e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-Slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 19.Únor 2020 - 3:50

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 7 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: mgcamd 1.35
PříspěvekOdeslal: 28.Leden 2010 - 10:52 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 26.Září 2008 - 16:23
Příspěvky: 13
Podařilo se někomu rozumně rozchodit mgcamd 1.35 na slonovi nebo jiném klasickém imagi (tj. verzi ppc_old)?
Po spuštění emulátor funguje, ale při přepnutí na jiný kanál už nedekóduje a vypisuje hlášky:

DEMUX_FILTER_SET error 22: Invalid argument
DEMUX_START error 22: Invalid argument

Obcházím to skriptem, který po vypsání chybové hlášky mgcamd restartuje, ale přepnutí na jiný kódovaný kanál potom trvá přes 5 sekund.

_________________
AB IPBox 9900 HD plus (PKT Nebula v3 / USB), AB IPBox 420S (Neumo Slon 7)
T90 (28.2E-23.5E-19.2E-13E-9E-4.8E-0.8W-4W)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: mgcamd 1.35
PříspěvekOdeslal: 28.Leden 2010 - 11:41 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 100 krát
nahraj si patch 1.35a .je v dovnloade. staci zmenit binarku

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: mgcamd 1.35
PříspěvekOdeslal: 28.Leden 2010 - 21:28 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 26.Září 2008 - 16:23
Příspěvky: 13
revis napsal:
nahraj si patch 1.35a .je v dovnloade. staci zmenit binarku


Tak to bohužel nepomohlo, po přepnutí kanálu znovu stejná chyba :(

_________________
AB IPBox 9900 HD plus (PKT Nebula v3 / USB), AB IPBox 420S (Neumo Slon 7)
T90 (28.2E-23.5E-19.2E-13E-9E-4.8E-0.8W-4W)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: mgcamd 1.35
PříspěvekOdeslal: 29.Leden 2010 - 0:44 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17046
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
Poděkoval: 15 krát
Poděkováno: 100 krát
kdesi to bolo popisovane demux0 a demux01 . ale neviem ci to odstranili . Asi nieje mixtv moc nakloneny old verziam . :(

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: mgcamd 1.35
PříspěvekOdeslal: 06.Únor 2010 - 19:19 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 04.Únor 2010 - 9:14
Příspěvky: 7
Místo/Bydliště: Poland
@zoidberg:

Môžete mi poslať váš skript? Chcel by som sa pozrieť na 250s (Higland 2.17). Mám rovnaký problém.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: mgcamd 1.35
PříspěvekOdeslal: 09.Únor 2010 - 9:43 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 26.Září 2008 - 16:23
Příspěvky: 13
Skript restartující mgcamd 1.35a po přepnutí programu:

Kód:
#!/opt/bin/perl
$SIG{CHLD} = 'IGNORE';
$restart = 0;
do {
    open (MGCAMD, "/var/emu/mgcamd |"); 
    while ( <MGCAMD> ) {
        print $_;
        if ($_ =~ /^\[mgcam] emm/) {
          last;
        }
    }
    if ($restart) {
      kill 9, $pid;
      $restart = 0;
    }
    $pid = `cat /tmp/mgcamd.pid`;
    while ( <MGCAMD> ) {
        print $_;
        if ($_ =~ /^\DEMUX_/) {
            $restart = 1;
            last;
        }
    }
    close (MGCAMD);
} while ($restart);
print "END.\n";


Skript uložit třeba jako /var/emu/run_mgcamd.pl
Nastavit jako spustitelný:
Kód:
chmod 755 /var/emu/run_mgcamd.pl

Ve spouštěcím skriptu (u slona /var/scripts/menu5.sh) nahradit řádek "/var/emu/mgcamd" za
Kód:
/var/emu/run_mgcamd.pl &


Dysklejmr: Přepínáná emulovaných programů je relativně rychlé (2-3s), ale kartu jsem dal raději do CA modulu (jinak 5-10s). Při nahrávání kódovaného programu na 2. tuneru zabitím mgcamd vznikají v nahrávce artefakty.

_________________
AB IPBox 9900 HD plus (PKT Nebula v3 / USB), AB IPBox 420S (Neumo Slon 7)
T90 (28.2E-23.5E-19.2E-13E-9E-4.8E-0.8W-4W)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: mgcamd 1.35
PříspěvekOdeslal: 09.Únor 2010 - 19:01 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 04.Únor 2010 - 9:14
Příspěvky: 7
Místo/Bydliště: Poland
Highland na 250 nemá perl. Je to možné prepísať skript sh? Alebo nainštalovať perl na 250s? Mimochodom - nemôžem hovoriť slovenský. Takže všetko, čo čítal pochádza z Google Translate.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 7 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk