e-shop Sapro BENDR SK

AB-FÓRUM - Satelitné fórum (Satelity, DVB-T, DVB-C)

Česko-slovenské diskusní fórum nejen o satelitním příjmu televizních programů.
Právě je 21.Listopad 2017 - 8:50

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 6 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Fast scan
PříspěvekOdeslal: 26.Duben 2009 - 22:15 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 13.Listopad 2008 - 17:13
Příspěvky: 123
Zdravím,
od určité verze firmwaru je v Menu tato funkce.Po spuštění však hlásí "není
žádný satelit".Prohlížel jsem německé stránky ale nepochopil jsem tuto
funkci a její další nastavení.
Umí někdo poradit jak postupovat kdo již zkoušel.Díky.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Fast scan
PříspěvekOdeslal: 26.Duben 2009 - 22:32 
Offline
Odborník
Odborník

Registrován: 29.Srpen 2008 - 21:34
Příspěvky: 394
zkousel jsem tu funkci taky, bohuzel nefunkcni i u me (ja jsem zase nainstaloval starsi FW)

_________________
Formuler F1 OpenNFR, D-Cube R2 OpenATV 5.1, Opticum HD AX-ODin-E2 OpenATV 5.3, Octagon SF 1008 HD, Triax 80 cm, Rotor Sat HH-100


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Fast scan
PříspěvekOdeslal: 27.Duben 2009 - 9:15 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 09.Květen 2006 - 10:14
Příspěvky: 1148
satelitni prijimac: DM800 HD
Místo/Bydliště: Trnava
Táto funkcia slúži pre C+ NL a treba mať uložené všetky satelity, na ktorých vysielajú Holanďania a potom ich zobrazí, pre nás 0 bodov... :(
...lebo sú pozerateľní bez ABO karty len na 19,2E a len cez Diablo cam, alebo CS...

_________________
DM800 HD - Fritzbox server CCcam 2.1.1 - SG 2100 A - Mascom 90 AL - GI-201 PLATINUM X 0,2dB - LCD SONY KDL40W4000K


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Fast scan
PříspěvekOdeslal: 27.Duben 2009 - 12:36 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 13.Listopad 2008 - 17:13
Příspěvky: 123
Díky za objasnění této funkce.Já si myslím,že v nových firmwarech by se našlo dost věcí,u kterých myslí němci bohužel pouze na sebe.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Fast scan
PříspěvekOdeslal: 14.Leden 2017 - 12:10 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 30.Prosinec 2011 - 20:51
Příspěvky: 8
Viem, ze toto je stary receiver - ale mozno ho este niekto pouziva. Nesprevadzkoval niekto tu funkciu fast scan na skylink? Uz mi lezie na nervy neprestajne prehadzovat programy a hladat nove frekvencie kde su popresuvane...

(ak nie - nemate niekto zalohu najnovsieho zoznamu skylink programov na tento receiver)?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Fast scan
PříspěvekOdeslal: 14.Leden 2017 - 19:33 
Offline
Legenda Fóra
Legenda Fóra
Avatar uživatele

Registrován: 08.Květen 2010 - 13:02
Příspěvky: 2521
Poděkoval: 20 krát
Poděkováno: 92 krát
Tady to máš, je tam ale 10 satelitů, tak se přepni na Astra 1e/3a (23,5)...


Přílohy:
UserDataBase_01142017_1.rar [89.08 KiB]
Staženo 18 x
Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 6 příspěvků ] 

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk