e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 23.Listopad 2017 - 23:23

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 36 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: octagon918hd
PříspěvekOdeslal: 23.Leden 2012 - 20:35 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 06.Prosinec 2009 - 20:41
Příspěvky: 1296
Místo/Bydliště: Doma
Poděkoval: 12 krát
Poděkováno: 27 krát
samozrejme ze nic. inak by sa mohli poucit aj iny....

_________________

Vlastním:
GigaBlue HD x1
Obrázek
Octagon SF918 HD, clon SAB
Mám v opatere:
VU+ Zero
AB Cryptobox 650 HD
AB Cryptobox 600 HD


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: octagon918hd
PříspěvekOdeslal: 23.Leden 2012 - 20:54 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 02.Prosinec 2007 - 11:41
Příspěvky: 181
satelitni prijimac: Octagon,918HD
Místo/Bydliště: Ostrava-Petřvald
tak mu dej kontakt, vyřeš a napiš jak vyřešno. Můžeš se zde zeptat na kolik lidí mám kontakt a vyřešíme a zde se napíše :poklona:

_________________
Octagon918 HD,CCCAm 2.0.11,Newcamd 5.25,95x100 Al Emme Motor BigSat SG2100BS,Diavolo 0,1 dB singl LNB,Přepínač EMP E112E 12V,95x100 Al Emme ,Multifeed Emme Esse 4,4xGolden Interstar GI 201 Singl LNB,DiSEqC Maximum 1216,


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: octagon918hd
PříspěvekOdeslal: 23.Leden 2012 - 21:05 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 19.Prosinec 2009 - 12:30
Příspěvky: 15
Zdravim.Jinak dekuju vsem za radu a pomoc.Necham ho znamymu jemu staci sd.Tak dik.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: octagon918hd
PříspěvekOdeslal: 23.Leden 2012 - 21:37 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 29.Květen 2007 - 21:36
Příspěvky: 229
satelitni prijimac: VU+SOLO 4K
Poděkoval: 18 krát
Poděkováno: 1 krát
Když se mě to stalo,tak pomohlo v zadu vypnout a zapnout kolébkovým vypínačem.

_________________
VU+ SOLO 4K,TBS 5925,Parabola 100 cm.
Motor SG 2100.TV Samsung UE55JS8502 SUHD.
SKYLINK KOMBI + HBO HD


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: octagon918hd
PříspěvekOdeslal: 23.Leden 2012 - 21:51 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 07.Květen 2007 - 0:10
Příspěvky: 265
rybos napsal:
Zdravim.Vlastnim octagon 918hd jiz dva roky k plny spokojenosti,ale ted mi prestal zabrazovat obraz u hd programu.Vyskousel jsem vsechno co jsem zde vycetl,ale nic nezabralo.Tak bych vas chtel pozadat o pomoc.Predem dekuji. :(


Najskôr vyčisti prijímač- tovarko a vymaž aj dalšie položky , nahraj posledný soft, nový seting a verím ,že sat pôjde ako voľakedy. Mal som podobný prípad - mrzli len HD programy/hned po prepnutí /. po preinštalovaní fachá k spokojnosti ďalej.

_________________
OPTIBOX ANACONDA , AMIKO SHD 8900 ALIEN, OPTIBOX Gekko ,Anysee E7 S2 CI+CR ,Gibertini 80Al ,motor ,LCD Sony KDL-40S5600


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: octagon918hd
PříspěvekOdeslal: 24.Leden 2012 - 10:53 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 19.Prosinec 2009 - 12:30
Příspěvky: 15
Zdravim.Vyzkousel jsem to nekolikrat vypnout zadnim vypinacem nepomohlo to.Tak jsem dal tovarko nahral novy soft a seting obraz stale na hd programech nejde zvuk jde.Sd programy jdou v pohode.Tak uz nevim,mam jeste arivu200 atam to chodi v pohode jak sd tak hd.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: octagon918hd
PříspěvekOdeslal: 24.Leden 2012 - 11:56 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 17.Březen 2009 - 14:31
Příspěvky: 2641
satelitni prijimac: rôzne šunty
Místo/Bydliště: Trnava-malý Rím
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 9 krát
ulmus napsal:
tak to potom premenujte na "skype forum vlado" a nemusi tu nik nikomu radit verejne.
Ale čo ťa žerie,nechápem?To že je snaha z mojej strany niekomu pomôcť a poradiť?Alebo sa má toto fórum zvrhnúť, na stoku ako na Parabole,samé posmešky,invektívy a urážky a žiadna dobrá rada?Čím si prispel ty,v tomto topicu?Daj si pohov a nechaj moje meno na pokoji.Ďakujem za pochopenie.Nech sa darí.

_________________
DM-800SE-Parabola Gibertini 100cm- motor Digi Power SG-2100A,a kopa iných šuntov.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: octagon918hd
PříspěvekOdeslal: 24.Leden 2012 - 17:54 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 07.Červenec 2007 - 13:15
Příspěvky: 505
rybos napsal:
Zdravim.Vyzkousel jsem to nekolikrat vypnout zadnim vypinacem nepomohlo to.Tak jsem dal tovarko nahral novy soft a seting obraz stale na hd programech nejde zvuk jde.Sd programy jdou v pohode.Tak uz nevim,mam jeste arivu200 atam to chodi v pohode jak sd tak hd.

....Tov nastavení jsi udělal,ale zda jsi tam nahrál HD SW nepíšeš.Nerveš tam znovu ze zálohy SW SD a né HD?Nebude to asi tím?? :ROFL: :poklona:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: octagon918hd
PříspěvekOdeslal: 24.Leden 2012 - 20:13 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 07.Květen 2007 - 0:10
Příspěvky: 265
zzaner napsal:
rybos napsal:
Zdravim.Vyzkousel jsem to nekolikrat vypnout zadnim vypinacem nepomohlo to.Tak jsem dal tovarko nahral novy soft a seting obraz stale na hd programech nejde zvuk jde.Sd programy jdou v pohode.Tak uz nevim,mam jeste arivu200 atam to chodi v pohode jak sd tak hd.

....Tov nastavení jsi udělal,ale zda jsi tam nahrál HD SW nepíšeš.Nerveš tam znovu ze zálohy SW SD a né HD?Nebude to asi tím?? :ROFL: :poklona:

Sory ale software SD software HD som ešte nepočul /keď tak seting nie?/
FWaru -/ software/ je to jedno, či si naskenuješ Hd alebo SD kanály.

_________________
OPTIBOX ANACONDA , AMIKO SHD 8900 ALIEN, OPTIBOX Gekko ,Anysee E7 S2 CI+CR ,Gibertini 80Al ,motor ,LCD Sony KDL-40S5600


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: octagon918hd
PříspěvekOdeslal: 24.Leden 2012 - 20:49 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 07.Červenec 2007 - 13:15
Příspěvky: 505
kaon napsal:
zzaner napsal:
rybos napsal:
Zdravim.Vyzkousel jsem to nekolikrat vypnout zadnim vypinacem nepomohlo to.Tak jsem dal tovarko nahral novy soft a seting obraz stale na hd programech nejde zvuk jde.Sd programy jdou v pohode.Tak uz nevim,mam jeste arivu200 atam to chodi v pohode jak sd tak hd.

....Tov nastavení jsi udělal,ale zda jsi tam nahrál HD SW nepíšeš.Nerveš tam znovu ze zálohy SW SD a né HD?Nebude to asi tím?? :ROFL: :poklona:

Sory ale software SD software HD som ešte nepočul /keď tak seting nie?/
FWaru -/ software/ je to jedno, či si naskenuješ Hd alebo SD kanály.
Asi jsem se špatně vyjádřil,mohlo dojit k záměně FW ze SD verze Octagonu.V začátcích se mně to také tak stalo.Bylo to nějako pomícháno.Tak ať tam švihne user databázi z funkčního přijmače a mělo by být po ptákách. :poklona:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: octagon918hd
PříspěvekOdeslal: 24.Leden 2012 - 20:58 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 17.Březen 2009 - 14:31
Příspěvky: 2641
satelitni prijimac: rôzne šunty
Místo/Bydliště: Trnava-malý Rím
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 9 krát
Čo sa tu šmrdkáte.Nech dá továrko,nahrať posledný FW.10690,továrko,nastaviť všetko nanovo,preskenovať všetko nanovo,nedávať tam žiadne zálohy a nijaké cudzie settingy a musí to šlapať.Nech sa darí.

_________________
DM-800SE-Parabola Gibertini 100cm- motor Digi Power SG-2100A,a kopa iných šuntov.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: octagon918hd
PříspěvekOdeslal: 24.Leden 2012 - 21:04 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 07.Červenec 2007 - 13:15
Příspěvky: 505
To co navrhnul Vlado,je skutečně nejlepší,ale také nejpracnější,ale zato bude mít přijmač jako nový. :good:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: octagon918hd
PříspěvekOdeslal: 24.Leden 2012 - 21:49 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 07.Květen 2007 - 0:10
Příspěvky: 265
Nikto sa tu nešmrdká , len sa vyjadrujme presne a par príspevkov späť som to napísal.Vlado to chcel najskôr na súčiastky a teraz doporučuje preinštalovanie a "musí to ísť". Byť laik tak som z toho k..ot.

_________________
OPTIBOX ANACONDA , AMIKO SHD 8900 ALIEN, OPTIBOX Gekko ,Anysee E7 S2 CI+CR ,Gibertini 80Al ,motor ,LCD Sony KDL-40S5600


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: octagon918hd
PříspěvekOdeslal: 24.Leden 2012 - 21:57 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 17.Březen 2009 - 14:31
Příspěvky: 2641
satelitni prijimac: rôzne šunty
Místo/Bydliště: Trnava-malý Rím
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 9 krát
kaon napsal:
Nikto sa tu nešmrdká , len sa vyjadrujme presne a par príspevkov späť som to napísal.Vlado to chcel najskôr na súčiastky a teraz doporučuje preinštalovanie a "musí to ísť". Byť laik tak som z toho k..ot.
Však sa vyjadruješ ako laik,lebo prvotné riešenie problému je to, čo som popísal v predošlom príspevku.Iná možnosť je,že ak to ozaj je len na súčiastky,tak vie kam to smerovať.Nech sa darí.

_________________
DM-800SE-Parabola Gibertini 100cm- motor Digi Power SG-2100A,a kopa iných šuntov.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: octagon918hd
PříspěvekOdeslal: 25.Leden 2012 - 11:00 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 05.Duben 2009 - 16:40
Příspěvky: 26
Skus si na novo naladiť programy, teda vytvoriť nový seting. Obačas to spravilo aj mne ale stačilo tovarenske nastavenie a opätovne nahratie setingu. Po výmene kondenzátorov v zdroji mi to zatiaľ neurobilo. Veľa šťastia.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: octagon918hd
PříspěvekOdeslal: 25.Leden 2012 - 12:15 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 19.Prosinec 2009 - 12:30
Příspěvky: 15
Zdravim.To comi tady radite jsem vsechno provedl tj.dal tovarko,nahral spravny soft,vsechno znova rucne naladil a porad stejny na hd kanalech nejde obraz.Tak nevim uz to vzdavam.Jinak dik za ochotu mi poradit.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 36 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk