e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 25.Listopad 2017 - 8:36

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 11 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Dálkové ovládání
PříspěvekOdeslal: 19.Únor 2014 - 19:27 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 17.Srpen 2008 - 21:33
Příspěvky: 10
satelitni prijimac: octagon sf918hd
tak jsem udělal z octagonu klon,SABa a přestalo mi fungovat dálkokové ovládání. Nemáte s tím zkušenost?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Dálkové ovládání
PříspěvekOdeslal: 19.Únor 2014 - 20:46 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 17.Březen 2009 - 14:31
Příspěvky: 2641
satelitni prijimac: rôzne šunty
Místo/Bydliště: Trnava-malý Rím
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 9 krát
A čo tak skúsiť pohľadať nejaký vhodný kód?Nech sa darí.


Přílohy:
Klony Octagonu 918.pdf [4.22 KiB]
Staženo 32 x

_________________
DM-800SE-Parabola Gibertini 100cm- motor Digi Power SG-2100A,a kopa iných šuntov.
Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Dálkové ovládání
PříspěvekOdeslal: 19.Únor 2014 - 21:41 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 20.Červenec 2009 - 18:26
Příspěvky: 2866
satelitni prijimac: Optibox 8750 HDClCX,, Opensat
Místo/Bydliště: perla moravy-slovácká slivovice
Poděkoval: 349 krát
Poděkováno: 621 krát
:( V kodech to nebude #-o
Ty se tady nenastavují. Ovládač by měl fungovat. Jedině by mohl být mírně přeprogramovaný pro ovádání TV - viz příloha...
Opravdu nevím - já jsem se s tímto nesetkal :oops:
Příloha:

_________________
Proevropský demokrat, zarputilý ANTIKOMUNISTA


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Dálkové ovládání
PříspěvekOdeslal: 26.Únor 2014 - 16:24 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 22.Duben 2009 - 10:23
Příspěvky: 256
Ovladac musí fungovat na libovolny klon, svého casu jsem je menil docela často a na ovladac to vliv nemelo. I ted tam mam Sab a jede to. Nemas to jen nahodou preple na ovladani TV? Jinak novy stoji cca 350,-

_________________
HD-BOX 9200 FW 1.11.57, Octagon 918 HD @ NEXT YE-2000 FW 109.53, Multibeam E-85, 3xLNB Chess Edition III 0.1dB, 1xQuad LNB Edision QSL-6 0,2dB, 1xLNB Head Digital 0.1dB, P.168-W V1, TV Samsung LE46B650, 1.0°W, 13.0°E, 19.2°E, 23.5°E, 28.2°E


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Dálkové ovládání
PříspěvekOdeslal: 26.Únor 2014 - 18:46 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 06.Prosinec 2009 - 20:41
Příspěvky: 1296
Místo/Bydliště: Doma
Poděkoval: 12 krát
Poděkováno: 27 krát
presne ako tu bolo napisane, zmena FW nemoze mat vplyv na DO.

_________________

Vlastním:
GigaBlue HD x1
Obrázek
Octagon SF918 HD, clon SAB
Mám v opatere:
VU+ Zero
AB Cryptobox 650 HD
AB Cryptobox 600 HD


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Dálkové ovládání
PříspěvekOdeslal: 01.Březen 2014 - 10:18 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 17.Srpen 2008 - 21:33
Příspěvky: 10
satelitni prijimac: octagon sf918hd
....vliv to zřejmě má,když v klonu na Sab nefunguje a při přechodu zpět na Octagon je vše ok.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Dálkové ovládání
PříspěvekOdeslal: 01.Březen 2014 - 10:43 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 06.Prosinec 2009 - 20:41
Příspěvky: 1296
Místo/Bydliště: Doma
Poděkoval: 12 krát
Poděkováno: 27 krát
tak mas daco specificke......

_________________

Vlastním:
GigaBlue HD x1
Obrázek
Octagon SF918 HD, clon SAB
Mám v opatere:
VU+ Zero
AB Cryptobox 650 HD
AB Cryptobox 600 HD


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Dálkové ovládání
PříspěvekOdeslal: 01.Březen 2014 - 11:50 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 20.Červenec 2009 - 18:26
Příspěvky: 2866
satelitni prijimac: Optibox 8750 HDClCX,, Opensat
Místo/Bydliště: perla moravy-slovácká slivovice
Poděkoval: 349 krát
Poděkováno: 621 krát
:( Tak tam skus flashnout jiný FW ze SABu... Něco tam budeš mít dohrkané...
Pokud si pamatuju, tak bylo na DO nějaké tlačítko, po jehož zmáčknutí normální ovládání sat. nefungovalo... Bohužel nemohu už vyzkoušet...
:poklona:

_________________
Proevropský demokrat, zarputilý ANTIKOMUNISTA


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Dálkové ovládání
PříspěvekOdeslal: 01.Březen 2014 - 13:42 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 17.Srpen 2008 - 21:33
Příspěvky: 10
satelitni prijimac: octagon sf918hd
jj,zkoušel jsem to s několika fw a pořád to samé. A také jsem zkoušel i jiné klony a ty jsem tam nedostal. zkoušel jsem GI890 a po úspěšné flasi se po zapnutí nic nestalo,opět Octagon,tak jsem ho dal do továrního nastavení a oopět žádná změna. Vyzkoušel jsem i fw passion,Manhattan a po flashi ani nešel zapnout,na displeji běží hláška RUN PROTECTION a nic. Zpět na Octagon vše ok.....tak už nevím :(


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Dálkové ovládání
PříspěvekOdeslal: 01.Březen 2014 - 13:54 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 06.Prosinec 2009 - 20:41
Příspěvky: 1296
Místo/Bydliště: Doma
Poděkoval: 12 krát
Poděkováno: 27 krát
a zmenil si bootloader?

_________________

Vlastním:
GigaBlue HD x1
Obrázek
Octagon SF918 HD, clon SAB
Mám v opatere:
VU+ Zero
AB Cryptobox 650 HD
AB Cryptobox 600 HD


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Dálkové ovládání
PříspěvekOdeslal: 01.Březen 2014 - 13:59 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 17.Srpen 2008 - 21:33
Příspěvky: 10
satelitni prijimac: octagon sf918hd
jj,změnil


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 11 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk