e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
flash 468x60
Právě je 18.Leden 2017 - 13:08

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 9 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: web interface
PříspěvekOdeslal: 24.Říjen 2015 - 14:39 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 01.Listopad 2008 - 21:23
Příspěvky: 80
satelitni prijimac: VU+ zero
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 9 krát
Ahojte, vie mi prosim vas niekto poradiť ako zmeniť na mojom Prismcube ruby web rozhranie.
Viem kde v prijimači sa to meni ale v ponuke je len default. chcel by som nieco ako ma VU+ - Openwebif.
kde to stiahnem.
Dakujem.

_________________
VU+ zero
AB Ipbox Prismcube ruby
AB cryptobox 600HD - mini


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: web interface
PříspěvekOdeslal: 09.Únor 2016 - 7:12 
Offline
Moderátor
Moderátor

Registrován: 28.Červen 2008 - 10:06
Příspěvky: 2366
satelitni prijimac: Ip Box 9000HD
Místo/Bydliště: Čadca
Poděkováno: 3 krát
Musis si stiahnut plugin XWMM. V nom sa da upravovat kniznica (musi byt stroj zapnuty). Adresa pre Gotham je tu: https://github.com/slash2009/XWMM/relea ... 1.9-alpha1
Popis a forum je tu : http://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=60643
Druhy WebIf na ovladanie funguje na porte 1313 adrese //ip_boxu:1313

_________________
VU+ SOLO2 (2x DVB-S2) E2 VTI 9.0.2
AB IPBox PRISMCUBE RUBY
AB Cryptobox 600HD
Pozicie: 19E,23.5E,13E,0.8W


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: web interface
PříspěvekOdeslal: 29.Únor 2016 - 16:47 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 15.Červenec 2011 - 9:43
Příspěvky: 24
Pěkný den všem, rád bych se taky zeptal zkušenějších. Jak jsem zatím pochopil tak WebIf na ovládání boxu přes net funguje buď na portu 80 (tento WebIf je ale nepoužitelný, protože moc nefunguje), nebo na portu 1313 (ten už je lepší a funguje víceméně jak má). V žádném z těch dvou jsem ale nenašel možnost nastavit časovač na nahrávání budoucího programu, tedy ne jen toho co aktuálně běží. Je tam ta možnost a jen jsem jí neobjevil, nebo to prostě nejde?

_________________
IPBoxPRISMCUBERuby500GB / BH, IPBox9900HDPlus500GB-2xDVB-S2 / E2 z 10.06.2013 flash / OSCAM, IPBox350Prime / E1 / CCCAM / 1x SKYLINK IR (0624)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: web interface
PříspěvekOdeslal: 29.Únor 2016 - 19:11 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 20.Prosinec 2007 - 16:24
Příspěvky: 236
Poděkováno: 3 krát
Cez WebIf pridať časovač sa nedá, vidíš len informácie čo si pridal cez DO do časovača prijímača. Maximum vymazať existujúce, pridané nastavenia v listine.

_________________
PrismCube - FW: 2.0.6 - softcam: 0.1.42 - HDD-500Gb-SeaGate
Cryptobox 600HD Mini - FW: V1.09.14294_30-06-2015_A
DM7000 - FW: Gemini 4.7 cccam 2.1.4


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: web interface
PříspěvekOdeslal: 29.Únor 2016 - 21:48 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 15.Červenec 2011 - 9:43
Příspěvky: 24
Hmm, díky, to ale trochu ztrácí kouzlo ovládat ten box přes net, protože nastavit si nahrávání programu, které jsem zapomněl je asi jediná rozumná funkce pro web rozhraní, podle mě. Existuje nějaká jiná možnost jak toho docílit?

_________________
IPBoxPRISMCUBERuby500GB / BH, IPBox9900HDPlus500GB-2xDVB-S2 / E2 z 10.06.2013 flash / OSCAM, IPBox350Prime / E1 / CCCAM / 1x SKYLINK IR (0624)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: web interface
PříspěvekOdeslal: 01.Březen 2016 - 15:21 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 06.Leden 2007 - 13:31
Příspěvky: 282
Místo/Bydliště: Burkina Faso
Poděkováno: 4 krát
existuje, vymen box za E2 friendly :D

_________________
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: web interface
PříspěvekOdeslal: 11.Leden 2017 - 17:18 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 17.Říjen 2008 - 20:59
Příspěvky: 90
satelitni prijimac: GM Spark Reloaded
Poděkoval: 1 krát
Poradi mi nekdo, kde nebo jak se zapne na Ruby Web UI na portu 1313 ? Me to nefunguje a nemuzu najit kde se to zapina. Diky.

_________________
Astra23.5E, Astra19.2E, Thor0.8W
Skylink, Freesat - 2x GM Spark Reloaded - 120GB HDD, 1x Amiko Alien2
TV Panasonic Viera TX-P42GT60E


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: web interface
PříspěvekOdeslal: 11.Leden 2017 - 19:09 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 05.Duben 2007 - 9:32
Příspěvky: 144
satelitni prijimac: Solo4k, Zero, Solo, DUO2
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 11 krát
Slač Menu \ Inštalovať \ Rozšírené \ Experimentálne \ Webové rozhranie na Áno

Spravit restart pristroja

Příloha:
1.jpg

Příloha:
2.jpg

Příloha:
3.jpg


A po restarte si zadas do prehliadaca uz len IP pristroja s portom 1313 a dostanes
Příloha:
4.jpg


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.

_________________
Aj tak budem poziarnikom !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: web interface
PříspěvekOdeslal: 11.Leden 2017 - 19:44 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 17.Říjen 2008 - 20:59
Příspěvky: 90
satelitni prijimac: GM Spark Reloaded
Poděkoval: 1 krát
Diky. Ja trouba neprisel na to, ze jsou v tom menu jeste polozky schovane vpravo mimo obrazovku. :-(

_________________
Astra23.5E, Astra19.2E, Thor0.8W
Skylink, Freesat - 2x GM Spark Reloaded - 120GB HDD, 1x Amiko Alien2
TV Panasonic Viera TX-P42GT60E


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 9 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk