e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 23.Listopad 2017 - 14:07

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 14 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Kmitocet 11979 na astre 23,5E
PříspěvekOdeslal: 30.Říjen 2014 - 20:57 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 23.Říjen 2011 - 20:38
Příspěvky: 7
Ahojte,
Na Octagone dokazem naladit zo Skylink (Astra 23,5E) vsetky transpodery pod programom Digital. Na transpoderi s kmitoctom 11797/27500/H by mali by byt NOva a Prima v HD kvalite. Tieto programy vsak nie som schopny naladit.
Neviete v com moze byt problem?
Dokaze Octagon spracovat MPEG-4? Lebo Retro music je tiez kanal ktory sa mi nedari prijimat.
Dakujem za pomoc.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Kmitocet 11979 na astre 23,5E
PříspěvekOdeslal: 30.Říjen 2014 - 21:23 
Offline
Expert fóra
Expert fóra
Avatar uživatele

Registrován: 16.Březen 2013 - 12:11
Příspěvky: 968
Místo/Bydliště: pod strechou
Poděkováno: 3 krát
No ak všetky, tak potom je tam Mara v HD, či ju nepoznáš?

_________________
Hľadám niekoho, kto mi opraví starú poruchanú kosacku
a zavezie jedno dlhe pole hnojom.
Kto do mňa kameňom, ja do neho balvanom.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Kmitocet 11979 na astre 23,5E
PříspěvekOdeslal: 30.Říjen 2014 - 21:41 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 04.Září 2007 - 21:48
Příspěvky: 66
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 1 krát
A není to jen tak náhodou 11797/H 5/6 27500.....


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Kmitocet 11979 na astre 23,5E
PříspěvekOdeslal: 31.Říjen 2014 - 5:28 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 30.Srpen 2009 - 21:02
Příspěvky: 4532
Místo/Bydliště: okr. Nitra
Poděkoval: 9 krát
Poděkováno: 82 krát
allfick napsal:
Ahojte,
Na Octagone dokazem naladit zo Skylink (Astra 23,5E) vsetky transpodery pod programom Digital. Na transpoderi s kmitoctom 11797/27500/H by mali by byt NOva a Prima v HD kvalite. Tieto programy vsak nie som schopny naladit.
Neviete v com moze byt problem?
Dokaze Octagon spracovat MPEG-4? Lebo Retro music je tiez kanal ktory sa mi nedari prijimat.
Dakujem za pomoc.

Kúp si najprv iný stb, ale v HD prevedení! A potom sem napíš, že čo ti ide a čo nie!!!

_________________
X-Trend ET10000+2TB HDD
2ks IPBox 9900HD Plus+2x 500GB HDD
Golden Media UNI-BOX 9080 combo
AB Cryptobox 652HD+ext.320GB
28,2°+23,5°+19,2°+13°+10/9°+4,8°E+1°W
Parabola-85E
Parabola 120+motor DG380S Speedy
SmartQuad LNBTitanium 0,1dB & LNB GI208+ octo &
MegasatQuad LNB 0,1dB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Kmitocet 11979 na astre 23,5E
PříspěvekOdeslal: 31.Říjen 2014 - 8:30 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 29.Květen 2007 - 21:36
Příspěvky: 229
satelitni prijimac: VU+SOLO 4K
Poděkoval: 18 krát
Poděkováno: 1 krát
Octagon 918 je samozřejmě HD přijímač,legendo.A s výborným obrazem.Máš na těch TP nějaký signál ?

_________________
VU+ SOLO 4K,TBS 5925,Parabola 100 cm.
Motor SG 2100.TV Samsung UE55JS8502 SUHD.
SKYLINK KOMBI + HBO HD


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Kmitocet 11979 na astre 23,5E
PříspěvekOdeslal: 31.Říjen 2014 - 16:03 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 30.Srpen 2009 - 21:02
Příspěvky: 4532
Místo/Bydliště: okr. Nitra
Poděkoval: 9 krát
Poděkováno: 82 krát
Antonin.23 napsal:
Octagon 918 je samozřejmě HD přijímač,legendo.A s výborným obrazem.Máš na těch TP nějaký signál ?

Nuž to máš tak, mr.Antonín 23 - pokročilý!
1. Pisateľ napísal iba, že má Octagon, nespomenul presný model svojho stb!!!
2. To že to "ficol" do vlákna pre "Octagon HD SF- 918" , tak to ešte nič neznamená, takých zmätkárov tu už bolo neúrekom!
3. Na tej frekvencii (TP) mu musia ísť všetky tieto programy:
Filmbox HD (DVB-S2) 80 11,797/H filmy česky,angl. 27500* 5/6 CRW+IRD
HBO HD Czechia (DVB-S2) 80 11,797/H filmy česky,angl. 27500* 5/6 CRW+IRD
Nova HD 80 11,797/H zábava česky 27500* 5/6 CRW+IRD
Nova Sport HD 80 11,797/H sport česky 27500* 5/6 CRW+IRD
Prima HD 80 11,797/H zábava česky 27500* 5/4 CRW+IRD
Sport 2 Czechia (MPEG-4) 80 11,797/H sport česky 27500* 5/6 CRW+IRD
TV Paprika (MPEG-4) 80 11,797/H gastronomie česky, maď. 27500* 5/6 CRW+IRD
HBO Comedy (MPEG-4) 80 11,797/H seriály, filmy česky,orig27500* 5/6 CRW+IRD
Golf Channel (MPEG-4/SD)80 11,797/H sport česky 27500* 5/6 CRW+IRD
ČT Sport HD 80 11,797/H sport česky 27500* 5/6 CRW+IRD
Filmbox Extra 80 11,797/H filmy česky 27500* 5/6 CRW+IRD
Filmbox Family 80 11,797/H filmy česky 27500* 5/6 CRW+IRD
Retro Music Television 80 11,797/H videoklipy česky 27500* 5/6 CRW+IRD
Nickelodeon CZ 80 11,797/H dětský česky,angl. 27500* 5/6 CRW+IRD
Sport 5 80 11,797/H motosport česky 27500* 5/6 CRW+IRD

4.Samozrejme otázne je, či má vôbec signál na tomto TP!
5.A taktiež ďalšou podmienkou sú aktuálne zápisy pre tieto jeho nefunkčné programy, ktoré už spomenul vyššie!
6. Tento vikend mu musí ísť aj HBO HD, aj keď má predplatený iba balíček Digital!
:poklona:

_________________
X-Trend ET10000+2TB HDD
2ks IPBox 9900HD Plus+2x 500GB HDD
Golden Media UNI-BOX 9080 combo
AB Cryptobox 652HD+ext.320GB
28,2°+23,5°+19,2°+13°+10/9°+4,8°E+1°W
Parabola-85E
Parabola 120+motor DG380S Speedy
SmartQuad LNBTitanium 0,1dB & LNB GI208+ octo &
MegasatQuad LNB 0,1dB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Kmitocet 11979 na astre 23,5E
PříspěvekOdeslal: 31.Říjen 2014 - 16:16 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 23.Říjen 2011 - 20:38
Příspěvky: 7
premmiriboy

1. Pisateľ napísal iba, že má Octagon, nespomenul presný model svojho stb!!!
Svoj prispevok som dal pod temu Octagon HD SF-918 cielene lebo mam tento druh prijimaca

2. To že to "ficol" do vlákna pre "Octagon HD SF- 918" , tak to ešte nič neznamená, takých zmätkárov tu už bolo neúrekom!
Pokusil som sa trafit do temy, ci uz verite alebo nie snad sa mi to podarilo.

3. Na tej frekvencii (TP) mu musia ísť všetky tieto programy:
Filmbox HD (DVB-S2) 80 11,797/H filmy česky,angl. 27500* 5/6 CRW+IRD
HBO HD Czechia (DVB-S2) 80 11,797/H filmy česky,angl. 27500* 5/6 CRW+IRD
Nova HD 80 11,797/H zábava česky 27500* 5/6 CRW+IRD
Nova Sport HD 80 11,797/H sport česky 27500* 5/6 CRW+IRD
Prima HD 80 11,797/H zábava česky 27500* 5/4 CRW+IRD
Sport 2 Czechia (MPEG-4) 80 11,797/H sport česky 27500* 5/6 CRW+IRD
TV Paprika (MPEG-4) 80 11,797/H gastronomie česky, maď. 27500* 5/6 CRW+IRD
HBO Comedy (MPEG-4) 80 11,797/H seriály, filmy česky,orig27500* 5/6 CRW+IRD
Golf Channel (MPEG-4/SD)80 11,797/H sport česky 27500* 5/6 CRW+IRD
ČT Sport HD 80 11,797/H sport česky 27500* 5/6 CRW+IRD
Filmbox Extra 80 11,797/H filmy česky 27500* 5/6 CRW+IRD
Filmbox Family 80 11,797/H filmy česky 27500* 5/6 CRW+IRD
Retro Music Television 80 11,797/H videoklipy česky 27500* 5/6 CRW+IRD
Nickelodeon CZ 80 11,797/H dětský česky,angl. 27500* 5/6 CRW+IRD
Sport 5 80 11,797/H motosport česky 27500* 5/6 CRW+IRD

Toto neviem overit lebo takmer vsetky programy su v platenej ponuke skylinku - ktoru nemam
Mna zaujimali z ponuky Nova HD a Prima HD, ktore nejdu.

4.Samozrejme otázne je, či má vôbec signál na tomto TP!
Netusim ako by som to overil???

5.A taktiež ďalšou podmienkou sú aktuálne zápisy pre tieto jeho nefunkčné programy, ktoré už spomenul vyššie!
Netusim o com je rec???

6. Tento vikend mu musí ísť aj HBO HD, aj keď má predplatený iba balíček Digital!
Ano aj to je dovod preco som otvoril tuto temu. HBO HD je zadarmo na tri dni od dnes. Zial je na transpoderi kde mi nefunguje nic.

Neviwem ako overit funkcnost uvedeneho traspodera ale pri automatickom scanovani toho transpodera mi vyhodi nulovy vysledok.
Poradite prosim co s tym?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Kmitocet 11979 na astre 23,5E
PříspěvekOdeslal: 31.Říjen 2014 - 16:28 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Září 2011 - 16:03
Příspěvky: 4709
satelitni prijimac: xtrend10000,8500,gigablue,solo
Místo/Bydliště: chlpatá dedinka okres pupok .
Poděkoval: 31 krát
Poděkováno: 54 krát
ak máš možnosť skús iný satelit na ten istý kábel a hned zistíš kde máš problém . bud blbo zadávaš frekvenciu v tvojom satelite ,alebo treba presnejšie nastaviť parabolu,lnb atd.... píšeš že na tomto tp nemáš žiadny signál tak to asi nebude problém v karte tam by ti pyskoval kodované . nože si skontroluj ten tp v menu v nastaveniach satelitu . ked zadáš správne všetky údaje tak by ti mala skočiť aj kvalita a sila signálu .automaticky môžeš ladiť aj do vianoc ak tam ten tp proste nemáš zadaný tak ti ho nikdy ani nenájde . skús použiť sieťové hladanie , fastscan alebo si ho tam zadaj ručne a daj ho preskenovať ak vieš čo ti píšem . ak nie zavolaj si na to radšej borca čo to má za 2-min. hotové . :poklona:

_________________
Xtren-10000, 8500, Solo-4K, Solo2, Zero, Optimus OS3, Gigabule Quad Plus


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Kmitocet 11979 na astre 23,5E
PříspěvekOdeslal: 31.Říjen 2014 - 17:07 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 30.Srpen 2009 - 21:02
Příspěvky: 4532
Místo/Bydliště: okr. Nitra
Poděkoval: 9 krát
Poděkováno: 82 krát
"efendy55" ti radí dobre - zavolaj si na pomoc niekoho, kto sa v tom vyzná lepšie! Z mojej strany plná podpora a plný súhlas, pretože to že ty nevieš, nedokážeš si ani overiť funkčnosť tohto konkrétneho TP, resp. nevieš si zistiť, či máš aktuálne zápisy na svojej karte...
Hmm?!
Aspoň skús tieto kombinácie:
- Tvoj stb pripojiť na inú parabolu, ktorá je naladená na Astru 23,5E!
- Tvoju kartu vložiť do iného HD stb, na inú parabolu, nastavenú samozrejme na Astru 23,5E!

_________________
X-Trend ET10000+2TB HDD
2ks IPBox 9900HD Plus+2x 500GB HDD
Golden Media UNI-BOX 9080 combo
AB Cryptobox 652HD+ext.320GB
28,2°+23,5°+19,2°+13°+10/9°+4,8°E+1°W
Parabola-85E
Parabola 120+motor DG380S Speedy
SmartQuad LNBTitanium 0,1dB & LNB GI208+ octo &
MegasatQuad LNB 0,1dB


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Kmitocet 11979 na astre 23,5E
PříspěvekOdeslal: 31.Říjen 2014 - 17:24 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 26.Září 2011 - 16:03
Příspěvky: 4709
satelitni prijimac: xtrend10000,8500,gigablue,solo
Místo/Bydliště: chlpatá dedinka okres pupok .
Poděkoval: 31 krát
Poděkováno: 54 krát
pravdepodobne tam tp ani nemá zadaný tak ho ani nepreskenuje . už som bol u takýchto zúfalcoch na skylinku zadávať to tam ručne a samozrejme to nabehlo na prvý šup a to automatické skenovanie mu tiež ako vieme nepomôže ak sa nebude držať toho čo som mu napísal hore . nech sem dá foto toho tp ako to má nastavené a či ho tam vôbec má ,ale asi ťažko . ](*,)

_________________
Xtren-10000, 8500, Solo-4K, Solo2, Zero, Optimus OS3, Gigabule Quad Plus


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Kmitocet 11979 na astre 23,5E
PříspěvekOdeslal: 31.Říjen 2014 - 17:51 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 15.Březen 2009 - 21:32
Příspěvky: 2661
Poděkoval: 50 krát
Poděkováno: 288 krát
hola hola ! z vonku to vyzerá že aj bitka bude !

:Yahoo!:


No pan tazatel nech zadá normu DVB-S2 ,pilot ON a NECH POZERÁ


:poklona:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Kmitocet 11979 na astre 23,5E
PříspěvekOdeslal: 31.Říjen 2014 - 19:03 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 04.Září 2007 - 21:48
Příspěvky: 66
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 1 krát
Tazatel už to má možná zprovozněné a my si tu plácáme játra.Jakmile jsem psal o tom chybně zadaném transpordéru,tak si hned v úvodní otázce opravil 11979H na správné 11797H.Bohužel v názvu vlákna to opravit asi nešlo....Třeba je to zase jeden z provokatérů.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Kmitocet 11979 na astre 23,5E
PříspěvekOdeslal: 01.Listopad 2014 - 8:27 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 23.Říjen 2011 - 20:38
Příspěvky: 7
pre Florian.
Ano chybne som napisal kmitocet v nazve temy ale uz v popise je uvedeny spravne . Bol to omyl.

pre mmiriboy a efendy
uz to ide. Na zaklade Vasich pripomienok som pozrel prislusny transpoder a miesto FEC 5/6 bol nastaveny 3/4. Po zmene FEC na spravnu hodnotu mi preskenovalo prislusny transpoder a naslo aj HBO HD aj Prima, Nova v HD kvalite a dokonca aj Retro Music frci.
Dakujem vsetkym, ktori mi konstruktivnymi pripomienkami napovedali riesenie.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Kmitocet 11979 na astre 23,5E
PříspěvekOdeslal: 01.Listopad 2014 - 9:29 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 30.Srpen 2009 - 21:02
Příspěvky: 4532
Místo/Bydliště: okr. Nitra
Poděkoval: 9 krát
Poděkováno: 82 krát
No vidíš, už máš vystaráno a ani to nebolelo! :D

_________________
X-Trend ET10000+2TB HDD
2ks IPBox 9900HD Plus+2x 500GB HDD
Golden Media UNI-BOX 9080 combo
AB Cryptobox 652HD+ext.320GB
28,2°+23,5°+19,2°+13°+10/9°+4,8°E+1°W
Parabola-85E
Parabola 120+motor DG380S Speedy
SmartQuad LNBTitanium 0,1dB & LNB GI208+ octo &
MegasatQuad LNB 0,1dB


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 14 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk