e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 23.Listopad 2017 - 23:17

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 10 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: zápisy na ICE Skylink
PříspěvekOdeslal: 08.Květen 2012 - 19:36 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 31.Červenec 2008 - 18:46
Příspěvky: 4
Na konci dubna (26.4.) jsem aktivoval ICE Skylink kartu včetně registrace na webu. Do 4.5.2012 mi šly všechny SD i HD programy Skylink nabídky. Asi po naladění CT4HD (4.5.) mi přestaly fungovat pouze sportovní programy SD či HD - Sport1,2, NovaSport, Eurosport 1,2, ale ostatní nabídka funguje. Provedl jsem vše co jsem se dozvěděl na internetu, provedl několikrát reautorizaci, nechal běžet na ČT1 i celý den. Podobné akce jsem prováděl i na druhém stb.
Mám Octagon sf918HD fw. 10.690. Kartu mám v UNI čtečce. Nevím jak se dá, jestli se dá vypnout blocker, pokud je to způsobeno tímto.
Jako druhý stb používám Dreamsky 7000 fw. 2.56. programy fungují kromě výše uvedených.
Mohu požádat o pomoc jak řešit tento problém? Ke konci května chci provést výměnu CS link za Skylink a obávám se, že podobných problému. Moc děkuji za rady.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zápisy na ICE Skylink
PříspěvekOdeslal: 08.Květen 2012 - 20:27 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 17.Květen 2009 - 13:39
Příspěvky: 658
satelitni prijimac: Optibox 8750 HDCICX
Místo/Bydliště: Vysočina
Poděkoval: 8 krát
Poděkováno: 4 krát
Dej menu-rozhraní-CAS-Smart Card 1 autoupdate - zapnuto (vypnuto znamená zapnutý bloker)
Potom na web Skylink dej reautorizaci karty a přepni na čt 1 a čekej, než přijdou zápisy a všechny programy ti půjdou.

_________________
VU+ Solo2, Gigablue quad plus-openATV 5.3-doscam 0.25, Amiko Alien-openATV 5.3-oscam current, Optibox 8750 HDCICX-cccamd 2.1.4, MULTIBEAM 85 (13E, 19,2E, 23,5E, 28,2E), 4x INVERTO Quatro LNB 0,2dB, 4x DiseqC DSC-304D 4x1, Skylink ICE


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zápisy na ICE Skylink
PříspěvekOdeslal: 08.Květen 2012 - 20:39 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 29.Květen 2007 - 21:36
Příspěvky: 229
satelitni prijimac: VU+SOLO 4K
Poděkoval: 18 krát
Poděkováno: 1 krát
Octagon šlape s ICE jako víno.Žádných problémů se obávat nemusíš.Pokud si je nezpůsobíš sám

_________________
VU+ SOLO 4K,TBS 5925,Parabola 100 cm.
Motor SG 2100.TV Samsung UE55JS8502 SUHD.
SKYLINK KOMBI + HBO HD


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zápisy na ICE Skylink
PříspěvekOdeslal: 08.Květen 2012 - 21:00 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 31.Červenec 2008 - 18:46
Příspěvky: 4
Díky, ale měl jsem a mám Smart Card 1 autoupdate - zapnuto. Nechápu, proč je stejná závada na obou stb. Proč právě tyto 3 sportovní kanály. Pokusím se přes noc nechat octagon na CT1.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zápisy na ICE Skylink
PříspěvekOdeslal: 08.Květen 2012 - 21:26 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 04.Leden 2010 - 23:29
Příspěvky: 19
satelitni prijimac: octagon SF 918 HD
Místo/Bydliště: Martin SLOVAKIA
Je to divné , mám ten istý problém , čo sa deje ?
Všetko beží okrem športových Sport 1 , Sport 2 , Sport 5 , a všetky Eurosporty vrátane SD aj HD . Všetko bežalo a mám ten istý problém ako juris 10 .


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zápisy na ICE Skylink
PříspěvekOdeslal: 08.Květen 2012 - 21:59 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 20.Červenec 2009 - 18:26
Příspěvky: 2866
satelitni prijimac: Optibox 8750 HDClCX,, Opensat
Místo/Bydliště: perla moravy-slovácká slivovice
Poděkoval: 349 krát
Poděkováno: 621 krát
:( U octagonu mohu doporučit nefunkční programy smazat a znovu vyhledat - většinou to pomohlo. Vyhledávej přes NIT (síťové vyhledávání).
:poklona: :poklona:

_________________
Proevropský demokrat, zarputilý ANTIKOMUNISTA


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zápisy na ICE Skylink
PříspěvekOdeslal: 09.Květen 2012 - 12:32 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 31.Červenec 2008 - 18:46
Příspěvky: 4
Provedl jsem všechny doporučené akce, včetně smazání a vyhledání. Ani Novasport, Sport 1,2, ani Eurosporty nejdou. Opravuji se, mezi sportovními kanály nešel a nejde také Sport 5 jako u TKM.
Pokusím se ještě vypnout EMU, znovu vypnout stb, provést reautorizaci a pockam. Pokusím se o kompletní reinstalaci jak sw tak programů. Zápisy na kartě : 1389, 138A a 138B 26.4.-16.5.2012, beze změn zápisů a 1771, 03E9-03EA, FFD0 9.5.-8.6.2012. a tyto zápisy se mění denně o jeden den + do 8.6.2012 zůstává.
Nějaké doporučení pro kompletní reinstalaci Octagonu? Díky


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zápisy na ICE Skylink
PříspěvekOdeslal: 10.Květen 2012 - 18:38 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 31.Červenec 2008 - 18:46
Příspěvky: 4
Na základě rady ze strany Skylink mi doporučili vyzkoušet kartu v nějaké elektro prodejně, kde je autorizovaný stb. Pokud ani tam nebudou sportovní kanály fungovat mám kartu reklamovat (krátký dopis s popisem závady) na jehož základě mi bude karta vyměněna.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zápisy na ICE Skylink
PříspěvekOdeslal: 08.Říjen 2012 - 21:31 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 06.Duben 2009 - 22:27
Příspěvky: 4
Mě to dělá ty samé problémy! ČT1 a ostatní programy bez problémů po přepnutí naběhnou, ale kromě ČT4HD a Sport2 je na ostatních sportovních kanálech tma! Rovněž dokumentární kanály až na vyimky tma!

_________________
Astra1,Astra3,Thor. Server DM800HD Oscam 1.20 unstable 5983, Skylink ICE karta klienti DM800HD cccam230 a Ariva200HD cccam


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: zápisy na ICE Skylink
PříspěvekOdeslal: 13.Říjen 2012 - 19:08 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 06.Prosinec 2009 - 20:41
Příspěvky: 1296
Místo/Bydliště: Doma
Poděkoval: 12 krát
Poděkováno: 27 krát
Pouzite CI modul a reautorizaciu karty bud telefonicky alebo priamo z web skylink po prihlaseni do vasho uctu. Po tomto nie je nutne ani prepinat na CT1 karta sa "rozbehne" behom chvilky.
U Octagon je toto s urcitou pravidelnostou kedy treba spravit refresh karty a kedy Smart Reader nepomoze a je nutnostou mat certifikovany CI modul....

_________________

Vlastním:
GigaBlue HD x1
Obrázek
Octagon SF918 HD, clon SAB
Mám v opatere:
VU+ Zero
AB Cryptobox 650 HD
AB Cryptobox 600 HD


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 10 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk