOVCE
Poděkoval: 1 krát
furko napsal:
Neviem prečo tam chceš dať Black Hole keď je to v podstate len okrášlený image a iné funkcie oproti originálu nemá.
HDD tam nemusíš mať ale je odporúčaný aj dovozcom pre plné využitie všetkých funkcií.
Pre rozbehnutie čítačky a share si tam daj oscam. Ak si laik tak ti odporúčim Revisovú zálohu ktorú najdeš v downloade. Ak si aj tak nato netrúfaš treba zaisť za predajcom a nech nastaví, šak dostal zarobené.



Vdaka.A ak stiahnem tu zalohu a dam to do prijmaca cez USB tak potom kde nastavim klienta?
Priamo v skrinke alebo cez adresu prijmaca v PC?

_________________
stb-ABcryptobox 400HD mini,[size=150]TV-PHILIPS 55PUH6400 ultra HD 4K


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox PRISMCUBE RUBY
PříspěvekOdeslal: 05.Květen 2016 - 7:27 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 21.Březen 2006 - 18:57
Příspěvky: 1176
Poděkoval: 21 krát
Poděkováno: 99 krát
ip boxu:8888 alebo 8080

_________________
Prajem Vám krásny a ničím nerušený deň!


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox PRISMCUBE RUBY
PříspěvekOdeslal: 05.Květen 2016 - 7:39 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 22.Listopad 2007 - 17:00
Příspěvky: 12
satelitni prijimac: ABcryptobox 400HD mini
Místo/Bydliště: MICHALOVCE
Poděkoval: 1 krát
furko napsal:
ip boxu:8888 alebo 8080


Velka vdaka.Este jedna vec.Nemozes poslat nejaky screen toho nastavenia ako to tam ma vyzerat
alebo kde to tam mam nastavit?Ako som pozeral vcera tak je tam toho dost.

_________________
stb-ABcryptobox 400HD mini,[size=150]TV-PHILIPS 55PUH6400 ultra HD 4K


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox PRISMCUBE RUBY
PříspěvekOdeslal: 06.Květen 2016 - 7:44 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 22.Listopad 2007 - 17:00
Příspěvky: 12
satelitni prijimac: ABcryptobox 400HD mini
Místo/Bydliště: MICHALOVCE
Poděkoval: 1 krát
Kam a ktore udaje pre nastavenie klienta pre vzdialeny server mam zadat do ipboxu cez adresu ip?
Myslim ze config cccam,ale neviem urcite


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
stb-ABcryptobox 400HD mini,[size=150]TV-PHILIPS 55PUH6400 ultra HD 4K


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox PRISMCUBE RUBY
PříspěvekOdeslal: 06.Květen 2016 - 8:57 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 21.Březen 2006 - 18:57
Příspěvky: 1176
Poděkoval: 21 krát
Poděkováno: 99 krát
Treba si naštudovať oscam, sekcie je tu a otázky treba smerovať tam nech to tu nieje len o nastavení oscamu pre každého osobitne.
Keby sa jednalo o nastavenie čítačky rád pomôžem ale nastavenie share si každý nech rieši sám.

_________________
Prajem Vám krásny a ničím nerušený deň!


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox PRISMCUBE RUBY
PříspěvekOdeslal: 12.Květen 2016 - 17:22 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 02.Listopad 2015 - 18:42
Příspěvky: 1
Poděkoval: 2 krát
Čau , má někdo zkušenost i z jinýma providerama krom (skylink,freesat) - jde mi o to , jestli v tom rozjedu karty od Flix tv,digi atd.... díky za reakce


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox PRISMCUBE RUBY
PříspěvekOdeslal: 12.Květen 2016 - 21:45 
Offline
Odborník
Odborník
Avatar uživatele

Registrován: 20.Prosinec 2007 - 16:24
Příspěvky: 306
Poděkováno: 8 krát
Flix neviem, treba sa informovať a zavolať provider-ovi akým spôsobom zabezpečuje príjem, či dodáva len karty alebo je to spolu s prijímačom : https://flixtv.cz/#/home#contact , Digi určite nie.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox PRISMCUBE RUBY
PříspěvekOdeslal: 18.Květen 2016 - 7:16 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 24.Prosinec 2009 - 9:01
Příspěvky: 200
satelitni prijimac: VU+UNO 4K
Místo/Bydliště: Cadca
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 3 krát
Jedna otazocka. Chcem si kupit druhy stb a rozmyslam nad tymto alebo nad vu+ solo se v2. Obrazovo je to rovnake ako u hdbox 9105+? Jedna sa mi len o zdilanie karty a obrazu. Dik za rady

_________________
VU+UNO 4K - VTI 11.0.1 net optik 60/6, Offset parabola 80cm 19,2 - 23,5
i5 4460 8GB RAM HYPER X ASUS STRIX GTX 950 1TB WD Asus VS248H SSD 256Gb
Najlepsi na svete a druhy v okrese


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox PRISMCUBE RUBY
PříspěvekOdeslal: 18.Květen 2016 - 9:04 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 12.Srpen 2009 - 8:27
Příspěvky: 168
satelitni prijimac: ab IPbox prismcube ruby
Poděkováno: 6 krát
flix tam chodi normalne v pohode,do ctecky napises 0B00 a koukas,digi v tom nepujde,tam je to parovany,leda ze bys mel jejich ci modul

_________________
VU+ solo 4K ,Vu solo 2,Xsolo mini,Formuler f4 turbo,AB Ipbox 55HD,parabola-Toroidal 90


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: AB IPBox PRISMCUBE RUBY
PříspěvekOdeslal: 26.Květen 2016 - 11:37 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 13.Červenec 2011 - 9:36
Příspěvky: 6
furko napsal:
Neviem prečo tam chceš dať Black Hole keď je to v podstate len okrášlený image a iné funkcie oproti originálu nemá.
HDD tam nemusíš mať ale je odporúčaný aj dovozcom pre plné využitie všetkých funkcií.
Pre rozbehnutie čítačky a share si tam daj oscam. Ak si laik tak ti odporúčim Revisovú zálohu ktorú najdeš v downloade. Ak si aj tak nato netrúfaš treba zaisť za predajcom a nech nastaví, šak dostal zarobené.



Jedna otazka mam oscam ... ale karta mi nefunguje ked mam zapnuty zarovec aj client aj share...


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 403 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 114 15 16 17 1821 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk