e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 19.Červen 2019 - 7:00

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 24 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 09.Únor 2012 - 18:01 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 10.Únor 2010 - 9:16
Příspěvky: 10
satelitni prijimac: AB IP BOX 9900HD
Místo/Bydliště: Púchov
Mam v dome 3x IPBOX 99HD s dvoma tunermi a na dvoch prijimacoch HDD. Poslednu verziu AB E2 s Addon 1.1 pre ICE a OSCAM 5932 z download pluginu. Jeden prijimac bez hdd si zije svoj zivot s kartou ICE. Dva maju HDD a 2 tunery DVB-S a jednu Ice. Problem je v tom , ze velmi casto box zamrzne pocas nahravania alebo uplne vypadne ked sa prepinaju programy. Myslim , ze to je o nastaveni OSCAMU , uz to tu studujem naozaj dlho ale zatial som neprisiel na to , kde robim chybu. Mam podobne zapojenie u kamarata ale iba jednotunerove ipboxy ale tam nie je ziaden problem. Prosim o pomoc , posielam aj configy v prilohe. Aby som nezabudol tunery su nastavene rovna sa . V pripade ak uz existuje niekde podobna tema prosim prilozte len link, ja som bohuzial nenasiel. v pripade doplnujucich otazok piste.

Dakujem


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 09.Únor 2012 - 21:38 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 06.Březen 2011 - 21:35
Příspěvky: 212
satelitni prijimac: Neutrino ZEE2
Místo/Bydliště: JH
Poděkoval: 4 krát
Mě to dělal Oscam 5932 taky.
Po změně na 6240 je to OK. Mám ho tam už 2 měsíce a spokojenost.
Zkus změnit binárku, starou si zálohuj, abys ji tam mohl případně vrátit.

_________________
Neutrino Zee2 + externí 1TB
DOScam 0.25, image 3.02, karta ICE
19E / 23.5E / 0.8W


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 28.Únor 2012 - 17:49 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 07.Leden 2007 - 21:37
Příspěvky: 674
Místo/Bydliště: Košice
A mohol by som poprosit, kde je ta binarka v boxe?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 28.Únor 2012 - 18:02 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 09.Listopad 2006 - 21:27
Příspěvky: 1341
Místo/Bydliště: Jablonec n.N.
Já ji mám ve /var/bin. To je symlink na /usr/local/bin.

_________________
VU+ DUO, VU+ DUO2, Zgemma H9.2H


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 28.Únor 2012 - 18:31 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 07.Leden 2007 - 21:37
Příspěvky: 674
Místo/Bydliště: Košice
Super, diki!
A nemozem este poprosit o link, odkial mozem stiahnut ten odporucany Oscam 6240? Tu na fore v sekcii Download su binarky len do 59xx, potom este nejake ymodv, cez menu boxu tiez viem stiahnut len nejaku v 5xxx ale nikde som tie 6tkove binarky nestretol.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 28.Únor 2012 - 18:54 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 01.Listopad 2008 - 16:07
Příspěvky: 710
satelitni prijimac: ip55hd,dm500s,GB Quad,dm800
Místo/Bydliště: středočeský kraj
Poděkováno: 1 krát
binarky viz můj podpis,jen si vybrat


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 28.Únor 2012 - 19:02 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 09.Listopad 2006 - 21:27
Příspěvky: 1341
Místo/Bydliště: Jablonec n.N.
Můžeš třeba tady:http://download.oscam.to/index.php?&direction=0&order=mod&directory=sh4-qboxhd nebo tady na foru od black_shipa jsou binárky, upravené a funkční pro naše irdeto karty (skylink 0624, cslink 0666 a upc 0653) - viewtopic.php?p=395911#p395911. Pro ip99xx je potřeba binárky sh4-dvbapi. Black_shipovy binárky chodí samozřejmě i s cryptoworks kartami a to i na ipb400 s Neumo.

Edit: edit, to se omlouvám, já mám buťo od BS nebo si je kompiluju sám. :oops:

_________________
VU+ DUO, VU+ DUO2, Zgemma H9.2H


Naposledy upravil(a) Herkis dne 29.Únor 2012 - 19:06, celkem upraveno 1 x.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 29.Únor 2012 - 11:22 
@Herkis
Chtěl jsi snad napsat tady http://download.oscam.to/index.php?&direction=0&order=mod&directory=sh4-amino
Binárky pro qbox hd na ipboxu nejedou.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 29.Únor 2012 - 17:45 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 23.Září 2010 - 13:32
Příspěvky: 43
satelitni prijimac: mám :)
Místo/Bydliště: Říčany (+ občas DC)
ladan69 napsal:
binarky viz můj podpis,jen si vybrat


Nevím v čem je problém, ale stránka je blokována ESET softwarem jako potencionálně nebezpečná.

_________________
AB IPBox 9900HD Plus 500GB(používán jako 1 tuner)
version=0122201306080000
comment=IPBOX image based on enigma2 01052013


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 29.Únor 2012 - 17:47 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 01.Listopad 2008 - 16:07
Příspěvky: 710
satelitni prijimac: ip55hd,dm500s,GB Quad,dm800
Místo/Bydliště: středočeský kraj
Poděkováno: 1 krát
HonyIceman napsal:
ladan69 napsal:
binarky viz můj podpis,jen si vybrat


Nevím v čem je problém, ale stránka je blokována ESET softwarem jako potencionálně nebezpečná.

musíš si tam přidat vyjímku protože jsou tam holé nezabalené binárky a ty se nelíbí žádnýmu antiviru


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 29.Únor 2012 - 21:42 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 06.Březen 2011 - 21:35
Příspěvky: 212
satelitni prijimac: Neutrino ZEE2
Místo/Bydliště: JH
Poděkoval: 4 krát
Mě ani vyjímka napomáhá :(
Musím vždy vypnout na chvíli NODa, stáhnout binárku a zase zapnout :x
Ale díky Ladanovi za prostor a binárky. =D>

_________________
Neutrino Zee2 + externí 1TB
DOScam 0.25, image 3.02, karta ICE
19E / 23.5E / 0.8W


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 01.Březen 2012 - 13:41 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 10.Duben 2011 - 11:21
Příspěvky: 125
zdravim ako tam vlozit novy oscam lebo vobec nevie, hladam dajaky navod a mi nedari mam tam teraz 5932 chcem dat 6460 vopred diky

_________________
Dreambox dm920 uhd DREAM ELIT parabola -TWIN 23,5 E, TWIN 19,2E , SINGEL 13E ,TWIN 0,8 W,


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 01.Březen 2012 - 14:45 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 01.Listopad 2008 - 16:07
Příspěvky: 710
satelitni prijimac: ip55hd,dm500s,GB Quad,dm800
Místo/Bydliště: středočeský kraj
Poděkováno: 1 krát
stanikg napsal:
zdravim ako tam vlozit novy oscam lebo vobec nevie, hladam dajaky navod a mi nedari mam tam teraz 5932 chcem dat 6460 vopred diky

Stáhnout binárku,přejmenovat ji jako je ta v boxu v /usr/local/bin a nahradit ji se správnými atributy - 755


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 02.Březen 2012 - 7:21 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 10.Duben 2011 - 11:21
Příspěvky: 125
ok dik

_________________
Dreambox dm920 uhd DREAM ELIT parabola -TWIN 23,5 E, TWIN 19,2E , SINGEL 13E ,TWIN 0,8 W,


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 07.Březen 2012 - 20:50 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 07.Leden 2007 - 21:37
Příspěvky: 674
Místo/Bydliště: Košice
Mam poslednu ABEnigmu2 od Jirku (nocturno) a cez menu som stiahol posledny Oscam pre nocturno. Po nastaveni to vsetko islo. Vymenil som binarku, nastavil som atributy na 777 a nejako to nebeha. Niekde na fore som nasiel info, ze Oscam od Black_ship ma konfigy vo /var/keys Dal som tam symlink na konfigy, ktore mam v /usr/local/tuxbox/config, ale ani tak to nejde. Neviete mi poradit, kde robim chybu?


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 07.Březen 2012 - 21:54 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 04.Květen 2009 - 11:54
Příspěvky: 391
satelitni prijimac: AB IPbox 9900+ 2xDVB-S2
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 2 krát
zrejme si nestiahol oscam pre SH4

_________________
AB IPbox 9900+, 2xDVB-S2, nocturno 16.10.2011, OSCAM 1.20-unstable_svn build #6460, HDD ATA FUJITSU MHV 2120B 120GB
Zapojenie diseqC 4/1: 23,5E, 0.8W, 19,2E,4,8E
zapojenie 2diseqC 4/1: 0,8W, 23,5E,19,2E,prazdne
karta Skylink ICE


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 08.Březen 2012 - 20:12 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 07.Leden 2007 - 21:37
Příspěvky: 674
Místo/Bydliště: Košice
Stiahol som tento:

download/file.php?id=45501

Súbor po rozbalení sa volá oscam-svn6423-test6a-SH4-DVBAPI a samozrejme ho premenujem na oscam.

Ešte by som rád vedel, kde by som mohol prepísať verziu Oscam-u, ktorá sa zobrazuje v Cliente-server plugine? Počítam, že ak vymením binárku, tak sa to samo neprepíše.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 08.Březen 2012 - 20:36 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 08.Listopad 2006 - 11:52
Příspěvky: 1121
Poděkováno: 6 krát
Zobrazovanú verziu oscamu prepíšeš vo /var/tuxbox/config/serverlist.xml.

Oscam sa v Jirkových images spúšta bez parametrov, to znamená, že závisí od konkrétnej kompilácie oscamu, kde má konfigy. Najjednoduchšie to zistíš tak, že ho ručne pustíš cez telnet. Sám ti povie, kde očakáva konfiguračné súbory.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 08.Březen 2012 - 21:01 
Nebo si ho otevři v textovém editoru a někde za středem souboru narazíš na velký nápis oscam a kousek nadním je napsáno kde mají být konfigy.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 08.Březen 2012 - 22:20 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 09.Listopad 2006 - 21:27
Příspěvky: 1341
Místo/Bydliště: Jablonec n.N.
Ten oscam, co si stáhl, má konfigy ve /var/keys, máš to napsané tady: viewtopic.php?p=391074#p391074.

_________________
VU+ DUO, VU+ DUO2, Zgemma H9.2H


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 24 příspěvků ]  Přejít na stránku 1 2 Další

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk