e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 25.Listopad 2017 - 7:02

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 75 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: DVR studio HD
PříspěvekOdeslal: 19.Listopad 2016 - 16:01 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 25.Únor 2010 - 22:23
Příspěvky: 32
Poděkoval: 2 krát
Zdravím mám problém no je to skôr moja nevedomosť tak prosím o radu ide o to stiahol som si program DVR studio HD ale stáva sa mi to aj pri programe VideoReDo TV suite ide o to že moje nahrávky vo full hd a formáte ts majú niečo cez 5gb jedna a je bežné že s reklamami najú niečo cez dve hodiny no keď som ich natiahol do DVR studio HD ako aj VideoReDo TV Suite tak mi ich automaticky okreše na nejakú hodinu a 49 min a a veľkosť okolo 4GB +- . Čím to je prosím vás a ako to vyriešiť? Je potrebné zakúpiť plnú veryiu programu aj s licenčným kľúčom aby to išlo normálne ? Prípadne poraďte nejaký program ktorý to neokreše. Viem že je to asi nepodstatné ale mám HD BOX 9105+ PVR . Ďakujem za pomoc a rady


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DVR studio HD
PříspěvekOdeslal: 19.Listopad 2016 - 17:43 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 11.Leden 2011 - 16:57
Příspěvky: 1151
satelitni prijimac: Dreambox 7080,TBS 5925
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 36 krát
Tak to bude najskôr problém toho hdboxu asi to ukladá po 4gb,VideoReDo TV suite nemá problém s veľkými súbormi.

_________________
Dreambox 7080 S2X-MS
Oscam EMU r11279
TBS 5925
Parabola:150cm 76,5E-34,5W,90cm Fe 28,2E+23,5E+19,2E+13,0E
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DVR studio HD
PříspěvekOdeslal: 19.Listopad 2016 - 19:12 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 12.Prosinec 2011 - 9:58
Příspěvky: 43
satelitni prijimac: DM7080HD. DM820 - Gemini
Místo/Bydliště: Haná
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 2 krát
DVR-Studio HD 4.10 - poslední - funguje perfektně. Výstupy nechávám v .ts formátu. Všechno ho přehraje a dá se jednoduše následně upravovat.
Licenci ale zřejmě "neodrbeš". Mají to ošetřené docela dobře - při každém startu se dotazuje na jejich serveru. Při reinstalaci přijde mail, že to někdo instaluje - je-li to OK ?
Češtinu tam má, stačí ji jen nastavit :)

:good: \:D/

_________________
DM7080HD, DM820HD - Gemini OE 2.5, TV Panansonic 55''


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DVR studio HD
PříspěvekOdeslal: 19.Listopad 2016 - 22:45 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 25.Únor 2010 - 22:23
Příspěvky: 32
Poděkoval: 2 krát
A kďe na VideoReDo TV Suite nastavím aby mi bral aj väčšie a časovo dlhšie súbory lebo mne to stále okresá. Ináč už mi na DVR Studio HD 4.10 zoberie a načíta celý súbor v jeho dlžke no keď mi ho načítava tak mi červenými čiarkami označí nejaké chyby a farebnými pauzami nejaké vystrihnuté časti no kedže sa nezhodujú s reklamnými pauzami tak som ich nútený občas prepísať no problém nastáva vtedy keď chcen súbor ukončiť čiže vyviesť v ts formát alebo mpeg vtedy mi napíše hlášku: Invalid cut points. Please remove all cut points and reset them. Kďe robím chybu? Ďakujem


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DVR studio HD
PříspěvekOdeslal: 20.Listopad 2016 - 9:39 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 11.Leden 2011 - 16:57
Příspěvky: 1151
satelitni prijimac: Dreambox 7080,TBS 5925
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 36 krát
Vo VideoReDo TV Suite netreba nič nastavovať na väčšie súbory na obrázku mám 10GB súbor.
Příloha:
videoder.jpg
videoder.jpg [ 43.32 KiB | Zobrazeno 531 x ]

_________________
Dreambox 7080 S2X-MS
Oscam EMU r11279
TBS 5925
Parabola:150cm 76,5E-34,5W,90cm Fe 28,2E+23,5E+19,2E+13,0E
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DVR studio HD
PříspěvekOdeslal: 20.Listopad 2016 - 10:50 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 25.Únor 2010 - 22:23
Příspěvky: 32
Poděkoval: 2 krát
A akú verziu videoredo máš možno je to inou verziou. Mne stále ukáže že ma nahrávka len 1h 39min aj keď má niečo cez dva hodiny


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DVR studio HD
PříspěvekOdeslal: 20.Listopad 2016 - 10:56 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 11.Leden 2011 - 16:57
Příspěvky: 1151
satelitni prijimac: Dreambox 7080,TBS 5925
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 36 krát
dosť starú z roku 2011 4.20.7.629

_________________
Dreambox 7080 S2X-MS
Oscam EMU r11279
TBS 5925
Parabola:150cm 76,5E-34,5W,90cm Fe 28,2E+23,5E+19,2E+13,0E
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DVR studio HD
PříspěvekOdeslal: 20.Listopad 2016 - 12:03 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 25.Únor 2010 - 22:23
Příspěvky: 32
Poděkoval: 2 krát
Mne pri filme ktorý má s reklamami cez dve hodiny ukáže 1h 39min čiže aj keby som ho upravil tak film nebude do konca a vôbec si neviem rady a to mám trial verziu ešte plne funkčnú. Tiež neviem prečo mi vyhodilo tú chybnú hlášku pri DVR Studio HD...
Příloha:
videoredo.PNG
videoredo.PNG [ 80.14 KiB | Zobrazeno 520 x ]


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DVR studio HD
PříspěvekOdeslal: 20.Listopad 2016 - 12:49 
Offline
Veterán fóra
Veterán fóra
Avatar uživatele

Registrován: 11.Leden 2011 - 16:57
Příspěvky: 1151
satelitni prijimac: Dreambox 7080,TBS 5925
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 36 krát
tak to bude v tej trial verzii

_________________
Dreambox 7080 S2X-MS
Oscam EMU r11279
TBS 5925
Parabola:150cm 76,5E-34,5W,90cm Fe 28,2E+23,5E+19,2E+13,0E
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DVR studio HD
PříspěvekOdeslal: 20.Listopad 2016 - 14:27 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Registrován: 23.Květen 2010 - 13:21
Příspěvky: 2202
Poděkoval: 21 krát
Poděkováno: 21 krát
Trial verzie videoeditorov bezne spracuju iba urcity cas.

_________________
Ipbox 9900,vo flash Abenigma najnovsia,na usb tiez a hyperion v4.5 (ten pouzivam), hyperion v4, Nebula v1. A iné sd stb,parabola fe90,sg2100 a parabola fe80 multifeed 19,2 a 23,5e jeden lnb Sharp,noise 1 a 1,2db 20 ročný a no problém(je ako nový).


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DVR studio HD
PříspěvekOdeslal: 20.Listopad 2016 - 17:43 
Offline
Pokročilý
Pokročilý
Avatar uživatele

Registrován: 19.Leden 2007 - 13:45
Příspěvky: 293
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 10 krát
pele1 napsal:
dosť starú z roku 2011 4.20.7.629


Možná se bude hodit mladší DRD.Systems.VideoReDo.TVSuite.H.264.v5.1.1.719b

Kód:
http://s2.sendfile.su/download/1075499/4Ot81UA5Gy0gkb2sm1TvBl5siYADr3yiSzgSq0JN


heslo
Kód:
www.2baksa.net

_________________
VU+ Solo4K a VTI 11, parabola Nokia Sathunter 146x120, rotátor ze Sovětského Svazu na 36 V z roku 1992, pozicioner Nokia, Dune BDPrime, Yamaha media receiver plasma Panasonic 165 cm a spousta dalšího bordelu 8)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DVR studio HD
PříspěvekOdeslal: 20.Listopad 2016 - 17:45 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 25.Únor 2010 - 22:23
Příspěvky: 32
Poděkoval: 2 krát
Už rozumiem čiže sa nemusím báť toho že ak si napr zaplatim VideoReDo v plnej verzii že mi spracuje len obmedzený čas...??? No pravdu povediac trocha mi to nejde do hlavy lebo mám trial aj DVR studio HD a to mi napr natiahne celý súbor v plnej veľkosti no keď som dnes spracovával prvú nahrávku tak mi nevypísalo žiadnu hlášku no keď som spracovával druhý súbor zas mi napísalo Invalid cut points. Please remove all cut points and reset them...tak neviem či je to obmedzené na jeden súbor na deň alebo na niekoľko hodín alebo či ja niekde robím chybu a radšej si zaplatiť plnú verziu VideoReDo ovšem ak mi to spracuje nahrávky v plnej veľkosti a dá sa vo VideoReDo konvertovať súbor napr do mpeg ako je tomu v DVR studio HD???? Ďakujem za rady


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DVR studio HD
PříspěvekOdeslal: 15.Prosinec 2016 - 10:33 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 25.Únor 2010 - 22:23
Příspěvky: 32
Poděkoval: 2 krát
Zdravím zas ten istý problém už mám registrované dvr studio hd ale nie najnovšiu verziu a aj tak mi neberie celý film...nepotrebujem náhodou nastaviť alebo prepnúť niečo v nastaveniach? Ďakujem za pomoc


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DVR studio HD
PříspěvekOdeslal: 15.Prosinec 2016 - 13:58 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 25.Únor 2010 - 22:23
Příspěvky: 32
Poděkoval: 2 krát
Ešte sa chcem opýtať nakoľko nikde neviem nájsť dvr studio hd 4 v plnej verzii na stiahnuťie tak by ma zaujímalo či by mi niekto nevedel poradiť alebo nevie kďe sa dá sťiahnuť prípadne postnúť link ak to nieje proti pravidlám fóra. Ďakujem


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: DVR studio HD
PříspěvekOdeslal: 07.Leden 2017 - 18:00 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 23.Červenec 2014 - 15:36
Příspěvky: 4
A nebude nahodou problem vo filesysteme, ktory pouzivas tam, kam chces ulozit vystup?
Lebo tych cca 4GB (co je tych cca 1h49min) mi evokuje obmedzenie FAT32 filesystemu, ktory je mozno pouzity na zariadeni, kam chces ulozit ten vystup (ja neviem - externy HDD, USB kluc, ...). Pre tu srandu skus ulozit vystup na rovnake miesto, kde mas aj vstupny subor. Ak ten ma viac ako 4GB a nie je s tym problem, tak je bud na NTFS (windows NT a vyssie), alebo extX filesysteme (linuxy a prakticky asi vsetky satelitne prijimace, X je cislo od 2 do 4).


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 75 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk