e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 16.Prosinec 2017 - 8:08

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 15 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: DSR 310SKCI + skylink
PříspěvekOdeslal: 08.Srpen 2010 - 21:18 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 10.Červen 2008 - 22:11
Příspěvky: 21
na 310 som nahral original SW od abcom-u ale nema s nim signal. skusal som viac verzii. S cracknutym sw ide v pohode ale nevidi kartu skylink. neviete poradit? staci nahrat nejaky skycript ako na 320? ak ano kde ho najdem? dakujem


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DSR 310SKCI + skylink
PříspěvekOdeslal: 08.Srpen 2010 - 22:18 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17137
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 93 krát
od abcomu si nahraval zlu verziu ,ale ide rovnako .
pre 310 su dve verzie - lebo existuju dve verzie 310 . nahraj tam spravnu verziu od abcomu a zistis,ze karta aj tak nejde.
treba napisat aj CAID karty.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DSR 310SKCI + skylink
PříspěvekOdeslal: 09.Srpen 2010 - 0:18 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 10.Červen 2008 - 22:11
Příspěvky: 21
diki. viem ze je DSR a AB DSR 310...skusim este ....mohol by si mi priblizit ako to rozbeham s tym skylinkom? zial mi nehovori nic-treba napisat aj CAID karty. dakuejm


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DSR 310SKCI + skylink
PříspěvekOdeslal: 09.Srpen 2010 - 0:19 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17137
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 93 krát
aku kartu skylink mas, lebo su 4 verzie.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DSR 310SKCI + skylink
PříspěvekOdeslal: 09.Srpen 2010 - 0:34 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 10.Červen 2008 - 22:11
Příspěvky: 21
fuuu ha ja este zidnu mal som pozicanu od kamarata na skusku ci to pojde...bola biela...neviem ako sa rozlisuju...


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DSR 310SKCI + skylink
PříspěvekOdeslal: 09.Srpen 2010 - 0:44 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17137
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 93 krát
ak nemala zo strany chipu napis ICE - tak to bola 0D03 .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DSR 310SKCI + skylink
PříspěvekOdeslal: 09.Srpen 2010 - 0:49 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 10.Červen 2008 - 22:11
Příspěvky: 21
prepac, zle vobec sa v tom nevyznam, tak sa spytam mozno hlupo, ale povedme ze si kupim novu- bude mi fungovat? nastavuje sa nieco v menu alebo sa nahrava soft? alebo nejake zachytne body co robit? vdaka


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DSR 310SKCI + skylink
PříspěvekOdeslal: 09.Srpen 2010 - 9:10 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 27.Květen 2006 - 8:51
Příspěvky: 78
Místo/Bydliště: LEVICE-SLOVAKIA
ja mam tiez ab dsr310 a mne skylink funguje.viem ze este davno ked sa dal pozerat balik sk,cz sme tam davali softver na cryptoworks lebo ab-cko ma skycrypt.len teraz som kupil kartu skylink standart,vlozil a islo to.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DSR 310SKCI + skylink
PříspěvekOdeslal: 09.Srpen 2010 - 9:18 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17137
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 93 krát
Ak nieje ICE - pojde, samozrejme.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DSR 310SKCI + skylink
PříspěvekOdeslal: 09.Srpen 2010 - 9:44 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 15.Leden 2009 - 12:49
Příspěvky: 4
Zdravim.Presne toto som riesil ja vcera.Kartu mam cryptoworks (bez irdeto) a tiez som nemal signal.Az po nahrati softwaru main_310skci_1160G.bin a chlist_me_20070103 som to rozbehal na tomto prijimaci.Hádam ti to pomoze.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DSR 310SKCI + skylink
PříspěvekOdeslal: 09.Srpen 2010 - 10:10 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 27.Květen 2006 - 8:51
Příspěvky: 78
Místo/Bydliště: LEVICE-SLOVAKIA
ja mam este taky maly dotaz.vsetko mi funguje,len obcas mu to strasne dlho trva ked nacita nejake programy.pomohlo by keby som dokupil original modul?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DSR 310SKCI + skylink
PříspěvekOdeslal: 09.Srpen 2010 - 11:04 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17137
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 93 krát
Ano - rychlost reakcii pri prepnuti programu sa zvysi .

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DSR 310SKCI + skylink
PříspěvekOdeslal: 09.Srpen 2010 - 18:38 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 10.Červen 2008 - 22:11
Příspěvky: 21
aha takze karty okrem ICE pojdu ak bude spravny SW? takse taku co ma napisane ICE nekupovat? alebo ako ju rozoznam?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DSR 310SKCI + skylink
PříspěvekOdeslal: 09.Srpen 2010 - 19:58 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 15.Leden 2009 - 12:49
Příspěvky: 4
Neviem ci je pri kupe vidno ci je s irdetom alebo nie,ale az ked ju rozbalis tak na tej strane kde je cip je napis irdeto a par info riadkov v anglictine.Asi si budes musiet pytat u predajcu kartu bez irdeta a spoliehat sa nato ze ti aj taku preda.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DSR 310SKCI + skylink
PříspěvekOdeslal: 09.Srpen 2010 - 20:07 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17137
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 93 krát
to ze je ICE je vidno aj na obale

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 15 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk