e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 23.Listopad 2017 - 23:13

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 101 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 6 Další
Autor Zpráva
PříspěvekOdeslal: 15.Říjen 2009 - 22:20 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 17.Březen 2009 - 14:31
Příspěvky: 2641
satelitni prijimac: rôzne šunty
Místo/Bydliště: Trnava-malý Rím
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 9 krát
Tento prijímač by mal ,mať zabudovanú automatiku na prepínanie formátu SD a HD vo FW.Taktiež by bolo vhodné, aby sa sám aktualizoval, po pripojení na Net a aktualizáciu serverov,ako to má SD prijímač Dreámsky.

_________________
DM-800SE-Parabola Gibertini 100cm- motor Digi Power SG-2100A,a kopa iných šuntov.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 31.Prosinec 2009 - 21:16 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 09.Květen 2009 - 10:03
Příspěvky: 1
Zdravím, měl bych dotaz na majitele tohoto skvělého přístroje.
Nahrál jsem do něj poslední firmware a hrozně mě ohromila zvýšená rychlost telextu :) ale nějak jsem nepřišel na to, jak se překliknout na podstránku ... je na to nějaká finta? Díky


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 31.Prosinec 2009 - 21:22 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 17.Březen 2009 - 14:31
Příspěvky: 2641
satelitni prijimac: rôzne šunty
Místo/Bydliště: Trnava-malý Rím
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 9 krát
Ja síce tento prístroj mám,aj ho prevádzkujem,ale nepoužívam TELETEXT,lebo je to pre mňa anachronizmus,keď mám internet.Takže neporadím,lebo by som len hádal.

_________________
DM-800SE-Parabola Gibertini 100cm- motor Digi Power SG-2100A,a kopa iných šuntov.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 01.Leden 2010 - 16:08 
že by aj SAT spracoval TXT podstránky :?:


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 01.Leden 2010 - 17:43 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 16.Prosinec 2008 - 22:47
Příspěvky: 167
Poděkoval: 1 krát
jirka610 napsal:
Zdravím, měl bych dotaz na majitele tohoto skvělého přístroje.
Nahrál jsem do něj poslední firmware a hrozně mě ohromila zvýšená rychlost telextu :) ale nějak jsem nepřišel na to, jak se překliknout na podstránku ... je na to nějaká finta? Díky

Žádné tlačítko na DO pro přepínání podstránek zatím není a to je docela škoda. Musíš proto počkat až proběhne celý cyklus a naskočí ti automaticky další podstrana. Zvýšenou rychlost teletextu má Octagon už dlouho (nechce se mi hledat číslo toho FW, se kterým to přišlo), nazývali to FastTeletext a je to podobné jako u dnešních televizí, zkrátka se všechny stránky načtou do paměti a pak je listování tak rychlé. Zásadním problémem byla diakritika, na té se podle mého zásadně zapracovalo až v posledním FW10690, jsem s ní nyní spokojen (Skylink ČT1, ČT2 ...), někteří však píšou, že jim to zlobí pořád.

_________________
VU+Solo4k (parabola 105Al, motor DM3800, OpenATV6.1, FHDglass17 skin), VU+Duo, Octagon918HD


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 06.Leden 2010 - 10:16 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 20.Červenec 2009 - 18:26
Příspěvky: 2866
satelitni prijimac: Optibox 8750 HDClCX,, Opensat
Místo/Bydliště: perla moravy-slovácká slivovice
Poděkoval: 349 krát
Poděkováno: 621 krát
:D Víte pánové o tom, že pokud vyndáte baterie s DO, tak vá zmizne naprogramování Do pro ovládání Vaší TV :?: :?: Čistil jsem ovládač a nyní jdu hledat správný kod pro můj ovladač 8)

_________________
Proevropský demokrat, zarputilý ANTIKOMUNISTA


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 06.Leden 2010 - 10:54 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 07.Květen 2007 - 0:10
Příspěvky: 265
havana napsal:
:D Víte pánové o tom, že pokud vyndáte baterie s DO, tak vá zmizne naprogramování Do pro ovládání Vaší TV :?: :?: Čistil jsem ovládač a nyní jdu hledat správný kod pro můj ovladač 8)

Na toto mám "svoj" jednoduchý systém - takéto veci si poznačím centrofixom na spodok sat -pri zmene prepíšem a už nehľadám/ prípadne na DO/...

_________________
OPTIBOX ANACONDA , AMIKO SHD 8900 ALIEN, OPTIBOX Gekko ,Anysee E7 S2 CI+CR ,Gibertini 80Al ,motor ,LCD Sony KDL-40S5600


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 06.Leden 2010 - 13:45 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 17.Květen 2009 - 13:39
Příspěvky: 658
satelitni prijimac: Optibox 8750 HDCICX
Místo/Bydliště: Vysočina
Poděkoval: 8 krát
Poděkováno: 4 krát
havana napsal:
:D Víte pánové o tom, že pokud vyndáte baterie s DO, tak vá zmizne naprogramování Do pro ovládání Vaší TV :?: :?: Čistil jsem ovládač a nyní jdu hledat správný kod pro můj ovladač 8)

Je to jednoduché


Přílohy:
Programování dálkového ovládání.rar [1.19 MiB]
Staženo 163 x

_________________
VU+ Solo2, Gigablue quad plus-openATV 5.3-doscam 0.25, Amiko Alien-openATV 5.3-oscam current, Optibox 8750 HDCICX-cccamd 2.1.4, MULTIBEAM 85 (13E, 19,2E, 23,5E, 28,2E), 4x INVERTO Quatro LNB 0,2dB, 4x DiseqC DSC-304D 4x1, Skylink ICE
Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 24.Únor 2010 - 19:37 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 20.Červenec 2009 - 18:26
Příspěvky: 2866
satelitni prijimac: Optibox 8750 HDClCX,, Opensat
Místo/Bydliště: perla moravy-slovácká slivovice
Poděkoval: 349 krát
Poděkováno: 621 krát
:) Pánové našel jsem další poznatek k OctagonuSF 918( a jeho klonům.
Trochu mne mrzelo , že v Menu "kontrola kanálu" nefunguje položka skrýt kanál - objeví se u programu pouze velké H a nic se něděje. A teď jsem nalezl takový pomocný manuálek ke koscomu HD7400 a tam bylo mimo jiné :

-pro vyvolání SKRYTÝCH KANÁLŮ- vyvolejte pomocí OK seznam kanálu + červené
tlačítko RECORD + 7771

-pro skrytí SKRYTÝCH KANÁLŮ opakujte předchozí (RECORD + 7771)
(SKRYTÉ KANÁLY nastavíte v MENU-Kanál/PVR-Kontrolá kanálů- OK-Schovej kanál)


Samozřejmě místo kodu 7771 je třeba zadat kod užívaný pro zobrazení skrytého menu přístroje tzn. : Optibox x750 - kod 2320
Octagon sf 918 - kod 9999
Onlien hd 6060 - kod 0000
SAB ultimate - kod 1117
Koscom HD 7400 - kod 7771 ... atd.


Vyzkoušel jsem to krom Octagonu na všech výše uvedených a funguje to
:Yahoo!: :Yahoo!:

K čemu je to dobré :?:
Po proskenování jednotlivých satelitů zneviditelným nefunkční kanály a po dalším skenováním můžu kontrolovat jenom nově přibyvší programy.
nefunkční programy shromáždím na konci funkčních programů a jednou za čas je zviditelním a pomocí automatického přepínání po 6 sek.vyzkouším, či některý náhodou nejde :smoke: :smoke: :smoke:

_________________
Proevropský demokrat, zarputilý ANTIKOMUNISTA


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 23.Květen 2010 - 2:30 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 20.Červenec 2009 - 18:26
Příspěvky: 2866
satelitni prijimac: Optibox 8750 HDClCX,, Opensat
Místo/Bydliště: perla moravy-slovácká slivovice
Poděkoval: 349 krát
Poděkováno: 621 krát
Koho to zajímá tak zde jsou informace a fota o klonech(snad všech) Octagonu:
Příloha:
Clones_Koscom all in one Doc.rar [436.42 KiB]
Staženo 103 x


Dodám, že místo On Lien 6060 HD, jehož FW už řadu mšsíců používám, je bůhví proč zobrazen SAB Ulimate. :poklona:

_________________
Proevropský demokrat, zarputilý ANTIKOMUNISTA


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 30.Říjen 2010 - 16:00 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 20.Červenec 2009 - 18:26
Příspěvky: 2866
satelitni prijimac: Optibox 8750 HDClCX,, Opensat
Místo/Bydliště: perla moravy-slovácká slivovice
Poděkoval: 349 krát
Poděkováno: 621 krát
:( Upozorňuji na nestandartní chování mého přijímače: Najednou se mi ztratil signál z TP 12525 V 27500 ze Skylink na 23,5° - vše ostatní běželo.
Pomohlo vypnutí přijímače vypínačem v zadu tzv. reset.
Měl někdo obdobný problém. :(

_________________
Proevropský demokrat, zarputilý ANTIKOMUNISTA


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 30.Říjen 2010 - 16:24 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 14.Březen 2009 - 9:51
Příspěvky: 50
satelitni prijimac: Octagon SF918 HD
Poděkoval: 1 krát
Zrovna tento problem nemam, mam vsak problem ked mi nepravidelne vo vecernych hodinach zamrzne sat na cca 10 sekund, potom bezi normalne niekedy hodinu, niekedy 5 minut a problem sa cyklicky opakuje. Niekedy zatuhne uplne na vsetkych kanaloch. Rano bezi absolutne bez problemov a jasne robi to na Skylinku.

_________________
VU+ Zero, Golden Interstar Single, Optibox DM 3800, Emme Esse AL 82 cm


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 30.Říjen 2010 - 16:48 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 20.Červenec 2009 - 18:26
Příspěvky: 2866
satelitni prijimac: Optibox 8750 HDClCX,, Opensat
Místo/Bydliště: perla moravy-slovácká slivovice
Poděkoval: 349 krát
Poděkováno: 621 krát
:) Musím zaklepat, takové problémy naštěstí nemám.Neloučí se s tebou zdroj Octagonu(některý kondík) :?: Případně zkus nový FW(popřípadě flash- nejčastěji asi na SAB ULTIMATE) 8)

_________________
Proevropský demokrat, zarputilý ANTIKOMUNISTA


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 30.Říjen 2010 - 18:00 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 20.Červenec 2009 - 18:26
Příspěvky: 2866
satelitni prijimac: Optibox 8750 HDClCX,, Opensat
Místo/Bydliště: perla moravy-slovácká slivovice
Poděkoval: 349 krát
Poděkováno: 621 krát
havana napsal:
:( Upozorňuji na nestandartní chování mého přijímače: Najednou se mi ztratil signál ..:(


Houby nestandartní :!: Je to obyčejný všude známý problém Octagonů(a jak se zdí i jejich klonů) s Q 10 :!: Já se z toho picnu ](*,) ](*,) ](*,) :book:

_________________
Proevropský demokrat, zarputilý ANTIKOMUNISTA


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 30.Říjen 2010 - 20:19 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 14.Březen 2009 - 9:51
Příspěvky: 50
satelitni prijimac: Octagon SF918 HD
Poděkoval: 1 krát
havana napsal:
:) Musím zaklepat, takové problémy naštěstí nemám.Neloučí se s tebou zdroj Octagonu(některý kondík) :?: Případně zkus nový FW(popřípadě flash- nejčastěji asi na SAB ULTIMATE) 8)


Nepocitam n azdroj, uz mam tuto zavadu asi pol roka. Na najnovsom FW to robilo este castejsie. Inak u rodicov maju tiez Skylink na strongu a robi to tiez. Zistil som to aj u znameho, ktory zije odo mna asi 20 km. Na tachometry mam Q na 78% a vyssie to nemozem dostat, mal som pri instalaci 94%.

_________________
VU+ Zero, Golden Interstar Single, Optibox DM 3800, Emme Esse AL 82 cm


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 30.Říjen 2010 - 21:12 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 17.Březen 2009 - 14:31
Příspěvky: 2641
satelitni prijimac: rôzne šunty
Místo/Bydliště: Trnava-malý Rím
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 9 krát
To Stanley73,ja by som tiež typoval na závadu zdroja a stým všetky popisované poruchy atď.Ja mám namontované v STB účinné chladenie s 2 ventilátorčekmi na 12 V a tieto problémy nikdy nemám,nepoznám pojem Q10,ani padanie intenzity a kvality signálu.Od Astry 2 po Thor mi neklesá pod 90 %.

_________________
DM-800SE-Parabola Gibertini 100cm- motor Digi Power SG-2100A,a kopa iných šuntov.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 05.Prosinec 2010 - 10:16 
Offline
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 25.Listopad 2009 - 21:43
Příspěvky: 40
Ja si nemyslím že je to zdroj ale nedotiahnutý FW tiež mi to obdobne zamrzne na par sekund alebo aspon zakostkuje,ked som mal kryptoworks kartu tak nebol problem len pri vloženo ice karty a zamozrejme som natiahol najnovší FW pre ICE,,,,STABILNY PODLA POPISU,,,,tovarko podla postupu a tento problém pretrvava takže podla mna len FW.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 11.Leden 2011 - 11:27 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 07.Říjen 2009 - 21:37
Příspěvky: 17
satelitni prijimac: Octagon 918HD
Místo/Bydliště: Slovácko
Nechtěně jsem si odmazal satelit Badr 2 na pozici 26E.Poradí někdo jak ho dostat zpátky?Musim dát tovární nastavení a pak nahrát znovu SW a pak
svůj setting.Díky všem za případnou radu.

_________________
OCTAGON SF 918 HD Diablo cam 2/3 Skylink,Cslink /42E-30W/ Lcd Philips47 full HD Audio Philips.
Dreamsky npx256HD


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 11.Leden 2011 - 11:52 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra

Registrován: 07.Červenec 2007 - 13:15
Příspěvky: 505
Ty nemáš zálohu ?Vrzni to tam rovnou.To co jsi psal je OK,alespoň si vše vyčistíš.Vždy nahraješ zazálohované věci.Pokud ji nemáš,začínáš od začátku.


Nahoru
   
PříspěvekOdeslal: 11.Leden 2011 - 12:19 
Offline
Registrovaný
Registrovaný
Avatar uživatele

Registrován: 07.Říjen 2009 - 21:37
Příspěvky: 17
satelitni prijimac: Octagon 918HD
Místo/Bydliště: Slovácko
Zálohu mám ale bohužel už bez Badru,takže musím od začátku.Díky za odpověd.

_________________
OCTAGON SF 918 HD Diablo cam 2/3 Skylink,Cslink /42E-30W/ Lcd Philips47 full HD Audio Philips.
Dreamsky npx256HD


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 101 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 6 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk